Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

κοινωνικο status vs bdsm status

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Jomaru, στις 13 Ιανουαρίου 2009.

  1. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Το κοινωνικό στάτους καθορίζεται από το επάγγελμα?

    Δηλαδή αν εγώ είμαι γόνος μεγαλοαστικής οικογένειας με μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό και δουλεύω σε δημόσιο σχολείο ως δασκάλα, ποιό το κοινωνικό μου στάτους?


    Και βρε παιδιά,τα έχουμε ξαναπεί αυτά νομίζω.
     
  2. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Οφείλω να ομολογήσω πως πάμε από το κακό στο χειρότερο. Μετά τα νήματα που πραγματεύονταν τη σχέση ανάμεσα στο σαδισμό - μαζοχισμό και τις τραυματικές εμπειρίες των παιδικών χρόνων (δεν αναφέρομαι φυσικά στα τελευταία polls της Syrah αλλά σε ερώτηση, συμπαθούς κατά τα άλλα, μέλους που, ως άλλη Τένια Μακρή, ζητούσε να περιγράψουμε εμπειρίες των παιδικών μας χρόνων), μετά την πολιτική θεώρηση του BDSM, προέκυψαν και νήματα που σχετίζουν το επάγγελμα ή το κοινωνικό status με το BDSM status του καθενός μας. Τι θ' ακολουθήσει; Κανένα νήμα του τύπου "bank account statement και bdsm status" ή μήπως "Ε9 και bdsm status";

    Δε βρίσκω καμία απολύτως σχέση ανάμεσα στο κοινωνικό status, όπως και να ορίζεται αυτό, και στο status που επιλέγει στα πλαίσια του BDSM. Οι ερωτικές επιλογές του καθενός δεν έχουν να κάνουν ούτε με το μορφωτικό του επίπεδο, ούτε με το επάγγελμά του, ούτε, φυσικά, και με το πλήθος των ψηφίων του τραπεζικού του λογαριασμού.
     
  3. Jomaru

    Jomaru Guest


    φυσικα ολα αυτα αποτελουν την δικη σου αποψη και ο ευτελισμος ενος θεματος που δεν σε ενδιαφερει το περιεχομενο του με το να το κατακρινεις ειναι εντελος ακαμπτος. φυσικα θα μπορουσες να κανεις κατι αλλο οπως ενα πριβε μηνυμα για να μου πεις ξερεις αυτο που γραφεις δεν ειναι ετσι κι ετσι κι αλλιωτικα. οπως επισης να εκφερεις την αποψη σου για ασχετο απο την ερωτηση μου, αν δεν σε ενδιαφερει το θεμα απλα μην απαντησεις. αν θες να κανεις γενικωτερη κουβεντα για το καλο της κοινωνια του bdsm και τα λοιπα ανοιξε ενα νημα και εκφερε την γνωμη σου. οπως και οι υπολοιποι που γραφουν ασχετα επι του θεματος.

    το ποιος εισαι γενικωτερα καθοριζει διαφορα στη ζωη σου απο το ποιο επαγγελμα διαλλεξες απο το bdsm που διαλλεγεις απο το χρωμα αυτοκινητου που εχεις απο το να διαλλεγεις να λες την αποψη σου παντου για ολα τα θεματα σ αρεσουν δεν σ αρεσουν και να κατακρινεις θεωρωντας την αποψη σου απολυτη και ισχυρη, ολα αυτα και αλλα πολλα ειναι στοιχεια της προσωπικοτητας σου που σε αντικατοπτριζουν.

    Υ.Γ. οπως επισης η κολακιες προς αλλα μελη ειναι σιχαμερη..
     
  4. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Οφείλω να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη που δεν απάντησα στην ερώτηση, τουλάχιστον με τον τρόπο που ήθελε ο νηματοθέτης (παραθέτοντας δηλαδή την επαγγελματική μου δραστηριότητα και την οικονομική - κοινωνική μου κατάσταση), αλλά απάντησα στο κατά πόσο πιστεύω πως έχει σχέση το κοινωνικό status με το bdsm status. Ωστόσο, θα συμφωνήσω μαζί του πως οι επαγγελματικές επιλογές, οι επιλογές στην ερωτική ζωή, το μορφωτικό επίπεδο και πολλά άλλα, δείχνουν, αν τα λάβουμε ως σύνολο, το ποιος είναι ο καθένας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως σχετίζονται άμεσα το ένα με το άλλο.
    Κι επιπλέον, δεν ευτελίζω το συγκεκριμένο νήμα. Απλά διαφωνώ με τη λογική του καθορισμού προτύπων για κάθε status με βάση στοιχεία που δεν άπτονται ούτε κατ' ελάχιστο με το bdsm.

    Υ.Γ. Το προσβλητικό ύφος του νηματοθέτη θα παραμείνει ασχολίαστο
     
  5. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: κοινωνικο status vs bdsm status

    Kαλό είναι να μην κρίνουμε τόσο τα νήματα που θέτονται,αλλά τη συμπεριφορά ή τη συμμετοχή μας σε BDSM νήματα που έχουν ήδη τεθεί.. Τα πιο πολά νήματα έχουν τύχει αδιαφορίας και στις πιο πολλές φορές οι λίγες απαντήσεις είναι άσχετες...
    Σε ένα φόρουμ που έπληξα με τον παπαγαλισμό για τάχα επιβάρυνση της πλειοψηφίας των μελών με διάφορα προσωπικά θέματα,διαπιστώνω πως η συντριπτική πλειοψηφία δεν ασχολείται καθόλου με τα νήματα,μόνο ως προς την ανάγνωση και άμα.. Ακόμα και σε polls βλέπω σε ένα φόρουμ εκατοντάδων μελών τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε ψηφοφορία (και χωρίς σχολιασμό απαραίτητα) να αγγίζει τις 70 ψήφους με το ζόρι.. Και μετά αλληλοκαταριόμαστε ότι διώχνουμε τα περισσότερα μέλη..
    Για αυτό την επόμενη φορά σε κάποιον οποιοδήποτε διαπληκτισμό που θα διαβάσω ατάκα του τύπου:τι θα πουν τα νέα μέλη και πως θα κρίνουνε το χώρο, αν θυμηθώ θα απαντήσω: έχω χεσμένα τα νέα μέλη και όλα τα δυσαρεστημένα μέλη που δεν προσφέρουν το παραμικρό ή προσφέρουν μόνο αυτό στα τόσα νήματα.. Αυτά..
     
  6. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: κοινωνικο status vs bdsm status

    εγω ειμαι ''Αστροναυτης''!!


    Αν δεν με πιστεύεται, μολις θα με γνωρίσετε μπορω να σας το αποδείξω:mwink:
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Μου προξενεί μεγάλη εντύπωση που τώρα τελευταία ότι νήματα και να μπουν κρίνονται ορμώμενα από μία υποτακτική τάση δυσπιστίας. 

    Γιατί το ρωτάει αυτό; Γιατί να απαντήσω; Είμαι ανασφαλής. Φοβάμαι να απαντήσω. Κάτι θέλουν από μένα. Δεν μπορώ να δώσω τίποτε. Όχι.

    Κλασσικό, θα έλεγα.

    Chill out, κατ΄αρχάς. Δεν θα σας γαμίσουμε, ούτε θα σας τσακίσουμε, αν δεν παρακαλέσετε γι αυτό. 

    Είμαι καθηγήτρια Αγγλικών, εδώ και 20 χρόνια. Τα τελευταία 10 χρόνια έχω μία θέση διοικητικού υπαλλήλου σε δημόσια υπηρεσία.

    ΥΓ. Δεν παίρνω μέρος σε polls διότι δεν το επιθυμώ. Εξάλλου μάλλον δεν αποτελώ αντιπροσωπευτικό δείγμα.
     
  8. Captain_Morgan

    Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

    Απάντηση: κοινωνικο status vs bdsm status

    lol.Θα συμφωνήσω αν και πρέπει να είμαι ο μοναδικός έλλην πολίτης που δεν χρωστά ούτε ένα cent σε τράπεζα (μόνο σε τοκογλύφους  )..

    A..και για να απαντήσω στον αγαπητό νηματοθέτη, συμβάλλω στην δημιουργία τηλεοπτικών σκουπιδιών
     
  9. Lost Hours

    Lost Hours Regular Member

    ανακατευω σκόνες με υγρά και χαζευω κορυφές στην οθόνη του υπολογιστή
     
  10. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ αλλά λόγω της ΄΄φανταστικής'' επαγγελματικής αποκατάστασης του τυγχάνουν οι απόφοιτοι του κλάδου, εργάζομαι ως ιατρικός επισκέπτης .Μια ζωή οοοοοοοοοοοοοοοοοοοπως την ονειρευόμουν .Αστειεύομαι.Μισ χαρά είμαι...
     
  11. Her0ica

    Her0ica Regular Member

    Εγω νομιζω πως το θεμα θα επρεπε να ειναι "Μορφωτικο επιπεδο και BDSM"
    Εκει θα μπορουσαμε να μιλησουμε διαφορετικα
    Στην Ελλαδα τουλαχιστον η μορφωση δεν εξαργυρωνεται και μια και το υψηλο στατους στον νεοελληνα ταυτιζεται "με γεματο πορτοφολι" (ειτε ειναι ειτε δειχνει οτι ειναι και απο πισω κυνηγανε οι τραπεζες) τοτε πολυ λιγοι θα ειχαν το δικαιωμα προσβασης σε εναλλακτικους τροπους εκφρασης.
    Το ορμεφυτο ,η φυση δηλαδη του καθενα,καθοριζει ποιος ειναι ειδικα σε οτι εχει να κανει με θεματα σεξουαλικης εκφρασης
    Ο ανθρωπος δεν γινεται γεννιετα
     
  12. Artemis

    Artemis Ανήκω σε Μένα

    Re: Απάντηση: κοινωνικο status vs bdsm status

     
    Last edited: 16 Ιανουαρίου 2009