Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το νήμα του Κορνήλιου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος cornilios, στις 5 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ


    Θυμάσαι εσύ τα δικά σου, θυμούνται οι άλλοι τα δικά τους. Γενικά θυμόμαστε.

    Μη ζητάς λοιπόν να ξεχαστεί τίποτα έτσι απλά, επειδή εσύ... «βαρέθηκες».
     
  2. Ωωωω!!!!! Ναι!!!!  
     
  3. Lady Semeli

    Lady Semeli New Member

    Αχ βρε παιδιά! Πραγματικά έχω περάσει τρεις μέρες αγκαλιά με το λαπτοπ να προσπαθώ να δω τι παίζει εδω μέσα και απ'την πρώτη κιόλας αναρωτιόμουν τι στο καλό έχει κάνει αυτός ο κορνήλιος σ'αυτόν τον ινκομπλίτ και προσπαθεί ο τελευταίος να τού την πει συνέχεια χωρίς λόγο ή διαφωνία. Λοιπόν ή αυτό θα γίνεται πριβέ ή δε θα γίνεται ή ας μου εξηγήσει και μένα κάποιος και σε όσους επίσης δεν καταλαβαίνουν μπας και συμμετάσχουμε όλοι να διασκεδάσουμε τουλάχιστον. Διώχνετε όσα νέα μέλη δεν έρχονται εδώ μέσα μόνο για να βρούνε ταίρι, δεν το βλέπετε? Make a choice! Α και ναι δεν περιμένω απάντηση...


    Η μικρή ιδεαλίστρια (προς το mazo κλίνω μάλλον τελικά) 
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Λαιδη ,πρεπει να συνηθισεις...

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ

    Καλά μεθοδευμένο  

    Χαίρομαι που τα νέα μέλη πρώτα καρατσεκάρουν το συγκεκριμένο νήμα και μετά αποφασίζουν αν μείνουν ή όχι..Αλήθεια ποια μέλη "διώξαμε";Πόσο ενημερώθηκες πια σε τρεις ημέρες;Κρίμα πάντως..και η θεματολογία του φόρουμ είναι μεγάλη και τα νέα μέλη που δεν αναφέρεις πως δεν προσανατολίζονται σε αυτήν  ..Απορώ κιόλας που έχεις απορίες αφού και από την Κρήτη είσαι και εσύ και εξαρχής μια οικειότητα με το νηματοθέτη έχεις   (ελπίζω να μη μας προκύψεις και εσύ Ροδάνθη  )
     
    Last edited: 5 Ιανουαρίου 2009
  6. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Κορνηλία-Tsopana Rave
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014


  7. Αααχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!  
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. gallant

    gallant Regular Member

    "Αχ βρε παιδιά! Πραγματικά έχω περάσει τρεις μέρες αγκαλιά με το λαπτοπ να προσπαθώ να δω τι παίζει εδω μέσα και απ'την πρώτη κιόλας αναρωτιόμουν τι στο καλό έχει κάνει αυτός ο κορνήλιος σ'αυτόν τον ινκομπλίτ και προσπαθεί ο τελευταίος να τού την πει συνέχεια χωρίς λόγο ή διαφωνία. Λοιπόν ή αυτό θα γίνεται πριβέ ή δε θα γίνεται ή ας μου εξηγήσει και μένα κάποιος και σε όσους επίσης δεν καταλαβαίνουν μπας και συμμετάσχουμε όλοι να διασκεδάσουμε τουλάχιστον. Διώχνετε όσα νέα μέλη δεν έρχονται εδώ μέσα μόνο για να βρούνε ταίρι, δεν το βλέπετε? Make a choice! Α και ναι δεν περιμένω απάντηση..."



    Μην το παρεξηγείτε... είναι ένα παιχνίδι εντυπώσεων. Εαν παρατηρήσετε αρκετοί, και αυτό δεν γίνεται μόνο εδώ μέσα, πρέπει οπωσδήποτε να έχουν τον τελευταίο λόγο αλλιώς δεν θα μπορέσουν να πάνε για ύπνο. Για να πω την αλήθεια ούτε και εγώ το καταλαβαίνω αλλά για μερικούς θα πρέπει να είναι πολύ σημαντικό.
    Μια ξενόφερτη παροιμία λέει ότι ο ισχυρότερος σε τέτοιες περιπτώσεις κάνει πίσω, μιας και δεν χρειάζεται καμία επιβράβευση από κανέναν αλλά και πάλι είναι ξενόφερτη και ίσως δεν βρίσκει απήχηση εδώ οπότε θα πρέπει δυστυχώς να το συνηθίσουμε και να το ανεχόμαστε (θα έχετε διαβάσει για το μικρό γαλατικό χωριό και την γραφικότητα του). Μια συμβουλή είναι να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε τουλάχιστον σπάζοντας πλάκα με τα δρώμενα.
     
  9. Πολύ σωστά φίλε gallant… Να αφήνουμε τον τελευταίο λογο
    Μην θεωρηθεί ότι χαλάμε και τον ύπνο του κόσμου.
    Καμιά φορά δεν αντέχω και μπαίνω στο «τριπακι» , μετά φυσικά
    το μετανιώνω. Κυρίως όταν συνειδητοποιώ ότι βρέθηκα πάλι
    στο επίκεντρο της μαλακιας.
    Κάποιος μου το είπε πολύ σωστά… «παρασύρεσαι και τους μοιάζεις»
    Προσπαθώ να βελτιωθώ αλλά η πρόοδος μου είναι κάπως αργή  
     
  10. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ

    To παιχνίδι των εντυπώσεων αγαπητέ προκύπτει όταν συνδιαγέλεσαι με άτομα που έχουν κάποιο ενδιαφέρον ουσιαστικό και έχουν να πουν κάτι ανάλογο..Ενώ όταν "παίζεις" με άτομα τύπου : πχ κουτσομπόληδες,ρουφιάνους,λασπολόγους,κλαψομ@@νηδες,ύπουλους,υποκριτές,ψεύτες,λιγούρηδες κτλ κτλ κτλ (γενικά μιλάω τώρα) δεν υπάρχει παιχνίδι εντυπώσεων,αλλά ατομική ψυχαγωγία..Λανθάνεις σφόδρα λοιπόν και βρίσκω πολύ πρόχειρη τη σκέψη σου και βεβιασμένη την άποψη σου ..   

    Βέβαια θα μου πεις..όταν ασχολεισαι με κάποιους ανθρώπους είναι σα να κοροϊδεύεις εκκλησία,αλλά..τι να κάνουμε.. αν δεν αμαρτήσουμε δε θα αγιάσουμε   

    Παρεπιπτόντως κορνήλιε..σούπερ το βιντεάκι με τα του ναύτη..και σούπερ το ναυτικό γενικά..αν πας λέει με μακρύ λιγδωμένο μαλλί στο κουρεύουνε κιόλας!  
     
    Last edited: 6 Ιανουαρίου 2009
  11. Re: Απάντηση: Re: ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ

    Σε αντίθεση με την κοντή λιγδωμένη ψυχή την οποία αφήνουν ως έχει
    (Γαμωτο πάλι παρασύρθηκα)  
     
  12. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ

    Σωστά..   Αυτή δεν αλλάζει γιατί είναι και θέμα αρχών,νοοτροπίας,νοημοσύνης,αντίληψης και επίπεδου σκέψης ... Σε ευχαριστώ που με συμπληρώνεις