Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM και Εγκυμοσύνη

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Iwnas, στις 5 Δεκεμβρίου 2008.

  1. Δεν βοηθάτε καλύτερα την γκαστρωμένη να ξεγεννήσει τουλάχιστον, γιατί στο κομμάτι των λεπτών συλλογισμών δεν βλέπω προκοπή...


    Υ.Γ.: Οι Μαραθώνες γεννήσανε καταπατητές... Κι οι Ραφήνες και τα Γλυκά Νερά επίσης
     
  2. Her0ica

    Her0ica Regular Member

    θα παραβλεψω το αυθαιρετο συμπερασμα σου για τη μη ικανοτητα μου να στηριξω την αποψη μου και θα σε ευχαρσιτησω για την ωραια φιλοσοφικη προσεγγιση του θεματος
    Δεν ηταν εκπληξη για εμενα οι αντιδρασεις που προκληθηκαν και ομολογω οτι προτιμησα να παιξω παρα να απολογηθω οπως μου ζητηθηκε
    Το αγελαιο ζωο ειναι αυτο που σημερα απολαμβανει και απονεμει τιμες σε ενα γενικο πολεμο εναντιον καθετι σπανιου,ξενου,προνομιουχου ,εναντιον του ανωτερου ανθρωπου της ανωτερης ψυχης,της ανωτερης ευθυνης της δημιουργικης πληροτητας δυναμης και κυριαρχιας.
    Μεγαλειο ειναι να εισαι τοσο πολυειδης οσο και και ενιαιος τοσο ευρυς οσο και πληρης.
    Στον αντιποδα του μεγαλειου βρισκεται η νοσηρη θεωρηση του "ειμαστε ολοι ισοι" που εκτρεφεται βασικα απο τα μεταφυσικα τερατα και κατα δευτερο λογο σαν true lie της μαζας
    Περα ομως απο φιλοσοφικες εννοιες αποδεικνυεται ευκολοτατα οτι η κυριαρχια ειναι υγεια και σε πρακτικο επιπεδο
    Επιδημιολογικα αναλογιστειτε ποιοι ειναι πιο επιρρεπεις σε καρδιακα νοσηματα ογκους ελκη στομαχου δερματοπαθειες καταθλιψεις κτλ
    Πρακτικα σκεφτειτε ποια ειναι η ομαδα κινδυνου σε μια σεσιον
    Σκεφτειτε οτι ειμαστε αποτελεσμα φυσικης επιλογης
    Η επικρατηση του ισχυροτερου του επιτηδειοτερου
     
  3. thaleia

    thaleia Contributor

    παλι "εγραψες" κορνηλιε και ξερεις πολυ καλα τι εννοω γλυκε μου παιδαρε .....
     
  4. Avalonia

    Avalonia Regular Member

    Aldur νομίζω πως ήρθε πια η ώρα να τα πεις όλα στη θεία Μέλπω!
     
  5. atasai

    atasai Regular Member

    Η θεωρία της φυσικής επιλόγής δεν στηρίζεται πλέον από τους βιολόγους.
    Εξάλλου είναι κυκλική σκέψη (το είδος που επικράτησε θεωρήθηκε ισχυρότερο λόγο επικράτησης και το συμπέρασμα του Δαρβίνου ήταν ότι ο ισχυρότερος επικρατεί).
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    θα μου επιτρεψεις να ισχυριστω οτι προσωπικα εχω υπαρξει απεναντι σου ευγενεστατος,ακομα και στο τελευταιο ποστ οπου ημουν σιγουρα και δηκτικος ,θεωρωντας οτι το ακρως προσβλητικο υφος που χρησιμοποιησες εναντι αρκετων συνφορουμιτων και ειδικα ττης Θαλειας και της Αφροδιτης,(τις οποιες ουτε προσωπικα γνωριζω αλλα και ουτε εχω καν επικοινωνησει μαζι τους με πμ),αγγιζε τα ορια του χυδαιου,προσπαθωντας να σε κανω να το καταλαβεις μ'ενα τροπο που δεν θα σε προσεβαλε.
    Προσωπικα δεν συνηθιζω να απαντω στο υφος που μου απευθυνονται ,κρατω παντα το δικο μου και νομιζω οτι αυτο με εχει ωφελησει,οχι μονο εντος φορουμ αλλα και εξω ,στην πραγματικη ζωη.Αλλα αυτο απτεται βεβαια της προσωπικης φιλοσοφιας του καθενος.
    Δεν θα ισχυριστω οτι επειδη δηλωνεις κυριαρχη οφειλεις να το παιζεις υπερανω και ψυχραιμη.Η αντιδραση του καθενα σε προσβολες και ειρωνιες-και δεν θα αρνηθω οτι δεχθηκες τετοιες- δεν ειναι θεμα στατους,ειναι θεμα χαρακτηρα και κουλτουρας Εχε ομως υπ'οψιν σου οτι το δικο σου απολυτο ,αλαζονικο τσιτατο("ειτε σας αρεσει, ειτε οχι, η κυριαρχια ειναι υγεια κλπ.κλπ") ηταν που εδωσε εναυσμα για τις εναντιον σου επιθεσεις.Δεδομενου δε οτι ετσι οπως ειναι διατυπωμενο,ειναι ευκολα παρεξηγησιμο, η αν θες ευθεως παραπεμπον σε φασιζουσες αντιληψεις ηταν φυσιολογικο να προκαλεσει αντιδρασεις ,οχι ολες βεβαιως ευγενεις.
    Εχοντας ξεκαθαρισει το σκεπτικο που με ωθησε να κανω το προηγουμενο δηκτικο σχολιο, θα ηθελα και συ να μου εξηγησεις που διεβλεψες κομπλεξ στα λεγομενα μου,τι ειδους, και αν διατηρεις ακομα αυτη την γνωμη.
    Οπως βλεπεις ουτε εγω μασαω τα λογια μου.

    Και εξακολουθω να ειμαι περιεργος για την απαντηση σου στην ερωτηση:
    Τινος κυριαρχια ειναι υγιης βιολογικα,ιατρικα,κοινωνιολογικα,επι τινος ;
     
  7. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: BDSM και Εγκυμοσύνη

    Στους ανθρωπίδες επικράτησε ο καιροσκόπος Homo habilis και όχι άλλα ισχυρότερα είδη ανθρωπίδων, που εξαφανίστηκαν διότι δεν μπορούσαν να προσαρμοστούν σε νέες συνθήκες. Στη φύση δεν επικρατεί ο ισχυρότερος αλλά αυτός που επιτυχώς επιβιώνει σε όλες τις συνθήκες. Ήτοι, ο καιροσκόπος και ο τυχοδιώκτης.

    Άλλο ισχυρότερος και άλλο επιτηδειότερος, αγαπητή Her0ica. Έχω την άποψη ότι εν γένει οι υποτακτικοί είναι ή γίνονται πιο επιτήδειοι, διότι πρέπει να επιβιώσουν κάτω από τη σκιά και το χέρι το Κυριάρχου. (αν φυσικά λάβεις κανείς υπ' όψιν σοβαρά την άποψη που έχεις εκθέσει)
     
  8. Her0ica

    Her0ica Regular Member

    eficat
    συγχεεις την κυριαρχια με τη φυσικη δυναμη και αντιπαραθετεις τον αυτονομο τον υπευθυνο για τις αρετες και ελαττωματα του ανθρωπο τον αυτοβουλο με τον "απατεωνακο"
    με συγχωρεις αλλα εμενα αυτο μου θυμιζει την νεοελληνικη αποψη "οι φελλοι επιπλεουν" και οσο περισσοτεροι το ενστερνιζονται αυτο τοσο πιο επικινδυνο ειναι.

    Δεν θα αρνηθω οτι η θεωρια της φυσικης επιλογης ειναι αμφιλεγομενη αλλα εχει να κανει με το πρισμα το οποιο την εξεταζεις
    Υπαρχει μια ταση να αποδιδεται η ισχυς στο ισχυρο dna αλλα και παλι σε ενα συμφηφισμο (μπορει αυθαιρετο δε λεω)καταληγουμε στο ιδιο συμπερασμα
     
  9. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    η θεωρια της φυσικης επιλογης υποστηριζει οτι επιβιωνει το ειδος η η ποικιλια που προσαρμοζεται καλυτερα στις συγκεκριμρνες συνθηκες και στο συγκεκριμενο περιβαλλον στο οποιο διαβιωνει.
    Καμμια σχεση με θεωριες κυριαρχιας.
     
  10. Her0ica

    Her0ica Regular Member

    ΚΑΤΩΑΠΟΤΑΠΟΔΙΑΤΗΣ

    Μερος της δικης μου κουλτουρας ειναι να αντιμετωπιζω ανοιχτα την παθητικη επιθετικοτητα τα υπουλα δηθεν ανωδυνα σχολια και να εξωθω τους υποκινουντες στα ορια τα οποια εκεινοι εθεσαν.
    Οι αντιδρασεις μου δεν ηταν αποτοκος εκνευρισμου αλλα συνειδητες και ψυχραιμες.
    Δεν θα ειχα κανενα προβλημα να παραδεχθω το οποιο λαθος μου η να μαθω σε οποιονδηποτε τομεα αλλα σε παρατηρησεις του στυλ "τι ορμονες εκκρινεις οταν γαμας" κτλ γινομαι καθρεφτης.
    Δεν ξερω τι σου ηρθε να παιξεις τον ζορο τη στιγμη που οι προσβολες ηταν αμφιπλευρες και ΔΕΝ ξεκινησαν απο εμενα
    Συνεχιζω να εχω θετικη αποψη για εσενα και θα χαρω στο μελλον να συνδιαλαγουμε ειρηνικα και δημιουργικα εντος του φορουμ
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: BDSM και Εγκυμοσύνη

     
    ..και συμπληρώνω στην ικανότητα προσαρμογής σε τυχόν νέες συνθήκες 
     
  12. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Ζορο ; Παρ'οτι ωραιος στην συγκεκριμενη τουλαχιστον εκδοση του αβαταρ του Μαιντ, απεχει πορρω των επιδιωξεων μου ,εγω, αν προσεξες συνηθως κυνηγαω ανεμομυλους...