Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όργια στο Στρατό

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος dats, στις 9 Φεβρουαρίου 2008.

  1. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Συγγνώμη, έχουμε χάσει κάθε ίχνος σοβαρότητας; Ενοχλούν οι φαντασιώσεις κάποιου επειδή "προσβάλλουν" εθνικά σύμβολα και αξίες; Ή μήπως επειδή εμπεριέχουν καταστάσεις που δε θα μπορούσαν να είναι πραγματικές; Αλίμονο αν περιορίζαμε τις φαντασιώσεις μας με βάση τα "πρέπει" που τίθενται ή από τη ρεαλιστικότητά τους.

    Εμένα σαν κείμενο δε μου άρεσε. Όχι γιατί είναι ψυχρό, χωρίς κανένα συναίσθημα, αλλά γιατί όσα περιγράφονται είναι way too disgusting για μένα. Παρ' όλα αυτά ποιος είμαι εγώ που θα πω σε κάποιον να μη γράφει γιατί δε μ' αρέσει; Θα του περιορίσω το δικαίωμα λόγου του επειδή δε συμφωνώ μαζί του; Στο κάτω κάτω, αν δε μ' αρέσει, έχω το δικαίωμα να μην το διαβάσω, δε με υποχρεώνει κανείς.
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

    Και εσένα αύριο θα σε repάρω...
     
  3. female

    female Contributor




    +2.367

    Δεν χρειάζεται να θεωρεί κανείς ρεαλιστικά τα φαντασιακά ντεκόρ. Αφορμές είναι.


     
  4. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

    Αυτό είναι +!
    Όχι σαν κάτι τσιγγούνες.. 
     
  5. tinkerbelle

    tinkerbelle Regular Member

    Κοίτα να δεις που τελικά ο θεός που τα ξέρει και τα βλέπει όλα, υπάρχει, και ζει στη Θεσσαλονίκη με το όνομα Dora.  
    Οχι "she is black" που εγραφε κι ο Εκο, αλλα she is Greek. Που είσαι Λιακό να δικαιωθείς!  

    Τώρα να καθήσω να μετρήσω ποιά είναι η πιο μεγάλη (εμπειρία), δεν μου πάει. Συγχώρησέ με, γελάω, είναι αστείο.  
     
    Last edited: 18 Νοεμβρίου 2008
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Μπορείς να δώσεις τον ορισμό της λέξης "πούστης"; Δεν θα ήθελα να το κάνω εγώ γιατί θα φάω infraction.

    Ποια η διαφορά ακριβώς;

    Πώς ακριβώς είναι τα μούτρα ενός πούστη, πώς τα μούτρα ενός ομοφυλόφιλου και πώς τα μούτρα ενός ανεγκέφαλου, ανώριμου, ανέραστου γκαζομαλάκα; Θα μπορούσες να μας υποδείξεις τις διαφορές; Πρόκειται ασφάλώς περί καθαρά ακαδημαϊκής ερώτησης, η οποία ουδεμία σχέση έχει με τους εκφράζοτες στο παρόν νήμα τις εκλάμψεις του φιλελεύθερου πνεύματός τους.

    Α μάλιστα. Εγώ που έχω ομοφυλόφιλες γάτες και ομοφυλόφιλα φιλαράκια φαντάζομαι ότι θα πεταχθώ στο πυρ το εξώτερον, λόγω πουστιάς. Διότι προφανώς υπάρχει παντού.

    Συγνώμη, τα σκέφτεσαι αυτά που λες ή σούρχονται αυθορμήτως;

    Ποιος είναι ακριβώς ο ψόγος εδώ; Ότι ένας άντρακλας πάει φαντάρος και τον γαμάνε όλοι οι υπόλοιποι παρά τη θέλησή του, για να εκφράσουν τις ανώμαλες ορέξεις τους; Να γελάσω τώρα ή να κόψω φλέβες που ασχολούμαι;

    Οι πούστηδες δεν είναι διαφορετικοί. Γαμιούνται με άντρες, γουστάρουν άντρες και ερωτεύονται άντρες. Απλό, απλούστατο.

    Αχου τα καημένα τα αγοράκια. Το προστατεύουν το κωλαράκι τους...

    Εκρίθης.
     
  7. hugger

    hugger Regular Member

    Dora, απο σενα περιμενα πραγματικα κατι καλυτερο. Οσο για τις ερωτησεις που εθεσες δεν μου αφησες χωρο να απαντησω μια και ειναι απαντησεις συγχρονως. Μονο για το πως ειναι τα μουτρα ενος ανεραστου γκαζομαλακα, θα απαντησω, αφου φαινεται να το θες τοσο, θα θεσω υποψηφιοτητα, με την επιφυλαξη της ετυμολογιας της λεξης γκαζομαλακας, εχει να κανει με το φυσικο αεριο, με το γκαζι του αυτοκινητου, η με τη γκαζοζα.Να μη σε απογοητευσω και πληρως, μια και εγω δεν εχω γατα ουτε καν straight να τη βαλω να κλαιει  
     
  8. tinkerbelle

    tinkerbelle Regular Member

    Πως με καταλαβαίνεις!  
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ξαναδιάβασε το "Αμφιβολίας εγκώμιον". Μόνο αυτό ξέρω.

    Τα υπόλοιπα, όπως ήδη ανέφερα, είναι case studies. Χαίρομαι που η απρόσμενα κακιασμένη αντίδρασή σου μου δίνει την ευκαιρία να επισημάνω κάτι: ίσως γι αυτό δεν γίνεται έρευνα στην Ελλάδα. Είναι προτιμότερο για τους περισσότερους να βάλλονται κατά των άλλων παρά να ρωτούν, να μαθαίνουν, να παρατηρούν, να κατανοούν, να αναζητούν, να αμφιβάλλουν, να ακούν.

    Δεν το βρίσκω αστείο. Θλιβερό είναι.

    "Από ότι γνωρίζω" σημαίνει αυτό ακριβώς. Ότι οι γνώσεις μου έχουν όρια και τα γνωρίζω και καλώ επομένως όποιον γνωρίζει κάτι διαφορετικό να με διαφωτίσει. Πολύ θα ήθελα να ξέρω πόσοι κοπρολάγνοι υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον χώρο μας. Προσπαθώ να επωφελούμαι από την γνώση όταν και όπου την βρίσκω, ακόμη και αν προέρχεται από ανόητους. Σε ρωτώ ευθέως επομένως: ξέρεις κάποιον που να τρώει σκατά;

    Το "δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου" δεν μεταφράζεται σε θεϊκή ιδιότητα παντογνώστη αλλά σημαίνει ότι δεν έχω συναντήσει ποτέ κάποιο τέτοιο άτομο. Έχω συναντήσει γύρω στα 100 άτομα εντός χώρου και έχω πηδηχτεί με γύρω στα 400 εκτός χώρου. Ποιος την έχει πιο μεγάλη (την εμπειρία του); Ποσώς με ενδιαφέρει. Βρες μου έστω και ένα άρρεν υποτακτικό άτομο που να υπακούει έστω και μία έντολή που να του είναι απεχθής ή ψυχικά και / ή σωματικά επώδυνη. Θα με ενδιέφερε πολύ να γνωρίσω ένα τέτοιο άτομο.
     
  10. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ χαλαρά .. και μια τουλάχιστον είναι από Θεσ.νίκη χαλλλλαρά ...

    Ένα κομμάτι έγραψε ο άνθρωπος και μια φαντασίωση .. την θεωρώ ανόητη, αδούλευτη, βίαιη, πάρα πολύ λεπτομερή, με επίφαση στις σκηνές και όχι στο ψυχολογικό βάθος που θα ήθελε ο γυναικείος πληθυσμός .. ως σενάριο είναι πτωχό, ως λεξιλόγιο εξ ίσου .. αλλά τι στο καλό; αν την γυρίσει ταινία μην πάτε να την δείτε ... αν την γράψει σε βιβλίο να μην του δώσετε το βραβείο κοινού και εν πάση περιπτώσει αν δεν σας αρέσει μην το διαβάζετε.

    όσο για τα αγοράκια ... ούτε ο στρατός είναι έτσι, ούτε τέτοιες καταστάσεις γίνονται, οι περιπτώσεις που αλληλοπηδιούνται οι γενναίοι φουστανελάδες φαντάροι μας είναι πιο μυστικές και πιο καλυμμένες .. μην φοβάστε παιδάκια .. όταν λέμε πήδημα στο στρατό αυτό γίνεται με τους ενδιαφερόμενους ντυμένους και σε ομάδες ... sex και όργια τέτοιου είδους δεν θα βρείτε ...

    Με ανησυχεί η αδυναμία των αναγνωστών να αντιληφθούν την αλήθεια από το ψέμα .. οι δε κυρίες μαλώνουν για κάτι που δεν έχουν δει και δεν έχουν ακούσει και δεν έχουν ζήσει ... γιατί καλή μου tingerbelle όταν λέμε στο στρατό .. μας πήδηξαν σήμερα ... δεν εννοούμε sex αλλά αγκαρία και άσκηση .. όταν λέμε .. μας τσιμπούκωσε ο πούστης ... 110 φορές στις 100 εννοούμε ότι κάποιος ομόβαθμος έκανε την μαλακία και θα την πληρώσουμε όλοι ... όσο δε για τους δοκίμους έχουν φάει τέτοιο πήδημα (επισημαίνω .. πήδημα --> καψόνι) που δεν μπορούν να συνέλθουν ούτε μετά τον στρατό, όχι να πηδήξουν, με εξαίρεση φυσικά κάποια καθίκια που δεν συνέρχονται ποτέ...... άρα .. καλά έκανες μεν να περιοριστείς στα φιλολογικά και καλολογικά στοιχεία της αφήγησης αλλά μην πας παρακάτω..

    Πράγματι δεν μπορώ να αντιληφθώ τα posts της κυρίας δώρας της σαλονικιάς. αν το μόνο δείγμα συμπεριφοράς για σένα καλή μου δώρα είνια η tigger_lilly και h lara, δηλαδή 2 άτομα από τα 300 του forum, άρα ποσοστό 1,6 %, ε .. και οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις έχουν καλύτερο δείγμα .. είναι φανερό ότι χωρίς να απαρνούμε την όποια αλήθεια στα λεγόμενα σου, μάλλον πρέπει να περιορίσεις τον απόλυτο τρόπο που τα εκφράζεις .. γιατί υπάρχουν άλλοι που μπορεί θεωρούν την συμπεριφορά τους (της) υπερβολική και για αυτό ψεύτικη .. αλλά εδώ δεν δικάζουμε .. ευχαριστιώμαστε ή όχι ότι μπορεί να μας προσφέρει ο καθένας .. μεταξύ αυτών και η ιστορία του στρατού, την οποία, ειρήσθω εν παρόδω, την καταξεσκίσατε με την ανάλυση σας ...
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ... ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ...
     
  11. tinkerbelle

    tinkerbelle Regular Member

    Η αντίδρασή μου καλή μου Δώρα δεν είναι κακιασμένη, είναι διασκεδασμένη. Με διασκεδάζει ο απόλυτος τρόπος σου. Τώρα αν εγώ είμαι κακιασμένη, τι να σου πω, το γκάλοπ διεξάγεται ακόμα. Αμα βγουν παραπάνω απο 25 ιδρύουν και σύλλογο νομίζω, ναι;.  

    Τώρα τί θες, να σου πω το ονοματεπώνυμο και την διεύθυνση εκείνου που γνωρίζω που τρώει σκατά ή πόσα άτομα γνωρίζω εντός χώρου ή με πόσα έχω "πηδηχτεί" για να εξαχθεί κάποιο συμπέρασμα περί της εμπειρίας (που παρεπιπτόντως δεν σε ενδιαφέρει ποια είναι μεγαλύτερη για αυτό και αναφέρεσαι με νούμερα); I think not.  

    Οσο για τη γνώση από ανοήτους, εσύ κάντην ό,τι θες, εμένα θα μου επιτρέψεις να την κάνω delete.

    Και κατι τελευταίο που άπτεται ολίγον του σχολίου του Ημετέρου.
    Ουδόλως αναφέρθηκα στο πραγματικό ή φανταστικό χαρακτήρα της ιστορίας, διότι φυσικά δεν τίθεται κατ' εμέ θέμα περί τίνος πρόκεται, είναι σαφέστατο τι είναι. Αναφέρθηκα στο στυλ της γραφής. Φιλολογική η παρατήρησή μου κυρίως. Κι όπως λέμε και στο μετιέ μας, καλό είναι για την γραπτή κατανόηση να εστιαζόμαστε σε αυτό που το κείμενο φέρνει στον αναγνώστη παρά να ξεφορτώνουμε στο κείμενο αυτό που κουβαλάμε εμείς.

    Ετερον ουδέν.

    Ευχαριστώ για τη μετάφραση Ημέτερε.
    Το "να μην πάω παρακάτω" έχει προληπτικό χαρακτήρα; Γιατί αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις δεν πήγα.
    Αρα, κακώς τα κούρασες τα δαχτυλάκια σου.  
     
    Last edited: 18 Νοεμβρίου 2008
  12. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    να που μετά τον σύντροφο Dolmance που αυτοπροσδιορίζεται ως cynical μας βγήκε και το φτερωτό ζουζούνι ως τοιούτο!!!!!!!!!!!!!!

    δεν κουράζω ποτέ τα δακτυλάκια μας προκειμένου να σας χαρίσω γνώση δεσποσύνη ... το 'μην πας παρακάτω' είναι - θα τολμούσα να πω - επιβεβαίωση μιας θέσης ήδη αποφασισμένης από εσένα φυσικά αλλά και με μικρό περιθώριο ανατροπής ... και σου επισημαίνω ότι η στηλίτευση λαθών τρίτων επισείει την μήνι και επιζητά την νέμεσι. am I clear enough ? εεε? ειμαι ????

    θα περίμενα η περίτεχνη γλώσσα να μην εκτρεπόταν όπως άλλων, μεταξύ αυτών και της σαλονικιάς πχ - τα νοήματα δεν απαιτούν το λεκτικό σοκ των άλλων - είνια ικανα να σοκάρουν από μόνα τους .. τώρα, αν ο άλλος δεν τα αντιλαμβάνεται, τι να κάνουμε; ας το ξαναδιαβάσει ξανά και ξανά και κάποτε θα αντιληφθεί το τι γίνεται .. έτσι βρίσκω την περιγραφή του γνωστού / φίλου σας υπερβολική.

    Έχω και άλλα να σας πω αλλά τα φυλάω για μετά!

    _μέτερος