Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM και Ψάρεμα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 11 Ιανουαρίου 2009.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor



    "Πάντα λέω ότι οι ιδέες είναι σαν το ψάρεμα. Και όλοι ξέρουμε ότι όταν πάμε για ψάρεμα, πρέπει να έχουμε υπομονή, πρέπει να έχουμε ένα αγκίστρι και δόλωμα. Αν θέλουμε να πιάσουμε τα μικρά ψαράκια, δεν χρειάζεται να πάμε τόσο βαθιά. Αλλά αν θέλεις να πιάσεις τα μεγάλα ψάρια, πρέπει να πας πιο βαθιά. Και νομίζω ότι η επιθυμία μας είναι το δόλωμα. Αν επιθυμείς κάτι, είναι σαν να επικεντρώνεσαι, και όπου επικεντρώνεται η προσοχή, εκεί αποκτά ζωντάνια. Έτσι, όταν επικεντρώνεσαι σε κάτι, είναι σαν να βάζεις δόλωμα στο αγκίστρι σου. Και αν η συνειδητότητά σου - η επικεντρωμένη προσοχή σου - μεγαλώνει όλο και περισσότερο, μπορείς να πας βαθύτερα. Και όλα τα πράγματα, οτιδήποτε είναι κάτι, τα πάντα, έρχονται από αυτό το πεδίο Ενότητας. Όλα αυτά τα πράγματα έρχονται από ένα βαθύ επίπεδο και είναι μεγάλα τα πράγματα εκεί κάτω, μεγάλα και αφηρημένης φύσης, στο σύνολό τους. Αν τα πιάσεις εδώ στην επιφάνεια, είναι σαθρά, χαλασμένα. Αλλά αν τα πιάσεις εκεί κάτω, είναι μεγάλα και πιο αγνά και πιο δυνατά. Ότι μπορείς λοιπόν να κάνεις για να διευρύνεις αυτό το δοχείο για να πιάσεις τα μεγάλα ψάρια είναι προς όφελός σου.

    Πιάνω ψάρια που είναι σημαντικά για μένα. Αλλά κολυμπάνε εκεί όλα τα είδη ψαριών. Υπάρχουν ψάρια για μπίζνες, ψάρια για τα σπορ, για τα πάντα. Εγώ ψάχνω για ένα συγκεκριμένο είδος ψαριού που να μεταφράζεται σε κινηματογράφο. Και ανακάλυψα ότι είναι εφικτό να τα πιάσουμε. Και τα βρίσκω πολύ όμορφα".

    (David Lynch)

    Εσείς, τί ψάρια πιάνετε στο BDSM; Πού τα ψαρεύετε και πώς;
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. blindfold

    blindfold Contributor

    βάζω ένα βάζο ...
    με νερό και περιμένω να πέσει εκεί κάποτε ένα ψάρι και θα μετά θα χρειαστεί έντονη προσπάθεια για να το πιάσουμε και αν ...
     
  3. MastersHammer

    MastersHammer Regular Member

    Πέντε κρίκοι ένα τάλιρο.

    Ο από πάνω μου πολλά κατάλαβε. Κindergarden. Δύο ετών και αν.

    Γιατί προσπαθείς; Φύγε κοπέλα μου, στο είπα εδώ και καιρό. Δεν έχεις δουλειά εδώ. [...]

    Δεν έχει κάτι να επιθυμήσεις εδώ. [...] Δεν θα απαντήσει κανείς.
     
    Last edited by a moderator: 14 Ιανουαρίου 2009
  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ιδανική μέρα για μπανανόψαρα, λοιπόν. 
     
  5. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Απορίες ηλιθίου: Πώς βγαίνει το συμπέρασμα πως εδώ μέσα έχει μόνο ξόανα; Κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλώτρια ή βγάζεις έτσι απλά αφοριστικά συμπεράσματα; Και επιπλέον, από τι αρρώστια πάσχουμε; Τέλος, ποιος ο λόγος να συγχρωτίζεσαι με αυτά που απαξιώνεις;
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Εξειδικεύεσαι στα flame πλέον μάλλον, από κάτι κατάλαβα, αντί να τοποθετείσαι επί του θέματος;

    Το βρίσκω μία ωραία ενασχόληση αλλά ανάξιά σου. Έχεις ένα ωραιότατο μυαλό, που το σέβομαι, και που πολλές φορές μου έδωσε ωραία τροφή για σκέψη.
     
  7. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Κατ' αρχάς να σ' ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια. Κατά δεύτερον, θα ήθελα να σε διαψεύσω όσον αφορά την ενασχόλησή μου με το flame, το βρίσκω βαρετό hobby. Παρ' όλα αυτά ενοχλούμαι όταν βλέπω να χαρακτηρίζεται το σύνολο όσων συμμετέχουν στις εδώ συζητήσεις μας (και κατά συνέπεια κι εγώ) με τέτοιου είδους εκφράσεις. Το θεωρώ όχι μόνο προσβλητικό αλλά και άδικο.
    Όσον αφορά το θέμα, να είσαι σίγουρη πως θα τοποθετηθώ αρκετά σύντομα.  
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Γλυκύτατος όπως πάντα. Χαίρομαι που δεν διαψεύδομαι στις εκτιμήσεις μου. 

    Ένα ψιλοφλέιμ το παίζεις όμως.  Δεν θα ήθελα να γίνει και εδώ, θα ήταν κρίμα.

    Ας αφήσουμε πίσω τις όποιες έξωθεν εκτιμήσεις περί φόρουμ, δεν αποτελούν πρόσφορο έδαφος για οτιδήποτε πέραν της άγονης αντιαπράθεσης. Δεν είχα στο νου μου την αρνητική κριτική αλλά την θετική παρότρυνση.
     
  9. Lost Hours

    Lost Hours Regular Member

    Ψαρεύω την εναλλακτική σημασία εννοιών όπως της βίας, της κυριαρχίας, της υποταγής .
    Τα ψαρευω μέσα στα συναισθήματα που αναπτύσσονται στις εκφράσεις των παραπάνω εννοιών, στην ουσία δε ψαρευω αλλά βουτάω και καθώς βουτάω εκτινασεται ο χρόνος μακριά, το βάρος του για να είμαι και λιγότερο σαφής.
    Αν βουτάς το bdsm απόκτα μεγαλυτερή σημασία όταν πίνεις καφέ, όχι όταν γαμάς ή γαμιέσαι δέρνεις ή δέρνεσαι. Είναι αφηρημένα έχει δίκιο αυτος, πάλι καλά, η πολυσημία τους δεν έχει μόνο ενδιαφερόν αλλά σε κάνει και πιο διαλακτικό. Κάθισα και έγραψα 3 σελίδες στο word και ανέβασα κείμενο για τις ουσίες, αυτό είναι ένα αναπόφευκτο,ενστικτώδες αποτέλεσμα αν βουτάς, αναγκαστικά βλέπεις και άλλες λέξεις πίσω από τις λέξεις εν γενει αφου βλέπεις άλλες λέξεις πίσω από τις λέξεις που περιγράφουν την δική σου "αποκλίνουσα" συμπεριφορα, αλλά αυτο γάμησε το, μπορεί να μήν είναι και για καλό θα σε κάνει να πίνεις πολλούς καφέδες μόνος σου. Πάντως ωραίο νήμα γιατί άμα ψαρέψετε-βουτάτε καλύτερα λεώ εγω- μέσα στα συναισθήματα που σας δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια της Bdsm εμπειρίας σας μπορεί ο χρόνος να σταματήσει και συνέπως να παρατηρήσετε εσάς, άντε βουτάτε και τότε θα έχουμε βρε τόσες θεωρίες για τις πράξεις όσα μέλη είμαστε
     
  10. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: BDSM και Ψάρεμα

    Δεν ψαρευω ποτε..κουραστικο
    Ευτυχως παντα με ψαρευουνε.
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: BDSM και Ψάρεμα

    Είναι όμορφο και δυνατό το θέμα σου . Ως εκ τούτου είναι δύσκολο να απαντηθεί 
    Ως ερώτημα είναι εσωστρεφές και τα εσωστρεφή ερωτήματα είναι δύσκολα
     
  12. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: BDSM και Ψάρεμα

    οταν ειδα τον τιτλο ειπα ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

    καταλαβαν πως κανενας δεν γαμαει εδω ( ολοι ειμαστε για ανταλλαγη αποψεων και εκθεση ιδεων ) οποτε θα το ριξουμε στο ψαρεμα...

    μετα απογοητεύτηκα!