Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Κρύβει κομμάτια αλήθειας η άποψή σου. Τόσο το κράτος όσο και η κυβέρνηση ρίχνουν το βάρος όλων των κατηγοριών στον αστυνομικό. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν εννοώ πως δεν έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Ακόμα ένας θρασύδειλος που κρύβετε πίσω από ένα ρόλο. Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το πλαίσιο ολόκληρο που τον έμαθε να λειτουργεί έτσι. Ένα σύστημα αστυνόμευσης και καταστολής είναι που διαρκώς επιβεβαιώνει πως το μόνο πράγμα που δεν το ενδιαφέρει είναι η ασφάλεια του οποιουδήποτε.
    Όταν δείχνει η κάμερα ένα παιδί που κρατάει μια πέτρα ή μια μολότοφ και φωνάζει στον δρόμο να είστε σίγουροι πως ο μόνος που δεν έχει πρόβλημα είναι αυτό το παιδί. Το μόνο σίγουρο είναι πως το πρόβλημα το έχουμε όλοι εμείς που το παρακολουθούμε από το σπιτάκι μας.

    Υστερόγραφο: Έτσι και αλλιώς ποιος προβληματικός δέχεται το πρόβλημά του.
     
  2. LordAini

    LordAini Regular Member

    Να καταργηθεί η αστυνομία! Στη θέση τους να βάλουν άοπλους κατάδικους, δεμένους χειροπόδαρα, και να τους χρησιμοποιούν όπως και τα ΜΑΤ, για ανθρώπινο τείχος! Καλή ιδέα, ε?
    Οπότε ποιός χέστηκε για τις πέτρες και τις Molotov, ασε τους να τις τρώνε, και άμα πάει κάτι λάθος τους κατηγορούμε χωρίς να το σκεφτούμε και όλα οκ. Ναι???

    Ε όχι. Βλέπω τριγύρω μου όλους να γίνονται μία άμυαλη υπάνθρωπη μάζα, που ετοιμάζεται να Lynch-άρει κάποιον χωρίς να περιμένει τα αποτελέσματα ούτε της ιατροδικαστικής, ούτε της βαλλιστικής έρευνας. Βλέπω ένα μάτσο βάνδαλους, που δεν έχουν κανέναν σεβασμό για την περιουσία του άλλου, και ψάχνουν αφορμή να προκαλέσουν πανικό.

    Α, μια ερώτηση προς τους "αναρχικούς" μη χέσω... Πως θα σου άρεσε, φίλε αναρχικέ, να έκανα το ίδιο στην περιουσία σου? Θα ήθελες τον αστυνομικό τότε, ε? Άμα θες αναρχία τράβα σε κανα ερημονήσι και κόψε τις μλκιες...

    Και συνεχίζω...
    Όλοι κατηγορούν την αστυνομία... Για προσέξτε λίγο τις ειδήσεις φίλτατοι, και παρακολουθήστε το καρναβάλι. Έχει πλάκα. Δείτε τους "δημοσιογράφους" μας, ο Θεός να τους κάνει... Δείτε να δημιουργούν ειδήσεις στο βωμό της τηλεθέασης, και πόσο εύκολα χειραγωγούν τη μάζα, χωρίς σκέψη για τις συνέπειες...

    Δε θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο στο γεγονός οτι το καυμένο παιδί δεν έφταιγε σε τίποτα. Είναι δράμα, ντροπή, αίσχος, και λυπητερός ο άδικος χαμός του. Αλλά ακούω συνέχεια το εξής:
    "Σκέψου αν ήταν φίλος ή αδερφός σου."

    Ε, λοιπόν και εγώ θα κάνω την ίδια ερώτηση για τον αστυνομικό.
    "Σκέψου να ήταν φίλος ή αδερφός σου... Και ένοχος να ήταν, τουλάχιστον θα ήθελες απόδειξη."

    Και για εμένα, οι ξαφνικά 14 αυτόπτεις μάρτυρες με 14 διαφορετικές ιστορίες δεν είναι ικανοποιητικές. Αφήστε τα στοιχεία να βγουν, και θα πάθει ότι του αξίζει. Αφήστε το δικαστικό μας σύστημα να κάνει τη δουλειά του, και άμα δεν την κανει καλά, ξαναμιλάμε.

    Θα ήθελα να μη λάβω απάντηση για αυτό το post. 9 στις 10 θα λάβω επιθετικά και προσβλητικά σχόλια. Είναι μια δραματική κατάσταση, μην την κάνουμε χειρότερη ανοίγοντας πολιτικές συζητήσεις. Απλά, κάποιος πρέπει να υπερασπιστεί και αυτους τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν ακούν καλό λογο ποτέ. Όλοι είναι αθώοι μέχρι να αποδεικτεί το αντίθετο.
    Όλοι, άσχετα με το τι κατηγορούνται οτι έχουν κάνει.
     
  3. elsacd

    elsacd New Member

    μέρα πένθους

    η σημαντικότερη αξια στην ζωή πιστεύω πως είναι η ίδια η ζωή..η "εκοφανδικοτιτα" τις σιωπής μου μακάρι να μπορούσε να σπάσει την στιγμή τις σιωπής μας και εννοώ όλους μας. μακάρι ΑΛΈΞΗ εκεί που πας να είναι καλύτερα..αντίο
     
  4. Emma

    Emma Contributor

  5. Eri

    Eri

    Εμμα μην πας μακρυα.....Ο αστυνομικος (ειδικος φρουρος νομιζω κ αυτος) που ειχε παρει μερος στην επιχειρηση στα Ζωνιανα ακομα σε κωμα ειναι (μαλλον φυτο εσαει).......Ναι δεν δημιουργηθηκε ο ιδιος χαμος.....Αλλα εκει ηταν ενηλικοι (φυσικα και δεν συμφωνω με το να σκοτωνονται οι ενηλικοι μην παρεξηγηθω) και ηξεραν οτι πηγαιναν σε κρατος μεσα στο κρατος και επισης ηξεραν τι κατασταση επικρατει...Κοινο μυστικο ειναι, λες η αστυνμια να μην το γνωριζε???????Εδω ομως μιλαμε για δολοφονια ενος παιδιου απο καποιον υποτιθεται υπευθυνο ενηλικα που δουλεια του ειναι να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ....Ειδικος ΦΡΟΥΡΟΣ υποτιθεται ειναι οχι ειδικος ΦΟΝΙΑΣ.......Μπορει κ οι δυο λεξεις να αρχιζουν απο Φ αλλα η διαφορα εναι τεραστια........Οτι και να του ειπε το παιδι, οτι και να πεταξε στο περιπολικο, ακομα και μπουνια να του δινε δεν ηταν λογος να του αφαιρεσει τη ζωη.......
     
  6. Emma

    Emma Contributor

    Έρι απ' έξω απ' το χορό νομίζω όλοι μας μπορούμε να πούμε πολλά τραγούδια. Κανείς δεν διαφωνεί ότι κρίμα είναι που σκοτώθηκε ο μικρός, αλλά, ξαναλέω, άμα σκοτωνόταν ο αστυνομικός απ' τον 15άχρονο θα γινόταν όλος αυτός ο χαμός στα κανάλια; Φυσικά και όχι. Η ζωή είναι ζωή. Είτε είναι 15 ο άλλος είτε 55. Αυτό με το οποίο δεν συμφωνώ είναι η μεροληψία των MME (με όλες τις συνέπειες) και το γεγονός ότι η πλειοψηφία του κόσμου την δέχεται και την ακολουθεί τυφλά.
     
  7. Eri

    Eri

    Αμα ειχα ροδες θα μουν καρο.......

    Μιλαμε για κατι που εγινε τωρα οχι για κατι που "αμα γινοταν τι θα καναμε"......Εχει τεραστια διαφορα....Και η απωλεια ενος παιδιου με τετοιο τροπο δεν χωραει συγκρισεις με υποθετικα γεγονοτα.....

    Για τη μεροληψια των ΜΜΕ καλυτερα να ασχοληθουμε αλλη φορα....Δεν ειναι ωρα τωρα.....
     
  8. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Συμφωνω κι εγω μαζι σου LordAini.
    Τωρα ψαχνουν ολοι την αστυνομια να βαλει ταξη. Πως? Να τους πιασει απο τ'αυτι και να τους παει στα σπιτια τους?

    Τα ^$^%(&%&^$^$^&^%& τα καναλια μαζι με τους γελοιους δημοσιογραφους, γιατι δεν τα καιει κανεις να ησυχασουμε?


    υ.γ. μηπως ολα τα σχετικα με αυτο το θεμα ποστ, θα ηταν καλυτερα να μαζευτουν σε ενα νεο νημα, παρα να ειναι διασκορπισμενα εδω κι εκει? Τι λετε κυρια μοντ? 
     
    Last edited: 8 Δεκεμβρίου 2008
  9. Emma

    Emma Contributor

    Έρι θα έλεγες τα ίδια αν δεν είχες "μπριζωθεί" απ΄την τηλεόραση και τις εφημερίδες (κι όχι μόνο εσύ - δεν μιλώ προσωπικά για σένα) ; Το "υποθετικό" σενάριο τέθηκε ως παράδειγμα, σχετικά με την μεροληψία των MME σε τέτοιες περιπτώσεις. Η ίδια άλλωστε ανέφερες το παράδειγμα για τα Ζωνιανά.
    Έγιναν πορείες, όπως τώρα, όταν κάποιος πολίτης σκότωσε αστυνομικό (δεν ξέρω - ειλικρινά ρωτάω) ή δεν έχει αξία η ζωή εκείνων, λόγω του επαγγέλματός τους;

    Υ.Γ. thelma ήδη αναφέρθηκε κάτι παρεμφερές με την anasia, η οποία δεν επιθυμεί να φύγουν τα συγκεκριμένα ποστς απ' το νήμα της.
     
    Last edited: 8 Δεκεμβρίου 2008
  10. Eri

    Eri

  11. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    από ραδιοφωνική συνομιλία
    -γυναίκα που δήλωσε μάνα 2 παιδιών:
    αναρωτιόταν αν σκέφτηκε κανείς τα "δικά μας τα παιδιά τους αστυνομικούς" που έχουν γίνει στόχος των 14χρονων.....
    (ο μπαμπάς μου που πήγε στην πορεία,δεν δάκρυσε από τα δακρυγόνα αλλά σκεφτόμενος τους καημένους τους σκατόμπατσους που τους κυνηγούσαν ανήλικα)

    -γυναίκα που δεν δήλωνε τίποτα:
    μας είπε αυτό που έπρεπε να σκεφτούν όλοι. οτι ένα 15χρονο έχει το δικαίωμα στο λάθος. δεν είπε κανείς οτι ήταν σωστό που πέταξε το μπουκαλάκι. αλλά θα έπρεπε το κράτος,η δικαιοσύνη και εμείς να του δώσουμε την ευκαιρία να κάνει το λάθος που του αναλογεί.


    και τα κρατικά κανάλια ξεκίνησαν τις ειδήσεις με τους βανδαλισμούς...

    τι να πει κανείς?
     
  12. female

    female Contributor




    Επιπλέον των παραπάνω...

    Αν ήταν 50χρονος Πακιστανός στην πλατεία Κοτζιά μόλις που θα ίδρωναν τ' αυτιά μας. Αν ήταν νεαρός στη φυλακή, επίσης. Και θα υπάρχουν σύντομα πάλι τέτοια και πάλι δεν θα ασχοληθούμε με περιθωριακούς. Οι ανθρώπινες ζωές κοστολογούνται διαφορετικά.

    Θα προτιμούσα πιο ενδιαφέροντες στόχους με τις πέτρες κλπ. από τα περίπτερα. Άμα κάνεις κάτι κάν' το καλά. Έχει κάτι mall και νυχτερινά κέντρα, μια πρεσβεία μούρλια ...

    Αντί να ξέρουμε τους αληθινούς στόχους, από συνήθεια βαράμε ο ένας τον άλλον. Ξεσπάμε, αλλά και; So what?