Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Diaper Fetish

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 3 Δεκεμβρίου 2007.

  1. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Diaper Fetish

    Δεν σε πιστευω. Οχι!!!!! προσκυνω και αυτοκτωνω!!!!! Η γραμματοσειρα προκαλει ηδονη; Φανταζομαι πως οχι. Αλλα τοτε γιατι γνωριζεις ολα αυτα; Τι σχεση εχουν με το φετιχ αυτο; ποσο σημαντικες ειναι αυτες οι πληροφοριες που εχεις μαζεψει; ΝΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ Η ΠΑΝΑ, ΤΑ ΚΟΤΣΙΔΙΑ, ΤΟ ΛΕΥΚΟ, ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ, ΟΙ ΠΙΠΙΛΕΣ, ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!! Η ΒΙΟΦΑΡΜ ΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.. ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΕΣΥ!!!!!!! 

     

     
     
    Last edited: 14 Ιανουαρίου 2009
  2. smasher

    smasher Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Diaper Fetish

    Ηρέμησε, φίλε μου, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις έτσι.

    Είναι απλές πληροφορίες για όσους θέλουν να θυμούνται τις παλιές καλές ημέρες της εποχής εκείνης.

    Όλα αυτά τα έχω ζήσει με τα ίδια μου τα μάτια, είτε περνώντας από τα ράφια των σουπερμάρκετ ή τις βιτρίνες των φαρμακείων, είτε κοιτάζοντας τις διαφημίσεις στην TV.

    Δυστυχώς, περνάνε πολύ γρήγορα τα χρόνια και μεγαλώνοντας ξεχνάμε σιγά-σιγά όλες αυτές τις τρυφερές στιγμές που ζήσαμε εκείνες τις νοσταλγικές εποχές τότε που ήμασταν ακόμα μωρά παιδιά.

    Γι'αυτό, σταμάτα επιτέλους να ουρλιάζεις σαν τρελός!!!

    Δεν συντρέχει ο παραμικρός λόγος να πανικοβάλλεσαι και να παριστάνεις τον ζογκλέρ.


    ΥΓ: Οι εικόνες που ανέβασες με τον "γερόλυκο" της ροκ Mick Jagger και τον Barack Obama με την παραμορφωμένη φάτσα του με κάνουν να κλαίω στην κυριολεξία από τα γέλια!!! 

     

     

    Λατρεύω πολύ τα καυτά κορίτσια, τις αστραφτερές celebrities, την αισθησιακή lingerie, το Playboy, το Penthouse, το Celebrity, το InStyle και τις ερωτικές ταινίες. Αυτός είναι επίσης και ο λόγος που φοράω πάνες 24 ώρες το 24ωρο και κάνω έρωτα παίζοντας με το πέος μου όπως το αγόρι της φωτογραφίας.

    (ΥΓ: Διαπιστώθηκαν κάποια ορθογραφικά λάθη στο κείμενό σου τα οποία διορθώθηκαν επιτυχώς.)
     
    Last edited: 14 Ιανουαρίου 2009
  3. extreme32

    extreme32 Regular Member

    τον ατιμο. εχει δικιο. Ο Jagger και ο Obama. Μοιαζουν. Δεν ειναι αλλα μοιαζουν. Αναμνησεις ναι. Το δεχομαι. Δεν ξερω. Ισως αντεξω και δεν πω τιποτε αλλο. (σημερα)
     
  4. smasher

    smasher Regular Member

    My boy, οι φωτογραφίες που ανέβασες χθες το βράδι μ'έκαναν να σκάω από τα γέλια!

    Μια φιλική συμβουλή: μην τσαντίζεσαι με το παραμικρό. Κράτα την ψυχραιμία σου και προπαντώς, φιλοσόφισε και λίγο τα πράγματα!

    Κι αν θες, μέχρι και τους Keef RiffHard, Ron Wood και Bill Wyman μπορώ να ανεβάσω για να σε αποζημιώσω και με το παραπάνω, μιας και ξέρω ότι είσαι ένας φανατικός οπαδός των Rolling Stones!

    Για την Γεωργούλα μας έχω μια φωτογραφία-έκπληξη της φιλενάδας της Karlie και για την Δώρα επτά φωτογραφίες του ABDLForums!


     



     

     

     

     

     

     

     
     
  5. ShyMistress

    ShyMistress Regular Member

    Απάντηση: Re: Diaper Fetish


    Στο ποστ #92 μας ενημέρωσες οτι "έκλαιγες από τα γέλια". Τελικά τι από τα δυο συνέβη?
     
  6. smasher

    smasher Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Diaper Fetish

    Δεν έχει σημασία εάν έκλαιγα ή έσκαγα από το πολύ γέλιο μετά άπ' όλα αυτά που είδα. Οι εικόνες με τον "γερόλυκο" της ροκ και τον νεοκλεγέντα "πλανητάρχη" έχουν μεγάλη πλάκα.

    Οι γκριμάτσες του Jagger και του Obama ήταν τόσο κωμικές που δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου.

    Κι επειδή ήθελα να σοβαρευτούμε λιγάκι κι να αφήσουμε στην άκρη τα αστεία, έβαλα δυό φωτογραφίες του "γερόλυκου" και του "πλανητάρχη" σε πιο ήρεμες και συνάμα πιο χαλαρές στιγμές.

    Άπ'ότι φαίνεται, ο φίλος μας extreme32 εκτιμά πολύ τους Rolling Stones και ακούει αρκετά συχνά το "SATISFACTION" και τις άλλες κλασσικές επιτυχίες των γερόλυκων της ροκ. Του υποσχέθηκα τρεις φωτογραφίες των υπόλοιπων Stones, Keith Richards, Ron Wood και Bill Wyman ως ανταμειβή για την καρικατούρα του Jagger, καθώς επίσης και ένα poster του group σαν bonus.



     

     

     

     
     
  7. smasher

    smasher Regular Member

    Δεν ξέρω αν γίνεται να ενσωματώσω (embed) videoclips στην ιστοσελίδα. Είδα ένα βίντεο του Thor Crusoe από το YouTube που ανέβασε ο extreme32 και σκέφτομαι σοβαρά να ανεβάσω κανά δυό ακόμα.

    Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω URLs, αλλά απλώς να ανεβάσω αρχεία Windows Media, RealMedia, DivX και QuickTime. Δεν νομίζω όμως ότι επιτρέπεται το ανέβασμα videoclips για παιδιστές και ενήλικα μωρά στο site. Πρέπει να λάβεις και την σχετική άδεια από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας για να το κάνεις αυτό.

    Όσο για τις εικόνες, αυτό είναι άλλη υπόθεση!
     
  8. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Ποιο ειναι παλι αυτος ο Thor και πότε ανεβασα βιντεο του στο You Tube???? Δεν το πιστευω!!!! Αυτο το ερασιτεχνικο με τις πανες; ετσι οπως το ειπες νομιζα μιλουσες για κανενα διασημο σκηνοθετη. Λοιπον βγαζεις πολυ χαριτομενα συμπερασματα φιλε μου. μιλαω για τη σιγουρια οτι πεθαινω για Rolling Stones. Nα σου πω την αληθεια αν και με τη μουσικη εχω μεγαλη αγαπη, τα τραγουδια των stones που γνωριζω ειναι μετρημενα στα δαχτυλα μου. δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα δεν ειναι ο Jagger στη φωτογραφια που εβαλα. ουτε ο Obama. Απλα οταν διαβασα το ποστ που εκανες αναλυση στη γραμματοσειρα φρικαρα και εγραψα στο google τις λεξεις - κλειδια "crazy face" και πατησα το κουμπακι που λεει "εικόνες" για να βρω ενα προσωπο που να περιεγραφε την φρικη της στιγμης. και βρηκα αυτα τα δυο προσωπα. δεν νευριαζω, δεν τρελαινομαι, δεν παθαινω τιποτα. προσπαθω απλα να καταλαβω τον τροπο που σκεφτεσαι. Θα τα καταφερω. Σε καλο δρομο βρισκομαι.

     
     
    Last edited: 18 Ιανουαρίου 2009
  9. smasher

    smasher Regular Member

    Ναι, αλλά έγραψες σ'ένα ποστ ότι οι δυό μασκαράδες που ανέβασες μοιάζουν αρκετά με τον "γερόλυκο" Mick και τον νέο πλανητάρχη! Μην με κάνεις πάλι να σκάσω από τα γέλια γιατί στο τέλος θα με τρελάνεις και θ'αναγκαστώ να βάλω τις φωνές!!!!

    Ο Thor είναι χρήστης του YouTube και έχει την δική του προσωπική σελίδα στο Internet (http://diaper-video.com/). Πολύ σωστά το είπες, γιατί το βίντεο (amateur diaper 010) είναι όντως ερασιτεχνικό.

    Και επειδή το YouTube λογοκρίνει τις αισθησιακές σκηνές, ο φίλος μας αναγκάστηκε να κόψει κάποια προκλητικά πλάνα. Ωστόσο μπορείς να βρεις τα βιντεοκλίπ στην πλήρη τους μορφή στην επίσημη ιστοσελίδα του Diaper Video.

    Πολύ ενδιαφέρουσα η εικόνα που ανέβασες με τα δυό Ασιατόπουλα. Τα συγχαρητήριά μου.

     
     
  10. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Re: Diaper Fetish

    Αλήθεια smasher ξέρεις αν στην εικόνα που ανέβασε ο extreme32 είναι ο Andrei και η Cresilda ή ο Blant και η Tanya, γιατί δεν καλοφαίνονται;


     
     
  11. smasher

    smasher Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Diaper Fetish

    Δεν νομίζω να είναι έτσι όπως το περιγράφεις, φιλαράκο. Η φυσιογνωμία αυτού του αντρόγυνου μάλλον παραπέμπει σε Ασιάτες από την Ταϊλάνδη, την Ιαπωνία ή το Βιέτ Νάμ.

    Να σου πω την αλήθεια, εγώ ξέρω περισσότερο τα κορίτσια και τα αγόρια της GND (βλέπε Adult Baby Source, Xtreme Diaper, We Love Plastic): Hiroko, Hanako, Bonnie, Sarah, Danni, Natalie, Paige, Sage, Kate, Melanie, Fiona, Sunny, Felicity, Brooke, Megan, Rose, Leanne, Cecille, Wendy, Maria, Candy, Peter, Richie, Robbie, Calob (μην αναφέρω και άλλα ονόματα γιατί θα μπερδευτώ στο τέλος). Είναι όλοι τους Αμερικάνοι, με εξαίρεση την Hiroko και την Hanako που είναι Γιαπωνέζες.
     
  12. smasher

    smasher Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Diaper Fetish

    Άλλωστε έχω κάποιες πολύ ωραίες φωτογραφίες από αυτά τα ατίθασα μωρουδέλια. Ελπίζω να υπάρχουν και αρκετά μέλη της online κοινότητας (εκτός από την Δώρα, την Μιρέλλα και την Γεωργία) που να έχουν περίπου τα ίδια χαρίσματα με αυτά τα "πιτσιρίκια".

    KIMMY