Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Κύριος Τίποτα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 21 Ιανουαρίου 2009.

  1. mixedup

    mixedup New Member

    O κυριος τιποτα δεν ειναι αποκλειστικο γνωρισμα του παροντος site.ΟΙ κυριοι τιποτα βρισκονται παντου..Βρισκονται σε μια ομαδα ποδοσφαιρου ,σε μια πολυε8νικη εταιρια, σε ενα συνδεσμο οργανωμενων οπαδων,στο σχολειο,σε γλεντια,σε παρεες ,και μεσα στην οικογενεια την ιδια μερικες φορες υπαρχει ενας τιποτας.Δεν ειναι μονο προνομιο ενος νεου σκλαβου,ειναι προνομιο
    ενος νεου φανταρου,ενος νεου υπαλληλου,ενος νεου σερφερ ,κι ενος νεου μπατσου.
    Κυριοι τιποτενιοι υπαρχουν υπηρχαν και 8α υπαρχουν παντου και παντα.Και ολοι αυτοι που κανουν τους καμποσους και απαξιουν τις περιορισμενες δυνατοτητες και γνωσεις ενος νεου κυριου τιποτα,βρε8ηκαν και περασαν απο αυτη τη 8εση του τιποτα και αν μη τι αλλο 8α επρεπε πρωτα απο ολα να σεβονται το σημειο που προσεφερε ενα κα8ισμα στον τοτε νεανικο τιποτενιο κωλο τους.
    Αν δεν ασχολη8ει καποιος με τους νεους 8α χα8ουν και μαζι τους 8α χα8ει και ολο το υποβα8ρο που στηριζει αυτους τους αφεντοκωλους.Οι νεοι ειναι παντα και παντου το οξυγονο.ΧΩΡΙς ΟΞΥΓΟΝΟ το μονο που 8 καταφερουν αυτοι οι αμειλικτοι υποστηρικτες του κυκλου τους ειναι να πνιγουν στον ιδιο τους τον κυκλο.Οκ δεν ειναι απλο κι ευκολο.Βαζω τον εαυτο μου στη 8εση τους και σκεφτομαι οτι ενας κυριος τιποτ δεν εχει να μου προσφερει που8ενα,αντι8ετως πρεπει να ανοιξω τα βιβλια δημοτικου του bdsm και να αρχισω απο την αρχη" λολα να ε-να μη-λο".ΕΝΤΑΞΕΙ για καποιους 8α ηταν τρομερα βαρετο, ομως δεν συγκινειται στ αλη8εια κανεις οταν εχει μπροστα του ενα κομματι ξυλου ακμπτο αμορφο και ασχημο που με τα χερια του μπορει να το μετατρεψει σε εργο τεχνης?
     
  2. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Ο Κύριος Τίποτα

    ...........



    ...αυτον εδω Λ τον παω!    



    Γι ργος
     
  3. Avaton

    Avaton Regular Member

    Απάντηση: Ο Κύριος Τίποτα

    Δεν εχω καταλαβει ...ακριβως το νοημα του νηματος αλλα μαλλον ειναι γενικου ενδιαφεροντος οσον
    αφορα την λειτουργεια του φορουμ και αυτο μαλλον το εντασει στα οφ τοπικς.
    Εγω απο την μερια μου να εκφρασω την αποψη μου (μετα απο 4000-5000 ποστ σε διαφορα φορουμ φετιχιστικου περιεχομενου)
    Εχω τονισει απο περσυ σε αλλα ελληνικα φορουμ την αναγκη δημιουργιας 2+3 ταχυτητων στις περιοχες
    και στα μελλη ενος φορουμ ουτοσωστε τα μελλη να βρισκονται σε κατηγορια αναλλογα με την προσφορα τους στο καθε φορουμ.
    Με λιγα λογια...ο κυριος τιποτα εδω να εχει περιορισμενες προσβασεις στο φορουμ που δεν προσφερει....
    τιποτα....
    Καποιες αντιδρασεις απο διαφορα μελη...του στυλ γιατι υπαρχουν πριβατε περιοχες...η γιατι εγω γιατι δεν εχω προσβαση εκει πρεπει να τις παραβλεπουμε για πολλους λογους.
    Στο κατω κατω της γραφης οι υπευθυνοι του φορουμ ξερουν γιατι εχουν ενταξει τον καθε ενα μας εκει που ειναι.
    Στα δικα μου σιτε ειχα στις αρχες καποιες αντιρρησεις ...για κεκτημενες περιοχες που χαθηκανε οι προσβασεις απο καποια μελη ....αλλα αυτος που πληρωνει...αυτος οριζει και αυτος ειναι και υπευθυνος
    για την πορεια του φορουμ.
    Η αποψη μου καθαρα πρακτικη (και επιβεβαιωμενα δουλευει) περαν απο οποιαδηποτε φιλοσοφικη αναπτυξη......αλλωστε αυτο που μετραει σε ενα φορουμ δεν ειναι τα λογια αλλα να προχωραει το σιτε
    και τα μελλη να περνανε καλα οταν ειναι σε αυτο.....
     
  4. Re: Απάντηση: Ο Κύριος Τίποτα

    Ναι αλλά εγώ με την «απονεύρωση» και την «καθαρότητα»
    δεν περνώ καλά…
     
  5. μα αγαπη μου Δωρα-που πραγματικα και εγω δεν καταλαβα το νοημα του θρεντ αλλα απαντω και εγω για να μην με πουν ασχετη-σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε. δεν ειναι εδω kindergarten να μας παιζουν η να μην μας παιζουν τα παιδακια
     
  6. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Ο Κύριος Τίποτα

    Θα μπορούσα να πω πως έχεις κάποιο δίκιο... αν δε διαφωνούσα εντελώς. Κατ' αρχάς, με βάση ποιο κριτήριο μπορεί κανείς να πει ποιος προσφέρει και ποιος όχι; Για μένα, για παράδειγμα, μπορεί να προσφέρει το Χ μέλος, την ώρα που κάποιος άλλος θεωρεί πως το ίδιο Χ μέλος αερολογεί ασύστολα, γίνεται προσβλητικό ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Και δεύτερον, από πού κι ως που οι υπεύθυνοι πρέπει να θεωρούνται πως έχουν, κατ' ανάγκη, σωστή κρίση, ούτως ώστε να κατατάσσουν τους άλλους σε κατηγορίες; Ο ρόλος που έχουν εδώ μέσα τους κάνει, αυτομάτως, να έχουν το αλάθητο στο να κρίνουν τους υπόλοιπους;
    Το αν θα βάλει κανείς τον κύριο Τίποτα στο κρεβάτι του ή αν θα συναναστραφεί μαζί του είναι καθαρά δική του επιλογή. Αλλά όχι και να κάνουμε πογκρόμ εναντίον αυτών που θεωρούμε, για τον ένα ή τον άλλο λόγο, ως "τίποτα".
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Ο Κύριος Τίποτα

    Αγαπητέ Avaton, θα μου επιτρέψεις να καταθέσω κάποιες σκέψεις που γεννήθηκαν με έναυσμα το ποστ σου περί γκετοποίησης του φόρουμ.

    Ο παππούς μου ήταν δάσκαλος σε ένα μικρό απομακρυσμένο ορεινό χωριό του Βοϊου, όπου υπήρχαν πολύ λίγα παιδάκια στην ηλικία του δημοτικού. Δεν υπήρχε η δυνατότητα να έχουν εξατάξιο δημοτικό γιατί ο δάσκαλος ήταν μόνο ένας. Μάζευε λοιπόν αυτα τα παιδάκια, καμιά δεκαριά όλα κι όλα, και τα δίδασκε όλα μαζί στην ίδια τάξη. Τα μεγαλύτερα βοηθούσαν τα μικρότερα. Και τα μικρότερα μάθαιναν ιστορία, γεωγραφία, όσα θέματα δίδασκε ο δάσκαλος στα μεγαλύτερα, αφού δεν είχαν την δυνατότητα να μην ακούσουν, εφόσον βρίσκονταν όλα μαζί στον ίδιο χώρο. Όλα πήγαν καλά. Τα παιδάκια μεγάλωσαν, πήγαν στο γυμνάσιο σε μεγαλύτερες πόλεις, αργότερα στο Πανεπιστήμιο, μερικά ξενιτεύθηκαν στην Αμερική, άλλοι έγιναν Καθηγητές Πανεπιστημίου, άλλοι δικηγόροι, όλοι διέπρεψαν. Ούτε ένα από αυτά τα φτωχά παιδιά, που έτρωγαν κρέας μια φορά το μήνα, αλλά διψούσαν για μάθηση κι ας είχαν μόνο έναν δάσκαλο και μία τάξη για όλους, ούτε ένα δεν πήγε χαμένο.

    Δεν υπάρχει προσφορά στο φόρουμ. Υπάρχει ένας χώρος όπου είμαστε όλοι μαζωμένοι και προσπαθούμε να μάθουμε κάποια πράγματα, σχετικά με την ιδιαιτερότητά μας, με τον τρόπο που λειτουργεί η απόλαυση και η σεξουαλικότητα, και άλλα θέματα off topic, και ταυτόχρονα να βρούμε άλλους σαν κι εμάς. Ας φροντίσουμε να επωφεληθούμε οι μικρότεροι από τους μεγαλύτερους, οι μαθητές από τους δασκάλους, οι δάσκαλοι από τους μαθητές, και όλοι μαζί από το τεράστιο απόθεμα της γνώσης που βρίσκεται γύρω μας, σε βιβλία, στο Ίντερνετ, σε συζητήσεις με ανθρώπους που έχουν συγκεκριμένες γνώσεις ή παιδεία. Ή από την γνώση μέσα μας, ως αποτέλεσμα ενδοσκόπησης και εσωτερικής διεργασίας σκέψεως και συναισθήματος.

    Κανένας άνθρωπος δεν είναι ένα Τίποτα. Είμαστε τα παιδάκια μέσα στην τάξη. Εν δυνάμει όλοι μας είμαστε σπουδαίοι. Το αν θα γίνουμε κιόλας, εξαρτάται αποκλειστικά από τον καθένα από μας. Μερικοί αργήσαμε κιόλας, αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

    Το θέμα δεν είναι off topic γιατί αφορά την ευθυκρισία στη διαδικασία επιλογής σχέσεων. Άπτεται του BDSM διότι αφορά τον συγκεκριμένο χώρο του BDSM ο οποίος ενδέχεται να λειτουργεί για κάποιους με έναν λανθασμένο τρόπο, ο οποίος θολώνει την κρίση τους και δεν τους επιτρέπει να μάθουν πράγματα ή να γνωρίσουν αξιόλογους ανθρώπους ή και τα δύο εν συναρτήσει.

    Πιστεύω ότι πολλές φορές μαθαίνουμε πράγματα παρατηρώντας ανθρώπους που δεν ξέρουν πολλά ή που κάνουν λάθη. Προσωπικά δεν θα ήθελα να στερηθώ αυτή την δυνατότητα ούτε δέχομαι να μπω στο τριπάκι ότι εγώ ξέρω περισσότερα από άλλους, γιατί αφ ενός αυτό δεν ισχύει (άλλα ξέρω και άλλα δεν ξέρω, ξέρω ποίηση ας πούμε αλλά δεν ξέρω αστρονομία) και γιατί δεν έχω πρόχειρο κανένα καλάμι για να το καβαλήσω. Αν είχα πρόχειρο καλάμι, θα το έσπαγα στην πλάτη των φαντασμένων.
     
  8. Και επειδη ειμαστε Ελληνες και υπαρχουν 4 Ελληνες και 5 γνωμες προτεινω....
    Καθε χρηστης να εχει το δικο του χωρο να γραφει και επισης να εχει προσβαση
    μονο ο ιδιος για να διαβαζει. Ωραια ιδεα ε?

    Αντιθετα εγω πιστευω οτι σε ενα φορουμ μετρανε μονο τα λογια..
    Αλλωστε απ' αυτα δεν κρινουμε απ αυτα δεν κρινομαστε?
     
    Last edited: 25 Ιανουαρίου 2009
  9. blindfold

    blindfold Contributor


    γιατί η κοινή γνώμη δεν έχει γνώμη ;

    η τοποθέτησή σου ξεπερασμένη και διαφωνώ ,αλλά συμφωνώ με την απορία σου ...

    θα σου απαντούσα ότι ο Κύριος Τίποτα έμας τους γραφώντες μας έχει χεσμένους ,γιατί το ότι κάποιοι γράφουν συνέχεια και αλληλοεπεφυμούντε ,σημάδι πενίας είναι ...

    συνήθως ο Κύριος Τίποτα δουλεύει και βγάζει τα λεφτά του τίμια και στον ελεύθερο χρόνο έχει κάποια σκλάβα... και αν θέλει να γενικολογήσει δόξα το θεώ υπάρχουν αρκετά πιό ενδιαφέροντα forum

    μαλλόν εμείς που καθόμαστε με τις ώρες εδώ είμαστε το κοινωνικό group zero . ίσως και bellow zero  

    με την αρχική πρόταση θα συμφωνήσω εξάλλου μόνο λόγια μπορούμε να προβάλουμε ,άντε και καμία φωτογραφία οι τεχνίτες (αλλά είναι λίγοι αυτοί...)

    αλλά σύνισθε οι άνθρωποι να κρίνοντε από τις πράξεις τους ... φαντάσου τον Patton να τον κρίνανε από τα λόγια του...
     
    Last edited: 26 Ιανουαρίου 2009
  10. Στο φορουμ εννοω οτι κρινομαστε απο τα λογια
     
  11. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Ο Κύριος Τίποτα

    Και όμως υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται πολύ για την γνώμη
    που έχουν οι άλλοι είτε για αυτούς είτε.. για τα υπόλοιπα άτομα.
    Μπορεί να είναι τόσο καταλυτική αυτή που ακόμα και αν κάποιος
    ¨του κανει¨ ή ¨δεν του κανει¨ για τα κριτήρια του εκείνος
    να επηρεάζετε σε μεγάλο βαθμό. dora για την θετικη κριτικη?
    Για τον "Κυριο φανταστικο"?
    Για τον "Κύριο γκουρού του βδσμ"?
    Εκει ισχύει το ¨οπου υπάρχει καπνός¨?

    Υ.Γ. Σκεφτομαι πως για κάποιους η κοινωνική αποδοχή είναι αφροδισιακο
    είναι η μονη εξήγηση που δίνω.
     
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Ο Κύριος Τίποτα

    Συμφωνώ, ίσως να είναι ένα αφροδισιακό για μερικούς. Δεν το συμμερίζομαι, μάλλον το αντίθετο. Θεωρώ ότι προκαλεί δυσκολίες και προβλήματα (βλ. "Η Κατάρα του Μύθου").

    Όσο για την θετική ή αρνητική κοινή γνώμη, η άποψή μου είναι ότι πιθανόν να έχουν αντίκρυσμα στην πραγματικότητα, πράγμα όμως που δεν αναιρεί την δυνατότητα περαιτέρω διερεύνησης από όποιον ενδιαφέρεται, ούτε βέβαια αναιρεί την δυνατότητα διάστασης της προσωπικής άποψης από την κοινή γνώμη.

    Αν ρίξουμε μια ματιά γύρω μας στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον και δούμε τους αποδέκτες του θαυμασμού της κοινής γνώμης, και αν κουβαλούμε και το στοιχειώδες νιονιό στο κεφάλι μας, θα καταλάβουμε πόσο απαραίτητη είναι η προσωπική κρίση του καθενός όσον αφορά στα "είδωλα" της πλειοψηφίας.

    Φυσικά εμείς εδώ δεν λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο όπως στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, διότι είμαστε σκεπτόμενα άτομα και πολύ ψαγμένα. Έτσι δεν είναι;