Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καθετήρες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 11 Ιανουαρίου 2009.

  1. imagine

    imagine Regular Member

    Μου αρεσει τοσο πολυ που βλεποντας το βιντεο απορησα γιατι δεν του αρεσε. Ανωμαλη, το ξερω. Παρ ολα αυτα δεν το εχω κανει ποτε, θα ηθελα καποια στιγμη φυσικα μετα απο καταλληλη εκπαιδευση να το κανω, ανωμαλη ειμαι οχι τρελλη.
     
  2. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    πολύ καλό δωρα, το δευτερο βιντεακι ηταν πολυ ανωτερο απο το πρωτο και μαλλον σταγορακια πρεπει ναναι πιο δυσκολο καθως εχουν μεγαλυτερη διαδρομη μεχρι να φτασουν στην ουροδοχο...
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Γιατι δεν δοκιμαζετε και μια εγχειρηση ανοιχτης καρδιας;
    Ολο και καποιο εκπαιδευτικο βιντεακι θα βρεθει στο γιουτιουμπ...
     
  4. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Παραείναι ριψοκίνδυνο αυτο.Αλλά πάλι,αν ο άλλος ξέρει τι κάνει..
     
  5. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: Καθετήρες

    δεν ειναι κακη ιδεα... 
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Είσαι ο πρώτος στη λίστα μου, αγαπητέ. 
     
  7. nickgr40

    nickgr40 New Member

    Πάντως πονάει να ξέρετε. Το πρόβλημα είναι και μετά για μερικές μέρες που τσούζει όταν ουρείς. Δεν θα θελα να το δικίμαζα σε παιχνίδι γιατί αυτός που θα τον τοποθετούσε θα πρεπε να είναι γιατρός ή νοσηλευτής. Δεν είναι τόσο απλό πιστεύω
     
  8. geo1127

    geo1127 New Member

    Μην μπερδέυετε την ιατρική με άλλα θέματα. Αυτό είναι καθαρά ιατρικό θέμα. Υπάρχει κίνδυνος..
     
  9. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Ριγω απο συγκινηση και ανυπομονησια.
    Ειμαι σιγουρος οτι μια νεα χρυση σελιδα στην καρδιοχειρουργικη ειναι προ των πυλων.
    Βλεπω απο τωρα, ως νεος Πητ Παπαδακος τα ρεπορταζ των εφημεριδων ,εξη μηνες μετα:


    "Πρωτοποριακή μέθοδος επέμβασης ανοιχτής καρδιάς έγινε στη Θεσσαλονίκη και μεταδόθηκε ζωντανά με δορυφόρο στη Φλόριντα των ΗΠΑ σε συνεδριακό κέντρο, όπου πραγματοποιούνταν οι εργασίες διεθνούς ιατρικού καρδιοχειρουργικού συνεδρίου.

    Η εγχείρηση, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτική κλινική από την ομάδα της καρδιοχειρουργού Δωρας Σαλονικα, αφορούσε την αντιμετώπιση τελικού σταδίου καρδιακής ανεπάρκειας και παρακολουθήθηκε λεπτό προς λεπτό από τους συμμετέχοντες στο διεθνές συνέδριο.

    Η ομάδα της καρδιοχειρουργού κ. Σαλονικα, χειρουργεί ασθενείς που βρίσκονται στο τελικό στάδιο καρδιακής ανεπάρκειας και κρίνονται ανεγχείρητοι με την συμβατική καρδιοχειρουργική.

    Στην επέμβασή τους χρησιμοποιούν ένα ειδικό τύπο αντλίας υποβοήθησης της αριστερής κοιλίας (Tandem Heart-CE mark). Από τον περασμένο Ιανουαριο η ομάδα της κ. Σαλονικα έχει πραγματοποιήσει παρόμοιες επεμβάσεις με ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα.
    Ο πρωτος ασθενης που υπεβληθη στην επεμβαση,κ. Κατοαποταποδιατης μας δηλωσε σχετικα:¨'Αισθανομαι οτι εχω ξαναγεννηθει.Η κ.Δωρα μ έκανε αλλο ανθρωπο.Θα της ειμαι ευγνωμων για το υπολοιπο της ζωης μου."
    Η μέθοδος αυτή, που εφαρμόζεται εδώ και έξι μήνες από την ομάδα της κ. Σαλονικα, γνωρίζει ήδη την παγκόσμια επιστημονική αποδοχή.

    Η καρδιακή ανεπάρκεια είναι μια εκφυλιστική ασθένεια και αποτελεί μάστιγα της εποχής μας. Εξελίσσεται με δραματικά συμπτώματα που αντιμετωπίζονται φαρμακευτικά, όμως τα αποτελέσματα φτωχά και οι ασθενείς καταλήγουν.

    Μοναδική ελπίδα των ασθενών με καρδιακή ανεπάρκεια είναι η μεταμόσχευση καρδιάς, που όμως δεν είναι εφικτή, αφού συνήθως δεν υπάρχουν μοσχεύματα και περιμένουν μεγάλο χρονικό διάστημα στις λίστες αναμονής. Έτσι η μέθοδος της καρδιοχειρουργικής ομάδας της Δωρας Σαλονικα αποτελεί μήνυμα ελπίδας για εκατομμύρια ασθενείς σε όλο τον κόσμο.

    Να σημειωθεί ότι την εγχείρηση παρακολούθησαν κορυφαίοι καρδιοχειρουργικοί από όλο τον κόσμο, ενώ η μετάδοση της επέμβασης έγινε με τη συνεργασία Ελλήνων, Βέλγων και Αμερικανών τεχνικών, ενώ τα έξοδα της μετάδοσης καλύφθηκαν από τους διοργανωτές του διεθνούς συνεδρίου."
     
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

     
     
  11. Iwnas

    Iwnas Regular Member



    Η τοποθέτηση καθετήρα είναι από τα πρώτα πράγματα που μας έμαθαν όταν αποφάσισα να παρακολουθήσω τη σχολή Νοσοκόμων & Βοηθών Χειρουργίου του Ερυθρού Σταυρού.
    Αν και ποτέ δεν χρησιμοποίησα αυτή τη γνώση σε κάποια συνεδρία είχα την χαρά να εξασκηθώ αλλάζοντας τους καθετήρες της μακαρίτισας της γιαγιάς μου. Οπότε υποθέτω πως έχω κάποια γνώση επί του θέματος.
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Μούρλια. Ξεκινούμε μαθήματα αύριο. 

    ΥΓ. Τα συλλυπητήριά μου.