Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αγαμία στις μέρες μας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Artemis, στις 31 Δεκεμβρίου 2008.

  1. Artemis

    Artemis Ανήκω σε Μένα

    Διαβάζοντας ένα σχετικό άρθρο μου γεννήθηκε η επιθυμία να το θέσουμε και εδώ αυτό το καυτό ζήτημα…
    Δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα αγαμίας, που να οφείλεται άραγε?
    Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν σεξουαλικά κενά (και κυρίως άντρες).
    Και, το χειρότερο, υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που κάνουνε sex πολύ σπάνια, έως και καθόλου (έχουν να κάνουν χρόνια).
    Ποιοι είναι οι λόγοι όμως?
    • Μήπως ο φόβος να γνωρίσουμε καινούρια πρόσωπα?
    • Ο φόβος τις απόρριψης?
    • Η παιδεία μας?
    • Μήπως ο σύγχρονος τρόπος ζωής?
    • Μήπως στα παραπάνω συμβάλει και το γεγονός ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη σεξουαλική διάθεση λόγο πάλι, του τρόπου ζωής μας?
    • Μήπως τίποτα από τα παραπάνω?
    • Μήπως όλα τα παραπάνω?
     
  2. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Η αγαμία στις μέρες μας

    Μάλλον όλα μαζί!

    "Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν σεξουαλικά κενά (και κυρίως άντρες)"Σε αυτό μόνο διαφωνώ το κενό στους άντρες αναπόφευκτα δημιουργεί αντίστοιχο κενό και στις γυναίκες-οι οποίες απλά το ονομάζουν αλλιώς!Δε ξεκινάει από τον έναν ή την άλλη απλά υπάρχει έλλειμμα επικοινωνίας δια το οποίο φταίμε όλοι εξίσου! Λέω γω τώρα :idea:οι άπειρες κουκλίτσες που κάθονται τρεις τρεις στις καφετέριες και στα μπάρ(μόνες και χωρίς άντρες) μόλις αφιχθείς εκ του κομμωτηρίου δεν έχουν κανένα κενό?Μάλλον έχουν και αυτές ένα κενό ναααααααααααα μετά συγχωρήσεως  
     
  3. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    μετά το σεξ όμως,μεγαλώνει το κενό.
     
  4. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Re: Η αγαμία στις μέρες μας

    Συμβαίνει και αυτό!
    Αλλά το χειρότερο είναι να νιώθεις το κενό κατά τη διάρκεια... 


     
     
  5. imagine

    imagine Regular Member

    Το σεξ ειναι σαν το φαγητο, οταν πεινας και τσιμπας διαφορες βλακειες δεν χορταινεις, πρεπει να φας φαγητο για να χορτασεις. Το φαγητο ομως θελει προετοιμασια, ψωνια μαγειρεμα να πλενεις μετα τα πιατα. Θελει κοπο οσο να ναι, ε δεν τραβας μια μαλακια να τελειωνεις? Γι αυτο υπαρχει αγαμια, γιατι κανεις δεν μπαινει στον κοπο.
     
  6. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Η αγαμία στις μέρες μας

    To ''κυριως αντρες'' απο που βγαινει....???
    Με ποια στατιστικη επιβεβαιωνεται....??????
    Και αν ειναι να μιλησουμε ''κυριως'' για αντρες......θεωρει κανεις οτι οι ''χορτατοι'' επιθυμουν λιγοτερο
    την πολυγαμια και το σεξ απο τους ''πεινασμενους''.....??????Με ποια εξωτερικα χαραχτηριστικα καταλαβαινουμε τους αγαμητους απο τους γαμημενους.....?????
    Γιατι αν μιλησουμε για γυναικες,η απορια εχει να κανει με αυτες που γαμιουνται χωρις να φτανουν σε οργασμο,που ανηκουν....???
    Στους αγαμητους ή στους γαμημενους χωρις νοημα....????
    Μηπως φτανουμε σε αστρονομικο ποσοστο του.....''κυριως''....?????
    Νομιζω οτι οταν επιδιωκουμε καποια συζητηση,δεν ειναι χρησιμο να προιδεαζουμε με την υποκειμενικη μας γνωμη τα πραγματα.....!!!!!
    Ολοι οι λογοι που αναφερονται στο αρχικο post μονο σαν κοινωνικες αιτιες μπορουν να κατανοηθουν και για αυτο πιστευω γινονται αποδεκτοι ως συνολο.Οι κοινωνικες αιτιες ομως αναποφευκτα ακουμπανε και τα 2 φυλα.Αν χρεωσουμε στο ενα απο τα 2 το ''κυριως'',θεωρω οτι ξεκιναμε με τεραστιο λαθος που θα μας οδηγησει σε αντιθετη κατευθυνση απο την αντικειμενικη μελετη των κοινωνικων αιτων.....!!!!
    Και ενας απλος τροπος για να αποδειξω ποσο αστοχο ειναι να χρεωνουμε σε καποιους το ''κυριως'' ειναι να καταθεσω το παρακατω ερωτημα......
    Ακομα και στις μερες μας(ασε που παντα ετσι ηταν) ποιος μπορει πιο ευκολα να προσφυγει στον αγοραιο ερωτα για να καλυψει τα σεξουαλικα του ''κενα''....ο αντρας ή η γυναικα...????
    Μηπως την αγαμια θελουμε να την αντιμετωπισουμε καθαρα μονο στο οριο συναψης μιας σχεσης...???
    Αν ναι,τοτε πρεπει να δουμε και αλλες αιτιες και οχι μονο αυτες που αναφερονται.Επειδη εγω ομως την αγαμια την βλεπω πρωτα και κυρια σαν σεξουαλικη'' κοινωνικη'' συμπεριφορα,ειμαι σιγουρος οτι διαχρονικα,οι λογοι και οι αιτιες καταπιεσης ή απελευθερωσης,αγαμιας ή πολυγαμιας δεν εχουν να κανουν σε καμια περιπτωση με το καθε φυλο.Απεναντιας πρεπει να κοιταξουμε αλλου.......(Οσο γαμικουλας ηταν ενας τσαρος αλλο τοσο γαμικουλαρα ηταν μια τσαρινα)!!!!!
    Αυτο το ''αλλου'' πιστευω οτι ειναι η καταλληλη αφετηρια της οποιας συζητησης.....!!!!! 
     
    Last edited: 31 Δεκεμβρίου 2008
  7. Artemis

    Artemis Ανήκω σε Μένα

    Re: Απάντηση: Η αγαμία στις μέρες μας

    Εγώ το κρίνω από προσωπική μου εμπειρία, έτσι και αλλιώς τις προσωπικές μας εμπειρίες και απόψεις δε καταθέτουμε εδώ? Οκ λοιπόν έτυχε στον κύκλο μου να υπάρχουν 10 αγάμιτοι άνδρες και καμιά κοπέλα. Τι να πω?


     
  8. τασος0

    τασος0 Regular Member

    Απάντηση: Re: Η αγαμία στις μέρες μας

    συμφωνω.
     
  9. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Η αγαμία στις μέρες μας

    Eγω δεν αμφισβητω την προσωπικη σου εμπειρια,ουτε προσπαθω να μειωσω την αξια της.Εγω λεω οτι οι πολυ σωστες αιτιες που προλογιζεις(κοινωνικες κατα την γνωμη μου)πρεπει να αντιμετωπιστουν ως το ιδιο ''καταστροφικες'' και για τα 2 φυλα χωρις ''κυριως''.Γιατι αν καποιος αλλος καταθεσει την αντιθετη απο την δικη σου προσωπικη εμπειρια με περισσοτερες αγαμητες γυναικες......τι θα κανουμε,θα παιξουμε την κολοκυθια....???
     
  10. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Re: Απάντηση: Η αγαμία στις μέρες μας

    Θα συμφωνήσω μαζί σου. Υπάρχει ένα έλλειμα επικοινωνίας και σε αυτό συμβάλλουν και τα δύο φύλα, έντρες και γυναίκες. Δεν μπορείς να το γενικεύσεις όμως. Όταν δεν μπορείς να καταλάβεις τον άλλον ή να σε καταλάβει, τότε πως θα φτάσεις να κάνεις σεξ, το οποίο είναι σα μια τελετή, είναι ιερό; Σοβαρότατο ζήτημα στην εποχή μας. Και "χτυπά" όλες τις ηλικίες, περισσότερο τους 50 και κάτω.
     
  11. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Η αγαμία στις μέρες μας

    Μάλλον...γιαλίζει το μάτι μας .Και άν αυτό δεν είναι ευδιάκριτο μεταξύ αντρών όχι στις γυναίκες είναι απολύτως ορατό.Χαριτολογώντας σε συζητήσεις με φίλους έχω πει ότι πιθανότατα ο αγάμητος άντρας εκπέμπει κάποια μυρωδιά που η γυναικεία μύτη την πιάνει με μιας!
    Η γυναικεία αγαμία αντίστοιχα εκφράζεται συνήθως με μια μορφή κατάθλιψης ή σε άλλες περιπτώσεις με κάποιου είδους αναίτια επιθετικότητα.
    Girls διαφωνήστε μαζί μου αλλά μη το κάνετε επιθετικά 





    Στο αρχικό post μοιάζει να αναζητάς γνώμες όχι εμπειρία
    Αν μιλήσουμε επί προσωπικού θα πω τα εξής:
    Για αρκετά χρόνια στη ζωή μου υπήρξα σε κατάσταση υποχρεωτικής αποχής από το σπορ λόγω 1)του φόβου της απόρριψης και 2)της έλλειψης πίστης στον εαυτό μου-που ουσιαστικά ειν ένα και το αυτό.
    Μια άλλη αιτία περιοδικής αγαμίας στη ζωή μου έχει αποτελεί η παροδική δυσχερής οικονομική κατάσταση στην οποία κάποιες φορές έχω βρεθεί:santasmile2:


    Μια ένσταση μόνο όταν προσεγγίζω μια γυναίκα με σκοπό το πήδημα και όχι τη σχέση ε τότε μάλλον επικεντρώνομαι στο πως θα πάρω αυτό που θέλω.
    Είναι συνήθως γυναικεία φράση αλλά και για τους άντρες υπάρχει διαφορά μεταξύ έρωτα και σεξ. Και το κενό στο τέλος έρχεται όταν μπερδεύουμε αυτό που θέλουμε με αυτά που κάνουμε 
     
    Last edited by a moderator: 5 Ιανουαρίου 2009
  12. Artemis

    Artemis Ανήκω σε Μένα

    Re: Απάντηση: Η αγαμία στις μέρες μας


    οτι εχει ο καθενας να καταθεσει καλο ειναι...