Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Diaper Fetish

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 3 Δεκεμβρίου 2007.

  1. smasher

    smasher Regular Member

    MEGAN​


     

     

     

     

     

     
     
  2. smasher

    smasher Regular Member

    SAGE & KATE​


     

     

     

    ROSE, LEANNE & CECILLE​


     

     

     

    Δεν πιστεύω η Γεωργία να έχει και αυτή μια μαμή (παραμάνα) για να την θυλάζει σαν νεογέννητο κοριτσάκι! Οι τρεις πρώτες φωτογραφίες με την Sage και την μαμή της Kate παραπέμπουν σ'ένα σχόλιο της "κυκλοθυμικής" μικρούλας για την παραμάνα που σκουπίζει την βρεγμένη γατούλα.
     
    Last edited: 21 Ιανουαρίου 2009
  3. extreme32

    extreme32 Regular Member

    εγω απο οοοοοολα αυτα γουσταρω μονο τα βυζια στην τελευταια φωτο. τα αριστερα. αντε και το βυζι της μαμης.
     
  4. smasher

    smasher Regular Member

    Σου αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες της Sage και της Kate, όπως επίσης αυτές με τα βυζάκια της Σεσίλ, της Ελεάνας και της Ρόζας? Πολύ ωραία.

    Μήπως θα ήθελες να δεις την Γεωργία να θυλάζεται από την μητέρα της?

    Άλλωστε το "κυκλοθυμικό μωρό" γουστάρει πολύ να κάνει σεξ φορώντας πλαστικά εσώρουχα, όπως η Θάλεια (Tahlia), η Karen και η Karlie! Μάλιστα η Θάλεια και ο παρτενέρ της Calob έχουν πολλές φορές έρθει σε ερωτική επαφή κάνοντας χρήση πλαστικών εσωρούχων, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.

     

     
     
    Last edited by a moderator: 24 Ιανουαρίου 2009
  5. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Ε extreme32? Σου αρέσουν?ε??ε???για πες μας!!!

    Ε extreme32?θα ήθελες?ε?ε???για πες μας!!!

    Μα πώς γίνεται να το ξέρεις??  
    Τουλάχιστον δεν νιώθω πια τόσο μόνη, αφού αρέσει και στην Θάλεια(Tahlia),στην Karen και στην Karlie. 


    υγ:έχουμε μια Θάλεια στο forum..για ψάξτο 

    υγ2: Εμένα μου άρεσαν πολύ οι φωτογραφίες της Θάλειας και του Calob
     
    Last edited: 24 Ιανουαρίου 2009
  6. smasher

    smasher Regular Member


     !!!SEXY SURPRISE!!! 

     

     

     

     

     

     

     

     
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ωχ. Το πήρες κατάκαρδα μάλλον. 
     
  8. smasher

    smasher Regular Member



    Κατάκαρδα; Φυσικά και όχι. Αντιθέτως, ήθελα να σου ανταποδώσω τα συγχαρητήριά σου με αυτές τις πολύ "καυτές" φωτογραφίες της καλής μας φιλενάδας Frankie, η οποία φοράει πάνες και αυνανίζεται βάζοντας το χέρι της μέσα όπως εσύ.

    Άσε που είναι και αυτή το ίδιο ξανθιά και μακρυμάλλα σαν εσένα! 

    Βέβαια θα της έμοιαζες αρκετά αν δεν ήσουν εύσωμη σαν την Daisy και την Candy.

    Δεν πιστεύω να είδες και τις 7 φωτογραφίες με το ξανθό μωράκι του ABDLForums που ήταν ξαπλωμένο δίπλα στον φορητό υπολογιστή του και "σέρφαρε" ανέμελα στο Διαδίκτυο. Ανυπομονώ να μάθω την προσωπική σου γνώμη, αν σου άρεσαν ή όχι.
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ευχαρίστως να σου πω την προσωπική μου γνώμη, αγαπητέ smasher. Δεν μου άρεσε το ξανθό μωράκι που σέρφαρε ανέμελα στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα δεν μου άρεσαν τα χέρια της. Τα βρήκα πολύ pudgy, πράγμα που με ξενερώνει.

    Αλλά αυτό είναι ένα προσωπικό κριτήριο, που δεν ισχύει πάντα ακόμη και για μένα. Ακόμη και η ομορφιά των ποδιών, στα οποία δίνω αρκετά μεγάλη σημασία, δεν είναι πάντα απαραίτητη προϋπόθεση για να μου αρέσει κάποιος ή κάποια.

    Όσο για τις ευτραφείς γυναίκες, αν μου επιτρέπεις, θα σου πω μερικά πράγματα που έχω καταλάβει. Παρεμπιπτόντως, μάλλον δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, γιατί είμαι αρκετά ξερακιανή στο πρόσωπο και μικροκαμωμένη στο σώμα, παρά το γεγονός ότι έχω κάποιες σωματικές ατέλειες όπως λίγο τοπικό πάχος, κυρίως λόγω κατανάλωσης αλκοόλ και καθιστικής ζωής, πράγματα αντιμετωπίσιμα. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι δεν με ενοχλεί η μπόλικη σάρκα, ούτε στους άντρες ούτε στις γυναίκες, και μάλλον προτιμώ τους ερωτικούς μου συντρόφους να είναι παχουλοί παρά αδύνατοι. Αν είναι κανονικοί, ακόμη καλύτερα.

    Γενικά, δεν δίνω μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση, και γνωρίζω κάποιες γυναίκες που είναι ευτραφείς αλλά τις βρίσκω γοητευτικές στο σύνολό τους. Είναι πολύ εύκολο για μία γυναίκα που γνωρίζει τα ελαττώματά της επειδή κοιτάζει στον καθρέφτη της με αντικειμενικότητα, να τα μετατρέψει σε προτερήματα, μέσω της κατάλληλης ενδυμασίας και στυλ, των κινήσεών της, και κυρίως του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζει το σώμα της.

    Εν ολίγοις, κάποια που αγαπάει το σώμα της και του φέρεται με σεβασμό, αντί να το μισεί, δύσκολα θα αποπνεύσει κάτι που δεν θα είναι γοητεία. Η γοητεία δεν έχει σχέση με τα πρότυπα της αγοράς ρούχων, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, της διαφήμισης, του κινηματογράφου ή γενικά με τα πρότυπα του κοινωνικού περιβάλλοντος σε δεδομένη χρονική περίοδο. Η γοητεία γεννιέται και ευημερεί εκεί όπου υπάρχει η ήρεμη αποδοχή του εαυτού, εφόσον ληφθούν υπόψη τα δεδομένα της ηλικίας και του συγκεκριμένου σωματότυπου, και η υγιής σεξουαλικότητα.

    Περίπου τα ίδια ισχύουν για τους άντρες.

    Αυτά είχα να πω. Η αρχική μου απάντηση ήταν "αγκού, αγκού", αλλά θεώρησα καθήκον μου να ερμηνεύσω για έναν τόσο ευγενικό συνομιλητή όπως εσύ. 
     
  10. Jomaru

    Jomaru Guest


    καταπληκτικο.. προσκυνω   
     
  11. smasher

    smasher Regular Member


    Η άποψή με βρίσκει απολύτως σύμφωνο. Κι εγώ πιστεύω ότι η κοπελίτσα αυτή ήταν όντως πολύ "pudgy". Στο κάτω-κάτω της γραφής, δεν ήταν και τόσο όμορφη όπως οι δύο προηγούμενες "κυρίες".

    Πίνεις πολύ αλκοόλ και βιώνεις μια καθιστική ζωή. Να ξέρεις όμως ότι η υπερβολική λήψη οινοπνευματωδών ποτών και λιπαρών τροφών, το κάπνισμα και η καθιστική ζωή είναι μερικές από τις αιτίες που προκαλούν την παχυσαρκία, την υπέρταση και τον σακχαρώδη διαβήτη. Αυτό το εκρηκτικό κοκτέϊλ μπορεί ενδεχομένως να αποφέρει τον θάνατο σε ποσοστό από 35 ως 60%.

    Θα σου πρότεινα να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες, να εγκαταλείψεις την καθιστική ζωή, να γυμνάσεις το κορμί σου τακτικά είτε πηγαίνοντας σε κάποιο γυμναστήριο είτε κάνοντας γυμναστική στο σπίτι και να κόψεις το κάπνισμα και το αλκοόλ. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να αποκτήσεις μια λεπτή καλίγραμμη σιλουέτα και ένα sexy κορμί ώστε να μπορέσεις να μοιάσεις περισσότερο με την Kimmy, την Sunny, την Sarah και την Megan αντί για την Candy και την Daisy.

    Και το κυριότερο: έχεις 2 στις 3 πιθανότητες να γλιτώσεις τον σακχαρώδη διαβήτη και την υπέρταση.
     
    Last edited: 24 Ιανουαρίου 2009
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου και για τις συμβουλές σου, αγαπητέ smasher.