Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πρώτη μαλακία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος cider, στις 21 Ιουλίου 2008.

  1. Aribecy

    Aribecy Regular Member

    Χμμμ, στα 14-15 μου, καθως εκαμνα μπανιο,ανοιξα τη βρυση αποτομα κ το νερο με πιεση με 'γαργαλησε' πολυ στο σημειο της κλειτοριδας.Τοτε ενιωσα πολυ παραξενα που ομως μ'αρεζε πολυ.Απιστευτη αισθηση που την ενιωθα να κορυφωνεται,και εχυσα.Μετα σκεφτομουν τι ηταν αυτο που ενιωσα κ γιατι αντεδρασε ετσι το σωμα μου.αργοτερα καταλαβα οτι αυτο που ενιωσα ηταν και ο πρωτος οργασμος μου.  
     
  2. mprou

    mprou Regular Member

    Δεν μπορω να καθορισω ακριβως τον πρωτο μου αυδανισμο αλλα απο πιτσιρικι 6-7 χρονων "σκιρτιζε" το παντελονι μου με διαφορα πραματα και εγω τον αγγιζα.  
    Απο ενστικτο πιστευω κυριως τον επιανα η τον ετριβα γιατι μου αρεσε η αισθηση αλλα ποτε δεν ολοκληρωσα. Θα μου πειτε τι να ολοκληρωσει ενα 6χρονο αγορακι αλλα τελοσπαντων. 

    Η πρωτη φορα που τελειωσα ηταν οταν ειχα ξαπλωσει να κοιμηθω ενα βραδυ και πριν ειχα δει κρυφα στην τηλεοραση μια χχχ σειρα. Αν δεν κανω λαθος λεγοταν "electric blue" και επαιζε τοτε στο New channel. Ηταν η πρωτη που ειχα δει τοσα πολλα γιρω απο το γυναικειο σωμα.

    Παω για υπνο και ξαπλωνω μπρουμυτα και δεν ξερω πως προεκυψε αλλα αρχισα να τριβομουν πανω στο στρωμα. Σιγα σιγα καθως τρελλαινομουν με αυτη την αισθηση γιρναω ανασκελα ξεβρακονομαι και αρχισα να τον πιανω ψαχνοντας τροπο να μεγενθυνω την ηδονη...ε και τσουκου τσουκου ειχα οργασμο. 
    Ενοιωσα απιστευτα.
    Δεν ηταν η ιδια αισθηση με τωρα σαφως αλλα και παλι ηταν κατι εντονο και μοναδικο για τοτε. Θυμαμαι μαλιστα που εβγαλα κατι σαν υγρο..δεν ειχε καμια σχεση με το σπερμα του ενηλικου αλλα ηταν διαφανες και γλιστερο και τοτε νομιζα ηταν ιδρωτας 
     
  3. koralenia

    koralenia Regular Member


    Heil Heil ΟΥΘ για τα πολύτιμα αγαθά της!!
     
  4. sub_angel

    sub_angel New Member

    Η πρώτη μου φορά ήταν γύρω στα 14-15 περίπου, μεσημέρι ήταν και κάπως περίεργα. Διάβαζα (κρυφά ένα περιοδικό Σκάνδαλο) και είχα φτιαχτεί καλά! Τότε γυρίζω μπρούμυτα, και άρχισα να τρίβομαι στο κρεβάτι μου. Έχυσα σε 2 λεπτά. Πάω στο μπάνιο, και είχα γεμίσει σπέρμα. Πλένομαι φυσικά, και μετά το βράδυ το ξανά έκανα. Αλλά δεν έχυσα όμως. Μετά ξεθάρρεψα και χαϊδευόμουν, μέχρι που κατάλαβα ότι έτσι είναι καλύτερα. Το έκανα ξανά μετά από μερικές μέρες. Αυτό ήταν!!!
     
  5. KAIseR

    KAIseR Regular Member

    Απάντηση: Η πρώτη μαλακία

    ΑΑΑΧΧ Ακομα διαρκεί
     
  6. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Η πρώτη μαλακία

    Ήμουν βέβαιος. Βάστα γερά!
     
  7. Απάντηση: Η πρώτη μαλακία

    αρχες δεκαετιας του '70 πρωτες ταξεις του δημοτικου νομιζα η στυση ειναι "κακο" γιατι δεν μπορουσα να το εξηγησω και πασχιζα να την κρυψω αναμεσα στα ποδια μου "να φυγει",ο πρωτος αυνανισμος ηταν αρχη γυμνασιου μετα απο αγωνα ποδοσφαιρου ολοι καναμε στον αερα την κινηση "ρε τον παιζεις?" μα για κατσε λεω στην πραξη και να 'μαστε
    φυσικα και πιαστηκα γρηγορα απο τον λεκε στο σεντονι οταν ξεστρωση η Μανα μου για να τα πλυνει
     
  8. XnX

    XnX Love Through Discipline

    Απάντηση: Η πρώτη μαλακία

    η πρώτη φορά στην πέμπτη δημοτικού για να με πιάσει η μάνα μου στα 22...  
     
  9. fauve

    fauve Regular Member

    χμμ... έχω αναμνήσεις από πάρα πολύ μικρή ηλικία. Σίγουρα πριν το νηπιαγωγείο. Αυτό που θυμάμαι πιο χαρακτηριστικά ως την πρώτη "επίσημη" ήταν περίπου στα 6 στο κρεβάτι των γονιών μου ενώ η γιαγιά πίνει καφέ με τη θεία στον κάτω όροφο.... τρίβω το πουλάκι μου και νιώθω την ανάγκη για πρώτη φορά να βάλω κάτι μέσα στην τρυπούλα. Δε θα ξεχάσω ποτέ την κρύα αίσθηση του μετάλλου από το μικρό πόμολο....
    Στη συνέχεια άρχισα να μοιράζομαι το μυστικό του πόσο ωραία είναι να τρίβεις το πουλάκι σου με φίλους φίλες ξαδερφια κλπ.
    Σκοτεινά χειμωνιάτικα απογευματα της προεφηβείας, σε οικοδομές, στο πάρκο, την πίσω αυλή του σχολείου..... να μαθαίνω στη Νατάσσα να βαζει βοτσαλακια πανω στην κλειτοριδα και να τα συγκρατει με το κυλοτακι.... τον Γιώργο να στρώνει ιποττικά το μπουφάν του στην άμμο της οικοδμης για να μη λερωθώ όση ώρα τριβαμε τα πουλάκια μας..... και άλλα τέτοια ωραία....  

    Λατρεμένο σπόρ ο αυνανισμός.... πρώτη αντανακλαστική κίνηση πριν ακόμη ανοίξω τα μάτια το πρωί και τελευταία πριν τα κλείσω τη νύχτα.... ειδικά όταν παίρνει μάτι ο καλός μου ή προηγείται ενός καλού πηδήματος....  
    (φαντάσου να μη ντρεπόμουν κιολας!!!  )
     
  10. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    the first orgasm of the morning, is like a fire drill,
    there wont be any second coming, as far as I can see.

    Dresden Dolls. σε πιο αρνητικη ατμοσφαιρα απο τη δικη σου πανεμορφη ορμη

    αμαν ρε fauve πολυ σε ζηλευω εγω ποτε δεν επαιξα το πουλακι μου μαζι με αλλο κοριτσακι
     
  11. megaleskables

    megaleskables New Member

    Στα δέκα μου... Στην Τετάρτη Δημοτικού. Ακούγοντας τους γονείς μου να πηδιούνται... Εχυσα κανονικά, και ενιωσα μεγάλο φόβο επειδή ήταν σκοτάδι και νόμισα ότι βγήκε αίμα από το πουλί μου. Από τότε βαράω συνεχώς. Μεχρι σήμερα...!!!   
     
  12. cider

    cider Kitchen master

    Και αυτό το έχω ξανακούσει. Απίστευτο πόσο κοινές είναι μερικές εμπειρίες.