Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Αμμαααανννν.....γυαλιζει το ματι της
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?


    Ας μου απαντήσει οποιοσδήποτε.Θίχτηκε κάποιος άλλος λαός ως "μη καθαρός" ή απλά για τους έλληνες υπήρξε αυτό το ερώτημα;
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Ινκο, εγώ που δεν είμαι "καθαρή" ελληνίδα, πρέπει ή δεν πρέπει να θιχτώ?  
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Πάντως εμένα με προβλημάτισε από τότε που μπήκε το νήμα η ερώτηση που έκανε ο Ηλίας, θα μπορούσε να θιχτεί άνθρωπος χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος και δεν υπάρχει πιο ευαίσθητο πράγμα να θίξει κανείς από την εθνικότητα - φυλή του άλλου, πονάει πολύ.

    Πήγα μερικές φορές να γράψω ότι ο ρατσισμός δεν είναι διόλου θεωρητικό θέμα και κατ εμέ ούτε θέμα μόρφωσης καν είναι θέμα κυρίως ενστίκτου αυτοσυντήρησης που πήρε αυτή τη στροφή, ενώ πολύ μεγάλο ρατσισμό μπορεί να κουβαλάνε μέσα τους και άνθρωποι που θα μπορούσαν να δουλεύουν τον διάσημο σημειολόγο Ουμπέρτο Έκο με μεγάλη άνεση, άποψή μου αυτή, σκέφτηκα να γράψω ότι ο μόνος τρόπος να καταλάβει κανείς τι είναι άνθρωπος και πόσο δεν έχει νόημα κανένας ρατσισμός, είναι να ταξιδέψει και να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με όλους αυτούς για τους οποίους έχει άποψη, είτε είναι γάλλοι "βατραχοφάγοι και τσιγκούνηδες", είτε είναι "γερμαναράδες", είτε "παλιοεβραίοι", για να δει από μόνος του τι ισχύει, αλλά μετά είπα... δε βαριέσαι.

    Δε βαριέσαι...  
     
  5. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Εγω ξερω οτι δεν ειδα καθολου μπαλα προχθες στο ''ντερμπι''.
    Αντιθετως γαμω την ''μπαλα'' ευχαριστηθηκα στο Αρμενια-Ελλαδα με βασικες ενδεκαδες τα παπαδαρια...!!!! 
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    respect 
     
  7. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Ρώτησα κάτι άλλο elfcat.Αν η συζήτηση περιορίστηκε στους Έλληνες ή και σε άλλους λαούς.

    Όταν λες "μη καθαρή" τι εννοείς ακριβώς;"Ιστορικά" θέτεις τον χαρακτηρισμό ή είσαι μιγάδα;

    Το που γεννιόμαστε και από ποιους και το πως μεγαλώνουμε είναι θέμα τύχης.Από 'κει και πέρα αγαπάς την εθνικότητα σου,αλλά ..

    ..θα συνεχίσω αφού απαντηθεί το ερώτημα μου...
     
  8. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Η συζήτηση περιορίστηκε στους Έλληνες. Όποιες αναφορές έγιναν σε άλλους λαούς, με τίποτα δεν είχαν ρατσιστική χροιά. Αν είχαν, θα ήμουν από τους πρώτους που θα αντιδρούσαν, μια και έχω μια μικρή υπερευαισθησία στα θέματα περί ρατσισμού.
    Σε γενικές γραμμές, αν και το όλο θέμα είναι αρκετά ευαίσθητο, νομίζω πως η συζήτηση κινήθηκε σε υψηλό επίπεδο, χωρίς σοβαρές παρεκτροπές από οποιαδήποτε πλευρά. Ίσως έπρεπε να μετακινηθεί στο off topic, μια και εκεί που βρισκόταν είχε φτάσει στο σημείο να είναι λίγο "ξεκάρφωτο", αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε λόγος να κλειδωθεί. Ίσως, αν υπήρχαν διαμαρτυρίες από μέλη (που δεν το νομίζω), να έπρεπε να έχει γίνει edit σε επιμέρους post, αλλά το κλείδωμα δεν ήταν η πιο σωστή κίνηση.
     
  9. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Μιγάς...
     
  10. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Αν ,λοιπόν, η συζήτηση περιορίστηκε στους έλληνες,τότε αυτό:

    πραγματικά μου φαίνεται εξωπραγματικό και με θλίβει ως λόγο κλειδώματος του συγκεκριμένου νήματος.Επίσης το θεωρώ προσβλητικά μονομερές ,εφόσον ακυρώθηκε το δικαίωμα λόγου και έκφρασης
    μιας άλλης ομάδας μελών.

    Θεωρώ αστείο το γεγονός ότι αν κάποιος βάλει νήμα όπου πχ θα θεωρεί το σαδισμό ή το μαζοχισμό ή την Κυριαρχία και την υποτακτικότητα ως ψυχικό νόσημα και το θέσει εύσχημα χωρίς χαρακτηρισμούς και προσβολές,τότε θα ανεχτούμε την ύπαρξη του νήματος,ενώ του συγκεκριμένου δεν την ανεχόμαστε.Αυτά..

    Και για ολοκληρώσω την απάντηση μου στο :
    ..είναι χρέος σου να γνωρίζεις και την κάθε ιστορική πραγματικότητα και να το αγαπάς ,όπως είναι αναγνωρίζοντας και σημεία του που δεν σου αρέσουν.

    Ως μισός θεσσαλός και άλλος μισός κρητικός δε με ενδιαφέρει αν ,όντως,εχω σλάβικο και τούρκικο ακόμα αίμα μέσα μου.Θεωρώ τους σλάβους όμορφους και τους τούρκους εξίσου επιμεμιγμένους ..Τουναντίον θα θεωρούσα τον εαυτό μου άτυχο αν γεννιόμουν λάπωνας ή κορσικανός(λιγότερο),αφού στην Ευρώπη θεωρούνται οι πιο "καθαρές " φυλές αυτή τη στιγμή.

    Δημασία έχει αν το επιθυμώ να φέρω όσο μπορώ την όποια γνώση της γλώσσας ,της ιστορίας και της γεωγραφίας του τόπου μου.
    Αν δεν υπήρχαν οι φανατισμοί και οι ψευτοδραματισμοί των όποιων ελληναράδων,αυτή τη στιγμή θα υπήρχε μεγαλύτερη ελληνική συνείδηση και λιγότερος στείρος σωβινισμός.Οι τελευταίοι χαρακτηρισμοί απλά αναφέρονται γενικά και δε χαρακτηρίζουν άμεσα και έμμεσα κανένα μέλος του φόρουμ,εφόσον δε διάβασα το νήμα στην όλη έκταση του..

    Επαναλαμβάνω ως επίλογο,πως μένω έκπληκτος από το κλείδωμα του νήματος..

    Οπότε θεωρώ πλέον πως σου απάντησα γατί  
     
    Last edited: 11 Νοεμβρίου 2008
  11. Syrah

    Syrah Contributor

    Moderator's notification:

    Με την εγγραφή σας στο Greek BDSM Community έχετε αποδεχτεί τις παραγράφους 3 & 4 της ενότητας VI των Forum Rules. Οποιοδήποτε σχόλιο τις παραβιάζει θα διαγράφεται.

    Επί του θέματος, η αίτηση για μερική μεταφορά του νήματος "Ορισμός ρατσισμού" σε καταλληλότερη ενότητα νημάτων, όχι προς λήψη διευκρινίσεων από τη διαχείριση του Greek BDSM Community, αλλά προς περαιτέρω ανάπτυξη από τους συνομιλητές του, αφήνεται στη διακριτική ευχέρεια του νηματοθέτη.
     
    Last edited: 11 Νοεμβρίου 2008
  12. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Μπηκαμε στο ΓΥΨΟ !!

    οι δικτάτορες επεστρεψαν για να επιβαλουν την ταξη!!

    Ολοι θεωρούμαστε υποπτοι για κουμουνισμο και αναρχισμο μεχρι αποδείξεως του αντίθετου...Ερχονται δυσκολοι καιροι, τα παντα πλεον θα παρακολουθούνται και τα παντα θα καταγράφονται... Μας βλεπω στην Μακρόνησο να κανουμε σεσσιον τρελό !!!