Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

24hours status?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 20 Οκτωβρίου 2008.

Tags:
  1. llazouli

    llazouli Contributor

    Re: Απάντηση: 24hours status?

    Μετά τη μάχη του Γριμπόβου και την παρασημοφορία του, φαίνεται να απογειώθηκε σε ύψη ουράνιας δόξης, εξ ου και η αποχαύνωση. Πάντως, σαϊνι ο άτιμος, αφού έβαλε τους κουτσαβάκηδες να παραφυλάνε τους ξένους κλέφτες...υποτακτικοί του με τα όλα τους  
     
  2. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: 24hours status?

    Γειά σου, ωρέ Μπαϊρακτάρη
    της Αθήνας μας καμάρι!

    Ο αστυνομικός Διευθυντής Μπαϊρακτάρης, ουδεμία σχέση έχει σήμερον, με την ομώνυμη σουβλακερί, όπου ο ευτραφής εκ Σερρών ηγέτης, συλλαμβάνει και καταβροχθίζει νταβατζήδες.
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Αμαν πια,λυσσαξατε μ'αυτον τον αγιο ανθρωπο που προσπαθει να μας αποελλειμματοποιησει.
    Μια κουβεντα ειπε κι'αυτος πριν πεντε χρονια και του το χτυπατε ακομα;
    Παψτε επιτελους να τον Βατοπαιδευετε!
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Στις φάσεις της καθημερινότητας που αφορούν την προσωπική του ζωή, είθε να είναι αρκετές και επαρκείς για την ικανοποίηση της ιδιαιτερότητας του καθένα, γιατί η ιδιαιτερότητα μπορεί να υπάρχει κάθε στιγμή, άλλοτε να ψυθιρίζει μέσα μας, άλλοτε να φωνάζει άγρια τα δίκιά της...

    Η κοινωνική καθημερινότητα πιστεύω βαθιά ότι είναι status neutral, αν δεν ήταν, τότε ο σαδομαζοχισμός δεν θα ήταν απόκλιση αλλά η νόρμα.

    Ενδεχομένως να μην είναι διόλου τυχαίο αν η κοινωνική καθημερινότητα, που για τους περισσότερους σημαίνει την εργασία τους και την τριβή με μη επιλεγμένα πρόσωπα σε πλαίσιο κανόνων όχι άριστο ούτε αποτελεσματικό και συνήθως όχι αρεστό, είναι φτιαγμένη έτσι ώστε αν δεν αντισταθεί κανείς, ν αλέθει τα πάντα.

    Υπάρχει επειδή ο καθένας κουβαλάει μέσα του ανά πάσα στιγμή την σεξουαλική ιδιαιτερότητά του, όποια και αν είναι αυτή.

    Η έννοια του "υφίσταται" δεν βλέπω να ταυτίζεται διόλου με την έννοια του "φαίνεται".

    Θα έλεγα ότι εκδηλώνεται όταν οι περιστάσεις το επιτρέπουν, δεν θα είμαι η μόνη που θεωρεί ευτύχημα αν ο φορέας της ιδιαιτερότητας έχει διαμορφώσει την προσωπική του ζωή έτσι ώστε να μπορεί σταθερά να εκδηλώνεται ανάλογα με την ένταση και τον ρυθμό των αναγκών του

    εγώ απολύτως τίποτα   όπως θα είχα την απαίτηση από τον εαυτό μου να μην κάνω απολύτως τίποτα για να δείξω το στάτους μου. Ούτε καρτουνίστικα υποτακτικά για να δείξω πόσο δυνάμει υποτακτική είμαι, ούτε αγριάδες και τεσταρίσματα για να δω αν "θα με σπάσει". Χαλαρά και με τη συζήτηση, λίγο λίγο, ν ανοιγόμαστε σ αυτά που μας αρέσουν. Ότι είναι θα φανεί καθώς προχωρά η γνωριμία, από τη μία πλευρά και από την άλλη.

    Τα λάθη κλπ θα μπορούσαν να γίνουν χωριστό νήμα. Πιθανή αντίδραση υποτακτικών σε άμεσο overdose Κυριαρχίας ή μάλλον επίδειξης Κυριαρχίας, πιστεύω ότι θα είναι τα ελαφρά πλάγια, όσο πιο σύντομα γίνεται.

    Ως προς τι ακριβώς;

    Ως προς τη συναίσθηση του στάτους τους σε σχέση με τις συνθήκες γύρω τους; Η αίσθησή μου των πραγμάτων είναι ότι οι κατασταλαγμένοι θα συμπεριφέρονται λίγο πολύ με τον ίδιο τρόπο είτε υποτακτικοί είτε κυρίαρχοι, ελέγχοντας τι φαίνεται και τι όχι, ανάλογα με τις συνθήκες.

    Ως προς το "άνοιγμα" σε μία νέα σχέση; Ιδέα δεν έχω, ελλείψει στοιχείων.

    Ως προς κάτι άλλο;
     
  5. Artemis

    Artemis Ανήκω σε Μένα

    Θα συμφωνήσω πως με το status σου γεννιέσαι και δε γίνεσαι, άσχετος που μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα μέχρι να κατασταλάξεις σε αυτό που είσαι.

    Στο δεύτερο ερώτημα πιστεύω πως οι υποτακτικοί συνήθως κρύβονται και καλά κάνουν για να μη τους γαμήσουν στη δουλεία .  

    Τώρα το πώς ξεχωρίζεις ή ποια λάθη κάνουν είναι όλα σχετικά και διαφέρουν από άτομο σε άτομο.
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Αλήθεια πως πιστεύεις πως θα αντιδράσει σε μια τέτοια περίπτωση κάποιος κυριαρχικής φύσης και πως κάποιος υποτακτικής?
     
  7. Απάντηση: Re: 24hours status?

    Ο πρώτος θα της ρίξει απλά ένα βλέμμα και εκείνη θα σταματήσει αμέσως ό,τι κάνει και θα τον εξυπηρετήσει. Ο δεύτερος θα πάρει τηλέφωνο για να ρωτήσει τί να κάνει.  
     
    Last edited: 2 Δεκεμβρίου 2008
  8. Nonsense

    Nonsense New Member

    "Σε ποιές φάσεις της καθημερινότητας διαφαίνεται το S/status του Κ/καθένα;"

    Διαφαίνεται σαφώς όποτε βρίσκεσαι με τον άνθρωπό σου σε προσωπικές και μη στιγμές.
    Στις συναναστροφές με φίλους δεν βλέπω λόγο, ειδικά αν δεν γνωρίζουν το χώρο του bdsm, να είσαι τόσο διαχυτικός κάνοντας νύξεις/αντιδράσεις που να φανερώνουν το status σου( εγώ προσωπικά το κάνω συχνά  ) ,μάλλον θα παρεrμεινευτεί αυτή σου η συμπεριφορά. Το πως θα σε αντιμετωπίσουν στην δουλειά και γενικά στις καθημερινές σου συναναστροφές δεν έχει σχέση με το status σου αλλά με τον χαρακτήρα και το κατά πόσο γνωρίζεις τις υποχρεώσεις / δικαιώματα σου και κατά πόσο είσαι σε θέση να τα διεκδικείς ώστε να μην σε εκμεταλλευτούν. Τώρα αν σου αρέσει να σε εκμεταλλεύονται... άλλο θέμα... Συμφωνώ λοιπόν με την Vermilion

    "Υπάρχει επειδή υπάρχει ,υπάρχει για να υπάρχει,υπάρχει για να υποστηρίζεται ή δεν είναι ανάγκη να φαίνεται και να υποστηρίζεται εκτός sessions?"

    Εννοείται ότι το status υποστηρίζεται κάθε στιγμή, είναι έμφυτο μέσα σου, το ότι δεν το επιδεικνύεις δεν σημαίνει ότι το αποποιήσαι κιόλας.

    "Ποιοι δεν υποστηρίζουν τις πιο πολλές φορές το S/status τους;Οι Κυρίαρχοι ή οι υποτακτικοί;"

    Αναλογιζόμενος να προϊγούμενα post καθώς και αυτά που έγραψα, απαντώντας γενικά λοιπόν, μάλλον ο υποτακτικός προσπαθεί να μην το κάνει αντιληπτό.

    /Nonsense
     
  9. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Re: 24hours status?

    Πρέπει να ναι κυρίαρχος κάποιος για να διεκδικεί να μην τον έχουνε γραμμένο?
     
  10. Απάντηση: Re: 24hours status?

    Η παραπάνω απάντησή μου κινήθηκε μεταξύ αστείου και σοβαρού. Η διεκδικητικότητα είναι άλλο πράγμα. Και το να μη σε έχουν γραμμένο, πάλι άλλο. Παρόμοιες ποιότητες μπορεί να υπάρχουν σε δύο άτομα και να εκφράζονται με δύο διαφορετικούς τρόπους, για παράδειγμα με κυριαρχικό τρόπο ή με υποτακτικό. Δεν είναι ο ένας σημαντικός και ο άλλος ασήμαντος. Είναι οι δύο όψεις ενός νομίσματος. Είναι συπληρωματικοί μεταξύ τους.
     
  11. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Re: 24hours status?

    Θένκιου
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: Re: 24hours status?

    Ο λόγος που ρώτησα είναι επειδή συνήθως οι Κ. είναι πιο ήρεμοι και λιγότερο επιθετικοί από τους υ.

    Ο τρόπος που διεκδικεί ο καθένας είναι διαφορετικός.
    Απλά ένας υ. σε ανάλογη περίπτωση θα μπορούσε να τσαντιστεί, να βρίσει, να τσακωθεί ενώ ένας Κ. απλά να αποχωρήσει.

    Και εκείνος που είναι σίγουρος για τον εαυτό του δεν αντιδρά με την μία τόσο έντονα στις διεκδικήσεις του όσο ο ανασφαλής υ. που τρέμει μην δεν τον παίρνουν σοβαρά, μη δεν τον θυματοποιήσουν, μη δεν του δείξουν σεβασμό, μη τον υποτιμήσουν κ.ο.κ. κάτι που αναμφίβολα του έχει συμβεί στο παρελθόν και έμαθε να το αντιμετωπίζω με θυμό.

    Η απώλεια αυτοελέγχου επίσης είναι πολύ πιο πιθανή σε ένα άτομο με υ. παρά με Κ. ψυχοσύνθεση.
    Παραδείγματα σ αυτό το φόρουμ πολλά, από επιθετικές αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε υ. (ότι κι αν δηλώνει το στάτους τους.)
    Αντίθετα για να εκφράσει τον θυμό του κάποιος Κ. πρέπει να φτάσει στα άκρα. Είναι θέμα λοιπόν ΚΑΙ αυτοελέγχου.

    Υποθέτω είναι και θέμα ικανότητας to let go, γιατί π.χ. έμαθα ήδη να έχω αυτοέλεγχο στις αντιδράσεις μου στην κάθε μπούρδα που πετάει η κάθε μίζερη υστερικιά κακογαμημένη κομπλεξική ηλίθια κακιασμένη στερημένη σκύλα εναντίον μου, αλλά δεν ξεπερνώ εύκολα τον θυμό και αν όσο είμαι θυμωμένη μου δινόταν η ευκαιρία θα χειροδικούσα με ευχαρίστηση, κάτι που ένας Κ. δεν θα έκανε μαλλον αλλά απλά θα τις αγνοούσε σαν ασήμαντα μικρόβια ανάξια της σημασίας του.