Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυρίαρχος bottom

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 14 Δεκεμβρίου 2008.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Αντιφατικό;

    Η μία ιδιότητα ακυρώνει την άλλη; Ποια είναι η άποψη σας;
     
  2. MiB

    MiB Regular Member


    Θα μπορούσα να καταλάβω πως λειτουργεί κάποιος/α ως switch.. Αλλά αυτό που λες με δυσκολεύει να το εκλογικεύσω. Έχεις κάποιο αντίστοιχο πραγματικό παράδειγμα που να υποστηρίζει τη συγκεκριμένη εκδοχή;
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Κυρίαρχος bottom

    Κυριαρχία δια της υποταγής, υποθέτω ότι ο Ηλίας εννοεί...
     
  4. MiB

    MiB Regular Member

    Re: Απάντηση: Κυρίαρχος bottom

    Κατάλαβα τι εννοεί. Αυτό που δυσκολεύομαι να καταλάβω είναι η πρακτική εφαρμογή του..
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Αν μία γυναίκα κυρίαρχος για παράδειγμα θελήσει να την πάρουν άγρια σαν σκύλα τρεις άντρες, έτσι ακριβώς όπως το έχει στο μυαλό της από το τρόπο συμπεριφοράς των αντρών, έως το χρώμα τις κουρτίνας που στολίζει το δωμάτιο που θα λάβει χώρα το συμβάν...

    Ή για να το πάω ακόμα πιο μακριά, αν μία γυναίκα κυρίαρχος εκπαιδεύσει και διαχειρίζεται άντρες σκλάβους, για να τις παρέχουν το παραπάνω, όποτε και όπως αυτή θελήσει, παύει να είναι κυρίαρχος;
     
  6. atasai

    atasai Regular Member

    Αυτό δεν είναι το γνωστό σε όλους μας Topping from the bottom;

    H bottom εξ' ορισμού δεν έχει στόχο την απώλεια ελέγχου, συνεπώς δεν βλέπω καμία αντίφαση.
    Aν και όταν το συνάντησα το βάφτισα "κυριαρχική slut".
     
  7. MiB

    MiB Regular Member

    Δεν έχει τόσο σημασία πιστεύω το ότι θα θελήσει να επιβάλλει με τον οποιοδήποτε τρόπο την εκπλήρωση κάποιας επιθυμίας της. Το είδος της συγκεκριμένης επιθυμίας νομίζω πως είναι ο καθοριστικότερος παράγοντας προσδιορισμού των εκάστοτε σεξουαλικών τάσεων. Κι απ' αυτή την οπτική, αναφέρεσαι μάλλον στην περίπτωση μιας κυρίαρχης με - ενίοτε - υποτακτικές τάσεις.. Το κατά πόσο αυτό "εκφυλίζει" την κυρίαρχη πλευρά της είναι πιστεύω ένα καλό θέμα προς προβληματισμό..
     
  8. gallant

    gallant Regular Member

    "Κύριε/κυρία μου θέλετε να μου ρίξετε 5 στον κώλο με την βίτσα, δεν θέλετε;" Και αν δεν πέσουν οι 5 γρήγορα θα αρχίσει η κρεβατομουρμούρα η οποία δυστυχώς με το φύμωτρο δεν σταματα η αφιλότιμη.
     
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Topping from the bottom είναι η έμμεση κρυμμένη (όσο είναι ικανός να την κρύψει) προσπάθεια που κάνει ένας υποτακτικός/σκλάβος να πάρει εξουσία στα χέρια του. Δεν αφορά στην πραγματικότητα το bottoming που πιθανόν να επιθυμεί σε μια συγκεκριμένη σκηνή κάποιος Κυρίαρχος ή το Topping που μπορεί να κάνει σε μια σκηνή ο υποτακτικός.

    Top/bottom είναι όροι που χρησιμοποιούνται συνήθως στο Sm.
    Προσωπικά πιστεύω πως δεν μπορεί να υπάρξει σε κάποιον το ένα χωρίς το άλλο, ο σαδομαζοχισμός είναι ένα νόμισμα με δύο όψεις, δεν είναι δύο ξεχωριστά νομίσματα για να διαλέξεις είτε το ένα είτε το άλλο.

    Η εξουσία αφορά το Ds, όπου μιλάμε πλέον για δύο ξεχωριστά νομίσματα, δεν είναι από μόνη της εξουσία η πρόκληση πόνου (εδώ μια από τις διαφορές μου με όσους κοντόφθαλμα κατ' εμέ αφορίζουν το Ds.) Το να πονέσει κάποιος το σώμα μου δεν του δίνει απολύτως καμία εξουσία πάνω μου αν δεν εξουσιάζει ταυτόχρονα το μυαλό μου. Μπορώ να απολαύσω τον πόνο, να διεγερθώ, να έχω οργασμό, να πάρει κι εκείνος τη χαρά και την ηδονή που μου προκαλεί πόνο και μετά να καθόμαστε σαν φιλοι να κάνουμε το τσιγάρο μας και να μιλάμε και να είμαστε όχι απλά ισότιμοι, αλλά και ίσοι...σε κάποιες περιπτώσεις πιθανόν και άνισοι με την εξουσία να γέρνει προς την πλευρά του bottom.
    Εξουσία έχει εκείνος που θέτει τους κανόνες και τα όρια εκείνος που διοικεί και όχι όποιος είναι ικανός να προκαλέσει πόνο και να το απολαύσει.

    Απ΄ την άλλη το να είμαι Κυρίαρχος, δεν σημαίνει πως δεν επιδέχομαι να μου θέτει κανείς όρια και κανόνες αναφορικά με το πως ΕΓΩ θα ζήσω τη ζωή μου και με ποιο τρόπο θα κάνω αυτό που γουστάρω και πως θα απολαύσω εγώ αυτο που τη συγκεκριμένη μου κάνει κλίκ - το οποίο αύριο μπορεί να μην μου κάνει?
    Αν σαν Κυρίαρχος γουστάρω σήμερα το ένα και δίνω διαταγή στη σκλάβα μου να μου το προσφέρει, ως είναι υποχρέωση της, θέτοντας τα όρια και το πως και με ποιούς τρόπους δεν με κάνει ούτε switch μια και δεν άλλαξε η ροή της εξουσίας/ελέγχου και σίγουρα κατ' εμέ δεν μπορεί να είναι αντιφατικό.
    Αφέντης είμαι και το κέφι μου θα κάνω και δεν πέφτει λόγος σε κανένα και δεν υπάρχει τίποτα ικανό να διαβρώσει αυτό που είμαι, αν όντως είμαι και δεν φαίνομαι ή δεν προσποιούμαι απλά.

    Από το Κυρίαρχοι και Φετίχ

    Κι από το Master, dominant, top/slave, submissive, bottom; ξεκαθαριζοντας τους ορους.

     
  10. Emma

    Emma Contributor

    έπρεπε να διαλέξω bdsm status και υπήρχε το Κυρίαρχος bottom ως επιλογή, τότε, κατά πάσα πιθανότητα, αυτό θα διάλεγα (αν και κατά τη γνώμη μου, οι bottom έχουν στοιχεία Κυρίαρχου ούτως ή άλλως).

    Υ.Γ. Καμία σχέση με το Topping from the bottom, κατ' εμέ.
     
    Last edited: 16 Δεκεμβρίου 2008
  11. Felicia

    Felicia Regular Member

    Εγώ πάλι αναρωτιέμαι γιατί το ψάχνουμε.
    Αν πάρω 5 ρομπότ-ανδροειδή και τα προγραμματίσω να με παίρνουν όλα μαζί, να μου ρίχνουν ξύλο και να μου φέρονται σαν σε σκύλα εκείνα θα εξακολουθήσουν να είναι ανδροειδή κι εγώ το άτομο που τα προγραμμάτισε.
     
  12. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Νομίζεις λίγοι είναι αυτοί που ουσιαστικά αυτό επιζητούν; Πάρε ως παράδειγμα μεγάλη πλειοψηφία των ανδρών sub και slaves. Οι περισσότεροι, αυτό που θέλουν είναι απλά να ικανοποιήσουν την καύλα τους, έχοντας την ψευδαίσθηση πως είναι υποταγμένοι, ενώ ουσιαστικά το μόνο που κάνουν είναι να χρησιμοποιούν κάποια που δηλώνει κυριαρχική ως υπηρέτρια των ηδονών τους.