Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

24hours status?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 20 Οκτωβρίου 2008.

Tags:
  1. Elysium

    Elysium Contributor

    8 ώρες τρως αγγούρι και στο club το παίζεις μούρη.
    (Γραμμένο σε ένα τοίχο για το “switching” του νεοέλληνα).

    Tο ότι κάποιος εκδηλώνει κυριαρχικές τάσεις στην ερωτική του ζωή δε συνεπάγεται πως τις εκδηλώνει απαραίτητα κι έξω (θα ήθελα να ήξερα πως δικαιολογούν κάποιοι το αντίθετο) ή πως είναι ικανός να κυριαρχήσει κι εκτός κρεβατιού.
    Στη δεύτερη περίπτωση τις τάσεις μπορεί να τις έχει. Ας τις κάνει ό,τι θέλει.

    Το να προσπαθεί γενικότερα όμως κάποιος να κυριαρχεί ή να υποτάσσεται σε οτιδήποτε τον περιβάλλει, δεν πιστεύω πως είναι σώφρον. Μόνο κάποιος αγκυλωμένος θα μπορούσε να υποστηρίξει ή να κάνει κάτι τέτοιο.
     
  2. cruelest

    cruelest Regular Member

    Re: Απάντηση: 24hours status?

    Συμφωνώ απολύτως.

    Όσο για την άποψη ότι ο Κ είναι έτσι και στην καθημερινή του ζωή, δε νομίζω ότι ισχύει απόλυτα και σίγουρα θα πρέπει να ορίσει κάποιος τι εννοεί κυριαρχία στην καθημερινότητα γιατί δε μου είναι κατανοητό. Πάντως κι εδώ πιστεύω ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική
     
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: 24hours status?

    Δηλαδή ,αμφισβητείτε τους κατά φύση δεσποτικούς ή υποτακακτικούς ανθρώπους;Δηλαδή δε δέχεστε ότι κάποιοι λόγω ιδιοσυγκρασίας μέσα από τη συμπεριφορά τους διαφαίνεται και η φύση τους;Αν δεν το συνδυάσουμε απόλυτα με το BDSM ,τότε μέσα από το φάσμα του χρόνου σε πολλούς πολιτισμούς μπορούν να δωθούν πολλά παραδείγματα που να με δικαιώσουν.Οπότε έστω για μία μειοψηφία Ι/into γιατί να μη συμβαίνει το ίδιο;Όσοι έχουν πάει εξωτερικό ,στάνταρ θα έχουν δει σε διάφορες κυρίως μητροπόλεις Μ/D/s/s να κυκλοφορούν σε όλη τη φάση της ημέρας στο δρόμο δηλώνοντας το στατους τους ,είτε μέσω ντυσίματος,είτε δια διαφόρων διακριτικών.Οπότε;
     
  4. Re: Απάντηση: 24hours status?

    Σίγουρα υπάρχουν από τη φύση τους άνθρωποι υποτακτικοί και άνθρωποι δεσποτικοί. Μήπως όμως περιορίζονται από τον κοινωνικό τους ρόλο και δεν εκδηλώνουν τη φύση τους (όσο θα ήθελαν ενδεχομένως); Δεν μπορεί π.χ. ένας άνθρωπος ο οποίος να είναι υποτακτικός στην ερωτική του ζωή να ασκεί ένα επάγγελμα που να του δίνει εξουσία (αστυνομικός, δάσκαλος κλπ...); Οποτε εδώ συμφωνώ με την elfcat.
     
  5. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: 24hours status?

    Ο κυρίαρχος είναι εν γένει ένας κυριαρχικός άνθρωπος. Ακόμη και αν δεν είναι κυρίαρχος (δηλαδή να κυριαρχεί ήδη) έχει την κυριαρχική τάση της επέκτασης. Το αν εν τέλει θα κυριαρχήσει ή όχι ή αν θα επιδιώξει την κυριαρχία ή όχι είναι άλλο θέμα. Ο κυρίαρχος ερωτικά, που έχει δηλαδή κυριαρχήσει στον άλλον, είναι συνήθως ένα άτομο με γενικότερες κυριαρχικές τάσεις σε όλους τους τομείς. Το ότι είναι κυριαρχικός δε σημαίνει ότι έχει κυριαρχήσει παντού ή ακόμη ακόμη ότι τον ενδιαφέρει ντε και καλά να κυριαρχήσει ή ότι έχει τις ικανότητες να κυριαρχήσει και σε άλλους τομείς.
    Νομίζω ότι δεν ισχύει το αντίστοιχο στον ίδιο βαθμό για τον ερωτικά υποτακτικό.
     
  6. atasai

    atasai Regular Member

      Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω.

    Το τι ερεθίζει τον καθένα ερωτικά θα πρέπει να το εκφράζει σε κάθε πτυχή της ζωής του;
    Αλλιώς να βγάλω συμπέρασμα ότι δεν είναι στη φύση μου;

    Στην περίπτωση ενός Κυρίαρχου που έβλεπα ότι είναι κυριαρχικός ακόμη και στο σούπερ μάρκετ - πόσο μάλλον αν θεωρεί πράξη κυριαρχίας το να κλέψει τη σειρά κάποιου ή να ρίξει μπινελίκια! - θα θεωρούσα ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει χάσει τον έλεγχο, κάτι που δεν ταιριάζει διόλου με το ρόλο του.

    Επειδή όμως ως υποταχτική δεν μπορώ να είμαι δεσποτική και απόλυτη στις απόψεις μου, την επόμενη φορά που θα μου φάνε τη σειρά θα κλείσω πονηρά το μάτι.
     
  7. Το να είμαι slave στον Master μου τον οποίο και θα λατρεύω με κάθε τρόπο, δεν έχει χρονικά όρια. Δεν είναι χάπι να το παίρνω κάποιες ώρες την ημέρες. Από την στιγμή που υπάρχει το μέτρο και η ισορροπία σε μια σχέση, και τα συναισθήματα είναι βαθιά και αμοιβαία, πιστεύω πως είναι λάθος να το χωρίζουμε σε 24 ή σε λίγες ώρες. Αλλιώς μιλάμε για session?
    Το πως θα νιώθω απέναντι στον Κύριό μου είναι ένα διαρκές συναίσθημα , και εξαρτάται από την διάθεση τις περιστάσεις και την ιδιοσυγκρασία κάθε ζευγαριού για το πόσο αυτή η σχέση θα εκδηλωθεί και που θα περιορισθεί.

    Όλα αυτά, έχοντας τονίσει πως για εμένα μια τέτοια έκφανση του ερωτισμού ή ως τρόπο ζωής την δέχομαι και την επιδιώκω στα πλαίσια σχέσης
     
  8. Νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να συγχέουμε τους στοιχειώδεις κανόνες συμπεριφοράς με το status του Κυρίαρχου. Δεν είναι ανάγκη να φέρεται κάποιος προκλητικά για να υποστηρίξει αυτό που δηλώνει ότι είναι. Δηλαδή ο υποτακτικός τι θα έπρεπε να κάνει;
     
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: 24hours status?

    Άλλο το ένα,άλλο το άλλο.Ο υποτακτικός δε σημαίνει πως παραδίδεται παντού και δεν έχει άποψη..

    Το τι ερεθίζει τον καθένα σαφώς και δεν πρέπει απαραίτητα να τον εκφράζει σε κάθε πτυχή της ζωής του.Από 'κει και πέρα δεν είναι κακό,αν το επιθυμεί να το δηλώνει άμεσα ή έμμεσα προς τα έξω.Όλες οι ελευθερίες και όλα τα δικαιώματα των όποιων μειονοτήτων από τους proud έχουν κερδιθεί,είτε δηλώνοντας "πως υπάρχουμε και εμείς και είμαστε ανάμεσα σας",είτε δίνοντας την απόδειξη του ίδιου για να διεκδικηθούν από κάποιους άλλους.Δυστυχώς οι prouds χλευάζονται από την ίδια όποια κοινότητα.Θλιβερό..
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Απάντηση: 24hours status?

    Φίλε Incomplete, προσωπικά δεν αμφισβητώ πως υπάρχουν. Αυτό όμως δε μου απαγορεύει να τους θεωρώ κλειστόμυαλους και υποκριτές.

    Κλειστόμυαλους, διότι το να προσπαθεί κανείς να επιβληθεί και να κυριαρχήσει όταν δεν έχεις τις ικανότητες ή το δίκιο με το μέρος του (και δεν τα έχουμε πάντα ώστε να επιβάλουμε σε άλλους τις απόψεις μας), είναι χαρακτηριστικό ανθρώπων που οδηγούνται από τα πάθη τους κι όχι από τη λογική.
    Υποκριτές, γιατί ουδέποτε θα καταφέρουν ή κατάφεραν να «επιβληθούν» σε οτιδήποτε τους περιβάλλει παρά μόνο εκεί που ελπίζουν πως τους «παίρνει», δηλαδή κυρίως στους ανίσχυρους. Ας μην αρχίσω να απαριθμώ παραδείγματα από την καθημερινή ζωή.

    Όσο για τους «γενικότερα υποτακτικούς ανθρώπους», προσωπικά πάντα μου ανακάτευαν το στομάχι. Ανοίξτε την τηλεόραση και θα δείτε πολλούς από δαύτους να γλύφουν πολιτικούς, επιχειρηματίες, ηθοποιούς κ.α.


    Μασκαριλίκια.
    Οι τάσεις εκδηλώνονται κυρίως με τη συμπεριφορά κι όχι με τα ρούχα. Εκτός κι αν είναι φετιχιστές με αυτά, οπότε πηγαίνω πάσο.
     
  11. atasai

    atasai Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: 24hours status?

    Δεν είπα ότι είναι κακό να το δηλώνει προς τα έξω, αλλά ότι δεν το θεωρώ απαραίτητο. (Prouds είναι αυτοί που κάνουν outing; )

    Υ.Γ Το μάτι θα το έκλεινα όχι επειδή παραδίδομαι και δεν έχω άποψη, αλλά επειδή θα αντιλαμβανόμουν ότι έχω να κάνω με Κυρίαρχο  
     
  12. Re: Απάντηση: Re: 24hours status?

    Μάλλον με άτομο που δεν έχει μάθει να φέρεται θα έλεγα παρά με Κυρίαρχο...