Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιλογές και BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 6 Ιανουαρίου 2009.

  1. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Για μένα πάντως, ένας Αφέντης δεν θα ήταν καταπληκτικός αν δεν με πήδαγε.Πάντα κάτι θα έλειπε.
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Επιλογές και BDSM

    Συνυπογράφω.

    Και σ αυτό.
    Θα προτιμούσα αναμφισβήτητα να με χρησιμοποιούσε σεξουαλικά και Ο Ίδιος - αλλά αν για οποιουσδήποτε λόγους δεν μπορεί ή δεν επιθυμεί, το σεξ είναι κάτι εύκολο και διόλου δυσεύρετο ανάμεσα σε άλλες γυναίκες άντρες δονητές κ.τ.λ., σε αντίθεση με τους Master που είναι σπάνιο και δυσεύρετο είδος.
    Οπότε αν η επιλογή μου θα ήταν Ένας καταπληκτικός Αφέντης που δεν με πηδά ή ένας μέτριος που με πηδά, θα προτιμήσω Τον Καταπληκτικό.

    Και εδώ το έχω συναντήσει και δούλεψε με μεγάλη επιτυχία όσο κράτησε.
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Επιλογές και BDSM

    Εγω αυτα τα αλαμπουρνεζικα δεν τα καταλαβαινω.
    Οντας σκλαβος τι επιλογες κανεις,περαν της βασικης,να απεμπολησεις την ελευθερια σου;
    Να δεχτω οτι ελευθερως επιλεγεις να μην εισαι ελευθερος ,οτι επιλεγεις να παραδωσεις τον ελεγχο του σωματος,του πνευματος και της ψυχης σου.Απο κει και περα για ποια ελευθερια μιλαμε;για ποιες επιλογες;
     
  4. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Επιλογές και BDSM

    Ερωτήσεις, χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας ή σκωπτικότητας. Και σίγουρα αν και συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τον MindMaster, δεν έχει να κάνει με το θεμιτό του πράγματος. Απλά θα ήταν οι πιο απλές που θα σκεφτόμουν αν ο Κ μου δεν ήθελε σεξ μαζί μου...

    Αν με τον Κ, όχι σεξ, η μεταξύ μας σχέση είναι ερωτική? Γιατί αν η απάντηση είναι ναι, με παραπέμπει άμεσα στην εφηβεία και στους πλατωνικούς έρωτες, στο λίγο πιο άγριο, ως ενήλικες γαρ...
    (αλλά εγώ την εφηβεία την έχω περάσει δεκαετίες τώρα...ή όχι ).

    Ο Κ. πάλι γιατί δεν θέλει σεξ μαζί μου? Είναι μικροτσούτσουνος και ντρέπεται, περνάει ανδρόπαυση (το διάβασα προσφάτως εδώ), είναι ντροπαλός, παθαίνει πρόωρη εκσπερμάτωση, δεν.. κούκου, δε με γουστάρει ούτε για γ...σι? Ως γυναίκα, μιας άλφα ηλικίας, που η εμπειρία μου έχει ψιθυρίσει απλά μικρά πράγματα ξανά και ξανά, θα αναρωτιόμουν απλά, απλοίκά σχεδόν, μετά συγχωρήσεως δηλαδή... και μια στεναχώρια θα την πέρναγα...

    Εν τέλει οι περικοκλάδες κρύβουν πολύ πιο απλές, γήινες και ταπεινές αλήθειες...  
     
  5. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Επιλογές και BDSM

    Ουδέν αληθέστερον τούτου...

    Θα επανέλθω δριμύτερος...


     
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Επιλογές και BDSM

    Καταλαβαίνω απόλυτα το πνεύμα των ερωτήσεων, αγαπητή και γοητευτική elfcat. 

    Δεν θα επιχειρήσω καμία επιπλέον απάντηση ή εξήγηση των θέσεών μου, ή, σαφέστερα, των γούστων μου. Ο καθένας βρίσκει την δική του αλήθεια. Και σέβομαι την αλήθεια των άλλων, κάτι που κάνω όχι μόνο εκ πεποιθήσεως αλλά από την καρδιά μου.
     
  7. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογές και BDSM

    Έχεις βεβαίως, και αυτή την επιλογή, dorita... Απορώ όμως, γιατί έκανες τον κόπο να ανοίξεις αυτό το νήμα, αφού ήξερες ότι από δικής μου πλευράς τουλάχιστον, ήταν δεδομένες και η διαμαρτυρία διότι "μου έβαλες στο στόμα" πράγματα που δεν είπα, και η διαφωνία, μιά και δεν το λύσαμε το πρόβλημα... Γιατί "κουράστηκες να εξηγείς τα αυτονόητα" ξαφνικά λοιπόν; Και γιατί "είσαι σε λάθος φόρουμ"; Επειδή δεν έχουμε όλοι τη δική σου άποψη περί bdsm;

    Btw, εγώ δεν σέβομαι την "αλήθεια των άλλων". Μόνο την Αλήθεια. Και το κάνω με το μυαλό και όχι με την καρδιά...


    Θα ξαναεπανέλθω.





    .
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογές και BDSM

    Δεν κατάλαβες τον σκοπό του νήματος. Το μόνο που διατείνομαι είναι ότι πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι των επιλογών μας. Δεν με αφορά το κίνητρο του καθενός, ούτε η οπτική σκοπιά από την οποία προσεγγίζει το BDSM. Αυτό είπα από το πρώτο κιόλας ποστ. Δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες. Αν θεωρείς ότι σε μία σχέση M/s το σεξ είναι βασικό κομμάτι και αν το προσεγγίζεις από την σκοπιά του ασκούντος του ελέγχου, όλο και όλο που έχεις να κάνεις είναι να το απαιτήσεις.

    Θεώρησα ότι εξηγώ τα αυτονόητα διότι βρέθηκα να εξηγώ τί είναι μία σχέση ελέγχου. Νόμιζα ότι αυτό θα ήταν λίγο πολύ γνωστό σε ένα BDSM φόρουμ. Αν κάπου κάνω λάθος, παρακαλώ διορθώστε με.

    Δεν έβαλα στο στόμα σου πράγματα που δεν είπες. Θεώρησα ότι κανένας δεν μπορεί να επιβάλλει σε κάποιον Κ να κάνει ότιδήποτε είναι "προσδοκώμενο" από την κοινωνία, την κοινή γνώμη και την υφιστάμενη εδώ και αιώνες κατάσταση και προσδοκία περί αναγκαιότητας του σεξ ανάμεσα σε δύο άτομα που συναινούν σε μία οποιουδήποτε είδους σχέση της επιλογής τους. Θεώρησα ότι αυτό ακριβώς είναι η ελευθερία. Το να κάνεις ή να μην κάνεις ακριβώς αυτό που εσύ επιλέγεις και που επιθυμείς.

    Αυτό ήταν όλο κι όλο που είπα. Και η συζήτησή μας απλά μου έδωσε το έναυσμα για το συγκεκριμένο νήμα. Μου αρέσει να με βάζουν στη διαδικασία να σκέφτομαι. Δεν κατακρίνω τις επιλογές σου. Κατακρίνω τους "αλλοίθωρους", if you get my drift. Όχι ότι εσύ είσαι. Το νήμα ζητάει μία καλύτερη διασαφήνιση των επιθυμιών του καθενός. Πράγμα που δεν θεωρώ κακό, επικίνδυνο ή δεσμευτικό με οποιονδήποτε τρόπο. Απεχθάνομαι τις δεσμεύσεις.

    Με την ευκαιρία, να απαντήσω και στο εξαιρετικό ερώτημα του underherfeet, χωρίς να θέλω να αναιρέσω την πρότερη απάντησή μου προς την elfcat, στην οποία εμμένω, ότι δεν δύναμαι να επεξηγήσω περαιτέρω τα προσωπικά μου γούστα, διότι δεν ενδιαφέρουν και κανέναν (παρεκτός σε κανένα λογοτεχνικό κειμενάκι).

    Θα έλεγα λοιπόν ότι στο πλαίσιο μίας σχέσης M/s ή και D/s μπορεί κάλλιστα να ζητηθεί η άρση του πλαισίου ελέγχου, ως ένα μεγάλο βαθμό, όταν επέλθει η δυνατότητα προσωπικής κρίσης. Εκεί επομένως, απαιτείται η επιλογή. Και μάλιστα θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό, ίσως και βασανιστικό, διότι είναι πολύ ευκολότερο να υπακούς τυφλά. Υπενθυμίζω όμως, ότι σε κάποιο προχωρημένο επίπεδο υποταγής, δεν απαιτείται πλέον η εντολή. Απλά κάνεις αυτό που θα έκανε ο σημαντικός σου άλλος, αν ήταν στην θέση σου.
     
  9. Markisios_Nte_Sant

    Markisios_Nte_Sant Regular Member

    εγώ λέω, ότι ειδος/παραλλαγή/κομματάκι BDSM κάνει κανείς...καλό είναι. καλύτερο από το μπλα-μπλα περί αυτού!
     
  10. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Επιλογές και BDSM

    Αφού τό λες εσύ, κάτι θα ξέρεις... Θα μας επιτρέψεις όμως, σε όσους μας ενδιαφέρει και αυτό, να το συζητάμε κιόλας...
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: Επιλογές και BDSM

    Μια ακραία ερώτηση από μένα.
    Ακραια γιατί δεν αναφερόταν σ αυτό η ντόρα νομίζω απλά πιστεύω πως πάντα όταν τεντώσεις μια κατάσταση στα άκρα βοηθά να δεις καλύτερα κάποια πράγματα.

    Κι αν ο Κ. δεν μπορεί να έχει στύση? Αν είναι παραπληγικός, αν εχει κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας που δεν του επιτρέπει να πηδά?

    Υποθέτω πως στην πιο πάνω ερώτηση κάποιες θα έλεγαν θα ψάξω άλλο Κ και κάποιες θα έλεγαν πως δεν κάνει το πέος τον Κυρίαρχο.

    Κάποιες θα θεωρήσουν πως είναι απαραίτητο ο Κ. να πηγαίνει βολτίτσες μαζί τους, να τους αγοράζει λουλούδια και να τους αφιερώνει τραγούδια και χωρίς αυτά δεν μπορούν να δεχτούν σχέση και κάποιες μπορούν και χωρίς αυτά αν χρειαστεί.

    Για μένα πάνω απ΄όλα το Ds είναι εγκεφαλικό. Δεν κάνει η ικανότητα στύσης και πηδήγματος τον Κυρίαρχο.
    Αν μπορούν να συνδιάζονται τα δύο, σίγουρα το προτιμώ, αν όχι μπορώ να κάνω και χωρίς γιατί για μένα είναι σημαντικότερο και καυλωτικότερο το πήδηγμα του μυαλού μου από του μουνιού μου.

    Υ.Γ. Αντικειμενική αλήθεια είναι πως το φεγγάρι είναι ετερόφωτο, η γή γυρίζει γύρω από τον Ήλιο.
    Αντικειμενική αλήθεια μπορεί να θεωρηθεί μόνο εκείνη που μπορεί ταυτίζεται με την γνώση των σχέσεων των φαινομένων, τα οποία ισχύουν όχι μόνο νομοτελειακά αλλά και αποδεικνύονται μέσα από μετρήσεις και πειραματικούς ελέγχους.

    Όλες οι υπόλοιπες αλήθειες είναι υποκειμενικές και για μένα λογικό είναι να εξετάζονται σε ένα πλαίσιο σχετικισμού και όχι ανάμεσα στα διπολικά άκρα του αγνωστικισμού και του δογματισμού.

    Το να μου λέει ο οποιοσδήποτε πως υπάρχει αντικειμενική αλήθεια όσον αφορά το πως βιώνει και με ποιους τρόπους ο καθένας κάνει τις προσωπικές επιλογές για τους τρόπους με τους οποίους επιθυμεί να σχετίζεται ή να ζει, δεν σημαίνει τίποτα πέρα από το ότι εννοεί πως εκείνος ή και μια ομάδα ατόμων έχουν κάποιους κανόνες βάση των οποίων οι ίδιοι επέλεξαν να σχετίζονται και να ζουν και θεωρούν πως "ωφείλει" ο καθένας να αποδέχεται την υποκειμενική τους άποψη, ως αντικειμενική αλήθεια. Μια σύμβαση με άλλα λόγια, όπως τις συμβάσεις που μας επέτρεψε να σχηματίσουμε και να "λειτουργήσουμε" κοινωνία- όπου καθορίζονται συγκεκριμένα πλαίσια για το "καλό" "κακό" και οι αξίες πάνω στις οποίες "ωφείλει" να στηρίζει την ηθική του ο μέσος άνθρωπος.

    Προσωπικά θεωρώ πως είναι αδύνατο ο οποιοσδήποτε να θέσει τεκμηριωμένη ακατάρριπτα θέση η οποία να αποτελεί την Μόνη Αλήθεια σε θέματα που είναι υποκειμενικά και αφορούν προσωπικές επιλογές του κάθε ανθρώπου.
     
  12. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογές και BDSM

    παει να πει,οταν οταν εχει εκπαιδευτει τοσο καλα το υ ωστε να κρινει ,να επιλεγει και να πραττει συμφωνα με τις επιθυμιες του Κ ;
    Αν σωστα καταλαβα,θα μου επιτρεψεις να συνεχισω να μην διακρινω καμμια ελευθερια στις επιλογες του, απλα ενεργει σαν τα καλα εκπαιδευμενα ζωακια στο τσιρκο.

    o σημαντικος σου αλλος; ... μηπως εαυτος; και ο πραγματικος τι ειναι; ασημαντος; γιατι;