Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Θυμάμαι 16-17 χρόνια πριν τον Γιώργο ως μαθητής λυκείου.Ήταν 2-3 χρόνια μικρότερος μου.Από τότε φαινόταν πως γεννήθηκε χωρίς κανένα άστρο..Ζούσε με τον πατέρα του,ο οποίος δούλευε όλη μέρα με αποτέλεσμα ο Γιώργος να γυρνάει όλη μέρα στους δρόμους και να κολλάει σε διάφορες παρέες του σχολείου είτε τις πετύχαινε έξω,είτε σε ηλεκτρονικά,είτε σε μπιλιαρδάδικα ,είτε οπουδήποτε.Και στη δική μου παρέα κολλούσε και τον ψιλοαποφεύγαμε ή και αλλάζαμε δρόμο άμα τον βλέπαμε από μακριά για να μη μας κολλήσει.Δεν ήτανε κακός ,απλά ήταν αδιάφορος σαν άνθρωπος και γενικά δεν τον πολυκάναμε κέφι..
    Περνώντας τα επόμενα χρόνια θυμάμαι που έβλεπα το Γιώργο στην ίδια φάση,Δεξιά και αριστερά ,με όποιους πετύχαινε στα ίδια μέρη..
    Τον έχασα για κάποια χρόνια ,έφυγα και εγώ,ξαναγύρισα και κάποιες φορές τον έβλεπα στο δρόμο από μακριά.Φανερά πιο παχύς και εντελώς απεριποίητος.Μάλιστα τον πετύχαινα γωνία Ιεράς Οδού και Θηβών(το κέντρο του Αιγάλεω) να αρράζει να πηγαίνει ή να φεύγει από το κατάστημα του Γρηγόρη που υπάρχει εκεί.
    Σήμερα γυρνώντας από καφέ σταμάτησα στο Γρηγόρη να πάρω κάτι να φάω και τον είδα από κοντά.Είχε πρόσωπο και βλέμμα ανθρώπου με ψυχολογικό θέμα.Σάστισα..Σχεδόν αφηρημένα και μπερδεμένα έκανα τη συναλλαγή με τη ταμεία και πέρασα από μπροστά του κοιτώντας τον πλάγια(καθόταν και αυτός πλάγια με τρόπο κοιτάζοντας κάπου σε κοντινή ακτίνα αλλά όχι άμεσα στη δική μου) και τότε με χαιρέτησε λίγο πριν φύγω από το οπτικό του πεδίο(για 1 δευτερόλεπτο)χαμηλόφωνα,κάπως νευρικά και περίεργα .Δεν τον αντιχαιρέτησα(ο μαλάκας) γιατί δεν το περίμενα να με χαιρετήσει μετά από τόσα χρόνια,γιατί ήδη είχα αναπτύξει ταχύτητα να φύγω,γιατί γενικά ξαφνιάστηκα και αυθόρμητα τον προσπέρασα και χαμένος και εγώ τελείως δε γύρισα προς τα πίσω.Δε λειτούργησε τίποτα.Ούτε λογική,ούτε αντανακλαστικά,ούτε τίποτα..
    Βγήκα έξω στεναχωρημένος με πολλά πράγματα,με εκείνον και τη στάση μου και με πολλά ερωτήματα με κύριο το:η αδιαφορία όλων μας τον οδήγησε εκεί;Παρακαλούσα μέσα μου να είχε προδιάθεση ,ίσως για να αποποιηθώ των ευθυνών μου και ένιωσα πιο μαλάκας τότε.Προσπαθούσα βρω δικαιολογίες του τύπου:δε φταίω,δε μπορούσα να κάνω παρέα κάποιον που μου είναι αδιάφορος,δεν είχα καταλάβει κάτι,τον έχασα για χρόνια κτλ κτλ κτλ Μετά σκεφτόμουν πόσες ευκαιρίες είχα δώσει για φιλίες σε ανθρώπους που με κρεμάσαν και με γράψανε κανονικά και δεν ήξερα τι φταίει και τι γαμημένα κριτήρια έχω πια.
    Γύρισα σπίτι και πέτυχα τον αδελφό μου.Τον ρώτησα αν τον θυμάται και μου είπε "Ποιον;Τον τρελό;"
    -Γιατί τρελός;
    -Αυτός πρέπει να έχει ψυχολογικά προβλήματα!
    -Από τί;(περίμενα κάποια κατατοπιστική απάντηση)
    -Από την αγαμία;Ξέρω 'γω;
    Κλείδωσα και ήρθα στο δωμάτιο μου έχοντας πολλά στο μυαλό μου ..
    Το θέμα είναι πως εκεί έξω υπάρχει ακόμα ένας Γιώργος που συχνάζει στο Γρηγόρη για να πίνει μόνος καφέ και για να βλέπει λίγο κόσμο ..κάθε μέρα,δεν ξέρω πόσες φορές την ημέρα..
    Δεν υπάρχει λύση και δε μπορώ να βοηθήσω.Ξέρω πως κατα πάσα πιθανότητα το "χαρτί κάηκε".Ξέρω πως δε θα τον πιάσω να τον βάλω στη ζωή μου,να τον κάνω φίλο μου να τον στηρίξω...δε γίνεται..
    Ξέρω ,όμως,πως είμαι μαλάκας και την επόμενη φορά θα τον χαιρετίσω..

    Τέλος,ξέρω ,μετά απ΄αυτό που είδα,πως τα περισσότερα προβλήματα μου,μας,σας είναι παπάρια και ένιωσα ακόμα μία φορά πως τα πραγματικά προβλήματα είναι άλλα..

    Πρώτη φορά στη ζωή μου εύχομαι για έναν άνθρωπο τόσο έντονα και τόσο πραγματικά μέσα από την ψυχή μου να βρει λίγη ευτυχία..
     
  2. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Λοιπον ....με τον κυριο Dolmance απο σημερα κοβω και την καλημερα...!!!! 
    Καλα κανεται και τους ζηλευεται(αν) τους αλλους με τα πολλα.
    Ευτυχως για μενα αυτα τα 3 υπεροχα γραμματα ειναι κατι που δεν εξαργυρωνεται ουτε με 1 ουτε με 2 ουτε με 1002:tongue2:
    Για αυτο δεν γινομαι γιουσουφακι στον οικο ανοχης κανενος π....Σερβου!!!!!Ακους εκει μπαινω-βγαινω....
    Ετσι και αλλιως οι κοριτσαρες μας στην πετοσφαιρα μας χρειαζονται πιο πολυ και ειναι και μεγαλυτερη καυλα απο το σερβικο καπη που παρουσιαζεται σαν φρεσκοβαμενη που......!!!!!
    Αυτα....τελος,γιατι θα μου βαλουν και χερι(με το δικιο τους)οτι τους ζαλησα...!!!! 
     
  3. zinnia

    zinnia Contributor

    Μαθήματα ψυχραιμίας, σπάσιμου νεύρων και αναμονής παραδίδονται; Πληρώνω όσο-όσο. Αρκεί να αποφοιτήσω με άριστα.
     
  4. tinkerbelle

    tinkerbelle Regular Member

    ...ότι εξ-ευτελισμός είναι η εμβριθής ενασχόληση με το ευτελές.
     
  5. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    ευτελισμός είναι ακριβώς ότι γράφεις ... ΟΜΩΣ .... ο εξευτελισμός είναι η εμβριθής ενασχόληση με το εξευτελές !
    μην ξεχάσουμε και τα ελληνικά μας με σένα!
     
  6. DiDi

    DiDi Regular Member

    Γιατί άμα κοιμάμαι με κάλτσες μου φεύγει πάντα αυτή που φοράω στο δεξί πόδι. Χμ  
     
  7. extreme32

    extreme32 Regular Member

    σκεφτομαι το παπι της DiDikas. Εφαγα κολλημα.
     
  8. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    οτι τελικα ορισμενοι ειναι πιο ωριμη αποτι τους θεωρουσα.πες για στον γιωργο και απο μενα αν τον ξαναδεις.
     
  9. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    για μαθηματα δεν ξερω αλλα ενα ξεσπασμα παντα χωραει ....
     
  10. tinkerbelle

    tinkerbelle Regular Member

    Ολα θα σας κάνω τα ξεχάσετε. Τα *εξ-ευτελή* ελπίζω κυρίως.

    Πρώτο σύμπτωμα, ξεχάσατε τα φωνήεντα. Ξέρετε εσείς πού.  
     
    Last edited: 20 Νοεμβρίου 2008
  11. extreme32

    extreme32 Regular Member

    εγινε φιλε μου.

    λοιπον περνουσα απο την Πειραιως και σταθηκα στο φαναρι για να στριψω στη Χαμοστερνας. Ξαφνικα βλεπω μια απιστευτη αφισα. Ειναι ο Τσαλικης , ενας αλλος ξανθοψειρας που δεν ξερω πως τον λενε απο καποιο ριαλιτι, αλλος ενας και η Μαρια Ιακωβου. Η οποια Μαρια ειναι σε μεγεθος στρουμφ. Και η οποια απο οτι θυμαμαι αν ειναι αυτη που καποτε τραγουδουσε στο σταυρο του νοτου ,ηταν καλη τραγουδηστρια. τουλαχιστον καλυτερη απο τους γιγαντες που στεκονταν διπλα της. Σκεφτομαι λοιπον, ποσο ζωο ειναι αυτος που εφτιαξε την αφισα, αυτος που την σκεφτηκε, οι τρεις καμπαλερος γιγαντες, ο κοσμος που παει και τους ακουει, και η Μαρια φυσικα που απο τις μουσικες σκηνες βρεθηκε εκει και θεχθηκε τον ρολο της ασημαντης. Φανταζομαι αυτος ειναι ο λογος που την εβαλαν σε μικροτερο μεγεθος. Δεν ειναι και τοσο συμαντικη οσο ο Τσαλικαρος που κανει βολτα στο γερμανο ανεμελος κι ευτυχισμενος, ουτε ο ξανθοψειρας ουτε ο τριτος ( που θα κοιταξω στο γουγλι να δω ποιος ειναι αμεσως τωρα). Μαλιστα! Η Κελεκιδου ειναι και ο ξανθοψειρας ειναι ο Οικονομοπουλος. Ψαχνοντας λοιπον τωρα τα ονοματα ειδα τον ιδιο προβληματισμο με τον δικο μου αλλα σε παραλλαγη. "Με ποιο σκεπτικό δούλεψαν έτσι το photoshop; "Πρώτο" όνομα στο μαγαζί είναι ο προχθεσινός Ν.Οικονομόπουλος και όχι ο παλαιότερος και πιο έμπειρος Γ.Τσαλίκης; Λίγο μικρότερη η Κελεκίδου... ακόμα πιο μικρός ο Τσαλίκης και στο 1/3 του όγκου του Οικονομόπουλου εμφανίζεται η Μαρία Ιακώβου. Τι θέλει να πει ο ποιητής; Τι συμβολίζει; Το χρόνο που παραμένει ο καθένας τους πάνω στην πίστα στη διάρκεια του προγράμματος; Αν είναι έτσι, να το δεχτώ...!" Α ρε φιλε. βλακας εισαι κι εσυ, βλακας κι εγω που τρωω το χρονο μου προβληματισμενος απο τα σκουπιδια την μαλακια,και την μπουρδα, που εχει γεμισει αυτο που αγαπω και που με συλλαμβανω πολλες φορες τωρα πια να με ξενερωνει. Ο τυπος που με μετεφερε πριν λιγο στην αντιπροσωπεια της daewoo με το γερανο, προσπαθουσε να με πεισει για τριτη φορα (με εχει ξαναπαρει αλλες δυο φορες στο παρελθον) οτι η Παολα κανει καλυτερους αμανεδες απο τη Βιταλη. Κι εγω να του εξηγω οτι δεν ειναι ολα θεμα γουστου. Οταν η Βιταλη μου τραγουδουσε μια εισαγωγη απο ενα δημοτικο που δεν ηξερα, ανατριχιασα. Δακρυσα. Εκλαψα. Οταν ακουσα την Παολα , εκλασα. ετσι απλα!
     
  12. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor


    Αμαν!!!
    ....τι το εστειλε και σε σενα?????
    Κι εγω που νομιζα οτι ειμαι προνομιουχα......
    Φτoυ σου προστυχη Didikaaaaaaaaa:rant: