Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 20 Νοεμβρίου 2008.

  1. MiB

    MiB Regular Member

    Πάλι το θέμα το εξαντλείς ως προς την διαφορετική "oπτική γωνία" του άντρα και της γυναίκας..

    Δεν έπιασες καθόλου τη θεωρία μου περι των αρχών αντικειμενικότητας στην αισθητική, κάτι που θέλει προφανώς περισσότερο ανάλυση από μέρος μου, η οποία μάλλον δε γίνεται μέσω των posts.

    Που θα πάει, εμείς οι 2 κάποια στιγμή θα συνενοηθούμε απόλυτα, το πιστεύω ειλικρινά αυτό..  
     
  2. Emma

    Emma Contributor

    MiB, κατάλαβα τί εννοείς, αλλά άλλο το αντικειμενικά αποδεκτό/απενοχοποιημένο κτλ κι άλλο το αντικειμενικά όμορφο.
     
  3. MiB

    MiB Regular Member

    Δεν κατάλαβες τι εννοώ, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα το καταλάβεις..

    Ένας πολύ όμορφος άντρας, μπορεί να θεωρείται αντικειμενικά όμορφος.. για άντρας..

    Μια πολύ όμορφη γυναίκα, είναι ένα αντικειμενικά όμορφο θέαμα, τελεία και παύλα..
     
  4. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Δε μπορεί να υπάρξει αντικειμενικότητα στην ομορφιά. Φαντάζομαι πως μία γυναίκα θα έλεγε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λες εσύ.

    Η διαφορά έγγυται στο γεγονός πως ο μεν άντρας (για σένα) είναι απλά ένα όμορφο θέαμα, ενώ όταν μιλάς για όμορφη γυναίκα ενέχει και το στοιχείο της ερωτικής έλξης.
     
  5. MiB

    MiB Regular Member

    Όχι δε λέω αυτό. Αν ήθελα να εξηγήσω ένα τόσο απλό πράγμα θα το έκανα από το πρώτο μου ποστ. Μιλάω για κάποιες θεμελιώδες αρχές που "εκ φύσεως" ορίζουν ως ένα βαθμό μια αντικειμενικότητα στην αισθητική γενικότερα..
     
  6. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Δεν πιστεύω πως υπάρχουν τέτοιου είδους θεμελιώδεις αρχές, πόσο μάλλον όταν αφορούν αισθητικό κριτήριο απέναντι σε ανθρώπινα σώματα. Ή μάλλον αν υπάρχουν, έχουν να κάνουν μόνο με δύο παράγοντες: τη νεότητα (ένας άνθρωπος νεαρής ηλικίας είναι πιο θελκτικός από ένα γερασμένο) και την υγεία (ένα υγιές δέρμα είναι πάντα θελκτικό, ενώ π.χ. σε παλιότερες εποχές, τα "γεμάτα" σώματα κυρίως στις γυναίκες θεωρούνταν πιο ωραία, ίσως δείγμα πως απολάμβαναν καλύτερης διατροφής και άρα ήταν πιο υγιείς). Από εκεί και πέρα, δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποια αρχή αντικειμενικότητας, πόσο μάλλον να θεωρείται ανάμεσα σ' αυτές το φύλο.
     
  7. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

    Πολλοί κάνουν το λάθος να θεωρούν ότι δεν υπάρχει αντικειμενική Ομορφιά. Όσοι δεν με έχουν γνωρίσει.
     
  8. MiB

    MiB Regular Member

    Γίνεσαι αρκετά πεζός κι αυτό είναι κάτι που με δυσκολεύει να μπω στη διαδικασία να σου εξηγήσω τι ακριβώς εννοώ..

    Απλά θα σου πω πως το θέμα της προσωπικής αισθητικής και γούστου, είναι σίγουρα κάτι το υποκειμενικό.
    Από εκεί και πέρα όμως, υπάρχουν ορισμένες εικόνες - φυσικές κυρίως - όπως π.χ. ένα λουλούδι, ένα ηλιοβασίλεμα, μια συγκεκριμένη φυσική εικόνα γενικότερα, οι οποίες διέπονται από κάποιου είδους αντικειμενική αισθητική. Είναι εκ φύσεως κάτι αισθητικά ιδιαίτερο. Αυτό το αποφάσισε η φύση κι όχι εσύ ή εγώ. Εκεί ακριβώς βρίσκεται και αυτό που ονομάζω αντικειμενικότητα στην αισθητική. Τις εικόνες αυτές κάποιοι κάθονται και τις χαζεύουν και μαγεύονται από αυτές, κάποιοι άλλοι απλά τις αγνοούν και αδιαφορούν να εστιάσουν πάνω τους. Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό ζήτημα. Η γυναίκα είναι μια δημιουργία της φύσης - που αντίθετα με τον άντρα - έχει κάποια ιδιαίτερα και μοναδικά χαρακτηριστικά τα οποία όσο πιο - αντικειμενικά - όμορφα είναι τόσο περισσότερο αναδεικνύουν αυτή την ίδια αντικειμενικότητα στην αισθητική την οποία ανέφερα παραπάνω. Η φύση τον άντρα αποφάσισε να μην τον προικήσει με τα ίδια χαρακτηριστικά, για τους δικούς της λόγους προφανώς, τους οποίους και προσπάθησα να εξηγήσω σε προηγούμενο ποστ. Με βάση τη συγκεκριμένη θεωρία λοιπόν, επιμένω ότι ένας άντρας, όσο όμορφος κι αν θεωρείται αντικειμενικά ή έστω με βάση την επικρατέστερη άποψη, δε γίνεται ποτέ να τον διακρίνει η εν λόγω αντικειμενικότητα. Δεν το επέτρεψε/επέλεξε η φύση αυτό. Δε φταίω έγώ..  
     
  9. Emma

    Emma Contributor

    MiB, γενικότερα με κάλυψε ο Durcet.
    Ειδικότερα, αν δεχτούμε, έστω υποθετικά, αυτό που λες (περί αντικειμενικής ομορφιάς/αισθητικής κτλ στο θέμα "γυναίκα"), πώς αυτό συνεπάγεται αυτόματα ότι είναι "αντικειμενικά όμορφο" κτλ να ερωτοτροπούν δύο γυναίκες; Εστιάζεσαι στο φύλο εκεί και όχι στην πράξη αυτή καθεαυτή; Γιατί, αν δεν εστιάζεσαι στο φύλο, με αυτή τη λογική, ό,τι και να κάνει μια γυναίκα είναι "αντικειμενικά αισθητικά όμορφο", πράγμα το οποίο δεν νομίζω πως στέκει.
     
    Last edited: 25 Νοεμβρίου 2008
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Είναι όταν κάποιος κάθεται παράμερα χλωμιάζοντας από την καύλα και την ταυτόχρονη αναποφασιστικότητα, ενώ το μόνο που εύχεται μέσα του είναι να βρει το κουράγιο να σου ζητήσει μία βαθιά πίπα ή να μην του πέσει μόλις τον αρπάξεις και τον παρασύρεις στον πλησιέστερο χώρο που ενδείκνυται για ένα πηδηματάκι. Είναι όταν ο κώλος ενός άντρα έχει ανοίξει σαν βεντούζα που γνέφει στο δαχτυλάκι σου, ιδίως μετά από ένα ωραιότατο γλυφοκώλι αλλά ο άντρας τραβιέται κάνοντας νάζια, για να μην τον περάσεις για αδελφή. Είναι ένας άντρας που αρνείται μια παρτουζίτσα, που απαρτίζεται από δυο γυναίκες και δύο άντρες, ή ιδανικά (για μένα) από δύο άντρες και μία γυναίκα, για να μην δει την ψωλή του ο έτερος άντρας ή για να μην αγγίξουν ο ένας τον άλλον κατά λάθος (ή και επίτηδες).

    Τέτοια πράγματα. Βαρετές καταστάσεις.
     
  11. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    χεχε
    σημειώνω ότι οι παρθενομπεμπέκες είναι ΜΟΝΟ άντρες - αυτό κάτι μας λέει !
     
  12. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    Re: Απάντηση: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

    Incomplete , σου αποσπά την προσοχή ο ήχος από τα ποπκορν που τρώνε εε? σε καταλαβαίνω. Άσε που όταν αρχίζουν να καφρίζουν στην κερκίδα δεν αντέχονται με τίποτα


    η δώρα περιέγραψε άντρες παρθενομπεμπέκες μόνο. Αυτό δεν σημαίνει δυστυχώς πως παρθενομπεμπεκιά περιορίζεται στους άντρες. Αλλά δεν θα ανοίξω το στόμα μου για να μην κάνω hijack το νήμα.



    @MiB ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του εμπειρισμού ήταν και είναι η επιβεβαίωση της προσωπικής εμπειρίας στο γενικό σύνολο, έτσι ώστε να βγάλουμε "αντικειμενικά" συμπεράσματα. Στη δική σου εμπειρία λοιπόν οι άντρες δεν διαθέτουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που να θεωρούνται όμορφα σε αντίθεση με τις γυναίκες που τα διαθέτουν. Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει για την προσωπική σου εμπειρία. Προκειμένου όμως να μεταφέρεις την προσωπική σου εμπειρία σε μια "αντικειμενική κατάσταση", χρειάζεσαι κάτι πολύ περισσότερο. Όταν δε προσπαθείς να τη μεταφέρεις και σε "φυσική κατάσταση" τότε το μπλέξιμο και η παρεξήγηση είναι δεδομένες.
    Τα ηλιοβασιλέματα δεν ήταν ποτέ για όλους και πάντα όμορφα. Φαντάζομαι για πολλούς αιώνες θα πρέπει να ήταν κάτι πολύ φοβιστικό που θα έκανε τους ανθρώπους να τρέξουν να βρούν καταφύγιο για τη νύχτα που ερχόταν.


    @Vermilion τα κουβαδάκια μου είναι ήδη σε άλλες παραλίες. Και γιατι να αγχώνεσαι άλλωστε, απότι βλέπεις οι περισσότεροι άνδρες βρίσκονται στη δική σου παραλία. Θα ήθελαν οι γυναίκες να παίζουν με άλλες γυναίκες, αλλά ταυτόχρονα όχι οι άντρες με άλλους άντρες. Γιαυτό και τα κορίτσια που like boys to do boys (γιατί να κρύβουμε την ηλικία μας άλλωστε), τα βλέπεις να παραπονιούνται σε αυτό το νήμα για τη μικρή προσφορά τέτοιων live θεαμάτων. alles gut λοιπόν , θα μείνω στην παραλία με τα περίεργα κορίτσια.