Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Iδιωτικό BDSM Συμφωνητικό

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Iwnas, στις 20 Ιανουαρίου 2009.

  1. Αυτο ναι...ετσι και το παρουσιασεις σε δικαστηριο μπορει να βρεθεις και "μεσα"
    τωρα... που ειναι το "μεσα"....ψυχιατρειο θα ειναι...φυλακη θα ειναι,με τα
    μαστιγωματα που γραφει...δεν ξερω θα σε γελασω . Ο δικαστης θα αποφασισει  
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Φυσικά οι μή σύννομες συμφωνίες δεν έχουν ισχύ κατά το Ελληνικό δίκαιο. Ο Κορνήλιος έχει δίκιο.

    Έχω μία παραλλαγή του συμφωνητικού που μου φαίνεται λιγότερο γελοία και μερικές παρατηρήσεις σε κάποια επί μέρους σημεία.

    Κανένας ποτέ δεν εισέρχεται σε ουσιαστική, έντονη και παθιασμένη σχέση, με την προοπτική ότι αυτή κάποτε θα λήξει. Διότι αντιβαίνει στην ανθρώπινη φύση. Εξαιρούνται οι επί χρήμασι σχέσεις.

    Πόσο λογικό είναι άραγε το να πηγαίνεις να γαμιέσαι με αγνώστους κατ' εντολήν, πόσο αισθησιακό να γλύφεις τα ούρα σου από το πάτωμα και να τρως τα κόπρανά σου και πόσο συναινετικός μπορεί να είναι ένας δημόσιος εξευτελισμός ("σήμερα, ακριβώς στις 17:30, θα σε ξεφτιλίσω δημοσίως μπροστά σε όλη την κοινότητα. Please act surprised").

    Εφόσον αυτή δεν είναι ντιπ ζώον και φροντίζει τον εαυτό της, ως έχουν υποχρέωση όλοι οι άνθρωποι με σώας τας φρένας.

    Το D/s δεν αφορά sessions και δεν ενέχει επισημότητες και τελετουργίες. Το ανήκειν αποτελεί κατάσταση, βαθύτατα εσωτερική. Εκφράζεται με ποικίλους τρόπους, οι οποίοι επαφίενται στην συγκεκριμένη σχέση των συγκεκριμένων ατόμων.

    Η μη τιμωρία μπορεί να αποτελεί θεμιτή πρακτική. Η μη ανταμοιβή το ίδιο. Δεν απαιτείται τιμωρία όταν ο Μάστερ κρίνει ότι δεν απαιτείται και δεν απαιτείται ανταμοιβή εφόσον η ανταμοιβή, εξ ορισμού, είναι η ικανοποίηση του υπηρετούντος ότι υπηρέτησε όμορφα, πράγμα που συνήθως βιώνεται ιδιωτικώς και εσωτερικά και πολύ όμορφα.

    Εκτός φυσικά από τις φορές που δεν θα υπακούσει, για χ λόγους, οι οποίοι κυρίως σχετίζονται με την πορεία της υποτακτικής μέσα στη σχέση, την πορεία του Κ μέσα στη σχέση, και την ίδια την σχέση που συνεχώς μεταλλάσσεται μέσα σε ένα εύκαμπτο, ανθρώπινο πλαίσιο εξέλιξης.

    Εκτός από τις φορές που θέλει να τον γαργαλήσει παιχνιδιάρικα κάτω από το σαγόνι, προσφωνώντας τον "γουγουτσάκι" (ή "γιαβρί μου όμορφο")

    Μόνο διαμαντένιο μονόπετρο γίνεται αποδεκτό. Το κολάρο θα είναι από ατόφιο χρυσάφι. 

    Δεν υπάρχουν λέξεις ασφαλείας εκτός αν παίζουμε παιχνιδάκια σε κλαμπάκια της Αθήνας. Μέσα στη σχέση ισχύει απόλυτη εμπιστοσύνη και από τις δύο πλευρές. Ειδάλλως, το παρόν δεν έχει ισχύ.

    Οι συμβαλλόμενοι, έχοντες σώας τα φρένας, αναγνωρίζουν το ενδεχόμενο ρίσκο σε οποιεσδήποτε σωματικές ή ψυχικές ή και πνευματικές διεργασίες οι οποίες θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο της BDSM σχέσης, τις αποδέχονται και απαλλάσσουν τον έτερο συμβαλλόμενο από οποιαδήποτε ευθύνη, διατηρώντας το ανθρώπινο δικαίωμα, σε οποιαδήποτε στιγμή κρίνουν σκόπιμο και θεμιτό, να αναφωνήσουν "δεν με χέζεις κι εσύ και το BDSM σου", και να αποχωρήσουν καγχάζοντας ή κλαίγοντας με λυγμούς, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του καθενός.

    Είπαμε: γουγουτσάκι.


    Bitch.

    Μετά τα μεσάνυχτα θα μετατρέπεται στην Σταχτοπούτα.

    Από την Syrah. Για μία πιο επιεική αντιμετώπιση.


    Μόνο ο DocHeart θα έχει το δικαίωμα ιατρικής παρακολούθησης της submissive. Η συντάξασα το παρόν θα αμειφθεί εις είδος, ως προμήθεια για την εν λόγω συμφωνία.

    Την συγκεκριμένη ημέρα, ο Μάστερ θα γίνεται submissive και θα υποφέρει τα πάνδεινα. Στις υποχρεώσεις του συμπεριλαμβάνεται σφουγγάρισμα, μαντάρισμα, στραπόνιασμα και μαγείρεμα ενός ωραιότατου σουφλέ.

    Εκτός εάν, το μονόπετρο είναι μούφα, το κολλάρο επίχρυσο και το σουφλέ βγει τζούφιο. Όλα τα άλλα επιτρέπονται. Η submissive έχει υποχρέωση να χαμογελά ακόμη και όταν την σοδομίζουν δεκαπέντε αθίγγανοι. Επίσης πρέπει πάντα να είναι χτενισμένη στο κομμωτήριο και να αποζητά "peace on earth".

    Η παράβαση αυτού του κανόνα επισύρει την θανατική ποινή, μέσω εξόντωσης της λογικής σκέψης. Η ποινή θα επιβάλλεται από τον επίτιμο δήμιο, blindfold, ο οποίος θα αναλύει την κοσμοθεωρία του μέχρι θανάτου του παραβάτη.

    Επιτρέπεται η βρώμα και η δυσωδία, μέσα στα πλαίσια του αισθησιακού παιχνιδιού. Η ουροποσία και η αφόδευση επί του σώματος του ενός ή του άλλου συμβαλλομένου, θα συνοδεύονται από το αντίστοιχο πιστοποιητικό υγείας. Το βρωμόξυλο επιτρέπεται μόνο έως τα όρια της λιποθυμίας, οπότε το συμβαλλόμενο μέλος που λιποθύμισε θα συνεφέρεται με την υγιή μέθοδο της ψυχρολουσίας, για την συνέχιση του βρωμόξυλου.

    Επιττρέπεται το σύρσιμο της submissive, εφόσον έχει την δύναμη και την διάθεση να το κάνει, μαζί με τον κρέβατον, μόνο για τον θεμιτό σκοπό πηδήματος του γείτονα ή του αθώου πλην ωραιότατου παιδιού του delivery.

    Απαγορεύονται οι εξής δύο φράσεις, οι οποίες λογίζονται ως κιτς: Dante και Dora the explorer.

    Για την ενυδάτωση της submissive, μόνο η κρέμα Vichy θεωρείται κατάλληλη. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή επισύρει ποινή θανάτωσης του Μάστερ, στα χέρια του blindfold.

    Docheart.

    Ο extreme32 ορίζεται ως ο επίτιμος κλειδοκράτορας. Αυτός θα τις λύνει (αφού τον κατουρήσουν).

    Καλά.   

    Εξαιρούνται από το παρόν κουναβοειδείς submissives, οι οποίες θα κρεμιούνται ανάποδα και θα γδέρνονται, διότι είναι πολύ κατώτερες και δεν αντέχω άλλο, έχω πέσει κάτω και χτυπιέμαι...

    Γελάς γουγουτσάκι ή θα φάω ξύλο; 

    Ναι.
     
  3. gallant

    gallant Regular Member

    Κανένα ιδιωτικό συμφωνητικό, κανένα συμβόλαιο δεν είναι υπεράνω του νόμου. Τέτοιου είδους κείμενα
    εθιμοτυπική σημασία έχουν μόνο. Ίσως κάποια αξία να έχει για το ίδιο το ζευγάρι στο παιχνίδι τους αλλά τίποτα παραπάνω.
     
  4. zinnia

    zinnia Contributor

    Μόνο αν το δούμε σαν ένα ακόμα παιχνίδι που δίνει χαρά στη ζωή ενός ζευγαριού, στέκει. Πουθενά αλλού.
    ΄
    Δεν θα κάτσω να σχολιάσω μια μια πρόταση, αυτό που καταλαβαίνω μόνο είναι πως έχει συνταχθεί από συρραφές παρόμοιων συμφωνητικών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, με πολλή φαντασία και καθόλου εμπειρία πραγματική.

    ΥΓ. Αυτό που με αποτέλειωσε όμως ήταν :

    Η παρούσα συμφωνία ακυρώνεται αυτόματα εάν προκύψει ένας από τους παρακάτω λόγους.
    1.1 Εάν κάποιο από τα δύο μέλη αυτής της συμφωνίας αρρωστήσει βαριά, νοσηλευτεί ή πεθάνει.


    Μόνο αυτό να διαβάσεις καταλαβαίνεις πως οι συντάκτες απλά έγραψαν για να γράψουν χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει για ένα ζευγάρι να βιώνει σε τόσο βάθος , πλάτος κι εύρος μια τέτοια ξεχωριστή και δυνατή σχέση.
     
  5. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Να συμπληρωσω εδω μια βασικοτατη παραλειψη:Ο Μαστερ θα καθαριζει προσεκτικα τα σωματα του καλοριφερ απο την μπρος και απο την πισω πλευρα 
     
  6. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Iδιωτικό BDSM Συμφωνητικό

    Να πω και γω κάτι που μέρες τώρα το χω στο μυαλό μου:έχω την αίσθηση ότι μέσα στο φόρουμ είναι κάποιες(ίσως και αρκετές) φορές που μιλάμε για πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.  Το κακό είναι ότι πολλοί από μας τα πιστεύουμε και τα δεχόμαστε ως πράγματα που ισχύουν!

    Για να μην παρεξηγηθώ είναι πάμπολλες οι φορές που ακούω πολύ αξιόλογα πράγματα
     
  7. Iwnas

    Iwnas Regular Member

    Re: Απάντηση: Iδιωτικό BDSM Συμφωνητικό



    Το να καταθέτεις κάποια πράγματα σαν σκέψεις ή για να μοιραστείς κάτι που έπεσε στα χέρια σου με τους υπόλοιπους δε σημαίνει ότι απαραίτητα ότι είσαι υποστηρικτής ή οπαδός μιας άποψης.
    Το εν λόγω κείμενο που παρέθεσα θα μπορούσε να υπάρξει καισ την πραγματικότητα,πράγμα που επιβεβαιώθηκε από το post ενός συνομιλιτή.
    Βέβαια (και το υποστηρίζω απόλυτα αυτό) εν Ελλάδι πολλά από αυτά τα πράγματα φαντάζουν από αστρονομικά έως αποκυήματα άρρωστων μυαλών.
    Ένα επίσης χαρακτηριστικό που με λύπη μου παρατήρησα πως επικρατεί και εδώ μέσα είναι το να χλευάζουμε και να διακωμωδούμε οτιδήποτε δε μας βρίσκει σύμφωνους ή δε συνάδει με τη δική μας θεώρηση περί του τι είναι BDSM. Πιστεύω πως θα ήταν απείρως καλύτερο να διατυπώσουμε μια γνώμη πυ να είναι αντίθετη με τη γνώμη του άλλου στηρίζοντας την όμως σε προσωπικό βίωμα και με στοιχεία που να την καθιστούν βάσιμη, παρά να δείχνουμε το πόσο μικροπρεπείς ή άσχετοι είμαστε κοροιδεύοντας την κατάθεση άλλων επαναστατικών ή μη απόψεων.




    P.S Ειδικά είμαι πολύ χολομένος από τον χλευασμό κάποιον που θέλουν να ευαγγελίζονται το BDSM σαν επιλογή ζωής και προιόν ελευθερίας για αυτούς.
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Re: Απάντηση: Iδιωτικό BDSM Συμφωνητικό


    σα ν'ακουω τον Κουγια να γκρινιαζει οταν τον σατιριζει ο Λαζοπουλος...
     
  9. Iwnas

    Iwnas Regular Member

    Re: Απάντηση: Iδιωτικό BDSM Συμφωνητικό



    Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από εσένα. Η έλλειψη επιχειρμάτων οδηγεί στην γελοιότητα. Δεν θα μπω στο τριπάκι σου. απλά σε οικτίρω.
     
  10. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Re: Απάντηση: Iδιωτικό BDSM Συμφωνητικό

    ευχαριστω.
    και γω με οικτιρω ,ωρες ωρες.
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Iδιωτικό BDSM Συμφωνητικό

    Kαλώς το νορβηγικό δικαστήριο έλαβε υπ' 'οψιν του το παραπάνω κείμενο, μιας και στο ποινικό δίκαιο ισχύει η αρχή της ελεύθερης εκτίμησης. Το έλαβε υπ' οψιν του όχι ως ν ο μ ι κ ό έ γ γ ρ α φ ο αλλά ως έγγραφο, από το οποίο προκύπτουν ουσιαστικά στοιχεία για τη σχέση των μερών.
     
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Iδιωτικό BDSM Συμφωνητικό

    Ω, ελπίζω να μη θίχτηκες από την πλακίτσα που έκανα. Είμαστε τόσο σοβαροί συνήθως και τα παίρνουμε όλα τόσο σοβαρά. Δεν είχα την πρόθεση να διακωμωδήσω την πρακτική των συμφωνητικών, ούτε να χλευάσω κανέναν (πόσο μάλλον εσένα που ξέρεις ότι σε εκτιμώ ιδιαίτερα, για διάφορους λόγους). Ήθελα απλά να πω ότι καλό θα ήταν να βλέπουμε λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα, να μην εγκλωβιζόμαστε σε ανούσιους ρόλους και να είμαστε λίγο πιο παιχνιδιάρηδες με τον ερωτισμό μας.

    Με συγχωρείς αν σε πείραξε το χαζούλικο κείμενό μου. Έχω καμιά φορά περίεργη αίσθηση του χιούμορ. Φαντάστηκα ότι απλά θα γελούσες.

    Δεν έχω καμία απόλυτη θεώρηση περί του BDSM. Χωράει τους πάντες και το έχω δηλώσει πολλές φορές και σε πολλά νήματα, από τις Επιλογές και BDSM έως το Ψάρεμα (που πήγε άπατο). 

    Αντί να τα πάρει στο κρανίο το "γουγουτσάκι" τα πήρες εσύ. Oh dear, λες να με τσακίσει;