Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αγαμία στις μέρες μας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Artemis, στις 31 Δεκεμβρίου 2008.

  1. cider

    cider Kitchen master

    Στον δικό μου κύκλο τα ποσοστά αγάμητων αντρών είναι ίδια με εκείνα των αγάμητων γυναικών -- το πρόβλημα, βέβαια, υπάρχει.
    Δεν νομίζω, ωστόσο, ότι μπορούμε να κόψουμε μια αιτία-κοστουμάκι για όλους. Ξέρω και ανθρώπους που, για διάφορους λόγους, έχει πάψει να τους ενδιαφέρει το σεξ. Άλλους που τους ενδιαφέρει, και με το παραπάνω, αλλά τρώνε συνεχώς χυλόπιττες -- ίσως επειδή λόγω της μανίας τους να γαμήσουν/γαμηθούν, την πέφτουν άσχημα. Άλλοι παραείναι ντροπαλοί.
    Συμπέρασμα (έτσι εύκολα τουλάχιστον) δε βγάζεις.
     
  2. DiDi

    DiDi Regular Member

    Μπορεί να είναι εκ πεποιθήσεως αγάμητοι/τες... Που το κακό και το περίεργο!! Υπάρχουν και άνθρωποι που για να κάνουν το οτιδήποτε θέλουν συναίσθημα εκτός από τις λεγόμενες καύλες. Ναι είναι υγεία αλλά λίγο πολύ όλοι μας έχουμε αρρωστήσει από μια απλή ιωσούλα γιατί όχι και από αυτό?
    Το να πετάξει τα μάτια του άλλου έξω κάποιος/α και μετά να πάει στο καλό εμένα προσωπικά δε μου λέει κάτι δεν καλύπτει τα θέλω τα οποία ίσως έχω και θέλω να τα μοιραστώ... Δονητή δεν θα ήθελα να κάνω κανέναν άνθρωπο γιατί ίσως απλά να μην μου ταιριάζει ή γιατί απλά δεν μπορώ να το κάνω... Οπότε τι κάνουμε?
     
  3. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Η αγαμία στις μέρες μας

    βρε παιδια σας βλεπω επαναλαμβανετε συνεχεια τον ορο αγαμητοι ανδρες , δηλαδη πρεπει ολοι οι ανδρες να ειναι γαμημενοι? ελεος πιαααα, το πιο γαμημενο πραγμα εδω μεσα ειναι η γλωσσα , γαμιεται ασυστολα .
     
  4. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Re: Απάντηση: Η αγαμία στις μέρες μας

    Δεν αντιλέγω σε αυτό που λες. Αυτό εννοώ και εγώ.
     
  5. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Η αγαμία στις μέρες μας

    Αγάμητος δε χαρακτηρίζεται σε καμία περίπτωση κάποιος που δεν θέλει

    αλλά κάποιος που θέλει και δεν μπορεί!
     
  6. Απάντηση: Η αγαμία στις μέρες μας

    Σαν την ανεργία και την αεργία ένα πράγμα...  
     
  7. Eri

    Eri

    Re: Απάντηση: Η αγαμία στις μέρες μας



    Εχω να καταθεσω οτι παρα το οτι λενε για οικονομικη δυσχερεια και στριμωγμα, γινοταν της πουτανας σημερα στο κεντρο και τα μαγαζια ηταν γεματα.......
     
  8. Erhabi

    Erhabi New Member

    ο σύγχρονος τρόπος ζωής : ματαιοδοξια Η αφθονια των ολων των παραγματων αντικειμενων, και ανθρωπων ολων των ειδων εχει κανει τον κοσμο να χανει την ουσια της ανθρωπινης συνυπαρξης και που θελουμε να ζησουμε για παντα και να τα ζησουμε ολα για παντα και η ψευδαισθηση οτι αυτο που μπορουμε να κανουμε και δεν το κανουμε θα το κανουμε με την βοηθεια της επιστημης στο μελλον .. η εικονικη συμετοχη στην ζωη μην ταξιδεψεις σου τα διχνουμε εμεις . μην αγωνιστεις γιατι εχουμε δημοκρατια και θα σου τα κανει η κυβερνηση μονη της κλεισου στο σπιτι να μην καταλαβεις την σοφια της φυσης γυρω σου γιατι ειναι επικινδυνη και θα σε ενημερωσουμε . πηγαινε στο γιατρο να σου πει τι εχεις γιατι εσυ δεν ξερεις πως να νιωθεις . παρε αλλον να σου οργνωσει το σπιτι γιατι εσυ δεν ξερεις. πηγαινε στον ψυχολογο να σου πει τα εσωψυχα σου παρε δονητη δωρο στην γυναικα σου αφου εσυ δεν μπορεις να την γαμησεις και αν δεν κανεις παιδι τωρα κρατα και τα ωαρια σου στην καταψυξη να σου τα κανουμε ανθρωπο εμεις αλλη στιγμη . παρε και εσυ φαρμακα να κανεις καλλυτερο σεξ και συμφωνα με τα δικα μας στανταρ και αλλα και αλλα και αλλα .. πολλα .
     
    Last edited by a moderator: 2 Ιανουαρίου 2009
  9. Her0ica

    Her0ica Regular Member

    Σορρυ δεν διαβασα ολες τις απαντησεις οποτε αν επαναληφθω καπου...ενοχη!

    Το βασικο αιτιο της αγαμιας ετσι οπως το βλεπω εγω ειναι οτι ο αλλος η η αλλη πανω απο ολα ειναι "αξεσουαρ" ειναι δειγμα κοινωνικου στατους περισσοτερο απο ποτε.

    Ο αντρας που εχει ομορφη γυναικα διπλα του μετραει και η γυναικα που εχει επιτυχημενο αντρα διπλα της αξιζει.
    Παιρνουν κατι απο τη λαμψη που τους περασε καποτε στο υποσυνειδητο μια διαφημιση η ενα περιοδικο.
    Και μπαινουμε σε ενα φαυλο κυκλο μεζουριασματος οπου τελικα κανεις δεν ειναι αρκετος για κανενα και μενουμε με το πουλι στο χερι

    Αυτοεγκλωβιζομαστε μειωνοντας τις επιλογες μας, στενευοντας τους οριζοντες μας και δεν συνειδητοποιουμε τις πραγματικες μας αναγκες
    Ευνουχιζομαστε αντρες και γυναικες

    Το οικονομικο δεν το δεχομαι σαν αιτια
    Οι φτωχοι λαοι εχουν και τις περισσοτερες γεννησεις οποτε ακυρο
    Τα χαλασμενα μυαλα που πρεπει να ξεμαθουν και να σκεφτονται απο μονα τους ειναι η αιτια
     
  10. Emma

    Emma Contributor

    Eμένα πάλι που δημιουργείται η απορία, γιατί δεν μιλούσαν για "αγαμία" πριν 100 χρόνια π.χ., που οι γυναίκες γενικά δεν ήταν τόσο απελευθερωμένες (αν μη τί άλλο), συνεπώς και ήταν πιο δύσκολο για τους άντρες να βρουν κάποια διαθέσιμη για τέτοιου είδους συνεύρεση.
    Νομίζω ότι η αιτία που συμβαίνει αυτό στις μέρες μας είναι το over-stimulation του σεξουαλικού ενστίκτου μέσω των ΜΜΕ και του καταναλωτισμού γενικότερα. Όταν κατακλυζόμαστε 24/7 και από όλες τις πλευρές με αναφορές σε σεξ, σεξ, σεξ έμμεσα και άμεσα, είναι λογικό να σκεφτόμαστε το σεξ πιο συχνά και να μας γίνεται εμμονή. Το λυπηρό αποτέλεσμα της σημερινής "υπερ-σεξουαλικότητας" είναι ότι αυτή η τόσο όμορφη εμπειρία έχει χάσει την αίγλη της και δεν είναι πλέον κάτι το ξεχωριστό, το ιδιαίτερο, αυτό που καρτερικά επιθυμείς και που, όταν τελικά το βιώνεις, το απολαμβάνεις σχεδόν με ευλάβεια.
     
  11. cider

    cider Kitchen master

    Χωρίς να διαφωνώ τελείως, αγαπητή Emma, απλώς να επισημάνω ότι πριν από 100 χρόνια υπήρχαν πορνεία (ολόκληρα ιδρύματα μερικές φορές) όπου προσέφευγε τακτικότατα το ανδρικό τμήμα του πληθυσμού. Εκλείδωναν τις γυναίκες σπίτι, και οι αξιοπρεπείς οικογενειάρχες συνευρίσκονταν στα ευαγή ιδρύματα. Χώρια που υπάρχουν αφθονότατες καταγραφές για περιπέτειες με δουλικά κ.λπ. Κάτι μου λέει, λοιπόν, ότι τη λέξη αγαμία οι άντρες δεν τη χρησιμοποιούσαν επειδή δεν τη... γνώριζαν, ενώ οι κυρίες μάλλον δεν διανοούνταν καν να τη σκεφτούν, πόσω μάλλον να την προφέρουν.
     
  12. hugger

    hugger Regular Member

    Ειναι ωραιο να εχει καποιος ατελειωτες πρωτες, αρχες αι ξανα τελος, και παλι απ την αρχη. Καθε φορα που βρισκομαι στο τελος καποιας σχεσης, παρ' ολη την θλιψη, μια νεα αρχη μου κλεινει το ματι , ξερω οτι αργα ή γρηγορα θα συμβει. Αγαμια? χμμ συμφωνω πολυ με την Emma, το παιχνιδι οπως το αντιλαμβανομαστε ο καθενας, και οχι οπως μας το προβοκαρουν, δινει την αυθεντικη ικανοποιηση. Η στοχευση, το κυνηγι, και τελος (ναι τελος) η εκπληρωση της ερωτικης πραξης. Με την ελπιδα παντα να ερ8ει εκεινο το μονιμο, παντοτινο και αξεπεραστο, αλλα.. ποσα πραγματικα ωραια πραγματα δεν εχουν ενα τελος καποτε?