Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος sapfw, στις 5 Οκτωβρίου 2008.

  1. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;

    Έχω πει σε πιτσιρικάδες "Πρόσεχε αυτός (ο ωραίος,ο όμορφος,ο γοητευτικός με την πειθώ) είναι φορέαςκαι επίτηδες δεν παίρνει προφυλάξεις."Όλα αυτά με το όποιο ρίσκο να μου ζητήσει ο άλλος το λόγο..
    Έχω πει σε διάφορους " Να έχεις υπόψιν πως αυτός είναι βίαιος,αν το αντέχεις πήγαινε"..Πάλι με το ίδιο ρίσκο..
    Έχω πει σε διάφορους : "Πρόσεχε αυτός το παίζει συναισθηματικός και μόλις την ψιλοπατήσεις,θα εξαφανιστεί.Πάρε το ρίσκο σου.."Πάλι με το ίδιο ρίσκο..
    Έχω πει σε διάφορους "Πρόσεχε μου έχουν πει πολλοί πως αυτός ζητάει ή αποσπάει χρήματα ή κλέβει διάφορα αντικείμενα απ΄το σπίτι"πάλι με το ίδιο ρίσκο..
    Έχω πει σε διάφορους "Προσοχή στα πάρκα,γιατί υπάρχει κίνδυνος ληστείας ή ξυλοδαρμού.Θα κινηθείς έτσι ,έτσι και έτσι.."
    κτλ κτλ
    Αν ,λοιπόν,υποτιμητικά με πεις προστάτη,θα σου απαντήσω πως δεν είμαι προστάτης,αλλά χωρίς να πέσω στο επίπεδο του "διαδίδω βρώμες" ,ενημερώνω κάποιον για κάτι που έχει δικαίωμα να ξέρει.Η ηλικία δε συμβαδίζει πάντα ούτε με την εμπειρία,ούτε με τη γνώση.Δε μπορείς να πεις σε έναν άπειρο"έπρεπε να προσέχεις",ούτε σε ένα αφελή ή ευκολόπιστο "έπρεπε να μην πιστέψεις".Δε μπορούμε να παρατάμε ανθρώπους στη μοίρα τους,μόνο και μόνο επειδή είναι ενήλικοι.Και ακόμα περισσότερο,επειδή ο καθένας μπορεί να γίνει κάθε είδους θύμα ή να εξαπατηθεί (δε γίνεται να είμαστε όλοι τόσο έξυπνοι και "περπατημένοι") καλό είναι να μην θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς και απρόσβλητους από κάθε είδους κακοπροαίρετη πράξη και να μην απαξιώνουμε την όποια προσπάθεια ενημέρωσης μπορεί να υπάρξει γύρω μας.Αυτό σημαίνει πως πρέπει να μπούμε σε μια διαδικασία "καρφωματος" και διάδοσης φημών;Να λέμε του στραβού το δίκιο,αυτό γίνεται ήδη..Απλά να προστατεύουμε όσο μπορούμε ,αυτόν που το χρειάζεται..Και που ξέρουμε ότι υπάρχει ανιδιοτέλεια ή σοβαρότητα;Εκεί ,όντως, πλέον παίζει ρόλο η ωριμότητα και η αντίληψη..

    Αντίστοιχα ,όμως,πράγματα μπορεί να γίνουν στο BDSM.Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που κάποιοι βρέθηκαν δεμένοι-ληστεμένοι ή δεμένοι-ξυλοδαρμένοι ή οτιδήποτε άλλο..Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις τραυματισμών ή πρόκλησεις ανεπιθυμητων σημαδιών κ.ο.κ Άνθρωποι που λειτουργούν επικίνδυνα βρίσκονται πάντα εκτός κοινοτήτων(ή κυκλομάτων εις τη φοβικήν) ,για ευνόητους λόγους..Γι΄αυτό συνέχεια φωνάζω: Ζήτω τα γκέττο!! 
     
  2. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member

    Δυστηχώς δεν υπάρχει community, επίσημα τουλάχιστον. Οπότε δεν μπορεί να υπάρξει και "λύση" στο ζήτημα αυτό.

    Η μόνη λύση είναι να ρωτάμε για να μαθαίνουμε.
    Θα ακούσουμε και την αλήθεια, και το ψέμα και την εμπάθεια.....
    Κάπου εκεί ανάμεσα είναι και η " εικόνα" που οφείλει ο καθένας και η κάθεμια να σχηματίσει πριν ξεκινήσει για τετ-α-τετ. Ας μην "πέφτουμε με τα μούτρα" και όλα θα πάνε καλά.

    Προσωπικά όταν ακούω να μου λένε "μιλήσαμε 2-3 φορές online και τώρα πάω να τον συναντήσω" κάνω και μια προσευχή για την τολμηρή φιλενάδα, και γίνομαι το safe call της, και επιμένω να γίνω αφού δεν παίζει να αναβάλει την πολυπόθητη συναντηση για αργότερα. ( Η καψα που λέγατε )

    Δεν είμαι άνθρωπος που με νοιάζει τι κάνει ο δίπλα μου. Κατα καιρούς έχω ακούσει ιστορίες απο αστείες μέχρι εκνευριστικές, ακόμα καμία με "κακό τέλος" ( Μάλλον δεν μου τα είπανε καλά ή καθόλου κι εμένα   )

    Μια προσωπική εμπειρία ήταν όταν επικοινωνούσα online με άτομο που - ανάμεσα στα διάφορα - έμαθα πως διατηρούσε διπλό προφιλ εδω ( τώρα μάλλον θα έχει κάποιo τρίτο, τέταρτο κλπ πως να το ξέρουμε αυτό? δεν μπορούμε.....) Αστείος ο "master" την πάτησε μόνος του απο έλειψη οργάνωσης..... 

    Κλείνοντας, καλό είναι το άτομο που μας πλησιάζει να το γνωρίζουν κι άλλοι, έτσι σαν μια γενική κατέυθηνση σε νέα μέλη.
     
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;

    Συμφωνώ απόλυτα..  
    Άραγε πόσοι να γνωρίζουν τι είναι το safecall ( ή phone)..
     
  4. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Νομίζω ότι όποιος επισημαίνει κάτι τέτοιο προειδοποιεί. Και αν κάποιος κάνει κάτι που προσβάλλει, τότε την πληρώνει. Βέβαια, δεν μπορούμε να ξέρουμε και να αστυνομεύουε τα πάντα, οπο΄τε χρειάζεται ενημέρωση και διαπίστωση στο που βρίσκεται η αλήθεια, λόγω του ότι κυκλοφορεί πολύ κατινιά και εδώ.
     
  5. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;

    σύμφωνοι... δεν υπάρχει... αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα αδιαφορήσω για ένα συνάνθρωπό μου όταν γνωρίζω κάτι που μπορεί να τον βοηθήσει... γιατί όπως είπε και ο Incomplete:


    τα υπόλοιπα περί ξεκατινιάσματος, προσωπικών προβολών και παιδικών θεμάτων με αφήνουν παγερά αδιάφορη (αν εξαιρέσετε το γεγονός πως θεωρώ τιμή μου να μου λένε πως σκέφτομαι σαν παιδί)
     
  6. τασος0

    τασος0 Regular Member

    Απάντηση: Re: Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;

    τοτε πολυ απλα μην το διαβαζεις.

    κ οσους το θεωρουν παιδικο το νημα η νηπιαγωγειου τους ευχομαι να μην τυχει να εχουν ιδιαν αντιληψη καποια στιγμη. ειναι πολυ διαφορετικο να βλεπεις να καιγεται καποιος ..απο το να καιγεσαι εσυ ο ιδιος
     
    Last edited: 8 Οκτωβρίου 2008
  7. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member

    Re: Απάντηση: Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;

    Ακριβώς, δεν υπάρχει community "επίσημα", υπάρχει το "ανεπίσημο" που όταν κάποιος γνωρίζει πράγματα που μπορεί να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό του θα τα πει χωρίς φόβο και πάθος..... θέλω να πιστεύω....... 
     
  8. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;

    Δε λεμε τιποτα ομως. Ολο στο φλου και στο αοριστο ειμαστε. Μονο και μονο για να πλανωνται υποψιες πανταχoθεν.
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;


    Ακου φιλτατε Helmis σε στημενα (σικε)... και καθοδηγουμενα... απο αλλους/ες παιχνιδια εγω δεν παιζω, γι' αυτο αν και σε θεωρω φιλο μου (ακομη) δεν θα σου κανω την χαρη να συμμετασχω σε τετοιου ειδους παιχνιδια..., μπορεις ομως εσυ να συνεχισεις να παιζεις με τους δικους σου παικτες.... χωρις ομως εμενα, ακομη θα σε παρακαλεσω να μην δωσεις απαντηση στο ποστ μου, πες οτι δεν το διαβασες, παρ' ολα αυτα ομως αν θελεις να πεις κατι προσωπικα σ' εμενα, και οχι να γραφεις ετσι για να μου την πεις (βλεπε ξεκατινιασμα..), και να ζητας σαν να εισαι δικαστης σε δικαστηριο να σου απολογηθω εγω, οχι ρε φιλε δεν θα σου κανω αυτην την χαρη, νομιζω οτι εχεις το τηλεφωνο μου, μπορεις λοιπον σαν Αντρας να με παρεις και να μου πεις το προβλημα σου και τις αποριες σου, οποιο/ες και να ειναι αυτο/ες, και να εισαι βεβαιος οτι τοτε και μονον τοτε θα παρεις τις απαντησεις μου στις ερωτησεις σου.
    Σε θεωρω πραγματικα σοβαρο ατομο, γι' αυτο θα σε παρακαλεσω να το σταματησουμε εδω,αλλωστε το ξεκατινιασμα νομιζω ειναι γυναικειον αθλημα... και οχι Αρσενικο... ευχαριστω εκ των προτερον.
    Την καλησπερα μου φιλτατε.
     
    Last edited: 9 Οκτωβρίου 2008
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Πες τότε γι αυτά τα παιχνίδια, που ξέρεις καλά να παίζεις

    Kαι όπως λέει ο τίτλος:
    "Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι"

     
     
  11. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    incomplete καταλαβαίνω τι εννοείς για τα γκέτο, αλλά αυτό είναι μια επιλογή. Δηλαδή κάποιοι προτιμούν να μένουν στο χωριό και κάποιοι στην πόλη. Σε κάποιους αρέσει η ελευθερία της ανωνυμίας, κάποιοι προτιμούν να τους ξέρουν όλους. Με τα καλά του και τα κακά του. Στα χωριά όπως και στα γκέτο, οι συμπεριφορές είναι ελεγχόμενες και μονίμως κρινόμενες. Και καθώς λόγω μεγέθους όλοι ασχολούνται με όλους, δημιουργείται μια ηθική βιτρίνας που δεν ξεπερνά ποτέ τον ελαχιστο κοινό παρανομαστή. Δηλαδή συνήθως ό,τι πιο αντιδραστικό, και άνυδρο. Αυτό συμβαίνει προκειμένου να μην μπορεί κανείς να μας πει τίποτα. Είναι και μια φυσική άμυνα απέναντι στην εισβολή στην προσωπική ζωή. Από πίσω φυσικά όλοι κάνουν ό,τι αρέσκονται να κάνουν. Στη βιτρίνα όμως πρέπει να κρατάμε τα προσχήματα. Κι ας ξέρουμε ότι ο μήτσος τον τρώει, η λουίζα γλύφει κατουρημένες ποδιές και ο χλέμπουρας γαμει χωρίς προφυλακτικό.

    Υπό αυτό το πρίσμα καλά κάνει η thelma και ζητά ονόματα. Αλλά όπως βλέπετε στο μικρό χωριό που ονομάζεται greekbdsmcommunity.com ισχύουν οι ίδιοι κανόνες. Και μόνο όταν κάποιος θέλει να πικάρει τον ανταγωνιστή του θα πει κάτι "από αυτά που δεν λέγονται". Διαφορετικά θα στέλνει pm, θα δημιουργεί φράξιες και θα κυκλοφορεί με την υπο-ομάδα του. Με λίγα λόγια ό,τι έχει ζήσει ένας άνθρωπος που μεγάλωσε στην επαρχεία ή (για εμάς που δεν έχουμε ζήσει) ό,τι έχει διαβάσει στον μπαλζάκ. Αυτή είναι η ανθρώπινη (και όχι μόνο) φύση.


    Οπότε σέβομαι την επιθυμία σου να προτιμάς τα γκέτο, αλλά δεν είναι για εμένα. Γιαυτό και ποτέ δεν ένιωθα άνετα με το επαρχιώτικο, κακιασμένο, ενοχικό, και περιθωριοποιημένο στυλ του χριστιανόπουλου για την αδερφοσύνη (όχι των λαών). Για εμένα οι γκέι είναι κάτι άνθρωποι που ζουν όπως οι στρέιτ (κι αυτό είναι μια πρόταση που όσο περνά ο καιρός γίνεται και πιο αληθής).
    Και οι BDέδες είναι κάτι άνθρωποι που ζουν σαν τις βανίλιες.
    Αλλά εγώ πιστεύω πως και τα αγόρια είναι κάτι άνθρωποι που ζουν σαν τα καρίτσια και το ανάποδο.
    Ξέρω πως αυτές οι απόψεις δεν έχουν μεγάλη πέραση σε αυτό το forum. Ευτυχώς έχουν λίγο μεγαλύτερη πέραση στην κανονική ζωή.

    Οπότε αλλάζω την πρόταση μου και αντί για ECDL προτείνω ο κωνσταντίνος να δημιουργήσει μια υποεννότητα που να ονομάζεται hush-hush, κι εκεί μέσα ο καθένας να διαδίδει ό,τι φήμες θέλει. Μήπως και γλυτώσει το υπόλοιπο φόρουμ από αυτή τη φιλολογία καθε τρεις και λίγο.
     
    Last edited: 9 Οκτωβρίου 2008
  12. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Re: Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;

    Kατι εχεις καταλαβει λαθος και πολυ ευχαριστως να στο εξηγησω, μια και απο οτι παρατηρησα εισαι πιστος αναγνωστης των ποστ μου και μαλλον μονο των δικων μου. Δεν ζηταω, προτεινω. Ειναι ακομα 4-5 που προτειναν το ιδιο μ'εμενα. Προσωπικα ουτε τα ονοματα ουτε οι προστατες με ενδιαφερουν. Εφοσον ομως βγαινουν συνεχως αναλογα θεματα και υπαρχει μια διαθεση προστασιας καποιων για καποιους, ας το κανουν σωστα. Οι γενικοτητες και τα λογια του αερα δεν βοηθουν σε τιποτα και κανεναν.

    υ.γ. μια ερωτηση σου εκανα μερικα ποστ πιο πανω και τη προσπερασες.
     
    Last edited: 9 Οκτωβρίου 2008