Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η κυριαρχία του Πέους

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mikra_Psemata, στις 16 Αυγούστου 2007.

  1. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Κατ' εμε μπορει!!!!!!
    Μου εχει τυχει καποιες φορες!!
    Ηταν ο τυπος που μου αρεσε, δεν το εκανα με την πρωτη, ομως καποια στιγμη ναι, τον διεταξα να το κανει!
    Και το εκανε! Στα πλαισια της session φυσικα!
     
  2. Puma

    Puma Regular Member

    Και από εκεί και πέρα να τον κατευθύνει/καθοδηγεί όπως φυσικά η ίδια επιθυμεί, ώστε να ικανοποιείται και περισσότερο. Και φαντάζομαι επίσης, ότι μπορούν να γίνουν αρκετοί συνδυασμοί ταυτόχρονα με τη διείσδυση...
     
  3. Emma

    Emma Contributor

    Δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις (θα το κάνω όμως μόλις βρω λίγο χρόνο), αλλα θέλω, εν τω μεταξύ, να ρωτήσω το εξής:

    Γίνεται λόγος για το αν οι κυρίαρχες γυναίκες είναι όντως κυρίαρχες, απ' τη στιγμή που κάποιες στιγμές (για να ικανοποιηθούν και οι ίδιες σεξουαλικά) δέχονται διείσδυση.
    Η ερώτησή μου έχει να κάνει με ομοφυλόφιλα άτομα (είτε άντρες είτε γυναίκες): Πόσο εφικτό (πρακτικά) είναι να είναι ο Κυρίαρχος στη σχέση αυτός που είναι ο παθητικός (σεξουαλικά);
     
  4. MiB

    MiB Regular Member

    Καλή ερώτηση! Σίγουρα δε γνωρίζω την απάντηση, αλλά αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, μιλάμε για κάτι εξ' ορισμού παράλογο..
     
  5. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Re: Η κυριαρχία του Πέους

    Μάλλον φαντάζει παράλογο!αλλά σκέφτηκα το εξής:πόσο παράλογο θάταν σε μια ομοφυλοφιλική σχέση ο έχων παθητική στάση να είναι ευφυέστερος και ενδεχομένως να έχει πιο δυναμική προσωπικότητα από τον ενεργητικό?μάλλον πιθανό!
     
  6. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Η κυριαρχία του Πέους

    Αυτά δεν κάνουν (απαραίτητα) κάποιον Κυρίαρχο.
    Επιπλέον, μάλλον σου διέφυγε το "(πρακτικά)" στο προηγούμενο ποστ μου  

    Y.Γ. Καλύτερα όμως να περιμένουμε να απαντήσουν τα gay μέλη του φόρουμ, μιας και λογικά έχουν πιο πολύ εμπειρία στο θέμα  
     
  7. Emma

    Emma Contributor

    Μάλλον θα περιμένουμε πολύ...
     
  8. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Η κυριαρχία του Πέους

    Μύρισα τα νύχια μου,αλλά δεν ..  

    Δεν το είχα δει..  ( να στέλνεις πι εμ   )


    Δε θα μιλήσω εκ μέρους μου,γιατί δε λειτουργώ παθητικά(Δεν το λέω για να αντιπροβληθώ ως επιβήτορας,έχω κάτι αιμορροϊδες να!!!  ) ,αλλά μέσω της εμπειρίας μου από συναναστροφές κτλ..

    Ο gay Κυρίαρχος δε θα δεχτεί να λειτουργήσει παθητικά από τον υποτακτικό του,εκτός αν μιλάμε για μια εξαιρετικά ηδονιστική φάση του παιχνιδιού και εφ' όσον κατα κανόνα και άλλες στιγμές το συνηθίζει.Αν το κάνει πάντως θα το κάνει επιτακτικά και πάλι επιβάλλοντας τον.Kαι πάλι σπάνια όλα αυτα συμβαίνουν..Για το άληθές του θέματος όμως,οι Κυριαρχικοί gay κατα κανόνα πάντως,όταν θέλουν να λειτουργήσουν παθητικά απευθύνονται σε ενεργητικούς κίνκυ ή vanilla ,για ευνόητους λόγους..  

    Αν λειτουργούσα παθητικά και εγώ θα απευθυνόμουν σε κάποιον που "το 'χει" να πηδάει ..   και όχι με κάποιον που θα με έκανε να κοιτάω ποιες γωνίες στο ταβάνι θέλουν ξεσκόνισμα..   

    Το διασκεδάζω όταν καλούμαι σαν geoΑσκητής του φόρουμ!  
     
  9. extreme32

    extreme32 Regular Member

    δεν τα διαβασα ολα ,ομως πραγματικα ποσο παραλογο ειναι να τον τρωει ο κυριαρχος? δηλαδη η αφεντρα η οποια θα τον φαει ξαφνικα γινεται παθητικη και χανει την εξουσια της; αρκει ο ορος "παθητικος" για να αλλαξει τα παντα; πχ. ο gay Κυριαρχος ο οποιος ειναι ενεργοπαθητικος και καλα κανει κατα τη γνωμη μου γιατι πιστευω πως οταν γουσταρουμε τον αλλον κανουμε οτι μας επιτρεπει το σωμα μας μαζι του και οχι οι ταμπελες που κουβαλαμε, ο κυριαρχος λοιπον εχει βαλει κατω τον υποτακτικο του, τον εχει σαπισει στο ξυλο, του υποτακτικου του εχει γινει ΝΑ, και ο κυριαρχος παει απο πανω του, τον βουταει απο το μαλλι, καθεται πανω στο "ΝΑ" και του λεει "κοιτα παπαρα μην σου πεσει γιατι την εβαψες, θα'ναι το τελευταιο σου", ποσο απιθανο ειναι αυτο? και ποσο "παθητικο τον κανει ωστε να μην το ζησει και να το κανει με βανιλοΤΟΠ στα κρυφα να μην τον κραξουν οι υποτακτικοι; ειναι υποτιμητικο να τον φαει; τον τρωει ο αδυναμος; αν εχουν απαντηθει αυτα που λεω ζητω συγγνωμη. Οπως και για τον ορο "τον τρωει" αν φανει καπως χάλια. αλλα γραφεται πιο ευκολα απο την διησδηση (που δεν ξερω πως γραφεται κιολας).
     
  10. MiB

    MiB Regular Member

    μήπως, όσο παράλογο ακούγεται;;..  
     
  11. extreme32

    extreme32 Regular Member

    δεν ακουγεται καθολου παραλογο αν ο κυριαρχος ειναι gay. προφανως δεν εχει να κανει με κατι υποτιμητικο για εναν gay να ειναι gay.
     
  12. MiB

    MiB Regular Member


    Δε νομίζω ότι έχει σχέση αυτό στην προκείμενη περίπτωση. Δεν εστιάζουμε σε gay ή σε straight. Αλλά στο κατά πόσο κάποιος/α που δηλώνει σεξουαλικά Κυρίαρχος/η υποστήριζει το συγκεκριμένο ρόλο ενώ παράλληλα αρέσκεται και στο να τον/την "πηδάνε". Ειδικά στις περιπτώσεις όπου δε μιλάμε για μια "παθητική διείσδυση" από τον/την υποτακτικό/η τους, όπως προσπάθησες να το περιγράψεις, αλλά για το κανονικό "old fashioned" πήδημα, με όλες τις σχετικές.. "τυμπανοκρουσίες"..