Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

τα 30 τι ηλικία είναι???????

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 14 Ιανουαρίου 2009.

  1. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: τα 30 τι ηλικία είναι???????

    Τα πέντε στάδια της διαδικασίας
     
  2. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ακουσε με, πιστεψε με, εχω ιδιαν πειρα!
    Ειναι ολεθριο, ειναι σαν να παραιτεισαι απο την ζωη, σαν να κατεβαζεις ρολλα, σαν να απεχεις.
    Ξερεις κοπελλα μου, το εκανα κι εγω αυτο!
    Ακουσε με τα ξερω απο πρωτο χερι.
    Καποια στιγμη βαρεθηκα, απογοητευτηκα, κλειστηκα μεσα (ψυχολογικη αντιδραση οπου εσυ κλεινεσαι μεσα, ουσιαστικα ομως αυτο που κανεις ειναι το, "Σας κλεινω ολους εξω, θελω την ησυχια μου").
    Ομως ενω στην αρχη χαλαρωνεις, νοιωθεις ξεγνοιαστα, στην ουσια αυτοκαταστρεφεσαι.
    Κλεινεις ενδομυχα τους αλλους εξω, υπαρχουν ομως και πραγματα που οσες πορτες και να κλειδωσεις βρισκονται παντα εκει μεσα, μαζι σου.
    Εμμονες, αγοραφοβιες, φοβιες γενικα, παραμονευουν στις σκοτεινες γωνιες του σπιτιου να σου "επιτεθουν".
    Σε κυριευει νευρικοτητα, εκνευριζεσαι με πραγματα που ποτέ δεν θα σου συνεβαινε πριν, βγαινεις να πας στο σουπερ μαρκετ, στην τραπεζα, να πληρωσεις εναν λογαριασμο και κοιτας γυρω σου σαν το τρομαγμενο ελαφι που του την πεφτουν τα θηρια.
    Και οταν γυρισεις στην υποτιθεμενη ασφαλεια του σπιτιου σου διπλομανταλωνεις, μην μπουν οι κλεφτες, αφουγκραζεσαι ποιος περνα απ' εξω, ποιος ανεβαινει τις σκαλες και καταλαβαινεις πως το μονο που καταφερες ειναι να αρρωστησεις εσυ ψυχικα.
    Ακους εξω απο την πορτα σου την ζωη, τον κοσμο να προχωρα, να διασκεδαζει, και εσυ να μενεις πισω.
    Πιστεψε με ειναι σαν να αυτοκτονεις καθε μερα.
    Ναι, αλλαξε ο,τι σε ενοχλει, ο,τι σε κανει να αισθανεσαι αβολα, ομως ΜΗΝ απομονωνεσαι.
    Καποτε, οταν εγω περασα κατι τετοιο μα σοφη φιλη μου Mistress μου ειπε: "Εν αναγκη φυγε, πηγαινε σε αλλη πολη, με αλλο ονομα, ΜΗΝ εγκληματεις ομως κατα του εαυτου σου".
    Ναι, οκ, γινεσαι 30.
    Και λοιπον?????
    Σε "τρεχω" κι αλλα 10 χρονια, πιο μπροστα ακομη!
    Ξερεις πως λιωνουν οι αντρες για κατι υπεροχες, εκφυλες 40αρες???????
    Ξερεις ποσες μ__ναρες που βλεπουμε καθημερινα στην tv εχουν ξεπερασει τα 55??????
    Ζησε την ζωη σου κοπελλα μου, 30 θα γινεις, οχι 130.
    Η ζωη ξεδιπλωνεται μπροστα σου και ειναι ΟΛΗ δικη σου και μονο για εσενα! ΖΗΣΕ ΤΗΝ !   
     
    Last edited: 15 Ιανουαρίου 2009
  3. cider

    cider Kitchen master

    Νόμιζα ότι στα 30 είχα περάσει κρίση, μέχρι που έκλεισα τα 40... Εκεί να δεις. (Δε βοήθησε καθόλου, σε συμβολικό επίπεδο, και το γεγονός ότι παραμονή των γενεθλίων μου έκανα την πρώτη εξαγωγή δοντιού).

    Η αλήθεια είναι ότι από τα 30 άρχισα να συνειδητοποιώ σε τι στραβό δρόμο με είχε βάλει η μαλακία των 25-26, που για μένα υπήρξε η περίοδος της Μεγάλης Αλαζονείας, τότε που νόμιζα ότι είχα πιάσει τον πάπα απ' τα αρχίδια και ότι είχα γίνει κοινωνός της Απόλυτης Γνώσης... Περίοδος που ακόμα πληρώνω τα σπασμένα της.

    Τα 30 είναι ωραία. Και τα 40, τελικά.
     
  4. female

    female Contributor



    Ωραία τα λένε οι "από πάνω" μου.

    Μην αγχώνεσαι για τα 30. Είναι πολύ νωρίς. Μην το εξαντλήσεις από τώρα, αλλιώς τι θα έχεις να ασχολείσαι όταν είναι να κλείσεις τα 80 ;

    Στα 30 πιάνει κάποιους το άγχος της τεράστιας σοβαρότητας "τώρα είμαι ενήλικος" και καταπίνουν τη στέκα του μπιλιάρδου. Για να περάσουν καλά χρειάζονται ικανή ποσότητα αλκοόλ να ξεχάσουν πως είναι 30 και ...ενήλικες, ή δεν περνάνε ποτέ καλά. (Στα 40 το ΄χεις δει πως είναι μούφα το παραμύθι, κι αρχίζεις μάλλον να κοιτάς πιο πολύ την ουσία.) Δεν κάνουν οι δεκαετίες τη διαφορά -- αλλά η ωριμότητα που έρχεται φυσικά και στην πράξη, όχι στη θεωρία. Καλά τα λέει ο Captain Morgan -- δεν χρειάζεται να αποδείξουμε πως είμαστε πια... σοβαροί πουλώντας σοβαροφάνεια. Στο διάολο τα στερεότυπα.



     
  5. cider

    cider Kitchen master

    Kαι για να σπονσονάρω female, συμπληρώνω ότι εκεί γύρω στα 34-35 κατάλαβα ότι μπορώ να είμαι όσο καραγκιόζης θέλω, άμα θέλω, να είμαι πολύ πιο ανεκτικός σε κάποια πράγματα (κυρίως πράγματα που έχουν να κάνουν με την κοσμοθεωρία μου), να μη βάζω καθόλου νερό στο κρασί μου σε άλλα (κυρίως θέματα που έχουν να κάνουν με τα γούστα μου) και άλλα ωραία.

    Κάπου στα 40 έμαθα να αφήνω τους συνομιλητές μου να μιλάνε κα να μην τους διακόπτω συνέχεια για να πω μαλακίες... Πραγματική απελευθέρωση
     
  6. Avalonia

    Avalonia Regular Member

    Εγώ γιατί δεν πέρασα ποτέ τέτοια κρίση? Να φταίει που έχω μείνει στα 25 εδώ και 13 χρόνια??? Υποψιάζομαι πως δεν πρέπει να παίρνει κανείς τόσο σοβαρά την αριθμητική. Αν και βρίσκω σαχλές τέτοιου είδους "σοφίες"... έχω την εντύπωση πως τουλάχιστον από ψυχολογικής απόψεως (και δυστυχώς όχι από βιολογικής) όσο νιώθεις είσαι.
     
  7. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    για εμένα τα 30 ήταν οι άλλοι. άρχισα να βλέπω τους άλλους να αλλάζουν, όπως είπαν και οι παραπάνω, πολύ κόσμος στα 30 θέλει να μεγαλώσει. ειδικά οι κοπέλες που μπαίνουν σε διάφορα "κρίσιμα" στάδια (μεγαλοκοπέλες γαρ πρέπει να νοικοκυρευτούν). Και φυσικά αυτές οι διαδικασίες είναι πολύ πιο υπογειες από όσο φαντάζεσαι και επηρεάζουν πολύ περισσότερους ανθρωπους που πίστευες πως δεν είχαν φόβο.

    εκεί λοιπόν πρέπει να αποφασίσεις που στέκεσαι. Θα μπεις στο παιχνίδι της "ενηλικίωσης" ή όχι. Γιατι αρκετοί άλλοι μπαίνουν. Όπως είπες κι εσύ οικονομικά κι εγώ προσπαθώ να είμαι απρόσβλητος (στην ολιγάρκεια μου) κι έτσι το κομμάτι της δουλειάς είναι μάλλον το μικρότερο που με επηρεάζει. Αλλά για πολύ κόσμο είναι σημαντικό μέσα στη διαδικασία του "νοικοκυρέματος".

    όταν μάλιστα ακούς και διάφορα στεγαστικά, αρχίζεις και καταλαβαίνεις ότι η μετεβλήθη εκτός μου ο ρυθμός του κόσμου.
     
  8. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: τα 30 τι ηλικία είναι???????

    H πιο super και δημιουργική(μα σε όλα τα επίπεδα  ) ηλικία..  
     
  9. Lady_in_Red

    Lady_in_Red Regular Member

    αυτό με το νοικοκύρεμα είναι που με σκιάζει....Ρε δεν μπα να φωνάζεις εσυ "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕ" τίιιιιιιιποτααααα.....Με το συμπάθειο αλλα μου τα χουν κάνει τσουρέκια!!!! Και όλοι οι γύρω που νοικοκυρεύτηκαν κι έμεινα να καμαρώνω παιδιά άλλων. Και πάντα εκείνο το βλέμμα του πατέρα μου με την οδύνη στη γωνία - θα παντρευτεί το σκασμένο ή θα με σκάσει?-

    Κι εγω δεν θέλω κι όλοι οι άλλοι θέλουν... Σύντομα μου φαίνεται θα μετρήσω τον τρίτο γκόμενο που την είδε "είναι κοπέλα για σπίτι", που θα τρώει σουτ. όχι από καμια φοβία, μην νομίζετε, αλλα όλοι το βρίσκουν εύκολο να κάνεις ένα γαμο και μετά αμα δεν γίνεται τίποτα ,δεν βαριέσαι τι τα 'χουμε τα διαζύγια. Εγώ πάλι άμα παντρευτώ θέλω να 'μαι σίγουρη πολύ, να μην χρειαστεί να σκέφτομαι χωρισμούς και τα ρέστα, να αισθάνομαι καλά και οτι θα φτιάξω οικογένεια και όχι μπουρδέλο...αλλιώς δεν βρίσκω κανένα νοημα!!!!!

    Η ατάκα "καλό είναι η γυναίκα σου να μην ξέρει πόσα λεφτά βγάζεις" και "τα έξοδα μισά μισά" σας ακούγονται σχόλια οικογενειάρχη? (ρε μπας και είμαι εγω η ζαβη?)

    Υ.Γ. Για να μην με περάσετε για κανα γκομενάκι Β διαλογής και καλή δουλειά έχω και για οικογένεια ιδανική είναι και τον καφέ μου τον πληρώνω και δεν περιμένω από τον αλλο τίποτα. Γενικώς δεν είμαι η γκόμενα που κοιτάει πορτοφόλι
     
  10. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Κι εγώ τριαντάρισα...και?Σιγά μην αγχωθώ.Μια χαρά είμαι.Προβληματισμένος για τη ζωή τη δική μου και της οικογένειας μου.Να τους προσφέρω τα καλύτερα,αλλά δεν θα αγχωθώ.Είμαι στην πιο παραγωγική φάση της ζωής.Όλα καλά...χαλαραααααααααααααααααα που λέμε κι εμείς στην Θεσσαλονίκη.  
     
  11. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: τα 30 τι ηλικία είναι???????

    Δηλαδη οσες εχουν καλη δουλεια , πληρωνουν τον καφε τους και λενε πως ειναι για ''σπιτι'' ειναι Α' διαλογης???

    Εδω εχουμε φτασει ....

    Σε πληροφορώ πως εχω συναντησει κοπελες που εκαναν τις πιο βρώμικες δουλειες , αλλες κοπελες που οχι μονο τον καφε τους δεν ειχαν να πληρωσουν αλλα ουτε τα βασικα να αγορασουν και αλλες που δεν ηξεραν να τηγανισουν ουτε αυγο .... και ομως τους βγαζω το καπελο !!! Ισως να ειναι και μια κατηγορια παραπανω απο Α' διαλογης...

    Ειχε ο λογος τους ''βαρος'', ειχαν αξιοπρεπεια , ηθος , ντομπροσυνη και ας ηταν βουτιγμενες στα σκατα μεχρι το λαιμο. Χαμογελουσαν οταν ερχονταν τα αναποδα και δακρυζαν απο χαρα οταν γινοταν κατι καλο ....

    Ας μην ζουμε σε αυταπατες και νομιζουμε πως ενα κοινωνικο στατους μας κανει ''Α' διαλογης''...
     
  12. imagine

    imagine Regular Member

    Θεωριτικη, εσυ μπορεις να λες οτι εισαι ακομα 25. Κατα τα αλλα απλα περνας μια κριση ταυτοτητας, βλεπεις τον εαυτο σου στον καθρεφτη και αναρωτιεσε αν εισαι πραγματικα αυτο που θα ηθελες να εισαι. Αν οντως εισαι χαμογελας, σηκωνεις ψηλα το κεφαλι και περιμενεις με χαρα τα 40, αν οχι ειναι καιρος για αλλαγες.