Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Σήμερα γενίτσαρους κι απατεώνες.
     
  2. atasai

    atasai Regular Member

  3. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Ειδήσεις

    Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία!
    Λευτεριά στον Καρβέλα!
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Εντονα αντεδρασε η υπουργος Απασχολησης Φανη Παλλη Πετραλια στην κινηση της Εθνικης Τραπεζας να αναθεσει την εισπραξη παλαιων δανειων σε εισπρακτικη εταιρεια.
    ....δεν πηγε κομμωτηριο...
     
  5. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Ενας γιαπωνέζος έφηβος, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον αδελφό και την αδελφή του πριν ανοίξει την κοιλιά της μητέρας του για να τοποθετήσει μια κούκλα, είχε γράψει στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του διήγημα στο οποίο περιέγραφε μια παρόμοια σκηνή, σύμφωνα με τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

    Ο πατέρας του νεαρού, ο οποίος έχει ζητήσει την επιβολή της θανατικής ποινής για τον γιο του, διηγείται ότι ο 18χρονος ήταν θαυμαστής του Χάνιμπαλ Λέκτερ, του πρωταγωνιστή σειράς μυθιστορημάτων που ασχολείται με έναν ψυχίατρο που έγινε καννίβαλος.

    Ο έφηβος ομολόγησε ότι μαχαίρωσε τον αδελφό του , 15 ετών, την αδελφή του 13 ετών και τη μητέρα του, στις αρχές Ιανουαρίου στο σπίτι τους στο Χασινόχε.

    Σύμφωνα με τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, στη συνέχεια άνοιξε την κοιλιά της μητέρας του για να τοποθετήσει μια κούκλα, πριν πυρπολήσει το σπίτι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον τύπο, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του νεαρού διήγημα όπου το αγόρι περιέγραφε σκηνές δολοφονίας. Σε μία από αυτές, ο δράστης τοποθετούσε μια κούκλα στην κοιλιά της δολοφονημένης από τον ίδιο μητέρας του.

    Ο πατέρας του νεαρού, πρώην κακοποιός, ο οποίος έχει χωρίσει με τη μητέρα του δράστη εδώ και μια δεκαετία, διηγείται ότι ο γιος του τού είχε στείλει όσο βρισκόταν στη φυλακή βιβλία, προερχόμενα όλα από τη σειρά "Χάνιμπαλ".

    Οταν ο πατέρας αποφυλακίσθηκε τον Νοέμβριο, ο γιος του τού εμπιστεύθηκε ότι γράφει ένα διήγημα με επτά χαρακτήρες, που διαπράττουν εγκλήματα χωριστά, πριν ενώσουν τις δυνάμεις τους για να καταστρέψουν μια ολόκληρη πόλη. "Ελπίζω σε μια γρήγορη δικαστική απόφαση. Θέλω να καταδικασθεί σε θάνατο, πραγματικά έτσι αισθάνομαι", είπε.

    Οι γνώμες των ψυχολόγων διχάζονται για τα αποτελέσματα της βίας στη λογοτεχνία, στα βιντεοπαιγνίδια και στο σινεμά. Ορισμένοι θεωρούν ότι ενθαρρύνει ευαίσθητα άτομα να περάσουν στην πράξη, ενώ άλλοι θεωρούν ότι δρα απελευθερωτικά εκτονώνοντας τις νοσηρές παρορμήσεις.







    (Πηγή: ΑΠΕ)

    NEWS 24|7 - Ο ΞΌΞΉΞΌΞ·Ο„ΞΟ‚ του Χάνιμπαλ ΛέκτΡρ
     
  6. female

    female Contributor




    Πωλήθηκε σε Έλληνα συλλέκτη
    Ποσό-ρεκόρ για πίνακα του Κ.Βολανάκη στην ελληνική δημοπρασία του Sotheby's

     


    Λονδίνο

    Το έργο του Έλληνα ζωγράφου Κωνσταντίνου Βολανάκη με θέμα την άφιξη του Γεωργίου Καραϊσκάκη στο Φάληρο με το στόλο του για την απελευθέρωση της Αθήνας από την πολιορκία των Τούρκων πωλήθηκε στην ελληνική δημοπρασία του Οίκου Sotheby's στο ποσό-ρεκόρ του 1.970.000 ευρώ.

    Μέχρι σήμερα το πλέον ακριβοπληρωμένο έργο Έλληνα ζωγράφου ήταν ο πίνακας του Νικηφόρου Λύτρα με θέμα «Γιορτή Φεστιβάλ στα Μέγαρα», ο οποίος είχε πωληθεί σε άλλη δημοπρασία του ιδίου οίκου στο ποσό του 1.138.396 ευρώ.

    Το έργο του Βολανάκη «Η άφιξη του Καραϊσκάκη στο Φάληρο» αγοράστηκε από Έλληνα συλλέκτη έργων τέχνης, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, αλλά το έργο, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Οίκου Sotheby's, θα παραμείνει στην Ελλάδα.

    Το έργο απεικονίζει την άφιξη του ελληνικού στόλου στο Φάληρο υπό τις οδηγίες του Γεωργίου Καραϊσκάκη και του Βρετανού φιλέλληνα Λόρδου Κόχραν, στις προετοιμασίες για την απελευθέρωση Αθήνας. Στις επιχειρήσεις αυτές τραυματίστηκε θανάσιμα ο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

    Αλλα σημαντικά έργα που εκποιήθηκαν στην δημοπρασία του οίκου Sotheby's ήταν του Θεόδωρου Ράλλη με θέμα «Μαριονέτες στο χαρέμι» έναντι 589.000 ευρώ, «Οι κουτσομπόλες» του Νικόλα Γύζη 442.000 ευρώ, έργο του Γιάννη Μόραλη χωρίς τίτλο 229.000 ευρώ, ο «Παππούς με τον εγγονό» του Ιακωβίδη έναντι 221.000 ευρώ και ένα άλλο έργο του Κωνσταντίνου Βολανάκη με θέμα «Ψαράδες με τα δίχτυα» έναντι 221.000 ευρώ. Το συνολικό ποσό που συγκέντρωσε η ελληνική δημοπρασία ήταν 7.429.000 ευρώ.

    Έργα του Βολανάκη πουλήθηκαν και σε δημοπρασία του οίκου Bonhams. Συγκεκριμένα πουλήθηκε Το ιστιοφόρο Σεβαστόν του Κ. Βολανάκη με 312.000 ευρώ, ενώ την πεντάδα των πιο ακριβών έργων συμπληρώνουν Η αναχώρηση από τον Πειραιά στην Τήνο με 273.000 ευρώ και Το Λιμάνι του Κ. Βολανάκη με 234.000 ευρώ.

    news in.gr - Ποσό-ρεκόρ για πίνακα του Κ.Βολανάκη στην ελληνική δημοπρασία του Sotheby's

     
  7. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    [και ύστερα σου λένε "οικονομική κρίση"]
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

     
    …ATTACK!




    Εν όψει της κυκλοφορίας του διπλού DVD Schoolwave 2008 το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου με το περιοδικό Schooligans και την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ - Σαββατοκύριακο», σας προσκαλούμε στη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί

    την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 14:00 στον Κινηματογράφο «ΔΑΝΑΟΣ»
    (Κηφισίας και Πανόρμου, στάση μετρό «Πανόρμου»)


    Αμέσως μετά την συνέντευξη τύπου θα προβληθεί το 45λεπτο ντοκιμαντέρ "Schoolwave 2008" και θα γίνει παρουσίαση του δεύτερου DVD
    «Schoolwave 2008 Interactive»

     




    στο οποίο ο θεατής έχει τη δυνατότητα την ώρα του βίντεο κλιπ να γυρνάι ει τις 4 κάμερες της σκηνής και να ζουμάρει προς όποιο σημείο τον ενδιαφέρει.






    Πρόκειται για το πρώτο DVD που κυκλοφορεί με αυτή την τεχνολογία παγκοσμίως.





     









    Στη συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν o υπεύθυνος του Schoolwave festival Χρήστος Ιωαννίδης, ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και ο Γενικός Γραμματέας της Νέας Γενιάς Παντελής Σκλιάς και δύο μαθητές - εκπρόσωποι των μαθητικών συγκροτημάτων. Η αίθουσα αναμένεται να γεμίσει από παιδιά που θα έρθουν να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ «Schoolwave 2008».








    Σας ευχαριστούμε,
    Χρήστος Ιωαννίδης
    Υπεύθυνος Schoolwave festival








    Τηλ: 693-6614715,
    Mail: theschooligans@yahoo.com
    More info:
    www. myspace. com.
    /alekaapergi
    www. myspace. com/archangelmusicgr


    υ.γ. αυτό ας το βλέπουν οι σάπιοι του foroum αυτού που βαυκαλίζοντε με τις ξεπερασμένες και ξεπεσμένες απόψεις τους ,η εποχή σας έχει τελειώσει μόνο ιστορικό ενδιαφέρον για έναν κοινωνιολόγο/ανθρωπολόγο αν θα είχατε .
     
  9. atasai

    atasai Regular Member

    15χρονος έπεσε νεκρός από σφαίρα αστυνομικού στα Εξάρχεια.
     
  10. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Re: Ειδήσεις

    Από το indymedia:

    "Είναι νεκρός πυροβολημένος απευθείας στην καρδιά. Είναι 15 χρονών. Ο Ευαγγελισμός έχει κυκλωθεί από διμοιρίες

    Από τον φίλο που ήταν στα Εξάρχεια και έδωσε και 'Α Βοήθειες στον χτυπημένο: Ο Διαπληκτισμός ήταν λεκτικός. Η ομάδα ήταν λίγα άτομα (2-3 ίσως λίγο παραπάνω, πάντως όχι 25). Ο αστυνομικός κατέβηκε και πυροβόλησε απευθείας στην καρδιά."
    []((i)) Indymedia :: Athens :: Newswire :: O 15χρονος είναι νεκρός

    Από την Καθημερινή:

    "Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι ομάδα νεαρών επιτέθηκε με πέτρες και ξύλα στο περιπολικό και οι ειδικοί φρουροί απάντησαν αρχικά με χειροβομβίδα κρότου λάμψης και έπειτα με πυροβολισμό εκφοβισμού. Η σφαίρα εξοστρακίστηκε και βρήκε το νεαρό στο στομάχι.

    Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

    Όμως, η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη από την Επιτροπή Συνταγματικών Δικαιωμάτων Μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, υποστηρίζει ότι υπάρχουν τουλάχιστον τρεις αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι τονίζουν ότι μπορούν να βεβαιώσουν ότι η σφαίρα δεν εξοστρακίσθηκε και ότι ο νεαρός πυροβολήθηκε εν ψυχρώ."
    []kathimerini.gr | Θανατηφόρα συμπλοκή στα Εξάρχεια
     
  11. iJ

    iJ Regular Member

    Last edited: 7 Δεκεμβρίου 2008
  12. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Ειδήσεις

    το θεμα ειναι οτι ενα νεο παιδι χαθηκε κριμα και αδικο
    ενας αλλος ανθρωπος καταστραφηκε κριμα και αδικο
    αποριες πως βρεθηκε το παιδι εκει ποιοι το στρατολογησαν ποιοι του εδωσαν οτι του εδωσαν να κρατα και να πετα ποιοι κερδιζουν απο τον θανατο του
    απο την αλλη ο μπατσος παλαβος ηταν και αρχισε να πυροβολει στα καλα καθουμενα
    ' 2-3 παιδακια?"