Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολυχρωμία στο BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 11 Νοεμβρίου 2008.

  1. female

    female Contributor



    Άρα... (έχω την εντύπωση πως περιμένεις συγκεκριμένες απαντήσεις δια της μαιευτικής μεσιέ λε προφεσέρ... :ρρρ )

    Σε προσωπικό επίπεδο καλό είναι να κάνεις όσο πιο τίμιους απολογισμούς ζωής, επιλογών, συνθηκών κλπ. με κριτική σκέψη, να ανοίγεις τους ορίζοντες του νου σου με διάφορους τρόπους, και στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό, να ανοίγεις πόρτες και διαδρομές που μπορεί να σε οδηγήσουν σε γκάμες χρωμάτων που δύνανται να σε κάνουν ευτυχισμένο. Ή, πιο ευτυχισμένο.

    Όμως... Μακράν, ούτε όλες οι πόρτες είναι ανοιχτές, ούτε όλες οι επιλογές μας ταιριάζουν. Παρ' όλ' αυτά το θεωρώ μιζέρια να παραμένεις πεισματικά κολλημένος στο άσπρο-μαύρο, να διατηρείς απόλυτα εγωιστικά, μικρόμυαλα στεγανά.


    ΥΓ - Τα χρώματα είναι συμβολικά των συναισθημάτων, φυσικά.

     
  2. Avalonia

    Avalonia Regular Member

    Εγώ μπορώ να επιλέξω και τα δύο? Ο άνθρωπος χρωματίζει το bdsm με νέες ιδέες, πειραματισμούς, διερευνήσεις και άλλα πολλά και τούμπαλιν, επειδή το bdsm πέραν του ότι μπορεί να σου προσφέρει τα παραπάνω ή τα αποτελέσματα τους, μπορεί να σε κάνει σκληρό, τρυφερό, άγριο, ήρεμο, παθιασμένο ακόμα και να σε κάνει να νιώσεις ανία και φυσικά άλλα πολλά.
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Πολυχρωμία στο BDSM

    Καθόλου δεν το αποκλείω. Το BDSM στην Ελλάδα δεν θα είχε την εξέλιξη που είχε χωρίς την Εύα, τον MasterJp, τον Incomplete και ούτω καθ' εξής. Δεν ζαχαρώνω, το πιστεύω ακράδαντα αυτό. Εσείς το φτιάχνετε, καθημερινά, η Έρη, ο Κιτς, ο Ηλίας, ο G E, ο Master Pier, ακόμη κι εγώ με τις μαμουνιές μου. (Καθώς και ο ακατονόμαστος). 

    Τις συμβάσεις τις δημιουργούν αυτοί που τις αποδέχονται, επειδή δεν σκέφονται, επειδή βαριούνται να αλλάξουν αυτό που ήδη βρήκαν ή επειδή φοβούνται να πάνε ενάντια στο ρεύμα, στο κοινώς αποδεκτό.

    Άλλαξα στάτους πριν καιρό, όταν ερωτήθην τί είμαι, και απάντησα, είμαι η D. Επηρμένο Υ, γαρ. Τσακίστε το! 

    Σαφώς. Μόνο με την απόλαυση. Είμαι βέβαιη πια. Διότι όλα εκεί καταλήγουν. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Η αγάπη βεβαίως, είναι μία δελεαστική πρόταση, αλλά ακόμη και αυτή ουσιαστικά προκαλεί απόλαυση.

    Δεν σημαίνει κάτι φοβερό, πέραν της απάντησης στο ποιος φέρνει την πολυχρωμία, η σύμβαση ή ο άνθρωπος. Μπορώ να κάνω κουμάντο ως προς το μέρος του μερτικού μου σε οποιαδήποτε σχέση, οποιουδήποτε τύπου συνάψω. Αν μου ζητηθεί να είμαι συνεπής και δυνατή και ειλικρινής, θα το κάνω, κι όποιον πάρει ο διάολος. Δεν θα διανοηθώ ποτέ να ζήσω σύμφωνα με πρότυπα επιβαλλόμενα εκ των συμβάσεων. Αυτό είναι όλο.
     
  4. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Το bdsm απο μονο του ναι προσφερει στον ανθρωπο χρωματα, δυνατοτητες και απειρες επιλογες!
    Ομως αν ο ανθρωπος δεν εχει φαντασια ετσι ωστε να παιξει και να χρησιμοπιησει ολα αυτα που του προσφερονται προς οφελος του ωστε να φτασει στην ικανοποιηση,
    τοτε το bdsm απο μονο του ειναι αϋλο!
    Αρα για να σταθει το πρωτο πρεπει να υπαρχει το δευτερο  
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Η πολυχρωμία είναι φορεσιά που θέτει ο καθένας στον εαυτό του λόγω της διαφορετικής αντίληψης που έχει για το ίδιο ακριβώς θέμα με όλους τους υπόλοιπους. Το ένστικτο.

    Διαφωνείς Δαίμονα;
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Πολυχρωμία στο BDSM

    Δε διαφωνώ,αλλά ξεχνάς κάτι.Η πολυχρωμία δεν έγκειται μόνο στην αντίληψη,αλλά και στη συμπεριφορά και στην έκφραση.Ειδικά στην τελευταία μιλάμε για πιο πολλές διαστάσεις,εφ'όσον πέρα από το ένστικτο,αυτή διαμορφώνεται από χαρακτήρα,γνώσεις,βιώματα και ιδιοσυγκρασία.διαφωνείς εσύ εδώ ;
     
  7. cider

    cider Kitchen master

    Το βδσμ μας διαμορφώνει --αναπόφευκτα-- και το διαμορφώνουμε με τη διαφορετικότητά μας. Είτε αυτή αποτελεί παρέκκλιση από τις νόρμες, είτε εναλλακτική πρόταση.
     
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Απάντηση: Re: Πολυχρωμία στο BDSM

    Δεν διαφωνώ. Στην διαφορετικότητα της οντότητας λοιπόν.
     
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πολυχρωμία στο BDSM

    Γιατί τότε το "χρώμα" του Κιτς δεν είναι σεβαστό;
     
  10. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Και το χρώμα του "Kits" είναι σεβαστό. Ακόμα και το χιούμορ όμως κάποιες φορές γίνεται τόσο επιθετικό που δεν απέχει πολύ από το προσβλητικό. Και όταν ο άλλος προσβληθεί νιώθει ότι έχει το δικαίωμα να απαντήσει με επίσης προσβλητικό τρόπο κ.ο.κ.

    Ακόμα λοιπόν και με το χιούμορ δεν πρέπει να λησμονούμε τους τρόπους μας και να μη σεβόμαστε την παρουσία των άλλων. Όποια και αν είναι αυτή, ακόμα και αν μας φαίνεται γελοία και εμείς νιώθουμε ότι είναι ευκαιρία να τον χλευάσουμε μέσα από το χιούμορ μας. Ακόμα και τότε πρέπει πρώτα να φιλτράρουμε.
     
  11. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Πολυχρωμία στο BDSM

    Ευχαριστώ Ηλία..

    Γιατί το "χρώμα" του Elysium και όσων "κλειδώθηκαν" δεν είναι σεβαστό;Βέβαια ,δεν υπήρχε σχέση με το BDSM ,αλλά δέχομαι το δεδομένο της ολόπλευρης προσωπικότητας;

    Τελευταία ερώτηση του είδους ήταν αυτή.Μετά την απάντηση το νήμα θα ακολουθήσει το τμήμα της πορείας που προανέφερα στην αρχική δημοσίευση.

    Ελπίζω να μην κατηγορηθώ για δόλο.Δεν ξεφεύγω καθόλου από το αρχικό ερώτημα.Απλά καταπιάστηκα με μία διάσταση της πολυχρωμίας και θα παρακαλέσω τα υπόλοιπα μέλη να μη λάβουν θέση σε αυτό το νήμα,επ' αυτών που ρωτάω..
     
  12. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Ηλία
    Καποια χρώματα ειναι αποχρώσεις του κρεμ (βανιλια) ,και βρισκονται στο bdsm ως αποτελεσμα πεισματος και αποπροσανατολισμου.
    Λιγη αυτογνωσία δεν θα εβλαπτε.

    Τα γραπτα καποιου αντανακλουν τον τροπο προσεγγισης και την οπτική με την οποία καθε ενας απο εμας αντιλαμβανεται το bdsm.
    Εν κατακλειδι: δεν μπορει να υπαρξει bdsm πραξη διχως εστω και ενα μινιμουμ bdsm σκέψης.
    Και αν η bdsm σκεψη ειναι αυτή που εκφράζεται στο φορουμ, τοτε υπαρχουν παραδειγματα που απλα δεν μπορουν να κανουν bdsm πραξεις γιατι δεν εχουν αυτη την ιδιοτητα (εκτος αν καποιος τους το υπαγορευει - ετεροφωτο bdsm-χαϊλικι).