Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 20 Νοεμβρίου 2008.

  1. Eri

    Eri


    Δεν μπορουσα να τα πω καλυτερα.......

    Συμφωνω απολυτα.....  
     
  2. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Απάντηση: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

    Καμιά φορά βλέπω κανένα βιντεάκι με άντρες να κάνουν διάφορα. Με καυλώνει αρκετά, συνήθως όποτε βλέπω τέτοια βιντεάκια έχω όρεξη να δω το συγκεκριμένο θέμα σε βίντεο, δε νομίζω ότι θα ήθελα να το ζήσω ζωντανά και με βεβαιότητα θα πω ότι σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα να είναι ένας από τους δύο ο σύντροφός μου. Γενικά δε θα μου άρεσε ο σύντροφός μου να ελκύεται από άντρες, παρόλο που προσωπικά με ελκύουν και γυναίκες. Οι λόγοι ασαφείς ακόμα και για μένα, απλά έτσι είναι.
     
  3. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

    Μην νομίζεις πάντως, ότι αυτό θα σε γλυτώσει από την ανάλυση.

    Τα αποτελέσματα, θα σου παραδοθούν με courier...
     
  4. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    δώρα οι παρθενομπεμπεκιές τι είναι? Μπορείς να τους δώσεις περιεχόμενο, γιατι μου άρεσε πολύ η λέξη?
    (χωρίς την άννα δώρο εαν ειναι δυνατό παρακαλώ).

    από την άλλη δεν είσαι η μόνη που δεν έχει άποψη στο πως πρέπει να είναι ο άντρας. Νομίζω πως αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα τόσο των αντρών όσο και των γυναικών. Δηλαδή για το πως πρέπει να είναι η γυναίκα, δεν χρειάζεται παρά να ακούσεις τη μαμά σου, να ανοίξεις 5 περιοδικά και να ακούσεις τις φίλες σου και τους φίλους σου. Όλοι έχουν μία άποψη. Καλή κακή στραβή δεν έχει σημασία. Για τους άντρες όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.

    διότι το παλιό παραδοσιακό πρότυπο είναι αρκετά ξεπερασμένο, αλλά από εκεί και μετά κυριαρχεί ένα χάος. Δηλαδή ο σύγχρονος άντρας είναι ευαίσθητος, αλλά πόσο? Τον τρώει ή όχι, τι άποψη έχει για τις αδερφές, πως νιώθει όταν φιλιούνται δύο άντρες κλπ.

    και η απάντηση σου ότι πρέπει να είναι χαλαρός είτε τον τρώει είτε όχι καίτοι είναι πολύ καθησυχαστική είναι ταυτόχρονα και ασαφής. λολ

    @Vermilion η θέση σου είναι πολύ χαριτωμένη και πολύ αντρική με την παλιά καλή έννοια. "Εγώ αγάπη μου μπορεί να ξενοπηδάω αλλά επιστρέφω πάντα σε εσένα. Εσύ δεν μπορείς να το κάνεις αυτό.¨ . ¨μα γιατί αφού το κάνεις κι εσύ, μωρό μου?". "Άλλο εγώ".
     
  5. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Απάντηση: Re: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

    Στο δικό μου παιχνίδι φίλτατε τους κανόνες τους βάζουμε μεν από κοινού, αλλά εγώ τουλάχιστον παραχωρήσεις δε κάνω. Έτσι είναι και όποιος θέλει παίζει. Το παράδειγμα του ξενοπηδήματος το βρίσκω λίγο άστοχο, και γιατί δε τίθεται θέμα επιστροφής αλλά κυρίως γιατί δεν υπάρχει για μένα η φράση "άλλο εγώ". Υπάρχει, αντίστοιχα, η φράση: "Αυτό εγώ και άμα σ'αρέσει. Άμα δε σ'αρέσει, κουβαδάκια μπρατσάκια σωσίβια παραμάσχαλα και τράβα γι'άλλη παραλία". Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να είναι μαζί μου αν δε του αρέσουν οι όροι και οι απαιτήσεις μου.  
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

    Kαι εμένα...θα πρέπει να πέφτει κανένα πεταχτό και καπάκι στα γλυψίματα..στο μυαλό μου είσαι ρε Κιτς   
     
  7. MiB

    MiB Regular Member

    Emma, ως ετερόφυλος άντρας έχω μια θεωρία περι αντικειμενικότητας στην αισθητική και θα προσπαθήσω να τη μοιραστώ μαζί σου όσο πιο απλά γίνεται..

    Μία όμορφη γυναίκα, εκ φύσεως διέπεται από μια αισθητική αντικειμενικότητα, όπως ακριβώς ένα όμορφο λουλούδι ή ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα, ή κι ακόμα ένα όμορφο αυτοκίνητο όπως π.χ. μια Aston Martin (αααχχχ..)..

    Ό άντρας από την άλλη δε διέπεται από μια τέτοια αισθητική αντικειμενικότητα, όπως και να το κάνουμε.. και ο πιο όμορφος κάκτος στον κόσμο, είναι απλά ένας κάκτος, όπως και το πιο όμορφο τζιπάκι δε θα είναι ποτέ ένα αντικειμενικά όμορφο αισθητικά αυτοκίνητο..

    Με βάση λοιπόν την παραπάνω θεωρία μου ανέφερα τον όρο της "στοιχειώδους αισθητικής"..

    Τώρα, για να σου απαντήσω ακόμα πιο συγκεκριμένα σχετικά με τον προβληματισμό σου στο εισαγωγικό ποστ του νήματος, θα προσπαθήσω να σου αναλύσω μια άλλη θεωρία μου (αν και ουσιαστικά προέκταση της ίδιας είναι), επίσης όσο πιο απλά γίνεται..

    Εκ φύσεως, ο βασικότερος λόγος ύπαρξης της γυναίκας είναι η αναπαραγωγή για την οποία είναι εκείνη κυρίως "υπεύθυνη".. κι αυτό πιστεύω πως είναι κάτι το ευρέως αποδεκτό..
    Η φύση λοιπόν προκειμένου να "υποστηρίξει" αυτήν την επιλογή της, προίκησε τη γυναίκα με κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τη διαχωρίζουν απόλυτα από τον άντρα. Αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά είναι κι εκείνα που την κάνουν στα μάτια τον ανδρών "εκ φύσεως ποθητή". Όπως ακριβώς ισχύει για την άστον μάρτιν που ανέφερα πριν. Κατασκευάζεται αποκλειστικά για να λειτουργήσει - πρώτιστος - ως αντικείμενο πόθου, περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο. Δεν ισχύει το ίδιο για τον άντρα πιστεύω. Ο άντρας ως οντότητα δεν είναι "εκ φύσεως ποθητός", εκτός ίσως από ένα συγκεκριμένο μέλος του σώματός του..

    Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο πιστεύω πως οι ομοφυλοφιλικές τάσεις των γυναικών έχουν απενοχοποιηθεί πιο εύκολα από εκείνες των αντρών, για τις οποίες ακόμη και στην εποχή μας υπάρχει έντονη κοινωνική κριτική, εχθρικότητα, προκατάληψη και μη αποδοχή γενικότερα..

    Συμπερασματικά, η εικόνα δύο γυναικών μαζί "εκ φύσεως" διέπεται ως ένα βαθμό από μια αντικειμενική αισθητική, η οποία απλά στην αντίστοιχη περίπτωση των αντρών δεν υφίσταται..

    Οπότε, μήπως με βάση τα παραπάνω έχω δίκιο όταν αναφέρομαι στο τι είναι για μένα "αντικειμενικά" αισθητικό, ή διαθέτει μια "στοιχειώδες αισθητική"; μήπως τελικά η δική σου άποψη είναι υποκειμενική κι όχι η δική μου; Γιατί αυτό που αναφέρεις εσύ ότι σου αρέσει να βλέπεις, αποτελεί για μένα ουσιαστικά την υποκειμενική πλευρά της αισθητικής κι όχι όπως απλά λες μια "άλλη οπτική γωνία"..

    Τέλος, αυτή η "εκ φύσεως ανωτερότητα" της γυναίκας ακριβώς όπως την περιέγραψα παραπάνω, αποτελεί κατά τη γνώμη μου και τη μοναδική πηγή από την οποία μια γυναίκα μπορεί ν' αντλεί την όποια "εξουσία" της πάνω σε έναν άντρα.. Όλα τ' άλλα περί εγκεφαλικής ανωτερότητας κτλ., αποτελούν απλά μύθους..
    Από την άλλη βέβαια, η θεωρία ότι ο άντρας "σκέφτεται" με το κάτω κεφάλι έχει μια αντικειμενικά σωστή βάση, που είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού των "εκ φύσεως" προτερημάτων των δυο φύλων..  

    Τώρα ξέρω πως θα ακουστώ σε κάποιους..
     
    Last edited: 25 Νοεμβρίου 2008
  8. yiavvns

    yiavvns New Member

    Σ' εμάς τους άντρες (οχι σε όλους, υπάρχουν και εξερέσεις) αρέσει η θέα δύο καλλίγραμων θυλικών να ερωτοτροπούν κατα τη γνώμη μου διώτι εμάς τα αρσενικά μας αρέσει λόγο τησ φύσης μας το καλλίγραμο γυναικείο σώμα, ετσί λοιπόν μας αρέσουν και δύο καλλίγραμα γυναικεία σώματα να τρίβονται και να χρησημοποιούν δονιτές η ότι άλλο μπορεί να κάνουν.
     
  9. Emma

    Emma Contributor

    ΜiB αυτό που προσπαθώ να σου πω (και που προφανώς δεν καταλαβαινόμαστε), σχετικά με αυτά που λες, είναι ότι φυσικά και είναι σωστά για σένα μιας και τα βλέπεις απ' την αντρική οπτική, όντας άντρας (δεν έλκεσαι από άντρες, αλλά από γυναίκες).
    Όλα αυτά που λες λοιπόν περί ομορφιάς και αισθητικής δύο γυναικών μαζί, είναι αντρική άποψη. Είναι αισθητικά όμορφη εικόνα ενώ βλέπεται από αντρικά μάτια (και πάλι όχι από όλα - υπάρχουν και άντρες, έστω και λίγοι, στους οποίους δεν αρέσει. Πάρε τους ομοφυλόφιλους άντρες για παράδειγμα - και όχι μόνο.). Επιβεβαιώνεις αυτό το πράγμα εκεί που αναφέρεις περί Αston Martin και jeep. To λουλούδι, το ηλιοβασίλεμα κτλ να τα δεχτώ, αλλά μην περιμένεις την "μέση" γυναίκα να σου πει ότι μια Aston Martin είναι κάτι το αντικειμενικά όμορφο, σε αντίθεση με τον "μέσο" άντρα, ο οποίος θα συμφωνήσει μαζί σου. Το ίδιο ισχύει και για το θέαμα στο οποίο αναφερόμαστε.
    Καταλαβαίνεις την διαφορά;

    Beauty is in the eye of the beholder στην τελική, είτε είναι άντρας είτε γυναίκα. Ακριβώς αυτό το κάνει μη αντικειμενικό.

    ----

    Υ.Γ. Πρόσεξε! Δεν αναφέρομαι καθόλου στο θέμα των δύο αντρών μαζί, καθώς σαφώς και είναι υποκειμενικό. Το πώς θέτω το θέμα στο αρχικό μου ποστ, κάνει ολοφάνερη αυτή την υποκειμενικότητα.
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

    @ Emma.
    Νομίζω ότι όμως και εσύ μηχανικά αντιστοιχείς την αντρική και τη γυναικεία ματιά... Είναι τελείως διαφορετικές ματιές. Δεν πάει, άντρας αρέσκεται να κοιτάει δύο γυναίκες, άρα γυναίκα (αφού απελευθερωθεί) αρέσκεται να κοιτάει δύο άντρες... Το θέμα για μένα είναι όταν μια γυναίκα "κοιτάει" "αρέσκεται' ώς άντρας, η μηχανιστική δηλαδή, αναλογία. Το αντικείμενο της 'ματιάς" έπεται...
     
  11. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

    Καμία σχέση. Δεν τα αντιστοιχώ (εξού και το υστερόγραφό μου).
    Επειδή σε μένα αρέσει να βλέπω δύο άντρες μαζί, δεν θεωρώ αυτονόητο ότι συμβαίνει το ίδιο και σε όλες τις υπόλοιπες (απελευθερωμένες ή μη) γυναίκες, ούτε το παίρνω ως δεδομένο επειδή 4-5 κοπέλες συμφώνησαν ότι αρέσει και σε αυτές και σε καμία περίπτωση δεν θέτω το θέαμα ως "αντικειμενικά όμορφης αισθητικής". Ακριβώς όπως και δεν μπορώ να δεχτώ ως "αντικειμενική" και την περιγραφή "όμορφο" για το θέαμα δύο γυναικών μαζί.

    Αυτό προσπαθώ να πω αλλά προφανώς δεν γίνομαι κατανοητή.
     
  12. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

    Εγώ πάντως είμαι υπέρ του να το κάνουν οι άντρες χωρίς τις γυναίκες μπροστά..