Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα φώτα της δημοσιότητας...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 27 Ιανουαρίου 2009.

  1. Emma

    Emma Contributor

    Λίγο απ' το "Ο Κύριος Τίποτα" (και όλες τις απαντήσεις σε αυτό), λίγο από γενικές παρατηρήσεις εντός και εκτός φόρουμ, αναρωτιέμαι γιατί κάποιοι έχουν την τόσο μεγάλη ανάγκη του να θέλουν την προσοχή συνεχώς στραμμένη επάνω τους.
    Μου άρεσε πώς το έθεσε ο DeSade εδώ -> https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t14633-7/#post230415, αλλά είναι αυτό το "full story";
    Προσωπικά, κάποιες φορές το ερμηνεύω ως "άγαρμπο" ερωτικό κάλεσμα, κάποιες άλλες ως τραγικά μεγάλη ανασφάλεια με ανάγκη για επιβεβαίωση και μερικές φορές το αποδίδω στην (ίσως) παραμορφωμένη εικόνα που έχουν αυτά τα άτομα για τον εαυτό τους.
    Τί άλλες εξηγήσεις/περιπτώσεις υπάρχουν άραγε;
    Ποιά η γνώμη σας γενικά για το θέμα;
     
  2. Emma

    Emma Contributor

    [...] Αν κάποιος θέλει να μαλλώσει και να κοντραριστεί θα βρει τον τρόπο. Δεν θα περιμένει συγκεκριμένα νήματα. Ανέφερα από πού προβληματίστηκα ώστε να ανοίξω το εν λόγω νήμα και ξεκαθάρισα ότι δεν έχει να κάνει μόνο με το φόρουμ. [...]
     
    Last edited by a moderator: 27 Ιανουαρίου 2009
  3. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Τα φώτα της δημοσιότητας...

    Ακριβώς γι αυτό τους λόγους το κάνουμε(για μένα ομιλώ).

    Έχω ακόμα παρατηρήσει ότι αρέσκομαι στο να προκαλώ και μαυτό τον τρόπο να στηρίζω την ιδέα της διαφορετικότητας-ανωτερότητας μου!
    Ίσως όμως είναι και ένας τρόπος να ανακαλύπτω τους ανθρώπους 




    Υ.Γ. το ότι κάποιος δεν το κάνει δεν αποτελεί ασφαλή ένδειξη ολοκληρωμένης και πνευματικά υγειούς προσωπικότητας! Φυσικά θα μπορούσε και να είναι ή απλά δεν αισθάνεται αρκετά ικανός για να φερθεί με τον τρόπο που ανέφερες.Ολα παίζουνε!Πάντα
     
  4. hugger

    hugger Regular Member

    [...]
    Και οι mods εχουν ψυχη, να τους τιμωρησουμε δηλαδη επειδη ειναι εδω να μας προσεχουν?  
    Συγκεκριμενα δεν βλεπω να πηρε θεση η κοπελα, εκανε μια παρατηρηση. Και αν μπορει αυτο να συνεισφερει καθολου στην εξεταση του εν λογω φαινομενου, νομιζω οτι αναγεται και αυτο στο γεγονος οτι ο ανθρωπος ειναι κοινωνικο ον, δηλαδη με αλλα λογια, χρειαζεται καποιον να τον παρατηρει, προσεχει, ακολουθει, ακουει, κλπ. Με αποκορυφωμα, οταν διαλεγουμε καποιον να μας παρατηρει και στις πιο προσωπικες στιγμες μας, και τον παντρευομαστε. Βεβαια, μετα καταλαβαινουμε οτι ο παρατηρητης επηρεαζει το φαινομενο (   ) και το φαινομενο εχουμε γινει εμεις  
     
    Last edited by a moderator: 27 Ιανουαρίου 2009
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Τα παγώνια μπορούν να πετάξουν και τα παγώνια είναι διάσημοι χορευτές, αλλά το πέταγμά τους είναι το καλύτερο μυστικό τους.

    Το campus του Πανεπιστημίου Jawaharlal Nehru στο Νέο Δελχί αποτελεί το σπίτι αρκετών από αυτά τα πουλιά. Ένα καλοκαιρινό πρωινό, κάποιος θα μπορούσε ίσως να δει μία πανέμορφη μάζα φτερών και βελούδου να απογειώνεται από τους θάμνους σε μία πλευρά του δρόμου. Η πτήση είναι σύντομη και βαριά. Η ατμόσφαιρα γίνεται πνιγηρή. Τα βαρόμετρα καταγράφουν 76 χιλιοστά Υδραργύρου συν ένα ιπτάμενο παγώνι. Το γυαλί ραγίζει.

    Η πτήση τελειώνει ένα δευτερόλεπτο πριν κάποιος κοιτάξει ψηλά και καταλάβει αν ο Αλλαντίν βρίσκεται στην καμπίνα του πιλότου και στριφογυρίζει τους διακόπτες. Το σώμα του παγωνιού είναι αψεγάδιαστο. Ο λαιμός του τέλειο βελούδο. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την ψυχή του.

    "The nightingale sings of adulterous wrong." -T.S. Eliot

    Η κραυγή του παγωνιού είναι σκληρή. Όταν δεν είναι σκληρή είναι καυλωμένη. Ομάδες θηλυκών παγωνιών πηδούν με ενθουσιασμό μέσα στους θάμνους και αυτό προμηνύει πολλά για μυστικά όργια, S&M, και πολλά άλλα.

    Το σεξ παραμένει το πιο γλυκανάλατο πράγμα που εφευρέθηκε από τον Θεό και ανακαλύφθηκε από τον άνθρωπο. Υπάρχει κάτι μεγαλειώδες στον σχεδιασμό του παγωνιού. (Παραμένει το μεγαλύτερο επιχείρημα ενάντια στην θεωρία της εξέλιξης). Υπάρχει έστω και ένας κόκκος χαρισματικής ομορφιάς που αρνείται να πετάξει;

    Το παγώνι είναι ένα μελοδραματικό πουλί. (Η ιδέα του περί οικιακής ευτυχίας λαμβάνει χώρα στην σκεπή του Ξενώνα Θηλέων). Το μελόδραμα είναι η αιχμή της λογοτεχνίας, το σημείο όπου η γλώσσα γίνεται τμήμα των Γραφών (αλλά μόνο ο Ντοστογιέφσκι έχει γράψει αυτό το είδος μελοδράματος). Το παγώνι, μετά την πτήση του, προσγειώνεται με έναν γδούπο στην δεξιά πλευρά αυτής της απειροελάχιστα λεπτής γραμμής που διαχωρίζει το γλυκανάλατο από το αιώνιο.

    Το παγώνι, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο πουλί, διατρέχει τον κίνδυνο κακοποίησης, ακόμη και από έναν τυχαίο περαστικό. Μία Τουρκάλα επισκέπτρια στο Πανεπιστήμιο Jawaharlal Nehru κάποτε ρώτησε έναν Chowkidar (φρουρό) αν θα μπορούσε να σκοτώσει και να ταριχεύσει ένα από αυτά τα πουλιά γι αυτήν. Η απάντηση του Chowkidar ήταν κλασσική. "Κυρία μου, αυτό είναι το Παγώνι, το εθνικό πουλί της Ινδίας, δεν είναι Turkey" (γαλοπούλα).

    Το παγώνι δεν είναι ένα πουλί που γεννήθηκε για να κινείται. Το dharma του, η ηθική του πλήρωση, είναι να παραμένει ακίνητο και να ελκύει θαυμαστές. Μέσα στην πτήση του παγωνιού που σπάει βαρόμετρα βρίσκονται λιωμένα τα ψήγματα της χαρισματικής του ομορφιάς, που εκφράζεται με τον χορό του. Ο χορός είναι μία ερωτική τελετουργία, ένα προοίμιο στο μπαμ-μπαμ των κουνελιών. Η αιθέρια αθωότητα της πτήσης ζευγαρώνει με την ευγένεια της ζωώδους ύπαρξης.

    Δεν υπάρχουν καλύτεροι υποψήφιοι για ταντρική νιρβάνα. Πιστεύω ότι την κατακτούν κάθε φορά.

    Πηγή: The Sex Life of Peacocks

    (Ελπίζω να μην χρήζει επεξήγησης. Θα ήταν μακροσκελής.) 
     
  6. Από την εποχή που άφησα στην άκρη τον τσελεμεντέ του αναρχικού
    και πήρα στα χέρια μου τον κανονικό τσελεμεντέ κατάλαβα ότι αυτοί
    οι τύποι τα κάνουν όλα αυτά επειδή δεν έχουν γυναίκα οι καημένοι (είμαι
    και Φροϋδιστής ο άτιμος). Με τόσες ωραίες γυναίκες εδώ μέσα νομίζω
    ότι κάποια πρέπει να κάνει το ψυχικό και να θυσιαστεί διότι σε διαφορετική
    περίπτωση όλοι αυτοί που θέλουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους
    δεν πρόκειται να μας αφήσουν ήσυχους
     
  7. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Τα φώτα της δημοσιότητας...

    Το υπερ-εγώ των φόρουμ προσπαθεί να καλύψει την αδιαφορία από τον πραγματικό κόσμο.. Εξ ου και τα.. άστο..
     
  8. female

    female Contributor

    Re: Απάντηση: Τα φώτα της δημοσιότητας...



    + 16.847


     
  9. Για την τοοοοσο πρωτότυπη ψυχανάλυση και τους θαυμαστές της.
    Εχει πολλους μαθητες η σχολη σας ντοκτορ μου?  
    Θα ηθελα να παρακολουθησω τα μαθηματα σας
     
     
  10. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Τα φώτα της δημοσιότητας...

    Αρ γιου τόκινγκ του μη;