Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις σου..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 12 Δεκεμβρίου 2008.

  1. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Δεν παρακολουθώ αυτούς που δεν ξέρουν στηχιόδει ωθρογραφεία.

    Παρακολουθώ female, sorriso_solare, Incomplete_, Fanshawe κάργα, Μindmaster, Elysium, dora_salonica, blindfold, cornilios, και κάμποσους άλλους, σχεδόν τον κάθε ένα τους για διαφορετικούς λόγους. Δεν τους έχω γνωρίσει όλους από κοντά, και θέλω.

    Με τραβάνε και νήματα που έχουν πιασάρικο τίτλο, όποιος και να τα έχει θέσει.

    Το πρόβλημα είναι οτι μετά τις 11 το βράδι, όλα πιασάρικα μου φαίνονται.

    Χαιρετισμούς,
    DocHeart
     
  2. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις σου..

    Τελικά εμένα μόνο εγώ με διαβάζω!!! 

     
     


     


       




     
     
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις σου..

    Παρακαλώ να μην παρεκλίνετε του θέματος  
     
  4. illusion

    illusion Regular Member

    Κάποτε διάβαζα όλα τα νήματα και όλα τα ποστ!!

    Σαν νήματα όλα νομίζω έχουν κάτι να πουν, από κει και πέρα η ουσία και το ενδιαφέρον για τον καθένα είναι κάτι το εντελώς προσωπικό.

    Τώρα πια διαβάζω επιλεκτικά νήματα. Ο κυριότερος λόγος είναι η έλλειψη χρόνου. (μιας και δεν μπορώ να έχω πια πρόσβαση στο forum από το γραφείο).

    illusion
     
  5. Θα μεροληπτήσω αρχικά υπέρ του αγαπημένου μου γείτονα Incomplete (δε χάνω post...) και συνεχίζω με τυχαία σειρά:
    Fanshaw, female, MindMaster (σωστά το έγραψα νομίζω...), georgia, Emma, lara [E-p], jimboy (παραπονιάρη!), Elysium, thelma, dora_salonica βεβαίως, Docheart, DiDi, anasia... και μάλλον ξεχνάω κάποιους...
     
  6. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις σου..

    παρακολουθω ολους, οτι και να λενε, οπως και να το λενε..η αληθεια ομως ειναι οτι λιγοι μιλανε στην ψυχη μου..
     
  7. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Εγώ διαβάζω τα δικά μου, τα ξαναδιαβάζω, μετά τα τυπώνω και τα βάζω σε άλμπουμ.... (πλάκα κάνω).

    Σοβαρά τώρα: Διαβάζω τα ποστ των μελών που εκτιμώ και που ξέρω ότι γράφουν καλά ή παρουσιάζουν ενδιαφέροντα πράγματα. Και αυτά είναι αρκετά. Δε θέλω να αναφέρω ονόματα γιατί θα εξεχάσω κάποια και μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις, Αυτά το ξέρουν.

    Πολύ μου αρέσουν οι φωτό ή ζωγραφιές που αναρτεί η female. Πολύ με ενδιαφέρουν και λόγω δουλειάς. Μου αρέσει ο προβληματισμός της lady in black. Επίσης της Artemis. Αλλά ο κατάλογος είναι μακρύς και θα ξεχάσω κάποιους. Το γεγονός είναι ότι δεν έχω πει ψέμα ότι διάβασα κάποιο ποστ και ουσιαστικά δεν το διάβασα.
     
  8. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις σου..

    Να προσθέσω τον cider?Τον προσθέτω  
     
  9. cider

    cider Kitchen master

    Re: Απάντηση: Παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις σου..


    Ουάου, αυτό θα πει πρωινή υποδοχή στο φόρουμ. Ναι, πρόσθεσέ με, για μια ματαιοδοξία ζούμε.  

    Λοιπόν, κι εγώ πάω κατευθείαν στο New Posts και εκεί πλέον επιλέγω ό,τι πιασάρικο υπάρχει. Σπανίως επισκέπτομαι τα introductions, εκτός αν υπάρχει κανένας πολύ σκαμπρόζικος τίτλος. Όταν πια φτάνω στα νήματα σπανίως διαβάζω τις δημοσιεύσεις που βγαίνουν πολύ πάνω από μία οθόνη (εγώ ήμουν, Jimboy!), τις πολύ ψαγμένες (δεν κατέχω και τόσο πολύ τα φιλοσοφικά, και συνήθως οι εμβριθείς σχετικές αναλύσεις με αφήνουν κάγκελο), καθώς επίσης και τις απελπιστικά ανορθόγραφες ή/και ασύντακτες (δεν χρωστάω κανενός να πασχίζω με τις ώρες να προσπαθώ να καταλάβω τι έχουν γράψει).

    Σπανίως πηγαίνω σε κάποια δημοσίευση επειδή προέρχεται από συγκεκριμένα άτομα. Παλιότερα γενικά κυνηγούσα ό,τι υπήρχε από Χάινριχ (κι ας με βούρλιζε ώρες-ώρες). Και λατρεύω τις διηγήσεις της Dora Salonica. Εκ των υστέρων, πάντως, κρίνοντας θα έλεγα ότι, γενικά, προσέχω Female, Incomplete (όταν δεν τσακώνεται), Cornilios (ομοίως), Camera Obscura (όταν καταλαβαίνω τι λέει), atasai, extreme32 (όταν δεν γκρινιάζει), MindMaster, Georgia, Tender Lilly, JP, Konstantinos (γιατί όλο και κάτι χρήσιμο θα έχει να πει!), και σίγουρα υπάρχουν και άλλοι που έχω ξεχάσει.
     
  10. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις σου..

    Άρα με διαβάζεις και όταν τσακώνομαι   (και δεν τσακώνομαι..απλά εκφέρω μια πιο προσωπική άποψη..  )


    Έναν-έναν τους θυμάμαι.. Μαυροβασίλης   Εξίσου φανατικά παρακολουθούσα κάποτε τη λατρεμένη Amazona  

    Όλοι αυτοί που αναφέρω είναι αυτοί που προκαλούν τουλάχιστον το 80% το πάτημα στο mouse...

    Συνειδητοποιώ πως έχω αναφέρει λίγες γυναίκες.Θα μπορούσα να πω τη γειτονοπούλα sorisso,τη dora,την georgia,την λαρα ,την anasia,την Emma,την Αβαλονία,αλλά δεν τις αναφέρω και ο λόγος είναι ότι ως θηλυκά και γλυκά πλάσματα ,ένα μέρος των διαλόγων τους είναι απαντήσεις σε κορτερίσματα ή σε διαλόγους που ίσως δε μ' αφορούν ..
    Οπότε ίσως για αυτό να προκύπτει να βλέπω τα γραφόμενα τους και να μην τις παρακολουθώ.Αυτό φυσικά δε συμβαίνει όταν συμμετέχουν σε συγκεκριμένα νήματα..
     
    Last edited: 13 Δεκεμβρίου 2008
  11. cider

    cider Kitchen master

    Re: Απάντηση: Παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις σου..

    Ναι, βρε διάολε..., ναι  

    Ναι, κι εγώ ξέχασα Μαυροβασίλη.
     
  12. female

    female Contributor



    Κι εγώ ξέχασα να αναφέρω στοιχεία αποτρεπτικά για να διαβάσω κάτι. (Όχι πως δεν το προσπαθώ...)


    Η έλλειψη σεβασμού στον αναγνώστη, including και την κακή παρουσίαση του κειμένου -- Όχι η ανορθογραφία ντε και καλά, αλλά η έλλειψη παραγράφων σ' ένα μεγάλο κείμενο, (τα "σεντόνια" χωρίς ανάσες είναι κόλαση...) και άρα η απουσία οργάνωσης και συγκρότησης επιχειρήματος.

    Ή, οι συνεχείς αλλαγές παραγράφων, πράγμα που επίσης απαιτεί να αλλάζεις διαρκώς "ανάσες", θεματολογία, δηλαδή κείμενα που έχουν διαρκή εστίαση σε εναλλασσόμενο μοτίβο λες και είναι φωτάκια Χριστουγεννιάτικου δέντρου, κι έτσι γίνονται και τα κύτταρα του εγκεφάλου μου όταν τα διαβάζω.


    Με λίγα λόγια, με αποτρέπει η μη οργανωμένη σκέψη. Στον προφορικό λόγο, όπου γίνεται διάλογος, η αποσπασματικότητα είναι δεδομένη μιας και ο λόγος διακόπτεται για να παρατεθεί ο λόγος του άλλου. Στα γραπτά, όπου ο χρόνος απόκρισης είναι άφθονος, αναμένω μεγαλύτερη οργάνωση και στη δομή και στην παρουσίαση των επιχειρημάτων. (Γι' αυτό, για παράδειγμα, μ' αρέσουν ιδιαίτερα τα κείμενα του trampledgr, τον οποίο ξέχασα να αναφέρω πριν.)


    Πολλοί αξιόλογοι χαρακτήρες και πένες εδώ, δεν εκθέτουν ποτέ καθαρά απόψεις. Λειτουργούν μόνο αντιδρώντας σε απόψεις άλλων. Ναι μεν δείχνουν συγκροτημένο λόγο, ναι μεν έχουν ενδιαφέρον, αλλά δεν "ανοίγονται" παρά μόνο ως κριτές άλλων.
    Υπάρχει λοιπόν, έλλειψη πραγματικών απόψεων, σε τελική ανάλυση;
    Έχω απόψεις μόνο όταν αντιδρώ;
    Μήπως γι' αυτό ευδοκιμούν οι καυγάδες;
    Φοβάμαι να εκτεθώ λίγο παραπάνω, μπας και βρεθώ "γυμνή και εκτεθειμένη" στα μάτια των άλλων;
    Μπορώ να πετάω εξυπνακίστικες, ευφυέστατες γραμμούλες, αλλά πραγματικές θετικές θέσεις μηδέν;
    Κρύβομαι πίσω από τις γραμμές μου;




    Μήπως γι΄αυτό χρειαζόμαστε... βαρβάρους;




    ( Κυρίαρχος στο πνευματικό επίπεδο είναι, για μένα, αυτός που προσπαθεί να έχει δικές του, πραγματικά δικές του και θετικές απόψεις, όχι περιφρονώντας απόψεις των άλλων, αλλά ανεπηρέαστος από τους "κολλητούς" ή τους ανθρώπους με "κύρος": "αφού το 'πε ο/η τάδε, σωστό είναι... αφού ο/η τάδε τα λέει ωραία, τα 'χει πει 50 φορές τέλεια, άρα και τώρα τα δέχομαι αμάσητα, αφού ο/η τάδε είναι φίλος/ κολλητάρι." Αυτός που ακούει μεν, ψάχνει με ανοιχτό μυαλό, κρίνει δε, όσο το δυνατόν ανεπηρέαστα από φιλίες, συμπάθειες, αντιπάθειες, καύλες, σεξουαλικές κυριαρχίες, στάτους, επαγγελματικές επιτυχίες, κοινωνική θέση, ομορφιά, συμφέρον, κολακεία άλλων για χάρες και να μας "κάτσει", να μας συμπαθεί. Όχι αυτός, που αντιγράφει στείρα κάποιον θεωρητικό, ούτε αυτός που φοβάται να εκφράσει ΘΕΣΕΙΣ, και όχι μόνο αντι-θέσεις. Αυτός είναι πνευματικά κυρίαρχος, που δεν φοβάται να κάνει λάθη -- δικά του λάθη, όχι "σωστά" εξ΄αντιγραφής και εκ του ασφαλούς. Αυτός που σκέπτεται, εκτίθεται σκεπτόμενος αλλά ουχί προχείρως, και δεν σκιάζεται μπας και τρωθεί αυτό το περίφημο "εγώ". )