Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος sapfw, στις 5 Οκτωβρίου 2008.

  1. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;

    Ορθώς..Τα αρσενικά έχουν το κονταροχτύπημα...Άντε να δούμε..    
     
  2. Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.
    Ξέρω ποιον να αποφύγω, δεν ξέρω ποιον να ακολουθήσω.
    Κικέρωνας
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Basic instincts...  

    Sharon Stone

    ...Που μπορεί να είναι και πίσω στην πλάτη...
     
    Last edited: 9 Οκτωβρίου 2008
  4. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;

    τον βρήκαμε τον επικίνδυνο ή ακόμη?
     
  5. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;


    με φωναξε κανεις ? 
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Re: Απάντηση: Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;

    Τουλάχιστον κρύψε κάπως το δρέπανο.... 
     
  7. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;

    xaxaxxaxaxa

    εκτός απο επικινδυνος εισαι κ πυρομανής.. εμαθα οτι πετας φωτοβολίδες στον κόσμο  
     
    Last edited: 9 Οκτωβρίου 2008
  8. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;

    παιζω με ''ανοιχτα χαρτια'' ..

    φημες.. φημες ...

    Απλα σπινθηροβολεί η εξυπναδα μου και μερικους τους μπερδευει νομίζοντας πως ειναι φωτοβολιδες! 
     
    Last edited: 9 Οκτωβρίου 2008
  9. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;


    Μηπως να σε λέω Κυρο Γρανάζη τότε??? κ αυτος έτσι το έπαθε..
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    Απάντηση: Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;

    Πολύ πολύ ωραίο και χρήσιμο νήμα sapfw. Θα ήθελα πριν απαντήσω να κάνω την εξής παρατήρηση:

    Η σήμανση ενός ως επικίνδυνου, φρονώ, όπως ανέφερα πρόσφατα, πως δεν είναι μονοσήμαντη. Επικίνδυνος μπορεί να εννοηθεί ένας χρήστης που έχει την κακή συνήθεια να ζητά στοιχεία επικοινωνίας και κατόπιν να καλεί επίμονα επί εβδομάδες κάνοντας φάρσες. Αλλά και ένας χρήστης που μετά από μία συνεδρία απειλεί ότι θα εκθέσει φωτογραφικό υλικό στους συγγενείς ή συναδέλφους του ατόμου. Αλλά και ένας χρήστης που δρομολογεί rendez-vous με συνομιλητές του και όταν εν τέλει τους οδηγεί σε απομονωμένα μέρη τους σκοτώνει, τους τεμαχίζει και τους τρώει.

    Προσωπικά, αν η έκφανση της επικινδυνότητας είναι μικρού μεγέθους (λ.χ. κάποιος παρουσιάζει μεταπτώσεις, γίνεται επιθετικός, αγενής κλπ) δεν θα προχωρούσα σε κάποιου είδους ενημέρωση άλλων συνομιλητών μου, καθώς θεωρώ ότι αυτές οι πτυχές τις προσωπικότητάς μας διαφαίνονται εύκολα μέσα από τα γραπτά μας..

    Αν το μέγεθος είναι αυτό που περιγράφεις
    θα απευθυνόμουν στην ιδιότητα του MasterJp ως Advisor του forum, αναφέροντας το ψευδώνυμο του χρήστη, καθώς και όλη την πληροφόρηση που θεωρώ ότι θα του είναι χρήσιμη. Περαιτέρω χειρισμοί (αν εισηγηθεί αποκλεισμό του από τα fora, αν του κάνει κάποια προειδοποιητική σύσταση, αν προτιμήσει να κάνει κάτι άλλο ή να αγνοήσει το warning μου) άπτονται της δικής του αρμοδιότητας.

    Αν το μέγεθος αγγίζει τα όρια της εγκληματικότητας (στην περίπτωση καννιβαλισμού όπως ανέφερα νωρίτερα), θα διεγραφόμουν πάραυτα από το Greek BDSM Community, ενώ νωρίτερα θα ενημέρωνα τον Administrator με κοινοποίηση στον Advisor, καθώς και τις αρμόδιες Αρχές.

    Σχετικά με την παρακάτω πρόταση:
    Η γνώμη μου είναι ότι

    1.Ως Advisors αναφορικά με αμιγώς τεχνικά ζητήματα, πιθανώς κάποιοι λίγοι συνομιλητές μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα. Για παράδειγμα η Phaedra έχει αξιόλογες γνώσεις σχετικά με το χειρισμό κάποιου εξοπλισμού. Θα μπορούσαν άνθρωποι που πιστεύουν ότι είναι Master σε κάποιο όργανο, να το δηλώσουν στον Administrator και αν εκτιμηθεί ότι η γνώση τους μπορεί να φανεί χρήσιμη και σε άλλους, να τους χρίσει επίσημους Advisors.

    2. Ως Advisors σε ευρύτερο πεδίο δεν είμαι βέβαιη για το ότι αναγνωρίζω άλλον πλην του MasterJp. Και αυτό γιατί συνυπολογίζω πολλές παραμέτρους, από την ηλικία και την πείρα (και κάνω λόγο για μακροχρόνιες σχέσεις όχι πλήθος μεμονωμένων δίωρων sessions), ως τη συγκρότηση χαρακτήρα αλλά και την πλατιά παιδεία. Και φυσικά το εκπληκτικό (υποψιάζομαι ακούσιο) ταλέντο, να εμπνέει εμπιστοσύνη στους συνομιλητές του – γιατί είναι πολύ σημαντικό να εγείρει κανείς στο συνομιλητή του τη διάθεση να ξεδιπλώσει τις σκέψεις / ανησυχίες / απορίες του. Φυσικά τα παραπάνω δεν συναπάγονται πως δεν θα έβρισκα πολύ ευχάριστο να είχαμε περισσότερους Advisors του ίδιου βεληνεκούς, και πως δεν βρίσκω την πρότασή σου θεωρητικά σωστή.


    ΥΓ. Αν έχω καταλάβει σωστά το θέμα που θίγει η sapfw, το παρόν δεν είναι ένα νήμα – καταγγελία όπως κάποια που αναρτήθηκαν στο παρελθόν (που φωτογράφιζαν με ακρίβεια συνομιλητές χωρίς όμως να τους ονοματίζουν ακριβώς επειδή τους κατηγορούσαν για ανύπαρκτες ιδιότητες), αλλά μία ερώτηση αναφορικά με το πώς είναι ορθότερο κατά τη γνώμη του καθενός να γίνεται μία καταγγελία/αναφορά στην περίπτωση όπου υπάρχει αντίληψη ή γνώση πως ένας συνομιλητής ενδέχεται να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους λοιπούς χρήστες. (Και σίγουρα δεν υπονοεί πως ο ορθότερος τρόπος πληροφόρησης είναι τα φαιδρά ένεκα αοριστολογιών νήματα-καταγγελίες.)

    Πιθανώς να ήταν και χρησιμότερο στο Feedback Section το παρόν νήμα, μιας και σ' αυτό αναμένεται να διατυπωθούν και άλλες προτάσεις για την αναφορά τέτοιων περιπτώσεων, και ίσως και ο Konstantinos, με την ιδιότητα του Administrator να ήθελε να διτυπώσει έναν ενδεδειγμένο τρόπο επικοινωνίας τέτοιων συμβάντων ώστε να υπάρχει άμεση διαχείρισή τους από τους αρμόδιους χωρίς δημιουργία πανικού των υπόλοιπων χρηστών.
     
  11. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;

    Οχι αλλα που θα μας παει, μετα απο τοσους βιασμους...., κακοποιησεις....,κ.λ.π. που εχει κανει, την υποθεσην την ανελαβε η Νικολουδη και συντομα θα μας τον/ην βρει.......  

    Εχω να δωσω μια συμβουλη στα υπο μελη και ειδικα στα θηλυκα...., αν καποια θελει να κανει ενα session με εναν Master, καλο ειναι να επιλεγει Master που εχει σκλαβα και μαλιστα επι πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα (αντε ρε μπαγασηδες ζευγαρομενοι Master, για σας δουλευω μπρε.... ), και πρωτου παει μαζι του καλο ειναι να ρωτησει την σκλαβα του αν ειναι καλος και ακινδινος.. για να παει μαζι του να κανει session.... Τι ειπατε ? Oτι τοτε θα γινει επικινδυνη η σκλαβα του Master και θα την αφησει χωρις μαλλια την αλλη...?  Ε..τι να κανουμε μην τα θελετε και ολα δικα σας...... 

    Και κατι τελευταιο, μια φορα που μιλαγα με μια υπο που ειχε Master, μου ελεγε οτι ηθελε να παει με εναν Master βιαιο, σκληρο, και λιαν επικινδυνο....., και τις λεω εγω..., μα κοριτσι μου τι ειναι αυτα που λες γιατι θελεις να κανεις κατι τετοιο? Και η απαντηση της. Γιατι ο Δικος μου Master ειναι τελειος ακινδυνος και προβλεψιμος σκετος "χαλβας..." και εγω θελω κατι πιο συναρπαστικο, θελω και λιγο φοβο....,για να υπαρχει το Δεος γι' Αυτον στο μυαλο μου, και να μπορει να χυνει το μουνι μου...... 

    Τελικα αποφασισα γμτ να μην την προστατεψω... την ανωμαλη, ετσι για να ζησει το ονειρο της..... 
     
    Last edited: 9 Οκτωβρίου 2008
  12. madame A

    madame A Regular Member

    Re: Απάντηση: Μακριά από μένα κι όπου θέλει ας είναι;

    και αν η σκλαβα ειναι πιο επικινδυνη απο τον μαστερ?
    αν ψαχνουν απο κοινου για νεα "θυματα"?
    και αν οχι ενα προχωριμενο σεναριο σαν αυτο ρωτω απλα πια σκλαβα ή σκλαβος αντιστοιχα δεν θα πει στην/στον υποψηφιο οτι εχει ζητησει η/ο μαστερ να μεταφερθει?