Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Μ' αρέσει που εξηγείς σε ώτα κωφά και όμματα τυφλά .. χαρά στο κουράγιο σου!
    Όταν οι προτεραιότητες έχουν χαθεί, όταν η ζωή χάνει την ιερότητα της και ο καθένας - Ο ΚΑΘΕΝΑΣ - μπορεί να ασελγήσει στον θάνατο ενός παιδιού, όταν λησμονούμε τους κανόνες που πρέπει να τηρούνται σε κάθε περίπτωση, όταν οι θερμοκέφαλοι πάρουν μπρος και έχει πια χαθεί η μέση οδός, όταν η περιουσία αξίζει περισσότερο από όσο μια ζωή, όταν δεν διακρίνεται πια το ουσιαστικό από το ευτελές, τότε - καλέ μου Durcet - όλα τα φασιστοειδή ξεδιπλώνουν την βία τους, ασελγώντας στις μνήμες και την λογική μας, ποιώντας τον ήσσονα λόγο μείζονα και βιούν λάθρα στις παρυφές της ομαλότητας. Αλλοίμονο όμως - η φυσική βία θα ξεχαστεί κάποτε, η βία, και ο βιασμός, της λογικής και της ορθότητας θα παραμείνουν κρυφά τρωμμένες ες αεί ... Και εσύ - καλέ μου Durcet έχεις μείνει στην ηθική του εθνόσημου και της υπέρβασης της ατομικότητας από το λειτούργημα ...

    Σας χαιρετώ τελευταίε ρομαντικέ ..

    Υμέτερος
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Ave "ανωτέρα τάξη"  
     
  3. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Ημέτερε,

    Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου. Ωστόσο θα ήθελα να κάνω δύο παρατηρήσεις:

    Πρώτον, δεν πιστεύω στην έννοια του λειτουργήματος. Λειτούργημα ασκούν μόνο ελάχιστοι που παρατούν την άνεσή τους για να βοηθήσουν σε ξεχασμένες γωνιές του πλανήτη (αν και φαινόμενα τύπου Bernard Kouchner με κάνουν ν' αμφιβάλλω για το αγαθό των προθέσεών τους). Ωστόσο, είναι εντελώς διαφορετικό το να οπλίζεται από μόνο του το φασιστοειδές από το να το οπλίζει το ίδιο το κράτος, και κατά συνέπεια η κοινωνία μας. Στην πρώτη περίπτωση, η οργή θα στραφεί ενάντια στο φασίστα. Στη δεύτερη, ενάντια στο κράτος και ενάντια σε όλα αυτά που αντιπροσωπεύουν την κατάντια της κοινωνίας μας (τράπεζες, πολυκαταστήματα κλπ)

    Δεύτερον, δε μ' ενδιαφέρει να μ' ακούσει κανείς. Αν είχα ανάγκη από ακροατήρια, δε θα καθόμουν να γράφω τις απόψεις μου εδώ μέσα. Για τον εαυτό μου το κάνω, σε μια προσπάθεια να αποβάλλω, όσο είναι δυνατόν, το ελάχιστο μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί για την κατάσταση που έχουμε φτάσει.
     
  4. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Τα γεγονότα των ημερών μου θύμισαν πάντως το Stownwall Inn Inco. Σχεδόν 40 χρόνια μετά αυτοί που προκαλούν είναι οι ίδιοι.
     
  5. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Άβε επιλεκτικά ευαίσθητη elit...


    Ανοίξτε θέμα σε blog γιατί δε θα μας φτάσουν τα off topic μηνύματα...  

    Δε μίλησε κανείς για καλούς αστυνόμους Sadal.. Κάποιοι (όχι εσύ) ας μην παρερμηνεύουν εσκεμμένα γραφόμενα άλλων,μόνο και μόνο για να αντιπροβάλλουν ένα δήθεν οργισμένο κοινωνικό προσωπείο..
     
  6. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Σκέφτομαι ότι αυτή η φοβιτσιάρα ψυχή που σε συνοδεύει, έχει περισσότερη ανθρωπιά μέσα της από άλλα, ανθρώπινα, ζώα που η αμετροέπεια τους δεν έχει όρια .. και διαβιούν λαθρα στις παρυφές της ομαλότητας .. αλλά όπως έλεγε και ο Τριανταφυλλίδης ... τι τους κοιτάτε ρεεεεεε;!!!!!!!

    Υμέτερος

    Νόμισα ότι απάντησες στην Emma και για αυτό η επίκληση ώτων κωφών και ομμάτων τυφλών .. συμπάθα με αν έσφαλα!

    Το λειτούργημα, πάει με το εθνόσημο .. και εκεί αναφέρεται .. κατά τα άλλα συμφωνώ ...
    Η παρατήρηση μου περί ρομαντικού εξακολουθεί να ισχύει!

    Υμέτερος
     
    Last edited: 8 Δεκεμβρίου 2008
  7. Emma

    Emma Contributor

    SensualTorturer επειδή δεν συμφωνούν όλοι με τη δική σου οπτική ή με την οπτική της μάζας, δεν έχεις το δικαίωμα χαρακτηρισμών όπως οι παραπάνω. Σέβομαι την άποψή σου, σεβάσου την δικιά μου.
     
  8. skia

    skia Contributor

    το λόγο της κατάληψης τον ξέρει?
     
  9. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Προφανώς και σέβομαι τις απόψεις όλων .. μεταξύ αυτών και την δική σου .. της μάζας ... των φασιστοειδών που μίλησα πιο πάνω .. αυτό το λέω εφαρμοσμένη δημοκρατία ... και όπως ασφαλώς θα θυμάσαι και από παλιότερα .. αυτό που αντιμάχομαι είναι ο ρατσισμός, ο σεξισμός και όλα όσα καταστρατηγούν το δικαίωμα το ανθρώπου να περπατά ελεύθερος .. σε αυτό .. σε βρίσκω απέναντι ή μαζί μου;
     
  10. skia

    skia Contributor

    και όταν κάποιοι από αυτά τα ''απλά λαικά παιδιά'' βγαίνουν στους δρόμους καίνε αυτό το εθνόσημο και τα σύμβολα μας? τί γίνεται τότε? λέμε μπράβο ?
     
  11. Emma

    Emma Contributor

    Αν όντως σεβόσουν όλες τις απόψεις, αντίθετες και μη, δεν θα είχες προβεί σε χαρακτηρισμούς περί "ώτων κωφών και ομμάτων τυφλών".
     
  12. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Ποια είναι τα φασιστοειδή;