Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 20 Νοεμβρίου 2008.

  1. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

    Μερικούς μήνες πριν ως θέαμα με ξενέρωνε αφάνταστα (το να δω 2 άντρες σε σεξουαλική συνεύρεση)

    τους τελευταίους μήνες όμως το βρίσκω πολυ ερεθιστικό..  
    Μια από τις φαντασιώσεις μου πλέον ειναι να το δω κ λαιβ με 2 υπο  ,
    ή τον υπο να γλυφει τον φίλο μου..
     
  2. MiB

    MiB Regular Member

    Θα ήθελα να αναφέρω μια προσωπική εμπειρία που είχα αρκετά παλιότερα, όταν ήμουν περισσότερο "ανήσυχος" και δραστήριος σεξουαλικά..

    Έτυχε να γνωρίσω ένα παντρεμένο ζευγάρι - σχεδόν μεσήλικες τότε - αρκετά εμφανίσιμο και γοητευτικό, οι οποίοι μου πρότειναν να κάνουμε σεξ και οι 3 μαζί. Χωρίς να το πολυσκεφτώ και δίχως να έχουμε ξεκαθαρίσει εκ των προτέρων επακριβώς τους ρόλους μας, εγώ δέχτηκα αμέσως. Όταν έφτασε η στιγμή και πήγα σπίτι τους για το "φονικό", διαπίστωσα πως είχαν ήδη φροντίσει για τη δημιουργία της κατάλληλης ερωτικής ατμόσφαιρας, κτλ. Μετά από κανα-δυο ποτάκια λοιπόν για να χαλαρώσουμε, ξεκίνησαν τα πρώτα χάδια με την πρωτοβουλία της γυναίκας.. "To make a long story short" (μιας και η περιγραφή ολόκληρης της ιστορίας ταιρίαζει καλύτερα σε άλλο νήμα), απλά θα αναφέρω ότι σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, κι αφού είχαμε "πάρει" τη γυναίκα και οι 2 μαζί, δέχτηκα χάδια κι από τον άντρα του ζευγαριού ο οποίος - μετά κι από την παρότρυνση της γυναίκας του - αφού τον πήρε με "λαιμαργία" στο στόμα του, μου ζήτησε να τον "πάρω" κι από πίσω. Εγώ απόλυτα συνεπαρμένος μέχρι εκείνη την ώρα από την καύλα της στιγμής, αν και είναι αλήθεια ότι ψιλο-κόλλησα στιγμιαία, τελικά "ενέδωσα" κυρίως λόγω της "υποστήριξης" από τη γυναίκα του, η οποία - παρεπιπτόντως- αποδείχτηκε μια απίστευτα καυλωτική γυναίκα στο κρεβάτι. Θυμάμαι μάλιστα πόσο πολύ την "έφτιαχνε" η εικόνα του άντρα της να γαμιέται, και το πόσο εντύπωση μου έκαναν τα "κοσμητικά" επίθετα με τα οποία τον "στόλιζε" την ώρα που τον πήδαγα.
    Βγαίνοντας από το σπίτι τους, θυμάμαι πως ένιωσα ένα απίστευτο ανακάτεμα στο στομάχι κι άρχισα να ξερνάω σε μια γωνιά στο πεζοδρόμιο. Σίγουρα δεν ήταν το ότι με πείραξε κάτι που έφαγα. Αυτό που με ανακάτωσε ήταν οι πρόσφατες εικόνες που αναπαρήγαγε το μυαλό μου, μ' εμένα να γαμάω αυτόν τον άντρα. Παρόλο που μου άρεσε πολύ αυτή η γυναίκα, όταν μετά από κάποιες μέρες με πήραν τηλέφωνο για να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί βρήκα μια δικαιολογία και το απέφυγα. Δεν τους ξαναείδα ποτέ κι ούτε έχω ξαναπάει με άντρα από τότε. Ήταν για μένα η πρώτη και τελευταία φορά. Με ζευγάρι έτυχε να ξαναπάω, αλλά θέτοντας από την αρχή τους όρους μου.
    Έκανα πολλές σκέψεις για εκείνη την εμπειρία και δυσκολεύτηκα να την ξεχάσω. Αυτό που με προβλημάτισε περισσότερο ήταν σχετικά με το πιο ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο του συγκεκριμένου ζευγαριού για να κάνουν σεξ με έναν άλλον άντρα. Σκέφτηκα πως αν ήταν μόνο από την ανάγκη της γυναίκας να κάνει σεξ με κάποιον που θεωρούσε περισσότερο "αρσενικό" από τον άντρα της, τότε ίσως να ήταν πιο εύκολο για εκείνη να τον κερατώσει. Άλλωστε ήταν μια πολύ σέξυ και γοητευτική 40άρα και δε θα είχε ιδιαίτερο πρόβλημα στο να κάνει κάτι τέτοιο. Επίσης, αν το μεγαλύτερο κίνητρο ήταν να ικανοποιηθούν οι αμφισεξουαλικές τάσεις του συζύγου, τότε και γι' αυτόν δε θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να βρει κάποιον "ενεργητικό" άντρα μέσω του internet, κτλ. και να κερατώσει τη γυναίκα του. 'Αλλωστε κι αυτός μια χαρά ήταν εμφανισιακά. Τελικά σκέφτηκα το ενδεχόμενο ότι μπορεί και να είχαν δοκιμάσει τα παραπάνω και οι δυο τους. Κι ίσως να το έμαθε ο ένας για τον άλλον και να το συζήτησαν καταλήγοντας σε αυτήν την ενναλακτική. Αυτή η σκέψη μου "έκανε" περισσότερο. Από το να χώριζε ένα κατά τ' άλλα ταιριαστό ζευγάρι, προτίμησαν μια πιο ώριμη μέση λύση. Κι απ' ότι κατάλαβα, αυτή η μέση λύση ήταν ακριβώς το φάρμακο που χρειαζόταν για την περίπτωσή τους. Όμως, ως γνωστόν, δεν είναι όλα τα "φάρμακα" κατάλληλα για όλες τις.. "ασθένειες"..  
     
  3. LordAini

    LordAini Regular Member

    Για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχει μία υπο-κατηγορία των Manga, τα Yaoi. Κύριο θέμα τους είναι οι ερωτικές σχέσεις μεταξύ αντρών, και είτε το πιστεύετε είτε όχι, το target group που απευθείνονται είναι γυναίκες.
    Το έχω συζητήσει με μερικές φίλες μου, και υπάρχουν αρκετές που πιστεύουν οτι είναι αρκετά ερεθιστικό και ακόμα και όμορφο. Μια Dom φίλη μου επίσης το χρησιμοποιούσε σαν μέθοδο εξευτελισμού με τους Subs της, αλλά νομίζω οτι αυτό είναι άσχετο.
     
  4. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

    εχω την εντυπωση οτι ολες οι γυναικες, δυνητικά θα μπορουσαν να εναι λεσβιες..ο τροπος που μιλανε μεταξυ τους, τα χαδια, η φροντιδα που δείχνουν η μια στην άλλη (οταν ειναι φιλες εννοω)..αλλα αντρες μεταξυ τους..για να το ξανασκεφτω..
     
  5. DiDi

    DiDi Regular Member

    Re: Απάντηση: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών


    Εμένα πάντως άμα έρχονται οι φίλες μου κοντά στο αυτί μου τρώνε κλωτσιές, αηδονίζομαι και δεν γουστάρω με την καμία.  

    Τώρα όσον αφορά το σεξ μεταξύ ανδρών.. μπαααααααααααααα δε θα πάρω και ας είμαι ηδονοβλεψίας γενικώς.
     
  6. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

    Ειδικώς στο αυτί ή φερ' ειπείν και στον αστράγαλο;
     
  7. DiDi

    DiDi Regular Member

    Re: Απάντηση: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

    Οχι οχι με το αυτί έχω πρόβλημα, άμα πάνε αστράγαλο μεριά θα φάνε και κλωτσιά και μπουνίτσα. Λόγω αντανακλαστικών.
     
  8. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    εμένα πάλι για κάποιο περίεργο λόγο οι περισσότερες κοπέλες που γνωρίζω (με τη βιβλική έννοια) έχουν τη φαντασίωση να δουν δύο άντρες να πηδιουνται μεταξύ τους. παντα ηξερα ότι γνωρίζω περίεργα κορίτσια. 

    Τώρα από αυτές έχουμε τις εξείς κατηγορίες.

    Αυτές που θέλουν μονο να βλέπουν
    αυτές που σιγα μην κάτσουν μόνο να βλέπουν,
    αυτές που μάλλον να βλέπουν θα ήθελαν αλλά να μην προσβάλουν τα αγόρια
    αυτή που θα ήθελε δύο toyboys να παίζουν για πάρτυ της
    και σε όλες αυτές υπάρχει το υποσύνολο που γουστάρει να βλέπει και βιντεάκια με αντίστοιχο περιεχόμενο.
     
  9. MiB

    MiB Regular Member

    Μια ερώτηση, ίσως λίγο αδιάκριτη, οπότε αν θέλεις μου απαντάς.
    Σου αρέσει να είσαι θεατής και στο έργο: "ο καλός μου κάνει σεξ με άλλον άντρα"; κι αν ναι, έχοντας ποιο ρόλο ακριβώς; του ενεργητικού, του παθητικού, ή whatever; κι αν δεν το έχεις βιώσει στην πράξη, μήπως σε εξιτάρει απλά ως φαντασίωση; Γιατί άλλο πράγμα η φαντασίωση κι άλλο η πράξη. Υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά, πίστεψέ με..

    Όσο για την απορία σου σχετικά με το γιατί οι άντρες αρέσκονται περισσότερο στο να βλέπουν και να συμμετέχουν σε ένα ντουέτο γυναικών, θα σου απαντήσω αντικειμενικά πως το βλέπω ως άντρας: Double the pleasure, απλά. Κι αν ήταν τρίο γυναικών: Triple the pleasure, και πάει λέγοντας.. simple as that, για μένα τουλάχιστον..

    Όσο για την εικόνα 2 αντρών μεταξύ τους, με διεγείρει σεξουαλικά όσο και το να ακούω προεκλογική ομιλία πολιτικού, ειδικά Έλληνα. Τώρα πως το βλέπετε ορισμένες γυναίκες, ε τι να πω.. βίτσια είναι αυτά..

    Εντελώς αντικειμενικά πάντως, δύο απλά όμορφες και σέξυ γυναίκες να ερωτοτροπούν μεταξύ τους, είναι ένα θέαμα που από αισθητικής άποψης τουλάχιστον μπορεί να συγκριθεί με πολύ λίγα. Μέσα στα οποία δύσκολα πιστεύω πως θα συγκαταλεγόταν το αντίστοιχο με άντρες. Όσο "τέλειοι" κι αν ήταν..
     
  10. Emma

    Emma Contributor

    H απάντηση στην ερώτησή σου είναι ναι, αλλά μόνο σε επίπεδο φαντασίωσης, καθώς η σεξουαλική συνεύρεση με άλλον άντρα δεν είναι κάτι που θέλει εκείνος, όχι μόνο σαν πράξη αλλά ούτε καν ως συζήτηση, πράγμα το οποίο σέβομαι και δεν θα επέμενα σε κάτι τέτοιο ενώ βλέπω ότι δυσανασχετεί.

    Σχετικά με τα "αντικειμενικά" που λες στη συνέχεια, είναι αντικειμενικά για σένα, συνεπώς υποκειμενικά. Εμένα π.χ., παρόλο που είμαι bi, δεν μου αρέσει το θέαμα δύο γυναικών να ερωτοτροπούν. Το βρίσκω γλυκανάλατο και συνεπώς ξενερωτικό. Kι αν δεν κάνω λάθος, το ίδιο θέαμα δεν αρέσει (ή έστω δεν κάνει "κάτι") στην πλειοψηφία των γυναικών που δεν έλκονται απ' το ίδιο φύλο. Απ' την άλλη, όμως, βρίσκω πολύ καυλωτικό (όχι πάντα ερωτικό) την θέα δύο αντρών που κάνουν σεξ. Θέμα οπτικής και γούστου λογικά το όλο θέμα  

    -------

    @Mesodo: Εγώ είμαι σε όλες τις κατηγορίες (ανάλογα τη διάθεση). Κερδίζω κάτι;  
     
    Last edited: 21 Νοεμβρίου 2008
  11. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

    Δηλαδή, είστε συνεχώς έγκαυλος όταν βλέπετε τηλεόραση; Γιατί κι εγώ ερεθίζομαι τόσο ώστε υποφέρω...
    Ειδικώς εκείνος ο ροδόχρους νομάρχης αναστατώνει τις αισθήσεις μου σαν γουδοχέρι, όταν φτιάχνουμε μελιτζανοσαλάτα...
    Τον φαντάζομαι σε λάγνες περιπτύξεις με τους πολυπληθείς κουμπάρους του κι αμέσως αφυπνίζεται εντός μου ο νεαρός πριαπιστής - που κάποτε ήμουν.....
     
  12. Artemis

    Artemis Ανήκω σε Μένα


    Βασικά μεγαλώνει ο αριθμός τον υποψήφιων ‘κέρατων’ έχεις να τα βάλεις με άντρες και γυναίκες συνάμα, ουφ πολύς κόσμος έπεσε….  


    Έμενα προσωπικά μου αρέσει και να κοιτώ και να συμμετέχω αν είναι δυνατόν , τώρα το γιατί μάλλον επειδή είναι πανσεξουαλική τι να πω? Άλλο ερώτημα θέλω να θέσω εγώ, γιατί οι ομοφυλόφιλες γυναίκες είναι συνήθως by ενώ οι άντρες gay δεν είναι σχεδόν ποτέ , πολύ σπάνιο να δεις by άντρα από ότι μια γυναίκα. Γιατί τόση ζήλια βρε μανάρια μου (σε gay απευθύνομε) και μας μισείτε, μήπως εμείς φταίμε που δε γεννηθήκατε γυναίκες? Αχ, ουδείς τέλειος….
     
    Last edited: 21 Νοεμβρίου 2008