Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Phaedra, στις 12 Δεκεμβρίου 2005.

  1. manossm

    manossm New Member

    Re: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ

    Συμφωνω με ολους ,σχετικά με τις πραγματικές αφεντρες στην Ελλαδα οντως ειναι ελάχιστες ισως γιατι δεν υπάρχουν πολλοι Ελληνες υποτακτικοί γιατι αμα υπήρχαν τοτε επειδη ο χώρος ειναι παρθένος ,θα ερχονταν να δουλέψουν οι Αφέντρες απο την Ευρώπη και θα ξεσκιζοντουσαν στο ταληρο . Δυστυχως η Αθήνα αυτη την στιγμή εχει μια επαγγελματία ,την Ευα με την Λολα και μετα το χαος. Επειδη εχω επικοινωνια με αφεντρες απο Ευρώπη γιαυτό τα λέω αυτά . Πάντως ο χωρος προσφέρεται για επάγγελμα αρκετά προσοδωφορο.Εχω 10 εμπειρια στον χωρο και ξέρω τι λέω.
     
  2. subnik99

    subnik99 New Member

    Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον τις θεσεις της Lady Phaedra και ομολογώ πως τις βρίσκω επιτυχείς. Σας ευχαριστώ που έτσι αποδεικνύεται την καλλιέργεια που μπορεί να έχει μια Κυρίαρχη - που είναι και το πλέον σημαντικό ίσως - η συνειδητοποίηση τελικά.

    Η ελληνική πραγματικότητα βέβαια είναι ένα μεγάλο θέμα προς συζήτηση σε αυτόν τον τομέα.

    Όπως όμως όλα θα πάρει το δρόμο του.
     
  3. MiB

    MiB Regular Member

    Re: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ

    Αυτό το.. "πραγματική αφέντρα" μήπως είναι λιγάκι ουτοπικό;

    Όσο κυρίαρχη και να είναι μια.. αφέντρα.. από τη στιγμή που είναι straight δεν έχει και βιολογικές ανάγκες; Αυτές πως τις ικανοποιεί με κάποιον που δεν τον βλέπει σαν επιβήτορα κατά την πράξη του σεξ; Μήπως λοιπόν υπάρχουν και στιγμές που - έστω οι straight - και πιο σκλυροπηρυνικές - θεωρητικά - αφέντρες υποτάσονται; Κι αν ισχύει κάτι τέτοιο, πόσο "πραγματικές" είναι αυτές οι αφέντρες;
     
  4. atasai

    atasai Regular Member

    Re: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ

    Το σεξ, δηλαδή, είναι από μόνο του μια υποτακτική διαδικασία για τη γυναίκα; Η πράξη μπορεί να είναι η ίδια (για να μην πιάσουμε το με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορεί να γίνει), αλλά οι αναγνώσεις της πολλαπλές.

    Ένα παράδειγμα: Το κολπικό σεξ μπορεί να γίνει αντιληπτό ως διείσδυση του πέους στον κόλπο, αλλά και ως εγκόλπωση του πέους.

    Η φαντασία στην εξουσία  
     
  5. MiB

    MiB Regular Member

    Re: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ

    Όπως κι αν το πεις ή το βλέπει ο καθένας, η ουσία πιστεύω πως δεν αλλάζει.. Η "διείσδυση" όπως λες, αποτελεί από μόνη της μια ενεργητική πράξη, ενώ η "αποδοχή" της αποτελεί μια παθητική. Αυτό δε νομίζω ότι αλλάζει όπως και να το "βαφτίσουμε". Όπως και η φράση που χρησιμοποιείται από κάποιους/ες ότι μια γυναίκα "γάμησε" έναν άντρα, ακούγεται ως κάτι οξύμωρο γιατί ουσιαστικά δεν στέκει. Άλλο εγκεφαλικά πως θέλει να το εισπράτει ο καθένας κι άλλο τι ακριβώς συμβαίνει στην πραγματικότητα..
     
  6. atasai

    atasai Regular Member

    Re: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ

    Aν με το "ενεργητικός" ενοούμε αυτόν που δρα, η διείσδυση δεν είναι πάντα ενεργητική πράξη. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει ταυτιστεί το δίπολο "ενεργητικός-παθητικός" με το "επιβολή-υποταγή". Τόσες πρακτικές υπάρχουν εντός και εκτός BDSM όπου ο υποτακτικός δρα -είναι δηλαδή ενεργητικός- και ο Κυρίαρχος απο-λαμβάνει τη δράση.

    Η χρήση της γλώσσας δείχνει πως στα μυαλά των περισσότερων η διείσδυση έχει επικρατήσει σαν πράξη κυριαρχίας (π.χ. "σε γαμαώ" ή "γαμιέσαι"). Αν, όμως, θεωρήσουμε αντικειμενικό τον κυρίαρχο τρόπο σκέψης - και μάλιστα προσπαθούμε να αμφισβητήσουμε ακόμη και την ύπαρξη κάθε άλλου (βλ. αποκλείεται να θεωρεί πως δεν υποτάσσεται όταν κάνει σεξ), τότε να αρχίσουμε να αμφισβητούμε ότι κάποιοι καβλώνουν με τα ούρα και κάποιες άλλες με το ξύλο, γιατί "από μόνα τους" είναι απαίσια και αποκρουστικά για τους πολλούς.
     
  7. MiB

    MiB Regular Member

    Re: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ


    αρα υποστηρίζεις ότι δεν υπάρχει κάτι αντικειμενικό, κι ότι όλα είναι υποκειμενικά/εγκεφαλικά;
     
  8. atasai

    atasai Regular Member

    Re: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ

    Θεωρώ πως υπάρχει κυρίαρχος συμβολισμός και πως στο φαντασιακό του κάθε υποκειμένου ο συμβολισμός μπορεί να παρεκκλίνει από τον κυρίαρχο, εώς και να τον αντιστρέφει.
     
  9. MiB

    MiB Regular Member

    Re: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ

    Μάλιστα. Στις περιπτώσεις όπου κάποιες από τις λεγόμενες συνειδητοποιημένες αφέντρες απολαμβάνουν το σεξ με απόλυτα ενεργητικούς άντρες σε ρόλο επιβήτορα, κι όχι με τον οποιοδήποτε υποτακτικό τους, τι ακριβώς θεωρείς ότι συμβαίνει;
     
  10. atasai

    atasai Regular Member

    Re: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ

    Ρώτα τες (και ρώτα και αυτούς)!
     
  11. jeremi

    jeremi New Member

    Re: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ

    πολλες φοβουνται να παραδεχτουν οτι τους αρεσει η κυριαρχια.
     
  12. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ

    Πώς προκύπτει αυτό το τόσο γενικό συμπέρασμα;