Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. Emma

    Emma Contributor

  2. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Τα κανάλια μας έπρηξαν όλες αυτές τις ημέρες για τη "γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας" και ένα σωρό λεπτομέρειες για την υπόθεση της απαγωγής του μεγαλοεφοπλιστή.

    Θεμιτό. Ποια όμως επιχείρηση - έστω λιγότερο γιγαντιαία - στήθηκε (και τι είπαν τα κανάλια) για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι κατά της Βουλγάρας οικιακής βοηθού και συνδικαλίστριας; Η γυναίκα είναι 20 ημέρες στο νοσοκομείο σε κάκιστη κατάσταση - στην καλύτερη να χάσει την όραση από το ένα μάτι. Δέκα μέρες έκανε η αστυνομία να ασχοληθεί με το θέμα ενώ οι δικαστικές υπηρεσίες ακόμα δεν έχουν κινήσει αυτεπάγγελτη διαδικασία για ποινική δίωξη κατά αγνώστων! Περιμένουν άραγε την άτυχη - αν τη γλυτώσει - να υποβάλει μήνυση;
     
  3. τασος0

    τασος0 Regular Member

    Απάντηση: Ειδήσεις

    αφεντικα κ δουλοι δεν ειναι το ιδιο οπως βλεπεις
     
  4. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Re: Απάντηση: Ειδήσεις

    Σίγουρα έτσι είναι. Τουλάχιστον ας αναδεικνύουμε κάτι τέτοιες "ομορφιές" και να τις περνάμε σε όσους περισσότερους μπορούμε...
     
  5. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Tα κανάλια γενικώς έχουν μια τάση να μας πρήζουν με διάφορα. Γι'αυτό υπάρχει το τηλεκοντρόλ. Αν έχει χαλάσει το τηλεκοντρόλ, παίζει και ο διακόπτης. Αν έχει χαλάσει και ο διακόπτης, η μπρίζα. Θέμα θέλησης είναι όλα.

    Κάποιος κάποτε μου είχε πει οτι το επίπεδο μιας χώρας το καταλαβαίνεις απο τρία πράγματα. Πώς φέρεται στους μετανάστες, πώς φέρεται στους ηλικιωμένους, και πώς φέρεται στα ζώα.

    Εδώ μια χαρά τα πάμε και στα τρία, όπως γνωρίζεις.

    Οι μετανάστες άμα τολμήσουν να σηκώσουν κεφάλι τρώνε στη μάπα το βιτριόλι της Περήφανης Ελληνικής Δημοκρατίας μας, η οποία επίσης έχει φροντίσει με μεγάλη στοργή και υπευθυνότητα ώστε οι συντάξεις να εξασφαλίζουν τουλάχιστον ένα κουλούρι την ημέρα για το κάθε γεροντάκι, ενώ η αγάπη μας προς τα άλλα ζωντανά που μοιράζονται μαζί μας στον πλανήτη αποδεικνύεται περίτρανα από τα νεκρά ψάρια στις όχθες των ποταμών και από τα αδέσποτα σκυλιά που αργοπεθαίνουν για μέρες όταν τα φολιάζει κάποιος επειδή ενοχλεί την αισθητική του να τα βλέπει να κατουράνε.

    Πάντως, το να συγκλονίζεσαι και να αηδιάζεις και να σε πιάνει πανικός βλέποντας μια μεροκαματιάρα που τόλμησε να ζητήσει τα δικαιώματά της να της ρίχνουν βιτριόλι δεν είναι ζήτημα επαγγελματικού status. Έχει να κάνει με το αν είσαι άνθρωπος ή όχι.

    Πάμε τώρα στον Παναγόπουλο, ο οποίος, όπως είμαι σίγουρος οτι θα συμφωνήσεις μαζί μου, δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά. Ένας απο τους ανθρώπους της ναυτιλίας που ξεκίνησε απο πολύ χαμηλά και ξεσκίστηκε για να φτάσει εκεί που έφτασε. Δημιούργησε θέσεις εργασίας και μοιραζόταν με τους εργαζόμενους τα κέρδη του (αν θέλεις να ξέρεις περισσότερα γι'αυτό, PM).

    Κακώς τα κανάλια πασχίζουν ξαφνικά να ασχοληθούν μαζί του. Αν ήθελαν να το κάνουν ας το έκαναν όταν έφτιαξε την Blue Star και έσωσε πάνω απο 1,000 θέσεις εργασίας στην καταχρεωμένη Strintzis βάζοντας δικά του χρήματα, μια επένδυση που ποτέ στην πραγματικότητα δεν του γύρισε πίσω.

    Αλλά το "θριλερίστικο" της υπόθεσης κάνει τους χατζηαβάτηδες της καθημερινής μας τηλεθέασης να χορεύουν μπροστά απο την παράγκα τους σα ξεχαρβαλωμένα νευρόσπαστα μέχρι να πρέπει να προσκυνήσουν το επόμενο "θέμα" που θα τους υποδείξει ο πασσάς τους. Στο μεταξύ οι απαγωγείς πίνουν μπύρες και γελάνε βλέποντας όλους αυτούς τους μαλάκες να τους συζητάνε στην TV, ενώ ο Παναγόπουλος αργοπεθαίνει στο κλουβί του και οι αξία των μετοχών των επιχειρησεών του κουτρουβαλάει, θέτοντας σε κίνδυνο χιλιάδες εργαζόμενους.

    Πολύ σωστά.

    Ως μικρο-μικρο-μικρο-μεσαίος Έλληνας επιχειρηματίας (δηλαδή μικρο-μικρο-μικρο-μεσαίο "αφεντικό") θα ήθελα να τεκμηριώσω τη γενίκευση επισημαίνοντας οτι ενώ οι εργαζόμενοι στην εταιρία μου πληρώνονται κανονικότατα κάθε πρώτη του μηνός, εγώ τα τελευταία τρία χρόνια έχω βρεθεί σε 11 διαφορετικούς μήνες να μου κόβεται το κινητό, το σταθερό, το ρεύμα, να μου στέλνουν εξώδικα οι τράπεζες κ.λπ, κ.λπ.

    Δεν τα παρατάω για να γυρίσω στην παλιά μου δουλειά (όπου το γραφείο μου και ο τροφαντός μισθός μου θα με περιμένουν πάντα) επειδή είμαι αλάνι Κυψελιώτης που μεγάλωσε στο υπόγειο της οδού Κρίσης 45, αλλά και γιατί πιστεύω οτι οι 9 "δούλοι" μου είναι ικανότατοι και σύντομα η δουλειά τους θα φέρει αποτέλεσμα. Επίσης πιστεύω οτι είναι πολύ κακό για ανθρώπους σαν και αυτούς να μένουν άνεργοι, και για τους ίδιους, και για το περιβάλλον τους (οικογένεια, κοινωνία, παραγωγικότητα, κ.λπ)

    Στο μεταξύ το Ελληνικό κράτος, αλλά, ακόμα χειρότερα, και πολλοί συνάνθρωποί μου, μου φέρονται λες και η ίδρυση της εταιρίας ήταν έγκλημα αντίστοιχο του να τριγυρνάω στο Σύνταγμα και να κλέβω τα πορτοφόλια των περαστικών.

    Ah well. Όπως και στο BDSM, έτσι και στη δουλειά, μερικές φορές μπερδεύεται ο Αφέντης με τον σκλάβο.


    Χαίρομαι που συμφωνείτε μεταξύ σας.

    Στην πορεία της καμπάνιας ενημέρωσης που φαίνεστε τόσο ανυπόμονοι να ξεκινήσετε, σκεφτείτε λίγο ευρύτερα, και αναρωτηθείτε αν πρέπει να μπογιατίζετε όλους τους Έλληνες επιχειρηματίες με την ίδια βούρτσα ("καρχαρίας", "λαμόγιο", "κλέφτης", "άπληστος" κ.λπ., κ.λπ).

    Τον Παναγόπουλο, πάντως, δεν πρέπει.

    Καληνύχτα σας,
    DocHeart
     
  6. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Τον Παναγόπουλο, πάντως, δεν πρέπει. --> Εγώ δεν τον χαρακτήρισα τον άνθρωπο. Έγραψα μάλιστα ότι είναι θεμιτό, να ασχολούνται με αυτό που του έτυχε. Όμως να πουν και κάτι για την ταλαίπωρη τη γυναίκα! Λες και εσύ κάποια πράγματα για τον Παναγόπουλο που τα κανάλια τα πέρασαν στα γρήγορα.

    Τηλεκοντρόλ --> Εγώ και κάποιοι άλλοι )[οπως και εσύ άλλωστε) δεν περιμένουν να ενημερωθούν από τα ΜΜΜ των μεγαλοεργολάβων και λοιπών αξιότιμων κυρίων και κυριών. Ο πολύς κόσμος όμως δυστυχώς από εκεί (νομίζει ότι) ενημερώνεται.

    Κατά τ' άλλα, συμφωνώ απόλυτα και χαίρομαι που 4 - 5 γραμμές μου, έδωσαν το έναυσμα για μια πιο αναλυτική περιγραφή αυτών που ήθελα να πω. Ευχαριστώ για αυτό.
     
  7. Georgia

    Georgia Owned Contributor

  8. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Re: Ειδήσεις

    Μια εκθεση που αν και πολλα ακουγονται για την ακραια απεικονιση του ανθρωπινου σωματος(μιλαμε για πραγματικους σκελετους σε διαφορες στασεις) καλο ειναι να ανοιξουμε τα ματια μας διαπλατα οταν παμε να τη δουμε.
     
  9. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Μακελειό σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Βέλγιο

    Βέλγιο — Tραγωδία στο Βέλγιο, με δύο νεκρούς, ένα παιδί και ένας ενήλικας σε βρεφονηπιακό σταθμό. Το περιστατικό σημειώθηκε στο Τερμόντ, τριάντα χιλιόμετρα βορειοδυτικά των Βρυξελλών, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
    Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Het Laatste Nieuws, ο άντρας τραυμάτισε τουλάχιστον δέκα παιδιά, ενώ όπως δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο μία εργαζόμενη στο βρεφονηπιακό σταθμό, το θύμα ήταν μέλος του προσωπικού, ενώ ο δράστης ήταν άγνωστος και, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, το πρόσωπό του ήταν βαμμένο άσπρο και μαύρο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κανένα σχόλιο από την αστυνομία.
    Το υπουργείο Εσωτερικών, του Βελγίου, ανακοίνωσε ότι ο δράστης συνελήφθη, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστά τα στοιχεία του. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, τα υπόλοιπα παιδιά και το προσωπικό του σταθμού έχουν μεταφερθεί, σε κατάσταση σοκ, σε κέντρο υποδοχής όπου δέχονται ψυχολογική υποστήριξη.


    Μακελειό σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Βέλγιο - Pathfinder News

    ______________________________________

    Μια 64χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία και η 5χρονη εγγονή της θύματα του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος.
    Μία γυναίκα και ένα παιδί είναι τα θύματα του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που έγινε στις 8.50 το πρωί, στην οδό Λιοσίων, μπροστά στο σταθμό Αττικής.

    Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέχρι στιγμής από την τροχαία, η γυναίκα πήγαινε την εγγονή της στο παιδικό σταθμό και βάδιζαν στο πεζοδρόμιο, όπου όμως ήταν παρκαρισμένο ένα ΙΧ αυτοκίνητο, γι' αυτό υποχρεώθηκαν να κατέβουν στον δρόμο.

    Την ώρα εκείνη ένα μικρό φορτηγό κατασκευαστικής εταιρίας που μετέφερε πίσσα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έκανε έναν ελιγμό και παρέσυρε γιαγιά και εγγονή, τις οποίες πίεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ συνέχισε την τρελή πορεία του, προσέκρουσε σε ένα άλλο σταθμευμένο φορτηγάκι και σε ένα προπορευόμενο λεωφορείο του ΟΑΣΑ.

    Το σταθμευμένο φορτηγάκι μετά τη σύγκρουση έπεσε πάνω σε κολώνα φωτισμού, την οποία έριξε, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε άλλα αυτοκίνητα.

    Η 64χρονη γυναίκα και το κοριτσάκι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της γιαγιάς. Λίγο αργότερα, όπως έγινε γνωστό και από το νοσοκομείο Παίδων υπέκυψε και η 5χρονη.

    kathimerini.gr | Τροχαίο δυστύχημα στη Λιοσίων
     
    Last edited: 23 Ιανουαρίου 2009
  10. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Υπάλληλος απολύθηκε ύστερα από κλήρωση που έγινε από τον υπεύθυνο του καταστήματος που εργαζόταν. Αυτό το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε κατάστημα της Vodafone στην Πάτρα και έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τα σωματεία των εργαζομένων.

    Ο υπεύθυνος του καταστήματος έπρεπε να... απολύσει έναν από τους υπαλλήλους, αλλά δεν ήξερε ποιον να επιλέξει και σκέφτηκε να... βάλει μπροστά την κληρωτίδα.

    Ετσι πήγε στο κατάστημα και όταν έκλεισε, παρακάλεσε τους εργαζομένους να παραμείνουν ζητώντας τους να γράψουν τα ονόματά τους σε ένα χαρτάκι. Στη συνέχεια τα δίπλωσε, τα έβαλε σε μία γυάλα και όλοι οι εργαζόμενοι θεώρησαν ότι θα γίνει κλήρωση για μπόνους από την εταιρεία.

    Επεσαν, όμως, από τα σύννεφα, αφού μόλις ο υπεύθυνος τράβηξε ένα από τα χαρτάκια και σε αυτό αναγραφόταν το όνομα μίας κοπέλας ανακοίνωσε την απόλυσή της.

    Η εργαζόμενη ξέσπασε σε λυγμούς μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που συνέβη, ενώ όλοι οι εργαζόμενοι είχαν μείνει άφωνοι.

    ΠΗΓΕΣ: ΕΘΝΟΣ – troktiko.blogspot.com
     
  11. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Ε,τι να έκανε ο άνθρωπος?
     
  12. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Αρχιμανδρίτης εγκέφαλος κυκλώματος παιδεραστίας (Repost)
    Body: Ένας Αρχιμανδρίτης και ομάδα πολιτών υπεράνω πάσης υποψίας εμπλέκονται σε ένα από τα σκληρότερα κυκλώματα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας στο Διαδίκτυο. Στην κατοχή μάλιστα του Αρχιμανδρίτη που λειτουργεί στην περιφέρεια της Μητροπόλεως Σπάρτης, εντοπίστηκε το «σκληρότερο» υλικό που διέθετε το κύκλωμα.


    Πρόκειται για τον Φώτη Μακρυστάθη που λειτουργεί στην εκκλησία Αγίου Δημητρίου στο Τσεραμιό Σπάρτης και ο οποίος διαμένει στον Πειραιά. Την ώρα που ο Αρχιμανδρίτης βρισκόταν στον εισαγγελέα για να απολογηθεί, η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης γνωστοποιούσε ότι ο Φώτης Μακρυστάθης τέθηκε εκτός ενεργού υπηρεσίας.


    Στους αστυνομικούς, ο συλληφθέντας αρνήθηκε να αποκαλύψει οτιδήποτε, λέγοντας ότι θα τα πει όλα στο δικαστήριο.


    Εκτός από τον Αρχιμανδρίτη, συνελήφθησαν στην Αθήνα, ο μηχανικός Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Σπύρος Συμεωνίδης, επίσης μηχανικός, ο γιατρός Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης και ο επιχειρηματίας Φαίδων Χασιώτης. Εναντίον των τεσσάρων, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για πορνογραφία ανηλίκων με χρήση διαδικτύου κατ' εξακολούθηση και κατά συνήθεια. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή, αλλά πήραν προθεσμία ν' απολογηθούν.



    Επιχείρηση Μyοsis
    Μετά από σήμα της Ιντερπόλ, ότι εντοπίστηκαν από την Αστυνομία του Λονδίνου περισσότερες από 200 ιστοσελίδες για μέλη VIP, μέσω των οποίων διεκινείτο υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, και με τη σημαντική συνεισφορά της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στήθηκε η επιχείρηση με την κωδική ονομασία Μyοsis.


    Η επιχείρηση, που διήρκεσε τρεις μήνες, είχε δύο σκέλη, το δεύτερο από τα οποία ολοκληρώθηκε χθες. Εντοπίστηκαν 137 ηλεκτρονικά αποτυπώματα Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι ήταν χρήστες των συγκεκριμένων ιστοσελίδων. Από τα ίχνη αυτά, ταυτοποιήθηκαν 35 χρήστες.


    Το πορνογραφικό υλικό που διακινούσαν, ήταν απίστευτα σκληρό, και μεταξύ άλλων περιελάμβανε βίντεο στα οποία απεικονίζονταν βρέφη ηλικίας από 6 μηνών, να είναι δεμένα στους αγκώνες και να κακοποιούνται σεξουαλικά από ενήλικες. Οι εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα, αγόραζαν το συγκεκριμένο υλικό, βίντεο και φωτογραφίες, μέσω ιστοσελίδας του εξωτερικού με πιστωτικές κάρτες, με το αντίτιμο των 79,85 δολαρίων.


    Συνολικά, έγιναν έρευνες σε 40 σπίτια, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη, Μύκονο, Ορεστιάδα και Πρέβεζα. Συνελήφθησαν 11 άτομα με την αυτόφωρη διαδικασία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 13. Οι δύο από τους 11 συλληφθέντες είναι μέχρι και σήμερα προφυλακισμένοι, τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ οι υπόλοιποι θα οδηγηθούν σήμερα στους Εισαγγελείς.


    Κατασχέθηκαν 28 σκληροί δίσκοι, 8 φορητοί υπολογιστές και πλήθος CD-DVD, που περιείχαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.


    Την ομάδα ατόμων «υπεράνω πάσης υποψίας», εκτός του Αρχιμανδρίτη, συγκροτούν επιχειρηματίες, πολιτικοί μηχανικοί, ένας D.J, ένας γυναικολόγος και ένας αγγειοχειρουργός, ένας φοιτητής, καθώς και ένας αξιωματικός του Στρατού που υπηρετεί στην Ορεστιάδα, όπου και συνελήφθη.


    Επίσης, εξετάστηκε η εμπλοκή στο κύκλωμα μιας γυναίκας αστυνομικού, η οποία όμως δεν συνελήφθη, γιατί δεν βρέθηκαν αποδείξεις που να στοιχειοθετούν κατηγορίες εναντίον της.