Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος El_Gato, στις 13 Ιουλίου 2008.

  1. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Ναι φυσικά θα συνεχίσουμε στην όμορφη ατμόσφαιρα...

    Αναφέρομαι στους άνδρες που είχαν αυτήν την επιθυμία και δεν το έκαναν από φόβο, όπως λέω "μήπως ξεφουσκώσει ο ανδρισμός τους". Δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι όλοι οι άνδρες έχουν αυτήν την συγκεκριμένη επιθυμία. Αλλά είναι πολλοί αυτοί που έχουν κάποια επιθυμία οποιουδήποτε τύπου και μορφής και δεν την πραγματώνουν από φόβο μήπως τους δουν ως λιγότερο άνδρες ή μήπως χάσουν τον ανδρισμό τους.

    Δυστυχώς είμαστε γαλουχημένοι με πολλά κόμπλεξ. Με πολλές ανασφάλειες και ταμπού. Όπως παρομοίως και οι γυναίκες είναι γαλουχημένες με ανάλογα συμπλέγματα. Αντί να ακολουθήσουμε την φυσική ροή που υπαγορεύει ο εαυτός μας, εγκλωβιζόμαστε σε επιταγές και απαγορεύσεις που ορίζει η καθεστωτική ηθική. Δεν υπήρξαν φορές που φόρεσες make-up όχι επειδή πραγματικά το ήθελες αλλά επειδή έτσι όρισε η επιβαλλόμενη αισθητική; Δεν υπήρξαν φορές που αναγκάστηκες να το "παίξεις γυναίκα" σύμφωνα με το κοινωνικό στερεότυπο κόντρα στις πραγματικές επιθυμίες σου και ορμές / ροπές; Είμαστε ο εαυτός μας παντού και πάντα ή λίγο πολύ ακολουθούμε ένα πρότυπο συμπεριφοράς από φόβο μήπως μας πάρουν στραβά ("κορίτσι πράγμα να κάνει αυτό") ή μήπως χάσουμε την ταυτότητα του φύλου μας;

    Και είναι πράγματι ένας ανόητος φόβος, διότι το φύλο μας (ανδρικό ή γυναικείο) μας το έδωσε και όρισε η φύση, το σύμπαν, ο Κόσμος και δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτό. Αντίθετα την ηθική και τα στερεότυπα τα κατασκεύασαν οι άνθρωποι, είτε από συμφέρων είτε από άγνοια. Και έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην κοσμική παλίρροια του σύμπαντος από το αλαζονικό ων πού λέγεται άνθρωπος!!!

    Η αλήθεια βρίσκεται στον έναστρο νυχτερινό ουρανό και όχι στην κίβδηλη λάμψη της τηλεόρασης!!! Σπάω το χαζοκούτι και στρέφω το βλέμμα μου ψηλά στα πέρατα αυτού του κόσμου!!!
     
  2. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φε

    Μετά τις πιό πάνω υποτιθέμενες εξηγήσεις, οφείλω να ρωτήσω: Το ότι εγώ προσωπικά (γιατί γιά μένα γράφτηκε η φράση που ανέφερε η thelma) θα ήθελα να έχω φορέσει ζαρτιέρες αλλά δεν το έχω κάνει από φόβο "μήπως ξεφουσκώσει ο ανδρισμός μου", από πού το πληροφορήθηκες; Έχεις στοιχεία γιά να λες πως το ότι η δική μου αισθητική δεν συμβαδίζει με τη δική σου, οφείλεται στο φόβο; Ή ότι ίσως έχω κάποιες σεξουαλικές τάσεις τις οποίες από φόβο δεν αφήνω να εκφρασθούν;

    Παρακαλώ, συγκεκριμένη απάντηση.
     
  3. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπέ

    Αν επικεντρωθείς στο συγκεκριμένο ένδυμα, τις ζαρτιέρες, σαφέστατα και δεν έχω κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει το αν είχες ποτέ τέτοια επιθυμία. Πολύ πιθανόν να μην είχες ποτέ και να μην έχεις ούτε στο μέλλον. Μην βλέπεις την λέξη και το παράδειγμα αλλά δες τι υπονοώ και αυτό δεν είναι ουσιαστικά επί του προσωπικού αλλά χρησιμοποιώ εσένα για να καυτηριάσω μία γενική κατάσταση και νοοτροπία που αναπαράγεται ακόμη και από εμένα σε μερικές περιπτώσεις. Τον φόβο μην κάνουμε κάτι, ότι και αν είναι αυτό - ακόμη και να δακρύσουμε, και χαρακτηριστούμε ως λιγότερο άνδρες. Έναν φόβο που μου δίνεις την αίσθηση ότι αναπαράγεις όταν εμφανίζεσαι ως αυτόκλητος υπερασπιστής του ανδρισμού, λες και οι υπόλοιποι είμαστε λιγότερο άνδρες από εσένα:

    "Είναι κακό διότι, προφανώς, δεν ανήκεις στο πρώτο φύλο (αν είναι αυτό το ανδρικό)"
    "Το "πρώτο" όμως, το δικό μου φύλο, δεν θα σ' αφήσω, όσο περνάει από το χέρι μου, να το κάνεις ρεντίκολο φορώντας του στρίνγκ, κολάν και γόβες στιλέτο. Όπως άλλωστε, όπως στο παρελθόν έτσι και στο μέλλον, θα το υπερασπιστώ απ' οποιονδήποτε το θέλει μ' ένα strap-on στον κώλο..."

    Αφού εξήγησα τι υπονοώ, μπορώ να παραδεχτώ ότι το παράδειγμα που αναφέρεται σε εσένα είναι ατυχές.

    Όμως, παρομοίως οφείλεις να εξηγήσεις: 1) από που συμπεραίνεις ότι είμαι στραπονόφιλος ή του παθητικού ρόλου? 2) Με το κολάν φαίνεται το ανδρικό κορμί μου, μπορεί να μου αρέσει να φαίνεται το φούσκωμα στα όργανα μου. 3) Γιατί ρεζιλεύω το ανδρικό φύλο όταν πρεσβεύω την ειλικρίνεια? Ειλικρίνεια που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι θα μπορούσα κάλλιστα να είχα σβήσει το "ζιζελο-προφίλ" και να παρουσιαστώ ως κάποιος νεοφερμένος El_Gato. Αντί αυτού επέλεξα να μην κρυφτώ αλλά να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. 4) Από που συμπεραίνεις ότι εσύ είσαι περισσότερο άνδρας από εμένα?

    Ευελπιστώ ότι θα συνομιλήσουμε σε ήπιους τόνους, χωρίς εγωισμούς και εμπάθειες (και γράφω σε πρώτο πληθυντικό). Άλλωστε το οφείλουμε και στους υπόλοιπους, που δεν έχουν καμιά όρεξη να παρακολουθούν τα ευτράπελα της μεθ' ημών διένεξης.
     
  4. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι

    Θα εξηγήσω μόνο, ότι το "στραπονόφιλος" δεν πήγαινε σε σένα αλλά σε πολλούς άλλους, γιά να ανταποδώσω τουλάχιστον την αποδοχή του ότι οι ζαρτιέρες, γιά μένα προσωπικά, μπορεί και να μην είναι υποχρεωτικές.

    Στα υπόλοιπα δεν θα απαντήσω, διότι δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι μπορεί να γίνει σε ήπιους τόνους, και τελικά, έχεις δίκιο, κάποια πράγματα μπορεί να μην αφορούν πολλούς. Ελπίζω ότι θα δοθεί κάποια στιγμή η ευκαιρία, να τα ξεκαθαρίσουμε σε κάποιον άλλο χώρο, εκτός δηλαδή αυτού του φόρουμ (δεν έχω τη διάθεση να παίρνω warnings καθημερινά, συζητώντας "περί όνου σκιάς", και πήρα ήδη χτες ένα, γιά απάντησή μου σε σένα, φαντάζομαι ότι θα πήρες κι εσύ).
     
  5. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Καπου εδω μαλλον, πρεπει να τα δεις λιγο αλλιως τα πραγματα. Δεν υπαρχει επιβαλλομενη αισθητικη αν εσυ νιωθεις καλα με αυτο που κανεις.
    Σου απανταω λοιπον πως οχι, δεν φορεσα ποτε μεικαπ ( δε μαρεσει) ουτε φορεσα ποτε κατι που δεν αρεσε σε μενα, επειδη το επεβαλλαν οι συνθηκες ( η εκφραση "το παιζω γυναικα" για μενα δε στεκει για να σου απαντησω και σε αυτο). Εχει τυχει να παω με πυζαμες και παντοφλιτσες σε μπαρακι, με νυχτικο και ρομπα - σετακι - σε νυχτερινο κεντρο, με συντηρητικο ντυσιμο σε κλαμπ...και τι να πρωτοθυμηθω. Δε κοιταξα ποτε γυρω μου να τσεκαρω πως με βλεπουν. Σιγουρα καποιοι θα κοιταξαν περιεργα, καποιοι θα σχολιασαν, καποιοι θ'αδιαφορησαν. Δεν βρισκω το λογο να μ'ενδιαφερει.
    Η αισθητικη μου συμβαδιζει με τα δικα μου γουστα και οχι των αλλων. Αν νιωθω σιγουρια και ανεση με αυτο που κανω, δε χρειαζομαι την αποδοχη και το χειροκροτημα των υπολοιπων.

    Αυτο ομως που μου λενε τα περιπου 100 ποστ που εχεις κανει αναμεσα στο σημειο απο το οποιο ξεκινησες και αυτο στο οποιο κατεληξες, ειναι οτι προσπαθεις να πεισεις οσο γινεται περισσοτερους ανδρες και γυναικες οτι η "αισθητικη" σου ειναι ανδρικη, ότι πρεπει να αρεσει, και οτι πολλοι ανδρες θα την ασπαζονταν, αν δεν φοβουνταν οτι καποιοι θα αμφισβητουσαν τον ανδρισμο τους. Η εντυπωση που μου δημιουργεις ειναι οτι εχεις ταχθει στην απελευθερωση των ταμπου των αλλων ανδρων που θεωρεις οτι νιωθουν καταπιεσμενοι, να ακολουθησουν τις σωστες -για σενα- ενδυματολογικες επιλογες, για να αλληλουποστηριζεσθε και για να συνηθισουν ευκολοτερα οι γυναικες στην ιδεα, οτι πισω απο τα δικτυωτα και τα κολαν, μπορει να κρυβεται ενας ανδρας "με τα ολα του"...
    Αν οπως λες και μονος σου μπορεις να στηριξεις τις επιλογες σου, δε χρειαζεται η συμμετοχη των υπολοιπων.

    Πληροφοριακα δε να σου πω οτι σε μας τις γυναικες, αρεσει να ειναι διπλα μας ενας αντρας ντυμενος αντρικα, οπως και σ' εναν αντρα θ'αρεσε ναχει διπλα του μια γυναικα ντυμενη γυναικεια κι οχι ντυμενη π.χ. μπετατζης.
     
  6. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Η πολύ ενασχόληση με τα τα φτερα κ πουπουλα... ειτε ανδρων ειτε γυναικών.. μόνο επιδερμικές χαρουμενες λολίτες μου θυμιζει.. κ το σεξ αντ δε σιτι που το μονο προβλημα που ειχαν ηταν ανδρες κ μάρκες ρουχων..

    Δεν μπορω να ασχοληθω με κάποιον/α -όσο καλα κ να γνωριζει κ να χρησιμοποιει την ελληνικη- όταν βλέπω τέτοια εμμονη με την εικονα του κ πως αυτη θα την εισπράξουν οι άλλοι.

    Πολύ αμερικανια μου κάνει κ εγω με τους αμερικανους δεν τα πάω κ τόσο καλά...
     
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    εμ βεβαια ..... στο sex & the city ειχαν οντως προβληματα με τους αντρες ... ενω στην ΜΗ αμερικανικη ταινια ΓαλλοΙαπωνικης παραγωγης "Σικαγο" , τα προβληματα με τους αντρες τα ελυναν μια και εξω ...... 
     
  8. llazouli

    llazouli Contributor

    Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Παρομοίως, μου αρέσει και το κλασσικό στυλ εμφάνισης, πάνω απ' όλα όμως ο άνδρας ή η γυναίκα να νιώθει όμορφα και άνετα μέσα σε ό,τι φοράει και όχι να τον ''φοράει''. Έχω παρατηρήσει ανθρώπους να ''πνίγονται'' στην προσπάθεια τους να δείξουν ανδροπρεπείς, όπως και γυναίκες να σφίγγονται και να τους κόβεται σχεδόν η ανάσα για να ανταποκριθούν στις επιταγές της εικόνας που θέλουν να προβάλλουν.
    Προσωπικά, δεν θα με ενδιέφερε διόλου, ο άνδρας δίπλα μου αν υιοθετούσε ακόμη και θηλυπρεπή στοιχεία στην εμφάνισή του, φτάνει να ικανοποιούσε το ζητούμενό μου στην ερωτική σχέση.
    Το αν προτιμάει ανδροπρεπές στυλ εμφάνισης, δε σημαίνει ότι φέρεται κι αντρίκια γιατί όπως σοφά λένε: ''τα ράσα δεν κάνουν τον παπά''.

    Συμφωνώ και επαυξάνω, συντρόφισσα   Στα πλαίσια συγκεκριμένων ρόλων μια χαρά είναι, πολύ διασκεδαστικά! Όταν όμως γίνονται εμμονές και προσηλώσεις, βαράει ο κώδωνας...
     
  9. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φε


    ακριβώς..  
     
  10. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Προσπαθώ να βρω την ουσία του προβλήματος.
    Είναι η επιθετική υπεράσπιση του ζητήματος;
    Είναι μία ίσως αυθαίρετη γενίκευση;
    Είναι η αντίδραση σε ένα κατεστημένο ή σε κάτι που πάει να το διαπεράσει;
    Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω..

    Να ρωτήσω κάτι και αν θέλετε απαντήστε μου επιγραμματικά,πρώτα οι αντίγνωμοι του El Gato.
    Ποιες είναι οι ενστάσεις σας;
    (Δεν το παίζω συντονιστής,αλλά προσπαθώ να βρω αν το πρόβλημα βρίσκεται στο αντικείμενο ή στον τρόπο που πλασάρεται..)
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Αν και επί της ουσίας συμφωνώ με τον El Gato, θα έλεγα ότι καμιά φορά δεν βοηθάει το τρόπος που υποστηρίζει τη σκέψη του...
     
  12. MiB

    MiB Regular Member

    Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Η μοναδική μου ένσταση σχετικά με το συγκεκριμένο νήμα είναι ουσιαστικά ο τίτλος του. Απλά αδυνατώ να κατανοήσω ότι υπάρχει κάτι το ανδροπρεπές σχετικά με το crossdressing και γενικότερα με το να ντύνεται/βάφεται ένας άντρας σα γυναίκα. Ειλικρινά, δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους τους αρέσει αυτό το φετίχ ή οτιδήποτε άλλο, ούτε κι έχω καμία διάθεση να κρίνω κανέναν για τις οποιεσδήποτε προτιμήσεις του/της. Όμως, δε μου αρέσει "ετσιθελικά" να επιβάλλουν κάποιοι τις οποιεσδήποτε απόψεις τους και να έχουν την απαίτηση όλοι οι υπόλοιποι να συμφωνούν μαζί τους, είτε προσωπικά συμφωνώ, είτε όχι.

    Τέλος, ελπίζω το συγκεκριμένο post μου να μη δώσει και πάλι αφορμή για οποιουδήποτε τύπου αντιπαράθεση, καθώς - ειδικά για το συγκεκριμένο θέμα - δεν έχω καμία απολύτως όρεξη να μπω και πάλι σε μια τέτοια διαδικασία..