Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια άλλη εκδοχή εκδίκησης

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Artemis, στις 12 Νοεμβρίου 2008.

  1. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια άλλη εκδοχή εκδίκησης

    Babylon. Ελληνιστί: Βαβύλη.


    (Πρόσεχε...).
     
  2. Babylon

    Babylon Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια άλλη εκδοχή εκδίκησης

    Η αλλιως Babylon=> Βαβυλωνια => Βαβελ  
     
  3. DiDi

    DiDi Regular Member

    Την "κακιά" συνήθεια την έιχα πριν κάποια χρόνια την οποία την έκοψα.. Έκανα ότι μου έκαναν οι άλλοι. Και ξέραν ότι πίσω από αυτό ήμουν εγώ. Ήθελα να ξέρουν ότι τους πονάω όπως με πόνεσαν και πάντα χαμογελούσα ειρωνικά. Πίστευα πως ήταν το σωστό. Αλλά ότι και αν έκανα με γύριζε πίσω και μαύριζα το μυαλό μου και περισσότερο την καρδιά μου...Οπότε έφθανα στο σημείο της "αρχής" και τελικά το μόνο που κατάφερνα ήταν να εκδικούμαι τον ευατό μου για τις επιλογές που έκανα τόσο καιρό.
     
  4. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια άλλη εκδοχή εκδίκησης

    Το νήμα με τα κόμικς, είναι εδώ: https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t13263/

     
     
  5. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Η καρδια που εκδικειται ειναι δηλητηριασμενη.Και σιγουρα δεν φταιει μονο εκεινος που εκανε το λαθος για να φτασεις σε σημειο να εκδικηθεις.Παντα φταινε και οι δυο.
     
  6. Babylon

    Babylon Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια άλλη εκδοχή εκδίκησης

    Τι να πω! Im impressed!
     
  7. pure_pleasure_seeker

    pure_pleasure_seeker Regular Member

    Είδα πρόσφατα τη Μήδεια, όπου υπάρχει η ύψιστη μορφή εκδίκησης. Τι να του χαλάς τώρα τα αυτοκίνητα κτλ? Αν είναι να το κάνεις, πήγαινε all the way. Αυτό που αγαπάει πιο πολύ (τα παιδιά του). Εκεί που πονάει. Αλλά έχει νόημα??? Η Κική Δημουλά σε μία συνέντευξή της είχε πει ότι η μεγαλύτερη εκδίκηση είναι να πάψεις να αγαπάς κάποιον που αγαπούσες, χωρίς ο ίδιος να το μάθει ποτέ. Το κέρδος της εκδίκησης αυτής είναι όλο δικό σου. Είναι η ύψιστη εκδίκηση γιατί σηκώνεις το μαχαίρι εναντίον σου και ακρωτηριάζεις το ένστικτο που θεριεύει μέσα σου. Αυτή η εκδίκηση είναι πιο πολύ του τύπου μου μολονότι χρειάζεται τεράστια αποθέματα δύναμης για να στραφείς εναντίον του εαυτού σου και να μην ξεπέσεις στις γνωστές μικρότητες εναντίον του άλλου.
     
    Last edited: 20 Φεβρουαρίου 2009
  8. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Η εκδίκηση παραπέμπει στη μνησικακία,και αυτό δεν είναι ότι και ότι καλύτερο μπορεί να μας συμβεί,καθώς πρόκειται για αδυναμία συμφιλίωσης με τον ίδιο μας τον εαυτό.

    Μια φορά στη ζωή μου ένοιωσα έντονη την ανάγκη να εκδικηθώ κάποιον.. και το έκανα ακολουθώντας την παθητική εκδίκηση.. Τα αποτελέσματα ήσαν θεαματικά! Πέτυχα αυτό ακριβώς που ήθελα να πετύχω..


    Γιατί όμως δεν ένοιωσα καλά; Γιατί μέσα μου εξακολουθούσα να πονάω; Γιατί δεν ένοιωσα -παρά μια στιγμιαία- ικανοποίηση;

    ...γιατί η εκδίκηση,όσο αποτελεσματική και αν είναι,δεν κλείνει τις δικές σου πληγές..απλά πληγώνει ακόμα έναν.

    So what..?

     
  9. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Μια άλλη εκδοχή εκδίκησης

    η εκδίκηση ειναι χασιμο χρονου κα φθορα
    αδιαφορω και συνεχιζω ισως η αδιαφορία ειναι και η καλυτερη εκδικηση
     
  10. Babylon

    Babylon Regular Member

    Καλα, εξαρταται τι εννοει ο καθενας "καλυτερη εκδικηση". Αν θεωρει καλυτερη εκδικηση το να αναταποδωσει σε καποιον το κακο που του εχει κανει (δηλαδη την αποδωση δικαιοσυνης), το να αφησει αυτον που εχει κανει κακο στη μοιρα του, και το συμπαν να διαλεξει την τιμωρια του, η αν θεωρει εκδικηση το να καταστρεψει εντελως την ζωη του αλλου.

    Αν ας πουμε θεωρεις το πρωτο, απλα αντοποδιδεις στον αλλο αυτο που σου εκανε, του προκαλεις ελεγχομενα τον ιδιο πονο. Π.χ. Σε κρατωσε; Τον κερατωνεις και εσυ. (Μαλακια ειναι που το κανεις στα 15 αλλα, λεμε τωρα)

    Αν πιστευεις στην συμπαντικη δικαιοσυνη, τοτε η αδιαφορια ειναι η καλυτερη λυση. δεν ασχολεισαι με τον αλλο οχι για "σπασιμο", αλλα γιατι δεν εχει κατι αλλο να σου δωσει ο συγκεκριμενος ανθρωπος. Και αν αξιζει να τιμωρηθει, το συμπαν αργα η γρηγορα θα φροντισει...

    Αν θες τωρα, πραγματικα να εκδικηθεις τον αλλο μεχρι τελικης πτωσεως, εχεις πολλες επιλογες...Να τον χτυπησεις στη δουλεια του, στην υγεια του, να απομακρυνεις τους ανθρωπους που αγαπαει απο κοντα του και αν ολα αυτα αποτυχουν μπορεις παντα να αυτοκτονησεις και να πεις πως εφταιγε εκεινος, και να τον γαμησεις ανεπανορθωτα. Και ναι, δεν εχω μισησει ποτε κανεναν αρκετα για να κανω εστω και το 1/100 αυτων που ανεφερα (και δεν ειναι πως δεν ειχα λογους), αλλα ξερω ανθρωπους που εχουν κανει τοσο χοντρα πραγματα για εκδικηση.
     
  11. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Μια άλλη εκδοχή εκδίκησης

    Ο άνθρωπος είναι το μοναδικό ζώο που έχει ανάγκη να εκδικείται! Τώρα βέβαια μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι ζώο αλλά κάτι....ανώτερο!

    Υ.Γ. Στην φύση αρκετά ζώα σκοτώνουν άλλα, αλλά το κάνουν είτε για να μην απειληθούν στο μέλλον από αυτά(τα βουβάλια τα μικρά λιονταράκια πχ) ή καθαρά για ανταγωνιστικούς λόγους-λόγους επιβίωσης(τα λιοντάρια τις λεοπαρδάλεις) αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με εκδίκηση!
     
  12. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Απάντηση: Μια άλλη εκδοχή εκδίκησης



    Αν δεν υπήρχε ο φόβος της εκδίκησης-τιμωρίας φίλε jimboy, στον κόσμο θα επικρατούσε η απόλυτη αναρχία.
    Ο άνθρωπος όμως είναι κοινωνικό oν