Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σαν..σημερα..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_D_Arbanville, στις 27 Ιανουαρίου 2009.

  1. kardy_

    kardy_ Regular Member

    ζητω ταπεινα συγνωμη σαν ταπεινο χαμομιλακι!!!!!!!!

    ο ΘΘΘΘΘΘεος!!!!!!!!!!!!
    love ya sunshine!
     
  2. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Σαν..σημερα..

    Ούτε ο θεός των Καστιλλιάνων δεν έχει τόσα "Θ", ταπεινό χαμομηλάκι.

    Εκτός κι αν υπάρχει κάποιο υπονοούμενο εδώ, αλλά αυτό είναι μάλλον υπερβολικό σαν εκδοχή...





    .
     
  3. Lady_D_Arbanville

    Lady_D_Arbanville Regular Member

    Απάντηση: Re: Σαν..σημερα..

    xaxxaxxxxax αν βρεις.. το υπονοουμενο ..
     
  4. kardy_

    kardy_ Regular Member

    αγαπητέ Mind Master....

    φυσικα και υπαρχει υπονοουμενο!!! και ο συγκεκριμενος ΘΘΘΘΘΘΘΘΘΕΟ!!!!!μονο με τοσα Θ μπορει να γραφτει!!!!
    αντε να προσθεσουμε και καμποσα αχ βαχ λυγμους ουρλιαχτα και μαλλιοτραβηγματα!!!!!
    αχχχχχ παναθεμα τον τι εχει κανει στον γυναικειο πλυθησμο!!!!!!!
    (και οχι φιλτατη Lady δεν ειναι κατι που ξεπερνας....ΠΟΤΕ!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)
     
  5. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Σαν..σημερα..


    Αν είν' έτσι, έχουμε ΘΘΘΘΘΘέμα...  





    .
     
  6. darkgr

    darkgr New Member

    Με όλο το σεβασμό σε όσα γράφεις θα ήθελα να διατυπώσω μία άλλη θέση, που μπορεί και να είναι λανθασμένη. Κατ' αρχήν το περιστατικό αυτό που περιγράφεις είναι αυτό καθ' εαυτό απαράδεκτο, εφ' όσον δεν υπάρχει συναίνεση. Συναίνεση σημαίνει ότι για κάποιο σκοπούμενο γεγονός δεν συμφωνούν και οι δύο. Ωστόσο είναι έτσι τα πράγματα? Χωρίς να θέλω να παραστήσω τον δικηγόρο του διαβόλου, υπάρχουν κάποια στοιχεία που δεν μπορείς να παραβλέψεις:

    1. Με αυτόν τον άνθρωπο όπως γράφεις, είχατε μία μακρόχρονη επικοινωνία, και μέσω chatting αλλά και μέσω προσωπικής επαφής. Επομένως θα πρέπει να είχε αναπτυχθεί κάποια σχέση, και κάποια οικειότητα. Φαντάζομαι ότι και η επαφή σας μέσω internet θα αναπτύχθηκε από κάποιο site με συναφές με το bdsm αντικείμενο. Επομένως το πρώτο σήμα που λαμβάνει ο συνομιλητής σου είναι, ότι έχεις ένα ενδιαφέρον έστω και υπό εμβρυακή μορφή γιαυτό το χώρο.

    2. Μετά από τις συνεχείς συναντήσεις σου δέχεσαι να πας στον χώρο του. Ενήλικη είσαι και φαντάζομαι ότι αυτή η πρόσκληση θα αξιολογήθηκε από εσένα στη σωστή της βάση, ότι δηλαδή τα πράγματα ήταν πλέον ώριμα για το επόμενο βήμα. Εαν καθ' όλη την διάρκεια των συναντήσεων και συνομιλιών σας δεν είχε ποτέ φανερώσει τις προτιμήσεις του, κι εσύ τις δικές σου, τότε λέω μπούρδες. Πάντως στον χώρο του δεν σε πήγε με τις αλυσίδες, εσύ δέχτηκες να πάς.

    3. Οταν φτάσατε στο σπίτι του και είδες τον εξοπλισμό του, δεν σηκώθηκες να φύγεις, ούτε και εξεδήλωσες απέχθεια για τα εξαρτήματα. Αντίθετα δέχτηκες και να τα δοκιμάσεις. Δεν αμφισβητώ αυτά που λές ότι δεν ήθελες, αλλά μήπως τελικά του έκλεισες το μάτι, ότι αυτά που έλεγες δεν ήταν στην πραγματικότητα και αυτά που ήθελες? Εγώ το "όχι δεν θέλω", το έχω ακούσει άπειρες φορές από γυναίκες, μόνο που ελάχιστες από αυτές πράγματι το εννοούν.

    4. Και σήμερα είσαι εδώ, μέλος αυτού του site. Tι κάνεις λοιπόν εδώ πέρα? Το ενδιαφέρον σου, ό,τι και να δηλώνεις είναι σίγουρο. Ισως θα πρέπει να κάνεις την δική σου ομφαλοσκόπηση, να μπεις στα άδυτα της ψυχής σου, και να αναζητήσεις τι θέλεις τελικά, και αν στέλνεις αντιφατικά μηνύματα σε αυτούς που σε περιβάλλουν. Πάντως και καταγγελία να έκανες, η υπόθεση θα ήταν εξαιρετικά αδύναμη νομικά, προκειμένου να στοιχειοθετηθεί κατηγορία σε βάρος του.
     
  7. Emma

    Emma Contributor

    (Τα πιο πάνω bold και underlined δικά μου.)

    Το "όχι" σημαίνει όχι και όχι ίσως (ή κάτι παρόμοιο). Δεν επιδέχεται άλλης ερμηνείας πέρα απ' αυτή που δηλώνει.

    Τα υπόλοιπα που λες δεν τα σχολιάζω καν, καθώς το να σε ενδιαφέρει ένα θέμα δεν αποτελεί και αυτόματη συναίνεση για την εφαρμογή των πρακτικών του πάνω σου από τον οποιονδήποτε.
     
  8. MasterTheo

    MasterTheo Regular Member

    Μετά από παραίνεση ενός μέλους διάβασα με προσοχή αυτό το thread.
    Είμαι της γνώμης ότι δεν έχει καμία θέση εδώ, έπρεπε να ήταν σε κάποια Ιατρική Επιθεώρηση κάτω από τον τίτλο « Σοβαρές Ψυχοπάθειες».
    Εδώ δεν μιλάμε για Bdsm και παιχνίδι, εδώ μιλάμε για στρίψιμο βίδας. Διάβασα σε ένα post για safe word και τέτοια. Υπάρχει κάποιος εδώ που νομίζει ότι μια λέξη θα τον σταματούσε?Δεν νομίζω.
    Αυτός ο άνθρωπος χρήζει άμεσης ιατρικής παρακολούθησης γιατί κάποια στιγμή θα κάνει κάτι κακό. Αυτός ο άνθρωπος πρέπει άμεσα να απομακρυνθεί από τον χώρο μας και πρέπει να στιγματιστεί, ώστε να αναγνωρίζεται από αδαείς και αρχάριους. Αν υπήρχε Bdsm Police πρέπει να τον συλλάβει.
    Όπως και να αποκαλείς την σύντροφό σου, sub, slave, bitch, τσούλα, καργιόλα, πρέπει να θυμάσαι ότι η ύπαρξη της είναι στα χέρια σου. Και όπως ό καλός Κυβερνήτης, αν και τρελαίνεται να πετά χαμηλά και κάνοντας τούμπες, σέβεται τους επιβάτες και την ζωή τους και πετά μαλακά και gently. Να θυμόσαστε λοιπόν, και μαλακά και gently ανεβάζετε κάποιαν στα ουράνια, δεν χρειάζεται μόνο hard and rough.
    Ξέρω θα αρχίσετε όλοι οι sadist να φωνάζετε για τα δικαιώματα σας, η πόρτα είναι ανοιχτή μπορείτε ότι ώρα θέλετε να φύγετε και η πόρτα του ψυχιατρείου είναι ακριβώς απέναντι.
     
  9. atasai

    atasai Regular Member

    Αν κάποιος δεν έχει ιδέα για το bdsm και πηγαίνοντας στο σπίτι κάποιου δει τον εξοπλισμό του, είναι λογικό να τρομάξει και να σκεφτεί ότι έμπλεξε με serial killer. Εφόσον η γνωριμία τους όμως είχε σαν αφετηρία το bdsm, γιατί να τρομάξει λόγω του εξοπλισμού;

    Αν του "έκλεισε το μάτι" ή αν φόραγε μίνι (άντε πάλι με τις δημόσιες δίκες) δεν το ξέρω, αλλά αρκεί αυτό για να τις σπάσει τα πλευρά; Τα υπονοούμενα και οι παρερμηνείς τους δεν έχουν θέση σε καταστάσεις που θέτουν την σωματική ακεραιότητα κάποιου σε κίνδυνο.

    Δεν έχω νομικές γνώσεις, αλλά η γνώμη μου είναι πως αν καταγγείλω κάποιον για βασανισμό, το δικαστήριο δεν θα ασχοληθεί με το αν υπήρχε saveword ή όχι. Θα αρκεστούν στο ότι βασανίστηκα (αν ήμουν σαδίστρια θα πρόσεχα πολύ με ποιον παίζω για να μην βρεθώ εξ απροόπτου).

    Το ότι είναι εδώ, μέλος αυτού του site, προσωπικά το βρήκα ιδιαίτερα θετικό, γιατί τελικά μια τόσο αρνητική εμπειρία δεν της επέβαλε τον αναπροσδιορισμό της σεξουαλικότητάς της. Αν κάποια βιαστεί, δηλαδή, της προτείνεις να πάψει να κάνει σεξ; Ή μήπως θα την δούμε καχύποπτα αν το αποζητά;

    υ.γ Αν καθόμαστε να βρίσκουμε ελαφρυντικά στην ακραιφνή κακοποίηση που κάποιος βρήκε το θάρρος να επικοινωνήσει μαζί μας, άντε να βγει κανείς να πει κάτι πιο μπερδεμένο και υποκειμενικό.
     
  10. darkgr

    darkgr New Member

    atasai, δεκτή η θέση σου, αλλά το θέμα για μένα δεν είναι αν υπάρχει βασανισμός - αυτό το θεωρούμε δεδομένο -, αλλά η συναίνεση ή μη του θύματος στην πράξη αυτή. Αν υπό ορισμένες συνθήκες παρέχω εμμέσως ή αμέσως την συναίνεση μου στην άδικη αυτή πράξη, τότε η πράξη παύει να είναι άδικη, έχουμε δηλαδή άρση του αξιοποίνου. Καταλαβαίνω όλα αυτά που λέτε, αλλά και η αμφιβολία πάντα μας βοηθάει να εμβαθύνουμε τις σκέψεις μας.

    Απλώς αναρρωτιέμαι για ποιόν λόγο αυτός ο άνθρωπος, εφ' όσον ήταν πλέον στο άντρο του και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της, δεν χρησιμοποίησε βία εξ' αρχής -η πειθώς ήταν πλέον περιττή-. Ή γιατί δεν της έριξε κάτι στο ποτό, - γιατρόε γαρ - θα είχε και ειδικές γνώσεις. Emma, ως προς τις υπογραμμίσεις έχω να σου πω το εξής με πάσα ειλικρίνια. Οταν ήμουν πιό νέος και έπαιρνα τοις μετρητοίς όσα άκουγα, ήμουν μεν το καλό παιδί, αλλά απλά καλό παιδί. Οταν έγινα λίγο πιό έμπειρος και κατάλαβα ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως δηλώνονται είχα πολλές επιτυχίες. Περιέργως όσο λιγώτερο υπολόγιζα τα 'θέλω' και τα 'δεν θέλω' των γυναικών, τόσο περισσότερο αυτές κολλούσαν μαζί μου.
     
  11. Avalonia

    Avalonia Regular Member


    darkgr ακόμα κι αν μια γυναίκα έρθει στο σπίτι σου από μόνη της φορώντας τα πιο προκλητικά της ρούχα, τα βγάλει στη συνέχεια, ξαπλώσει οικειοθελώς στο κρεβάτι σου και σου πει "έλα μωρό μου να με πάρεις"... τη στιγμή που θα σου πει "σταμάτα" είσαι υποχρεωμένος να σταματήσεις και να την αφήσεις να φύγει. Τίποτα δεν δικαιολογεί τη συνουσία ή την άσκηση βίας χωρίς συναίνεση, όσο αργά κι αν εκλείπει αυτή. Χωρίς συναίνεση μιλάμε καθαρά για βιασμό ή για σωματική βλάβη.
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Αν δεν μπορεί να πει "σταμάτα" επειδή είναι φιμωμένη;