Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    το χριστουγεννιάτικο δέντρο πχ,μια χαρά μου φάνηκε που το κάψανε...με φόντο την Βουλή.
    ωραία εικόνα.


    και πέρα από την πρεσβεία, έχουμε και ωραιότατη Βουλή. μόνο που σπανίως την πετυχαίνεις γεμάτη,οπότε και να αξίζει το κάψιμο(που είπε και μια ψυχή)
     
  2. smari

    smari Regular Member

    + 1000!!!
     
  3. LordAini

    LordAini Regular Member

    Απόσπασμα απο ποστ σε άλλο forum σχετικά με το θέμα.

    Να σεβαστώ???? Εσυ δε σέβεσαι την ΑΠΟΨΗ του άλλου, ανοιχτά εδω μέσα κατηγορούνται ως σύνολο οι αστυνομικοι και μου λες τέτοιες μλκιες για σεβασμό??????
    Με ποιό δικαίωμα ρε????
    Τι να σου πω ρε φίλε... τράβα και γα... που δεν έχει χαθεί ζωη αστυνομικου... Θες αριθμούς??? Θες μήπως να σου δώσω ώρα να το ψάξεις καλύτερα πριν μιλήσεις???
    Η θες να στα πει κάποιος φιλαράκος σου ωστε να τα πιστέψεις αμάσητα????
    Θες να μιλήσουμε για το πόσοι ασυνομικοί τραυματίζονται σε κάθε πορεία που έχει επεισόδια??? Πόσοι έχουν πάθει μόνιμες βλάβες γιατί ενας !@$@# αποφάσισε οτι το να πετάς μολότοφ έχει πλάκα??? Βάλε ρε μ@λ@κ@ τον εαυτό σου στη θέση τους ρε, και μετά μίλα. Κάτσε τρώγε πέτρες και μολότοφ και μετά μίλα. Να σε δώ ρε εξυπνάκια που θα μου επιτεθείς και όλας!
    Και για τόλμησε να μου πείς καμια μ@λ@κί@ οτι δεν έχει χαθεί ζωή αστυνομικού στο καθήκον, γιατί εγώ ήξερα έναν τοθλάχιστον. Και μόνο στις βραδυνές ειδήσεις μίας μέρας το έδειξαν. Και κανένας δεν είπε κανν "μπράβο στο παλληκάρι που έπεσε στο καθήκον."
    Το παιδάκι είναι πιο σημαντικό απο τον ήρωα? Ή η ζωή τους θα έπρεπε να έχει την ίδια αξία?

    +1000000
     
  4. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    την μια κάθονται και τις τρώνε και γίνονται και ήρωες,και την άλλη ξεσπούν εκεί που τους παίρνει.


    γαμώτο,δεν τους πάω καθόλου τους αστυνομικούς.όλοι οσοι έχω γνωρίσει είναι καθίκια.αστυνομικοί,ματατζήδες,ζητάδες,ασφαλίτες(φτου κακά)
     
  5. Avalonia

    Avalonia Regular Member

    Καιγόμαστε! Καιγόμαστε όλοι και παντού. Δεν καταλαβαίνω πια τον κόσμο γύρω μου. Πως φτάσαμε ως εδώ? Και γιατί δεν κάναμε κάτι πολύ πριν φτάσουμε εδώ? Γιατί κωφεύσαμε? Γιατί εθελοτυφλούμε? Γιατί δεν αντιδράσαμε πολύ νωρίτερα? Πως φτάσαμε να πάψουμε να διεκδικούμε τα αυτονόητα δικαιώματα μας? Εκείνα, τα βασικά έστω, που αναφέρονται στο σύνταγμα μας! Το δικαίωμα της ζωής, της ελευθερίας, της περιουσίας. Καταλύονται τα πάντα. Γιατί έπρεπε να φτάσουμε ως εδώ? Δεν είναι μόνο εκείνο το αγόρι που πέθανε άδικα, δεν είναι η ανοχύρωτη αυτή πόλη που αργοπεθαίνει, είναι τόσα άλλα πίσω και γύρω από όλα αυτά. Είναι χρόνια που πέρασαν γεμάτα λάθη επί λαθών. Πόσο περισσότερο θα με πονέσει αυτή η χώρα?
     
  6. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Δεν ειναι κατασταση αυτη!!!
    Πρεπει να τα μαζεψουμε να παμε κατα Ολλανδια μερια. Τουλαχιστον εκει εχει και bdsm σκηνη να κοπανιομαστε μεταξυ μας ελευθερα.
     
  7. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Kαι βεβαια πρεπει να σεβαστουν ολοι την αποψη σου.Μηπως ομως μια και παραδεχεσαι μονη σου απο την αρχη οτι εχεις πολλα χρονια να ζησεις στην Ελλαδα και δεν ξερεις πως ειναι τα πραγματα εδω,θα επρεπε πιο προσεχτικα να σχηματισεις αυτη την οποια γνωμη εχεις δικαιωμα να εχεις,τεκμηριωμενη με στοιχεια και γεγονοτα...????
    Εγω λοιπον που ζω στην ελλαδα μαλλον περισσοτερο χρονο απο σενα,εχω καποιες αποριες στις οποιες χρειαζομαι την βοηθεια σου(και ασφαλως και καθε αλλου)για να κατανοησω καποια πραγματα.
    Στην χωρα που ζεις οπλοφορει το συνολο των ατυνομικων...?????
    Μηπως υπαρχουν μονο ειδικες δυναμεις που φερουν οπλισμο...???
    Στην Ελλαδα πως γινεται να οπλοφορουν οι παντες,Ματ,ζηταδες,ειδικοι φρουροι,τροχονομοι,καθε ειδους παρατρεχαμενοι αστυνομικοι με ετοιμο νομοσχεδιο που θα ψηφισουν σε λιγο να οπλοφορει και η δημοτικη αστυνομια....?????
    Δεν ειναι Ευρωπαικη χωρα η πατριδα μας....????
    Μετα τον θανατο του ατυχου νεαρου Βραζιλιανου στο Λονδινο,εγινε αιματολογικη εξεταση στον μπατσο που τον σκοτωσε,ναι ή οχι.....??????
    Γνωριζεις αν αυτο εγινε ποτε στην Ελλαδα ή αν υπαρχει εστω και ο σχετικος νομος που το προβλεπει....???
    Μηπως γνωριζεις ή μηπως ξερει καποιος να μας πει ποτε εγινε ο νομος που δινει το δικαιωμα στην οικογενεια του καθε νεκρου να ζητησει ιατροδικαστη ανεξαρτητο και περα απο αυτον που οριζει η ατυνομια(δηλ. τον δικο της).....?????
    Γιατι μερικοι πολυ εξυπνα λενε....κατσε να γινει η βαλιστικη εξεταση και τα λεμε.Απορια εκφραζω λοιπον και εγω,αν θελει καποιος να παραποιησει το βλημα μετα την αφαιρεση του απο το σωμα του νεκρου μπορει...????Μηπως για αυτο τωρα πια ο νομος προβλεπει την επιπλεον ανεξαρτητη προσληψη ιατροδικαστη σε οποιον το επιθυμει...????
    Υπαρχουν περιπτωσεις που ειναι πιθανο αυτο να εγινε στο παρελθον..????Και το ρωταω αυτο ειδικα γιατι αν και εχουν περασει 28 χρονια κανεις ''υπευθυνος''δεν μας εχει πει,οχι μονο πως(περα απο τις μαρτυριες απο αυτοπτες)αλλα κυριοτερα ποιος-οι αστυνομικοι με τα κρυμμενα διακριτικα σκοτωσαν ΚΟΥΜΗ-ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ...!!!!
    Μηπως μπορεις να με ενημερωσεις αν ο αστυνομικος που σκοτωσε τον Βραζιλιανο που αναφερα παραπανω ''τιμωρηθηκε''.....?????
    Γιατι η προχτεσινη Ελευθεροτυπια(δεν εισαι υποχρεωμενη να την θεωρεις εγκυρη)μας αναφερει ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 εν ψυχρω δολοφονιες ομοιες με αυτη του τελευταιου 15χρονου απο το 80 μεχρι σημερα....!!!!!
    Μηπως μπορει να μας πει καποιος τις συνεπειες σε οποιοδηποτε θυτη,σε καποια απο αυτες τις πανω απο 100 περιπτωσεις....????
    Αληθεια στην χωρα που ζεις ποσο συχνα εκπυρσοκροτει κατα λαθος το οπλο ενος οργανου και η σφαιρα μετα παντα απο εξοστρακισμο να αφαιρει μια ανθρωπινη ζωη...?????
    Γιατι ξερεις στην Ελλαδα παντα αυτο γινεται!!!!!Αυτο το γαμημενο το οπλο σε ολες τις παραπανω περιπτωσεις παντα απο λαθος εκανε μπαμ,πραγμα που και ο τελευταιος ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ (εχοντας μαθει καλα το ποιηματακι )ισχυριστηκε στην αρχη,με συνεπεια να παραιτηθει ακομα και ο δικηγορος που αρχικα ειχε αναλαβει την υπερασπιση του!!!!!!!Μηπως τελικα δεν διαθετουμε τα σωστα και ''μυαλωμενα'' οπλα και πρεπει με μια μικρη αυξηση της φορολογιας να παρουμε καινουργια...????
    Και ξερεις ποια ειναι η πιο τραγικη διαπιστωση...????Οτι καθε φορα που αυτο το γαμημενο το οπλο εκπυρσοκροτει κατα λαθος....απεναντι του εχει καποιον 15χρονο ή τσιγγανο ή διαδηλωτη ή φοιτητη ή πακιστανο.....κ.τ.λ.!!!!!
    Δεν εκανε ουτε μια φορα,κυριολεχτικα ουτε ΜΙΑ ΦΟΡΑ,κατα λαθος Μπαμ κατα την συλληψη ενος πρεζεμπορα,ενος παιδεραστη,ενος καταχραστη,ενος νταβαντζη τουλαχιστον εδω στην Ελλαδα...!!!!
    Ειδες ρε παιδακι μου και τα ντουφεκια ενα περιεργο γουστο που εχουν...????
    Συνεχιζω τις αποριες μου με την εξης....τι εχεις διαπιστωσει εσυ τοσο απο την Ελλαδα οσο και απο τις υπολοιπες καθολα πολιτισμενες και δημοκρατικες χωρες της Ευρωπης (αν ενδιαφερθηκες βεβαια να παρακολουθησεις,δεν εισαι υποχρεωμενη εξαλλου)την στιγμη που ερχονται μουρη με μουρη απεργοι αστυνομικοι,με αστυνομικους εν υπηρεσια....????Ποιος τραυματιζει ποιον....?????
    Γιατι εγω δεν ξερω κανενα αστυνομικο στην Ελλαδα να εχασε την ζωη του σε καποια διαδηλωση.Και μη μου πει κανενας για την ρουκετα της 17Ν στην κλουβα μετα την δολοφονια του Καλτεζα.Μιλαω παντα για διαδηλωση.Τραυματισμοι βεβαια υπαρχουν και καποιοι σοβαροι ,θανατος ομως κανενας.Γιατι με τεραστια ποσα απο τον φορολογουμενο ελληνικο λαο,διαθετουν πληρη και τελευταιας τεχνολογιας εξοπλισμο,ωστε να αντιμετωπιζουν με επιτυχια και να μην καιγονται ουτε απο μολοτωφ,ουτε απο τιποτα.Οπως ολες οι αστυνομιες εξαλλουΕκτος αν αυτον τον πανακριβο εξοπλισμο τον εχουν για να αντιμετωπιζουν πιτσιρικαδες που θα τους πετανε σοκολατες!!!!!Και οι τραυματισμοι κυριως οφειλονται στην νεοτροπια του ψευτοπαλικαρα μερικων παρα στην ανικανοτητα των κατασταλτικων μηχανισμων να αντιμετωπισουν τετοιες καταστασεις.Αντιθετα νεκρους αστυνομικους ειχαμε αρκετες φορες οταν σταλθηκαν να αντιμετωπισουν εντελως ''γυμνοι''νονους της νυχτας ,εμπορους ναρκωτικων,δραπετες κακουργους κ.α...Εκει φανηκε και η λειψη εκπαιδευση τους(υποθεση Σοριν Ματει),εκει φανηκε και η εγκληματικη αδιαφορια των πολιτικων τους προισταμενων(στο νεκρο που τον στειλανε στο μενιδι σε επιχειρηση κατα εμπορων ναρκωτικων χωρις αλεξισφαιρο γιλεκο),εκει φανηκε και για ποιων τα συμφεροντα χανουν αυτα τα παιδια την σωματικη τους ακεραιοτητα(σαν τον ατυχο αστυνομικο απο ολους αυτους που σταλθηκαν στην ΚΡΗΤΗ να λυσουν τις διαφορες στις χασισοφυτειες του Κεφαλογιαννη τεως υπουργου)Και καλα ειδικα τωρα με ολα αυτο το χορο δις που ακουν γυρω τους,με τα βατοπεδια,με την ΖΙΕΜΕΝS και τοσα αλλα σκανδαλα που δειχνει ποσο λαμογια ειναι οι πολιτικοι τους προισταμενοι,αυτοι νηστικοι,κουρασμενοι,αυπνοι θα συνεχισουν να ενοχλουνται απο αυτους που τους φωναζουν <<3,60 παιρνεται και τον κοσμο δερνεται>>....?????Εγω ειμαι σιγουρος...!!!!!
    Ποιος πρεπει να χρεωνεται αυτους τους θανατους και τους τραυματισμους παρα αποκλειστικα απο αυτους που τους διαταζουν...????Και τι αλλο μπορει να διαπιστωσει κανεις αλλος που ζει στην Ελλαδα...???Ενω δημοσια πριν τους αναβουν το πρασινο φως στο να φωναζει και να βγαζει ο ενας στον αλλο το παρατσουκλι ''Ραμπο'' με κατι δηλωσεις του στυλ ....''το κρατος ειστε εσεις'' ...''εισαστε οι πραιτωριανοι της δημοσιας ταξης'' κ.τ.λ. ΜΕΤΑ την δολοφονια του πιτσιρικα δια στοματος του υπουργου Εσωτερικων κ. Παυλοπουλου,ακουνε ολοι οι Ελληνες το εξης εκπληκτικο.....οτι ειναι καλυτερα η αστυνομια να βρισκεται σε αμυνα και μονο σε αμυνα,παρα να θρηνησουμε ανθρωπινες ζωες.ΜΕΤΑ την δολοφονια παντα.Κατα συνεπεια την αλλη μερα στα πρωινα συλλαλητηρια των μαθητων σε ολη την Ελλαδα τα 15χρονα τους βριζουν,τους φτυνουν (και τι καλα που τους κανουν)και τα μπατσακια σουζα.Θελεις τρανοτερο παραδειγμα για το ποιος θεωρει την ατυνομια καρπαζοεισπρακτορα και ποιος της αλλαζει σταση μεσα σε ενα 24ωρο....?????
    Και προσπαθω να βρω ποιος αριθμος θα σου φαινοταν ικανοποιητικος απο φωτογραφιες και ανταποκρισεις που να σε πειθει για το ποιος καταστρεφει περιουσιες.Γιατι εγω τουλαχιστον ζωντας ολα αυτα τα χρονια εδω μπορω να σου προσφερω δεκαδες εκατονταδες φωτο (νομιζω και απο μονη αν ηθελες υπαρχουν χιλιαδες στα ιντιμιντια)απο ολες σχεδον τις εφημεριδες της ελλαδας που δειχνουν ασφαλητες,ματαδες,παιδακια με ξυρισμενα κεφαλια που σπανε βιτρινες και κανουν διαφορα!!!!
    Και επειδη καποιος θα βιαστει να μου πει....τι προσπαθεις να δικαιολογησεις ρε φιλε......αν θελεις μπορεις να ανατρεξεις στον γαλλικο τυπο στα αναλογα γεγονοτα του 2005 σε ολη την Γαλλια.Ενω σε πρωτη φαση ολα τα επεισοδια ξεκινουν ''αυθορμητα'' απο τα γκετο του Παρισιου και εξαπλωνονται παντου με χιλιαδες καμενα αυτοκινητα,σε δευτερη φαση οταν ολη αυτη η κατασταση εχει κατα πολυ καταλαγιασει εφημεριδες οπως η le figaro,oumanite,κ.α. δειχνουν μπατσους με πληρη εξαρτηση να πυρπολουν αυτοκινητα για να διατηρηρθει το απαραιτητο κλιμα που ο(εκ γιαγιας ή παπου???ΕΛΛΗΝ ,κατι περιπου σαν ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ ΜΠΟΥΜΠΛΗΣ ενα πραγμα) κ. Σαρκοζι χρειαζοταν ωστε με επιτυχια να βρεθει στην θεση του προεδρου και να βολταρει με την πανεμορφη μουνιτσα του!!!!!!!
    Και οι φωτιες θα συνεχιστουν,νασαι σιγουρη ακομα και αν σβησουν αυτες που ο καθενας υποκειμενικα θεωρει αυθορμητες,θαρθουν αλλες και αλλες.Πρωτον γιατι αυτοι οι κυριοι ενω θα επρεπε να εχουν ενα σχεδιο αντιμετωπισης και προστασιας της περιουσιας του πολιτη βαρανε χειροτερη μαλακια απο τις περσινες φωτιες που καηκε ολη η ελλαδα.Και δευτερον γιατι αυτες οι φωτιες ειναι ο πιο οικονομικοτερος τροπος του μπατσου εν υπηρεσια μεσα στο μυαλο μας...!!!!
    Ισως καποιος σε ολα συτα να προστεσει και μια εμπειρια που η μια χωρα δινει κατα καιρους στην αλλη.Το 1992 αν θυμαμαι καλα στο L.A.(Los angeles) μπατσοι σκοτωνουν αδικαιολογητα εγχρωμο νεαρο.Η πολη καιγεται στην κυριολεξια για 2 βδομαδες αφου ολοι οι μαυροι και οχι μονο εχουν βγει στους δρομους.Ακουσες απο τοτε κανενα αλλο νεγρο ως θυμα στο L.A...?????
    Ποιος μπορει σοβαρα και πειστικα να καταφερει ολους αυτους τους νεαρους 15-16-17 χρονων να δεχτουν οτι αυτη η βια δεν ειναι η μονη λυση που ντεφακτο θα κανει κατι ενστολους θρασυδειλους να κατσουν καλα....????Με τα βιωματα και τις εμπειριες της κοινωνιας γυρω τους,εκτιμω κανενας δεν μπορει.
    Ασε που η οξυμωρη ερωτηση σου για τον αν ξυπνησε μια μερα και τουρθε να σκοτωσει θα μπορουσε να διατυπωθει και ετσι......ξυπνησε και του ηρθε να βγει να καιει και να σπαει.....?????
    Δεν υπαρχουν καποιες αιτιες που θα οδηγησουν καποιους σε τετοια συμπεριφορα....???
    Εκτος απο τους βαλτους,τους κουκουλοφορους και ολο αυτο το μπλα-μπλα,μηπως προσφορο εδαφος γινεται η πεινα,η ανεργια,η εξαθλιωση ,η φτωχια η ολοφανερη διαφορα βιωτικου επιπεδου απο τις λιμουζινες στο κολωνακι στο ''μαυρο'' χαλι λιγους δρομους πιο κατω πισω απο την οδο Αθηνας που οι ''σκουπες'' πανε και ερχονται.....??????
    Αληθεια ποσα λιγα απο αυτα τα δις του ελληνικου δημοσιου που εχουν καταχραστει και που μεταφερονται πισω απο τα ''ρασα'' τους για λογιαριασμο ολων αυτων που ταχαμου αγαπαν την πατριδα,ειναι αρκετα για επισκευαστουν ολα τα καταστραμενα μαγαζια...????
    Θα πειραχτει κανεις τους.....?????
    Εγω επειδη σεβομαι την γνωμη σου αποριες εκφραζω....
    Θα μου πεις αποριες με τοση ''σαλτσα'' παυουν ναναι αποριες.Μπορει και ναχεις δικιο....!!!!!
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Όταν απέναντι στα γ ε γ ο ν ο τ α αντιπαραβάλλονται υποθέσεις εργασίας που ξεκινάνε με "αν", τότε σημαίνει ότι λείπουν τα επιχειρήματα. Γεγονός "ένας άνθρωπος 15 χρονών δολοφονήθηκε από έναν άλλον άνθρωπο, 37 χρονών αστυνομικό, ο οποίος δεν ευρισκόταν σε άμυνα.". Το γεγονός ότι το παιδί πυροβοήθηκε στο στήθος, (ιατροδικαστικό γεγονός) σημαίνει ε γ κ λ η μ α τ ο λ ο γ ι κ ά και ι α τ ρ ο δ ι κ α σ τ ι κ ά, πρόθεση, δόλο (το στήθος θεωρείται ε π ι σ η μ ο ς χώρα, σε αντίθεση με τα πόδια). Ο φόνος ήταν εν ψυχρώ, πέρα των μαρτυριών. ΑΥΤΑ θεωρεί ο νόμος και η νομολογία. Οι λοιπές μαρτυρίες και ομολογίες συμπληρώνουν το γ ε γ ο ν ο ς.

    Μπροστά σε αυτό το γεγονός υποθέσεις ότι 'αν ήταν αστυνομικός, αν ήταν πακιστανός, αν ήταν εξωγήινος", δεν αποτελούν επιχειρήματα για το σ υ γ κ ε κ ρ ι μ έ ν ο γεγονός.

    Ένας 15χρονος έπεσε αιμόφυρτος από σφαίρα αστυνομικού σε ώρα υπηρεσίας. Το γεγονός αυτό έχει σταθεί αφορμή να ξεσπάσει η δίκαιη και αυθόρμητη ο ρ γ ή χιλιάδων ανθρώπων, ιδίως νέων, που δεν βλέπουν μέλλον, παρά μόνο Βατοπέδια και δεκαπεντάχρονους νεκρούς. Η οργή, καλώς ή κακώς δεν φέρει πολιτισμό. Είναι άγρια, τυφλή και καίει ότι βρεθεί μπροστά της, παρασύρει τα πάντα στο διάβα της. Αλλιώς δεν θα ήταν οργή. Και φυσικά, ακριβώς επειδή είναι αυθόρμητη ανά πάσα στιγμή μπορεί να χειραγωγηθεί...
     
  9. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Η ανατριχιαστικη απο μονη της δολοφονια του Αλεξη ηταν απλα ο σπινθηρας που φουντωσε την πυρκαγια.Τα αιτια ειναι αλλου,στοιβαζονταν το ενα πανω στο αλλο καθημερινα ωσπου ηρθε ο πυροβολισμος του αστυνομικου που ηταν σαν πυροβολισμος ενος αφετη :εδωσε το συνθημα για να ξεσπασει η βια.

    Ετσι ακριβως!!
    Τα ελληνικα χρυσα λαμογια δημιουργουν γυρω τους ενα προκλητικο περιβαλλον χλιδης,επιδειξης του ακοπα αποκτημενου πλουτου τους χλευαζοντας ουσιαστικα πισω απο τα κροκοδειλια δακρυα τους την πλατια μαζα των νεων που βλεπουν γυρω τους τον ουρανο κλειστο,χωρις καμμια προοπτικη.
    Καποιες μειοψηφιες απο κει αντιδρουν επιλεγοντας τον δρομο της τυφλης βιας,"σκαρφαλωνουν μεσα σε σκοταδια απολυτα" ,προσφεροντας ομως τελικα πολυτιμες υπηρεσιες στο συστημα ,στρεφοντας την κοινωνια αντανακλαστικα σε πιο συντηρητικες κατευθυνσεις,κανοντας την στον ενα η στον αλλον βαθμο δεκτικη στις αυταρχικες,κατασταλτικες μορφες ασκησης της εξουσιας του κρατους που θα ερθουν,μην αμφιβαλλει κανεις γι'αυτο,οχι μονο πανω στις μειοψηφιες αυτες,αλλα σε ολους.
     
  10. Emma

    Emma Contributor

    Ride a woman, λυπάμαι που χρειάζεται να στο επισημάνω, αλλά πέρασες και δεν ακούμπησες προσπαθώντας να "σχολιάσεις/ερμηνεύσεις" το ποστ μου. Κατηγορείτε μεμονομένους αστυνομικούς ή και τους αστυνομικούς σαν σύνολο και ανακηρύσετε ήρωα τον κάθε αναρχικό (δεν μιλάω απαραίτητα για την παρούσα περίπτωση). Λες και ο κάθε αστυνομικός ενεργεί αυτοβούλως με δικούς του νόμους, κανόνες και οπλισμό. Αντί να ψάξετε την αιτία πίσω απ' τις όποιες δυσάρεστές σας καταστάσεις και να προσπαθήσετε ειρηνικά να κάνετε τη φωνή σας να ακουστεί στοχεύοντας στους πραγματικούς ενόχους, έχετε δημιουργήσει εμφύλιο και σκοτώνεστε μεταξύ σας. Λες κι άμα σταματήσει η αστυνομία να έχει όπλα, θα λυθούν δια μαγείας όλα τα προβλήματά σας. Είδα τί έγινε και με τις πυρκαγιές το καλοκαίρι. Φωνάζανε όλοι και χτυπιόντουσαν στην τηλεόραση, αλλά από ουσιαστική δράση μηδέν. Λες και είναι η πρώτη φορά που είχαμε εκτεταμένες πυρκαγιές στην Ελλάδα. Και του χρόνου ακριβώς το ίδιο έργο θα δούμε. Αλλά, και στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπως και τώρα, βλέπατε το δέντρο και χάνατε το δάσος.
    Για τα περαιτέρω, το αρχικό ποστ του LordAini, με καλύπτει πλήρως.
    Σε αυτό το σημείο, θα σταματήσω τη συζήτηση μαζί σου, γιατί το ειρωνικό και επιθετικό υφάκι δεν είναι κάτι που εκτιμώ, ειδικά ενώ το μόνο που ζήτησα ήταν να σεβαστείτε την άποψή μου (όπως κάνω κι εγώ τις δικές σας) και όχι να συμφωνήσετε με αυτή.
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Να μένεις στο γεγονός. Το "αν τη σφαίρα στην καρδιά την έτρωγε ο αστυνομικός" δεν αποτελεί π ρ α γ μ α τ ι κ ο περιστατικό. Είναι μια υπόθεση εργασίας. Η ζωη δεν πάει με "αν" και 'μήπως", η ζωή είναι γεγονότα.

    Αντί λοιπόν να αντιπαραβάλεις απέναντι σε ένα α λ η θ ι ν ο γεγονός, υποθέσεις που δε βασίζονται σε καμιά πραγματικότητα ή έστω κάποιο παρελθόν (ουδείς 15χρονος στην ιστορία σκότωσε με μπουκάλι ή άλλο όπλο αστυνομικό, το αντίθετο έχει ξανασυμβεί), είναι καλύτερο να σταθείς στο ίδιο το γεγονός και να νιώσεις με την καρδιά σου τι συνέβη.... Απλά και καθάρια .
     
  12. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    elfcat, ποτέ, σε ό,τι κι αν κάνω, δεν κοιτώ μόνο την μία πλευρά. Δεν αφήνω το συναίσθημα να με παρασύρει και να κάνει cloud το judgement μου (πράγμα στο οποίο πατάνε τα MME και πολύ επιτυχημένα κιόλας στην Ελλάδα). Άδικο που σκοτώθηκε ο μικρός; Ναι. Έφταιγε ο συγκεκριμένος αστυνομικός; Ίσως. Δεν ήμουν μπροστά, δεν έχω όλα τα γεγονότα, όπως δεν νομίζω να τα έχει και κανείς σας, πέρα απ' αυτά που σας δείχνουν στην tv (τα οποία μόνο αντικειμενικά και έγκυρα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν). Κι αν αφήσουμε τα "υποθετικά", μιας και μερικοί δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να δείτε the bigger picture πριν αναγκαστείτε να το κάνετε, απάντησέ μου σε αυτό που ρώτησα πολλάκις: Γιατί όταν σκοτώνεται κάποιος αστυνομικός εν ώρα καθήκοντος, δεν σας "πνίγει" η αδικία, όπως γίνεται τώρα; Γιατί δεν γίνεται ο χαμός που γίνεται τώρα; Γιατί ο δικός του θάνατος χάνεται μέσα στο σύνολο των "μπάτσων γουρουνιών", ενώ το κάθε θύμα-πολιτης είναι "μοναδικό";
    Και στην τελική, το πιο απλό: Γιατί ανάγετε όλη αυτή την κατάσταση ως μάχη μεταξύ πολίτη - αστυνομίας, ενώ οι πραγματικοί ένοχοι σας κοιτάνε και γελάνε; Γιατί δέχεστε να γίνεστε μαριονέτες;