Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Diaper Fetish

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 3 Δεκεμβρίου 2007.

  1. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Λοιπον αν βγαλεις αυτο το μαλλι και της βαλεις καρε, μοιαζει λιγο με την Δώρα. (χωρις πλακα)

     

    This is Lola. Αυτην καταλαβα κι εγω αρχικα. Ετσι εφτιαξα και την υπογραφη μου
     
    Last edited: 29 Ιανουαρίου 2009
  2. smasher

    smasher Regular Member


    Ωραία αφισούλα! Και ΠΟΛΥ extreme ΟΠΩΣ ΕΣΥ!!!

    Μη μου πεις ότι μπορείς να αλλάξεις το hairstyle της Άννας και την κάνεις να μοιάσει με την Δώρα!!!

    Άν όντως έμοιαζε η Άννα με την Δώρα, τότε καλύτερα να την έβλεπα γυμνή φορώντας πάνα. Το ίδιο θα ίσχυε και στην περίπτωση της Bessy Αργυράκη και της Σταυρούλας Χριστοφιλέα!

    Δεν νομίζω ότι θα της πολυάρεσε η ιδέα αυτή. Ούτε και της Άντας θα άρεσε αυτή η πρόταση. Θα τους φαινόταν τελείως ανίθηκο να φωτογραφηθούν γυμνές για τις ανάγκες ενός σεξοπεριοδικού άπως για παράδειγμα το Penthouse και το Playboy.

    Όσο για την Bessy και την Σταυρούλα, αμφιβάλλω αν θα ήταν σε θέση να δεχθούν παρόμοια πρόταση.

    Η αλήθεια όμως είναι ότι και οι τεσσερείς τους είναι το ίδιο καυτές και sexy όπως η Δώρα.
     
  3. extreme32

    extreme32 Regular Member


     
     
  4. smasher

    smasher Regular Member


    Ωραίο μοντάζ.

    Μήπως θα μπορούσες επίσης να κάνεις το ίδιο με το καυτό μωράκι της κρατικής τηλεόρασης, την πολύ "hot" κούκλα Σταυρούλα Χριστοφιλέα;

    Η Σταυρούλα έχει την ίδια καυτή σφυριχτή φωνή με αυτή της Bessy! Της αρέσουν πολύ οι βιτσιόζικες sexy σφυριξιές που κυριαρχούν άφθονες στις ποιμενικές ροκιές του Θεσσαλονικιού "Shepherd John" (αγγλικό παρατσούκλι του Γιάννη Μηλιώκα), ο οποίος έγραψε την "Εκδρομή" για τον Δημήτρη Μητροπάνο.

     

    Δεν ξέρω αν τέτοια καυτά σφυρίγματα σαν αυτά που ακούγονται στο "ποιμενικό rock" ακούστηκαν κατά την διάρκεια του show που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα. Αρμόδια για ν'απαντήσει επί του συγκεκριμένου θέματος είναι η Γεωργία.
     
    Last edited: 29 Ιανουαρίου 2009
  5. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Δεν είμανε εκεί. Δ/Ξ Δ/Α αλλά σας αγαπώ:hug:
     
  6. extreme32

    extreme32 Regular Member

    κι εμεις σ'αγαπαμε (με ή χωρις την πάνα σου)
     
  7. smasher

    smasher Regular Member

    Άσχετε! Εγώ άλλη ερώτηση σου έθεσα και συ μας λες ένα σωρό κουταμάρες!!!


    Μου ανέβασες μια πειραγμένη φωτογραφία της Bessy και σου ζήτησα να μου κάνεις ένα παρόμοιο φωτομοντάζ και για την Σταυρούλα Χριστοφιλέα, την οποία θεωρώ ως ένα από το πιο καυτά μωρά της κρατικής ΕΡΤ!

    Γιατί η ΕΡΤ έχει επίσης και άλλα "μωρουδέλια": Λένα Αργύρη, Λίνα Κλείτου, Τζίνα Στασινοπούλου, Κατερίνα Αναστασοπούλου και Σεμίνα Διγενή (η "μπέμπα" των Top Stories η οποία παραιτήθηκε πρόσφατα, διαμαρτυρόμενη για την στάση του "ανταγωνιστικούλη").

    Άντε και να μην αναφέρω και άλλα ονόματα, γιατί θα γίνει ο τόπος μαλλιά κουβάρια....
     
  8. extreme32

    extreme32 Regular Member

    ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΛΕ!!!!!! ΜΟΛΙΣ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΑΖ. ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ
     
  9. smasher

    smasher Regular Member


    Έστω! σε πιστεύω, φιλαράκο.

    Μόλις βρεις ελεύθερο χρόνο για ν'ασχοληθείς με την Σταυρούλα, θα φροντίσω να σου βρω φωτογραφίες των υπόλοιπων "πιπινιών" της κρατικής τηλεόρασης για να έχεις αρκετό υλικό ωστε να μπορέσεις να κάνεις πολύ καλή δουλειά. Θα προσπαθήσω να σου βρω επίσης και φωτογραφίες κι άλλων καυτών celebrities (Τζούλια Μπάρκα, Τζένη Χειλουδάκη, Ελένη Μενεγάκη, Πέγκυ Ζήνα, Χριστίνα Ιακωβίδου, Ράνια Θρασκιά, Ελένη Παπαϊωάννου, Έλενα Ιωρδανοπούλου, κ.ά.) αν είσαι καλό παιδί.

    Μωρέ, εσύ ξεπερνάς ακόμα και τους πιο διάσημους diaper pastiers!

    Ασφαλώς δεν έχεις ακούσει για τα diaper pasties, εκείνα τα φωτομοντάζ που εμφανίζουν τις διάσημες celebrities να φοράνε πάνες!

     

    Υπάρχουν πολλοί ABDLs που έκαναν τον παιδισμό και την εραστεία της πάνας τέχνη! Οι διασημότεροι καλλιτέχνες του χώρου είναι αναμφισβήτητα ο PicFab και ο Morphius. Μάλιστα ο πρώτος τυχαίνει να είναι και Σουηδός, γεγονός που θα ενθουσιάσει ένα δικό μας κορίτσι από το Goeteborg, την Έλενα Παπαρίζου.

     
     
  10. extreme32

    extreme32 Regular Member

  11. smasher

    smasher Regular Member


    Της άλλαξες σώμα. Και ασφαλώς δεν είναι ό'τι καλύτερο περίμενα σαν αποτέλεσμα, σε αντίθεση με την πειραγμένη εικόνα της "σφυριχτιάρας" Bessy!


    Στη θέση σου ο συμπατριώτης της Έλενας PicFab που ασχολείται επαγγελματικά με τα diaper pasties, θα έκανε σαφώς καλύτερη δουλειά, αφού διαθέτει την τελευταία έκδοση του Photoshop με όλα τα απαραίτητα εργαλεία.

    Όμως δεν πρέπει να σε ανησυχεί αυτό. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μπόλικη υπομονή και μεράκι.

    Εαν θέλεις ν'ασχοληθείς επαγγελματικά με τα diaper pasties, θα πρέπει να συμβουλευτείς έμπειρους γραφίστες και να προμηθευτείς το κατάλληλο λογισμικό επεξεργασίας εικόνας. Ίσως αυτό σε βοηθήσει να βελτιώσεις αισθητά τις καλλιτεχνικές σου επιδόσεις.....
     
  12. extreme32

    extreme32 Regular Member

    με το προγραμμα ζωγραφικης των windows το εκανα μεσα σε πεντε λεπτα. Και ηταν ακριβως αυτο που ηθελα σαν αποτελεσμα. ο σουηδος μαγειρας και να βαρουσε τον κωλο του κατω αυτο το απιστευτο αποτελεσμα δεν θα το εβγαζε. Θελει φαντασια!!!!! αν ηταν να το κανω επαγγελματικα πιστεψε με θα το εκανα πολυ καλυτερο. Αλλα θα επρεπε να με πληρωσουν. και σαφως δεν θα εβαζα το σωμα ενος χοντρουλη. για πλακα το εκανα βρε κουτο. μη μου δινεις συμβουλες!!!!