Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εξευτελισμός για..ανάταση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 11 Οκτωβρίου 2008.

  1. gaby

    gaby Guest

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εξευτελισμός για..ανάταση

    Έλα όμως που γνωρίζουμε ότι βλαμμένη δεν είσαι και το γνωρίζεις κι εσύ και γνωρίζεις ότι το γνωρίζουμε   Θα έλεγα ότι με τον αυτο-εξευτελισμό αποτάσσεσαι τον εξευτελισμό, αν μπαίνει τέτοιο ζήτημα, ακριβώς επειδή τα έχεις τετρακόσια, έκφραση που τώρα σκέπτομαι ότι σημαίνει επακριβώς ότι έχεις όλο τον έλεγχο.

    @ female,
    γιατί; ίσως επειδή για μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα ο αυτοεξευτελισμός μπορεί να είναι ευκολότερος από τον εξευτελισμό. Δίνει την ζητούμενη αίσθηση, χωρίς να έχει επίπτωση στο "εγώ".

    Υποσημείωση: κάθε αυτο.* μπορεί να είναι άμεσα πιο επώδυνο από οτιδήποτε θα έκανε ένας άλλος σ εμάς, όσο σαδιστής και να ήταν. Κανείς δεν μπορεί να γίνει τόσο απάνθρωπος μαζί μας, όσο εμείς με τον εαυτό μας, τουλάχιστον για κάποιους ανθρώπους ισχύει αυτό. Παρόλα αυτά, κάθε αυτο.* είναι εύκολο σε σχέση με το .*, με την έννοια ότι δεν εμπεριέχει την τριβή με τον άλλο.
     
    Last edited by a moderator: 13 Οκτωβρίου 2008
  2. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Εξευτελισμός για..ανάταση

    @Dolmance: όχι τυχαία είχα ανοίξει προ αρχαιοτάτων χρόνων ενα πολύπαθο νήμα αναφορικά με την σχέση BDSM και θρησκείας φίλτατε. Κρίμα, πού όσον ανακαλώ εις την μνήμη μου ήτο πρό της εισόδου σας εις το συζητητήριο.
     
  3. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Re: Εξευτελισμός για..ανάταση

    απόλυτη ταύτιση ιδεών  
     
  4. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Koiτα τώρα σε τι τριπάκι με βάζετε!
    Αυτή η λογική του 'δεν θα με κάνετε πιρόγα' άρα δεν σας φοβάμαι καθάρματα γιατί εγώ μπορώ και κάνω χειρότερα πράγματα σε μένα - μοιάζει ολίγον με το ηρωικόν πνεύμα της φυλής! (ίδε άσμα .. παίρνω διπλό παίρνω τριπλό, μένα με λένε Αντώνη πχ ...) Άρα ως έθνος είμεθα μαζοχιστές; η τουρκοκρατία μας έκανε υποτακτικούς και η μετάλλαξη κρατάει; Αυτό φαίνεται στους εκλεγόμενους κυβερνήτες;


    Καλό μου τρυφερό κρινάκι, ο αυτοεξευτελισμός εμπεριέχει μια ασφαλιστική δικλείδα, όπως η αυτομαστίγωση πχ, δηλαδή την αίσθηση ότι μπορείς ανά πάσα στιγμή να ελέγξεις τον βαθμό του ανά πάσα στιγμή. Μάταιος κόπος από την μια, απαραίτητο από την άλλη, για να θωρακιστείς έναντι τρίτων. Ενθυμούμαι την δήλωση κυρίας ότι κάθε φορά που αυτοτιμωρείτο η αίσθηση ήταν διαφορετική, λιγώτερη, μισερή, επειδή ακριβώς είχε αυτή την παράξενη αίσθηση ελέγχου, ακόμη και αν το επίπεδο πόνου ήταν εξαιρετικά υψηλότερο. Εγώ σουμπί δεν είμαι, τι να ξέρω από αυτά άλλωστε;

    Υμέτερος
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

     

    Επιτέλους πήρα απάντηση γιατί δεν απολαμβάνω το αυτομαστίγωμα μου.
     
  6. cruelest

    cruelest Regular Member

    Re: Απάντηση: Εξευτελισμός για..ανάταση

    Δεν τις πρόλαβες τις αντιδράσεις.

    Καταρχήν ότι έχουν αποδεχτεί διαφορετικούς ρόλους δε σημαίνει ότι δεν είναι ισάξιοι ή το ίδιο έξυπνοι αν και αυτό δεν το κατάλαβα, δύο άνθρωποι ίδιας εξυπνάδας δεν υπάρχουν, παρ' όλα αυτά μπορούν να παίζουν (και με άλλους μαζί) και να είναι όλοι ευχαριστημένοι και χαρούμενοι.

    Δεύτερο η θεωρία παιγνίων εφαρμόζεται και σε παίγνια ανταγωνισμού, τα καλύτερα δε παίγνια είναι αυτά όπου ανταγωνίζεσαι συνεργαζόμενος (γι' αυτό και το survivor θεωρείται από τα καλύτερα reality).

    Τέλος δεν κατάλαβα και αυτό με το έτερον τέταρτο αλλά προφανώς είμαι αφελής και πρωτάρης.

     
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εξευτελισμός για..ανάταση

    Πολύ σωστά όλα αυτά, αλλά ανήκουν στο παρελθόν. Θυμάμαι αμυδρά πώς αισθανόμουν κάποτε.

    Όταν εξευτελίζομαι από μόνη μου, συνήθως γίνεται λόγω έπαρσης. Σε αυτό αναφερόμουν.
     
  8. Markisios_Nte_Sant

    Markisios_Nte_Sant Regular Member

    Οι περισσότερες πρακτικές BDSM...είναι καλύτερα..να μένουν στο μυστήριο. Οι ψυχολογικές τους επεξηγήσεις δεν είναι πάντα ευχάριστες!
     
  9. thanasis

    thanasis Contributor

    ...ή δόκιμες/λειτουργικές.  
     
  10. tinkerbelle

    tinkerbelle Regular Member


    Δεν ξέρω για την εν λόγω κυρία αλλά εγώ θα πω ότι η αίσθηση είναι λιγώτερη και μισερή όχι λόγω ελλείψεως απώλειας ελέγχου, αλλά λόγω ελλείψεως του χεριού του και της προεκτάσεως αυτού (και δεν εννοώ το όργανο τιμωρίας). Διότι μισερή θα πει μισή και θλιβερή: Μισή γιατί λείπει ακριβώς το έτερον ήμισυ
    -αν ομιλούμε περί Ερωτος με την πλατωνική αντίληψη-, και θλιβερή για τον ίδιο λόγο. Για όλες τις άλλες καταστάσεις εκτός Ερωτος, πιθανότατα ορθώς μνημονεύονται άλλα κλάσματα.
     
  11. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Σωστά το αντελήβητε δεσποσύνη! αυτό ακριβώς έλεγε και η εν λόγω κυρία ... η έλλειψη από την μια και η ανάγκη να σκέφτεται για να ενεργεί από την άλλη

    Ημέτερος

    Πουθενά στα γραπτά μου δεν θα βρείς αξιολογικές κρίσεις για τους συμμετέχοντες στα παιχνίδια ή στα παίγνια .. ΠΟΥΘΕΝΑ ... πιστεύω στην συμπληρωματικότητα ... στην ποικιλότητα .. στο ισάξιο ... στην ανάγκη διατήρησης όλων των διαφορετικοτήτων της ανθρώπινης πανίδας .. συνεπώς ότι απαντάς ή αφορά κάτι άλλο ή είναι απάντηση για την απάντηση ή παρανόησες .. πραγματικά δεν ξέρω τι είναι.

    Τώρα .. το ότι το survivor είνα το καλύτερο reality είναι μια άποψη .. το ότι είναι άθλιο να βλέπεις 10 ηλίθιους να προσπαθούν να συνεργαστούν, ή να κάνουν ότι συνεργάζονται, και ταυτόχρονα να αποκλείσουν τους άλλους είναι κατάντια .. και αυτή είναι η δική μου αξιολογική κρίση για αυτό .. δεν είναι αναγκαίο να την αποδέχεσαι ..

    Αυτά τα ολίγα ...
    Υμέτερος
     
    Last edited: 11 Νοεμβρίου 2008
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Εξευτελισμός για..ανάταση

    Ακόμα μία άποψη που συνηγορεί υπέρ της απόλαυσης και των δύο, στον εξευτελισμό.

    Θα έλεγες ότι ο Κ έχει στο νου του πώς θα αισθανθεί η υποτακτική του; Και ότι αυτό είναι σημαντικό γι αυτόν; Ότι είναι απαραίτητο γι αυτόν να ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ - γνωρίζοντας τα δεδομένα της ιδιοσυγκρασίας της Υ - πώς αισθάνεται;

    Πώς φαντάζεται ο Κ ότι αισθάνεται η Υ; Απλά ως υποταγμένη; Έτσι δηλαδή;

    Οκέι. Αν όμως την καταρρακώνει, ας πούμε; Τότε αισθάνεται το ίδιο καλά ο Κ, όσο αν την πηγαίνει ταξιδάκι στην χώρα του never-never land όπου είναι ελεύθερη από τον εγωισμό της;

    Μερικά πράγματα δεν τα βιώνω, MindMaster. Και προτείνω, όσα δεν βιώνουμε, να τα αφήνουμε για όσους πραγματικά τα βιώνουν...Δεν μπορώ να εκφέρω απόψεις για τον εξευτελισμό, φερ' ειπείν (πέρα από όσες ήδη κατέθεσα σε αυτό το νήμα, για ένα περιστατικό, το οποίο προσωπικά δεν ξεπέρασα ποτέ). Για τον μαζοχισμό, μπορώ. Ίσως αυτό, τελικά, να είναι πολύ σημαντικό στον χώρο μας. Να ξέρουμε τα όριά μας, αλλά και να τα επικοινωνούμε (ξεσκίστηκα να φωνάζω, ε; )