Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος master00dragon, στις 10 Νοεμβρίου 2008.

  1. blindfold

    blindfold Contributor


    ναι έχει ,δεν είναι ανάγκη να γνωρίζουν λεπτομέρειες αλλά να ξέρουν σε τι κύκλους κινήσε ,αυτοί είναι που θα σε βοήθησουν όταν πάει κάτι στραβά ...
    επίσης να μπορείς να μιλήσεις σε κάποιον για τα προβλήματα σου στη σχέση και να μη στηρίζεσε σε άγνωστους (βλ. αυτό το forum.. )  
     
  2. thanasis

    thanasis Contributor

    Χμ, οι φίλοι και ο κοινωνικός περιγυρος μου γνωρίζουν ή/και αντιλαμβάνονται οτι έχω διάφορες ιδιαιτερότητες,αλλά τίποτα συγκεκριμένο,πέρα από ίσως λίγο χαλαρό σαδικό ερωτισμό (και να'ξεραν...).
    Η γνώμη τους για αυτό δεν με απασχολεί,ίσα-ίσα που πολλές φορές με βολεύει,διότι αποτρέπει πολλές βανίλιες απ'το να σπαταλήσουν τον χρόνο μου,στην προσπάθεια να σκαρφαλώσουν στο κρεββάτι μου.

    Στον επαγγελματικό και οικογενειακό μου χώρο τα πράγματα είναι καθωσπρέπει στο φαίνεσθαι (αν και είναι πάντα πρόδηλη μια γενικευμενη...εκκεντρικότητα,ας το πω).
    Εν τω προκειμένω, οι δικοί μου άνθρωποι, με ενδιαφέρει να γνωρίζουν οτι ο δρόμος μου έχει πολλές ιδιαιτερότητες, αλλά γενικώς, όχι σε ερωτικό επίπεδο.
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Στα γενέθλια που κάναμε ήρθε και ένας φίλος μου παλιός. Και ήταν μαζεμένη η παρέα των "ανώμαλων". Είναι μία καλή εξέλιξη.
     
  4. master00dragon

    master00dragon Regular Member

    νομιζω πως ειναι πολυ ευγενικο εκ μερους σου να μοιραστειςτο θηραμα νε την υπολοιπη αγελη... 

    δηλαδη τι εννοεις να ξερουν στους κυκλους που κινησε?
    δηλαδη πχ
    ΄΄ξερουν οτι συχναζεις στα εξαρχεια αλλα μονο για να πας στη σχολη σου το πολυτεχνειο΄΄
     
    Last edited: 14 Νοεμβρίου 2008
  5. Babylon

    Babylon Regular Member

    Re: Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    Μαλλον δεν εχεις παει Ευρωπη τελευταιως...  
     
  6. Avel

    Avel Regular Member

    Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    Αυτό το θέμα με άγγιξε ιδιαίτερα. Το μεγαλύτερο μου ελάττωμα είναι η ειλικρίνεια μου. Ελάττωμα έχει γίνει αυτό στις μέρες μας δυστυχώς. Δεν συμφωνώ με όσους λένε ότι δεν αφορά τους άλλους το τί κάνουν στην προσωπική τους ζωή. Πώς μπορεί να είσαι φίλος κολλητός με κάποιον, αυτός να σου μιλάει για τα προβλήματα της σχέσης του, για την γυναίκα του, για θέματα που τον απασχολούν κι εσύ ή να μην του μιλάς καθόλου για τα δικά σου ή να του λες ψέματα.
    Πιστεύω ότι όσοι αποφασίζουν να μην μιλάνε στους άλλους για την προσωπική τους ζωή σιγά σιγά απομονώνονται και τελικά ανακαλύπτουν ότι δεν έχουν πραγματικούς φίλους παρά μόνο γνωστούς. Είναι όμως καλύτερα από αυτούς που προσπαθούν να το κρύψουν λέγοντας ψέματα. Χρόνια τώρα έκανα κι εγώ το ίδιο. Έτσι όμως έφτασα στο διχασμό. Συνειδητοποίησα κάποια στιγμή ότι «χάνω» τον εαυτό μου. Στους καλύτερους μου φίλους έλεγα ψέματα. Αυτοί μου μιλάγανε με απόλυτη ειλικρίνεια και εγώ που ισχυρίζομαι ότι είμαι και ειλικρινής τους κορόιδευα.
    Τότε ήταν η στιγμή που επέλεξα να αποκαλύψω σε αυτούς τους φίλους που θέλω να έχω στη ζωή μου την αλήθεια. Ήταν σοκ και για εκείνους και για μένα. Το καλό ήταν ότι μόνο όταν έμαθαν την αλήθεια, απαντήθηκαν πολλά ερωτήματα που είχαν για μένα τόσα χρόνια. Γιατί με έβλεπαν μόνο. Γιατί απέρριπτα τόσες προτάσεις από αξιόλογες γυναίκες που ενδιαφερόταν για μένα. Γιατί εξαφανιζόμουν τόσο συχνά και για μεγάλα διαστήματα. Γιατί κλεινόμουν στον εαυτό μου. Αισθάνθηκα και εγώ πολύ καλύτερα.
    Φυσικά δεν το χωράει το μυαλό όλων. Υπήρχαν και περιπτώσεις που απομακρύνθηκαν. Ένας φίλος τελικά δεν με έκανε νονό του παιδιού του (φοβήθηκε μήπως και μου μοιάσει?). Πόνεσε λίγο αυτό αλλά σίγουρα άξιζε μια και πλέον αισθάνθηκα ο εαυτός μου.
    Το πρόβλημα παραμένει φυσικά με την οικογένεια. Εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ένας φίλος σε δέχεται πιο εύκολα όπως είσαι. Αν δεν σε δεχτεί τον κάνεις εσύ πιο εύκολα πέρα. Με την οικογένεια είναι δυσκολότερα τα πράγματα. Πονάει πολύ και από τις δύο πλευρές. Της αδελφής μου τις πήρε πάνω από 3 χρόνια να προσαρμοστεί με την αλήθεια. Δεν είμαι σίγουρος αν ακόμα προσαρμόστηκε. Πήγε σε ψυχολόγο και ήθελε να στείλει κι εμένα. Κόντεψε να χαλάσει και το γάμο της γιατί έκλεγε συνέχεια χωρίς να λέει στον άντρα της τι την προβληματίζει. Οπότε καταλαβαίνετε. Μετά από αυτό φυσικά δεν τόλμησα να τα πω και στους υπολοίπους.
    Τέλος όσον αφορά τις υποτακτικές μου τάσεις αυτό είναι ακόμα πιο δύσκολο να το αποκαλύψεις γιατί πολλοί λιγότεροι άνθρωποι μπορούν να το δεχτούν. Οι gay το δέχονται εύκολα. Οι straight φίλοι δεν το καταλαβαίνουν. Ειδικά το υποτακτικό. Αν ήμουν κυρίαρχος θα το δεχόταν ευκολότερα. Εγώ πάντως τους έχω πει ότι γουστάρω υποταγή χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες. Φυσικά σε μία straight φίλη (ανοικτό μυαλό) που αντέδρασε καλά τα λέω όλα και με λεπτομέρειες και περνάμε υπέροχα. Αισθάνομαι πολύ καλά . Καλύτερα από ότι να πήγαινα σε ψυχολόγο που μου έλεγε η αδελφή μου.
    Ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα αλλά με άγγιξε το θέμα σας.
    Πετάξτε τις μάσκες και θα αισθανθείτε καλύτερα. Θα δεθείτε περισσότερο με τους φίλους σας και θα κάνετε και ένα καλό ξεκαθάρισμα.
     
  7. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    Όντως. Έχω να πάω από το καλοκαίρι. Τόσα πολλά άλλαξαν;

    Μήπως έγιναν κάπως έτσι;

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. Elysium

    Elysium Contributor


    Όχι, ούτε χρειάζεται.

    Δεν μπορώ να κατανοήσω τους λόγους αυτών που θέλουν να... «τα συζητούν όλα».
     
  9. master00dragon

    master00dragon Regular Member

    Re: Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    σε ευχαριστουμε πολυ για την αληθεια σου
    θελει πολυ κουραγιο και πολυ προσπαθεια να ανταπεξελθεις τις συνεπειες
    αλλα ελπιζουμε το αποτελεσμα να σε εχει αποζημιωσει

    οφειλουμε πρωτα συνεπεια στον εαυτο μας και μετα στους αλλους
    εξαλλου δευτερη ζωη δεν εχει....

    καταπληκτικη διαφημιση
    τωρα πια δεν εξαγουμε μονο ουζο και σταφιδα
    γιναμε international
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    Η μητέρα μου γνωρίζει τα πάντα αλλά δεν στεναχωριέται καθόλου, τουναντίον. Είναι από τα πρώτα μέλη του Forum, submissive Dominatrix.
     
  11. για τις προτιμησεις μου γνωριζουν παντα οι συντροφοι μου, καποιοι ανοιχτομυαλοι φιλοι μου-για τους αλλους δεν με ενδιαφερει να το ξερουν- και οι γονεις μου. Δεν νομιζω οτι ειναι κατι μεμπτό για το οποιο θα πρεπει να ντρεπομαι.
     
  12. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    Φόνισσα, έχουν φθάσει ως εδώ κάτι πληροφορίες....Υποκλίνομαι.