Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

τι ενοχλεί πανω μας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος jimboy, στις 20 Ιανουαρίου 2009.

  1. female

    female Contributor

    Re: Απάντηση: τι ενοχλεί πανω μας



    Πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε παρέα. Αν όμως δώσουμε ποτέ ραντεβού, λες να καταφέρουμε να βρεθούμε ...κάποτε;

    :->>


     
  2. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: τι ενοχλεί πανω μας



    Σε εμένα ενοχλεί η μανία που έχω με την τυπικότητα 
     
  3. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο βιβλίο σχετικά με το τι μ' ενοχλεί πάνω μου. Επειδή όμως βαριέμαι, άσε που κανείς δε θα μπει στον κόπο να το διαβάσει, θα αναφέρω επιγραμματικά τα βασικότερα:

    1. Μ' ενοχλεί ο ψυχαναγκασμός μου απέναντι σε μένα. Πιέζω τον εαυτό μου να κάνει πράγματα πολύ πάνω από τις δυνατότητές μου, με αποτέλεσμα, φυσικά, να μην τα καταφέρνω και στη συνέχεια να τα βάζω μαζί μου.

    2. Η αναβλητικότητά μου, όταν αφορά επουσιώδη ζητήματα. Μπορεί κάτι να το αναβάλλω επ' άπειρον, ή, όταν εν τέλει το κάνω, να μην υπάρχει πια λόγος.

    3. Η αταξία που επικρατεί στους προσωπικούς μου χώρους. Το βασίλειο του χάους μπροστά στα μάτια μου. Το πώς καταφέρνω να βγάλω άκρη μέσα σ' αυτή την κατάσταση μελετάται από την επιστήμη.

    4. Το ότι μπαίνω κάποιες φορές στον κόπο να εξηγώ τα αυτονόητα. Θα μου πείτε, βέβαια, γιατί να το κάνω όταν ο άλλος δεν καταλαβαίνει. Δεν ξέρω, ίσως είναι φετίχ μου...

    5. Η τάση που έχω, κατά διαστήματα, να κλείνομαι στον εαυτό μου. Υπάρχουν μέρες που δε θέλω να δω ή να ακούσω κανέναν. Κλειδώνομαι, κλείνω τηλέφωνα, υπολογιστές κλπ και κάθομαι απλά, αναλώνοντας το χρόνο στις σκέψεις μου. Φαίνεται πως δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνικός, ε;

    6. Τελευταίο και σημαντικότερο: το ότι δεν εμπιστεύομαι εύκολα κανέναν, ούτε καν τον ίδιο μου τον εαυτό.

    Υποθέτω πως και τους άλλους τα ίδια θα ενοχλούν πάνω μου, χωρίς όμως να είμαι σίγουρος. Σιγά μην έμπαινα στον κόπο να τους ρωτήσω... Αρκούν τα κολλήματα που έχω από μόνος μου, δε θα ανεχόμουν να μου προστεθούν κι άλλα.
     
  4. atasai

    atasai Regular Member

    Μ' αρέσουν οι άνθρωποι που μιλάνε με γρίφους. Αυτό που ενοχλεί πάνω σου, με άλλα λόγια, είναι η αποκλειστική ενασχόληση με τον εαυτό σου;
     
  5. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Μία φιλική συμβουλή: Μη δαγκώσετε τη γλώσσα σας, υπάρχει το ενδεχόμενο να δηλητηριαστείτε  
     
  6. Babylon

    Babylon Regular Member

    Re: Απάντηση: τι ενοχλεί πανω μας


    Μια απ'τα ιδια...."ωρα Πλουτωνα" με φωναζουν...
     
  7. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: τι ενοχλεί πανω μας

    Κάποια στιγμή έγραψα κάμποσα πράγματα αλλά δεν τα βλέπω να υπάρχουν στο νήμα! Να τα έσβησαν οι moderators?Δε νομίζω μάλλον κάτι δεν έκανα καλά και τα έσβησα μόνος μου! Διάθεση να τα ξαναγράψω δεν έχω προς το παρόν. Ωστόσο ήθελα να πω κάτι-έρχονται στιγμές που κάποια πράγματα που κάνω κάποιες συμπεριφορές μου ενοχλούν αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν φταίω εγώ γι αυτές τις συμπεριφορές(και επομένως καλό θα ήταν να προσπαθήσω να τις αλλάξω) ή ο άλλος άνθρωπος.?  
     
    Last edited: 25 Ιανουαρίου 2009
  8. koralenia

    koralenia Regular Member

    Η λογική μου, ίσως γιατί αποτυνχάνουν να την κατανοήσουν και η επιχειρηματολογία μου, γιατί πάντα προέρχεται από ερώτηση θέλοντας να κάνω τον συνομιλητή μου να βρει μόνος του την απάντηση που έχω στο μυαλό μου.
     
  9. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Τα παραπανισια κιλα μου,η αδυναμια μου να πω ψεματα,η ευθυτητα μου,η παρορμητικοτητα.Ισως θα επρεπε να αναθεωρησω καποια πραγματα στην ζωη μου αλλα αυτο σημαινει οτι αν θα τα αλλαζα δεν θα ημουν εγω...

    Ζορικη ερωτηση,πολλα μπραβο στον νηματοθετη.
     
  10. Babylon

    Babylon Regular Member

    Αυτο μου θυμιζει κατι συνεντευξεις διασημων στα περιοδικα που στην ερωτηση "Ποιο ειναι το μεγαλυτερο ελλατωμα σας;" απαντανε κατι του στυλ "Η ειλικρινεια μου", η "Η αμετρη εμπιστοσυνη και αγαπη προς τους ανθρωπους" η "Το οτι παραειμαι γενναιοδωρος".  

    (αστειευομαι Apollyon οντως η ευθυτητα καμμια φορα μπορει να ναι προβλημα   )
     
  11. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Ας προσθέσω στα δικά μου την τάση να κάνω συνέχεια αστειάκια, τα οποία μεταφράζονται ως ειρωνίες, ενώ δεν έχω τέτοιο σκοπό.
     
  12. DiDi

    DiDi Regular Member

    η ντρομπροσύνη μου (το κερατό μου μέσαααααααααααα), οτι δένομαι με τους ανθρώπους... (εγώ να είμαι καλά) και ότι κατεβάζει η κούτρα μου το λέω... (κανείς δεν είναι τέλειος.. οπότε γιατί να είμαι εγώ)