Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σαν..σημερα..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_D_Arbanville, στις 27 Ιανουαρίου 2009.

  1. Babylon

    Babylon Regular Member

    Φυσικα. Και μονο αυτα λες; Τοσες γυναικες βιαζουνε καθε μερα, και ποιος φταιει; Αυτες βεβαια, αν δεν θελανε τετοιου ειδους προσοχη ας μην φοραγανε εκεινες τις μινι φουστες που τις κανουν να μοιαζουν με πουτανες. Και τα date rapes; αμ αυτα; το θελουν οι καριολες, αλλιως τι κωλοτριβονται; πρωτα σε φτιαχνουν και μετα την κανουνε! για μαλακες μας περνανε;

    Στην περιπτωση που κανεις αναρωτηθει. Ναι. Ειρωνευομαι.

    Και ενα φωτεινο διαλειμμα:

    [nomedia=""]YouTube - Sublime - Date Rape[/nomedia]
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Lady_D_Arbanville

    Lady_D_Arbanville Regular Member

    Απάντηση: Re: Σαν..σημερα..



    8Α Η8ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ .. ΑΛΛΑ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ .. ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ..
    ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ .. ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ..ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
    ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ .. ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΑ..
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕ8ΕΙΣ ΣΤΗΝ 8ΕΣΗ ΜΟΥ .. ΝΑ ΛΕΣ "ΟΧΙ" ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ...
    .......................................        angry6:  
     
  3. darkgr

    darkgr New Member

    Πολύ φοβάμαι ότι δεν έχω γίνει κατανοητός, γαυτό θα κάνω άλλη μιά προσπάθεια. Ας το πάρουμε λοιπόν το πράγμα απ' την αρχή και να δούμε τις διάφορες περιπτώσεις:

    1. Συνευρίσκονται δύο άνθρωποι σ' ένα session στο οποίο ο ο ένας έχει ρόλος κυριαρχικού και ο άλλος ρόλο υποτακτικού, με προκαθορισμένους εξ' αρχής τους ρόλους αυτούς και με ρητή συμφωνία. Στην περίπτωση αυτή δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, σαφής και δεδηλωμένη η βούληση και των δύο.

    2. Στην παραπάνω περίπτωση, ο κυριαρχικός ξεπερνάει τα όρια χωρίς την συναίνεση του υποτακτικού, όρια που έχουν καθορίσει μεταξύ τους και είναι αναγνωρίσιμα συνήθως με μία συνθηματική λέξη. Η περίπτωση αυτή είναι καταδικαστέα.

    3. Υπάρχει και μία κατηγορία που το ζευγάρι είτε από βίτσιο, είτε από κορεσμό αναζητά κάτι διαφορετικό. Μία κατάσταση δηλαδή που και οι δύο έχουν κοινή επιθυμία, αλλά ο ένας μέσα στα πλαίσια ενός προκαθορισμένου ρόλου αντιδρά και αντιστέκεται και ο άλλος είναι ο θύτης. Αυτή ακριβώς η αντίδραση, η "εικονική" πάλη, είναι που τονώνει το ενδιαφέρον και ιντριγκάρει και τους δύο. Το σκηνικό της εικονικής αυτής πραγματικότητος λειτουργεί αφροδισιακά. Ομως στο βάθος του μυαλού και των δύο, υπάρχει η γνώση ότι όλα αυτά είναι στην αληθινή πραγματικότητα μία απάτη, μία θεατρική παράσταση.

    4. Τέλος υπάρχει και οι κατηγορία που η πάλη και η αντίσταση δεν είναι εικονική αλλά πραγματική. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε βιασμό, σωματικές βλάβες, οπλοχρησίες κλπ. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερο ανάλυση γιαυτή την τελευταία περίπτωση, όλοι νομίζω την αποδοκιμάζουν.

    Lady D' Arbanville δεν χρειάζεται να θυμώνεις, απόψεις εκφράζουμε. Με κάνεις να αισθάνομαι την ανάγκη να σου απολογηθώ, ενώ ξέρεις ότι είσαι σε θέση ισχύος. Εγώ εκφράζω από την άνεση του σπιτιού μου θεωρητικές παπάρες, ενώ εσύ βίωσες μία δυσσάρεστη εμπειρία. Δεν αμφισβητώ καθόλου την ειλικρίνια και την αυθεντικότητα αυτών που γράφεις. Απλώς θεωρώ ότι έπρεπε εφ' όσον δεν είχες καμία τέτοια πρόθεση, να είσαι πολύ πιό προσεκτική και υποψιασμένη. Οσο για μένα, ναι κλείνω το ματάκι, μόνο που κανείς δεν με βλέπει...
     
  4. L_Strike

    L_Strike Contributor

    @ Lady_D_Arbanville: For the record, προσωπικά συμφωνώ με την άποψή σου και τους προλαλίσαντες ότι, εφόσον πρόκειται - όπως περιγράφεις - για παιχνίδι, η φράση "όχι" ή κάποιο safeword σταματά όποια δραστηριότητα. Πέραν αυτών όμως, επέλεξες να μοιραστείς μια προσωπική σου εμπειρία, για τον όποιονδήποτε λόγο. Οφείλεις να σεβαστείς και τον αντίλογο, ειδικά όταν τίθεται με ευγένεια. Ο darkgr δήλωσε εξ' αρχής πως
    οπότε οφείλεις να σεβαστείς την άποψή του (επαναλαμβάνω: να σεβαστείς, όχι να αποδεχθείς), ασχέτως αν την θεωρείς σωστή ή λάθος βιωματικά.
    Εάν εξακολουθείς να δέχεσαι να υπάρχει σχολιασμός της ιστορίας που κατεθέσες ρίξε τους τόνους σου. Εάν δεν επιθυμείς τον σχολιασμό και θέλεις απλώς να το μοιραστείς, απλά το δηλώνεις.
     
    Last edited: 31 Ιανουαρίου 2009
  5. llazouli

    llazouli Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Σαν..σημερα..

    Δεν προσφέρουν τίποτα οι συναισθηματικές εξάρσεις και ευθιξίες, δεν συζητάς με τους κολλητούς σου εδώ, ούτε προσφέρεται το θέμα, για να αποδείξουμε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, σ' ένα σάιτ ανταλλαγής απόψεων. Αυτή την οδυνηρή εμπειρία που έζησες, δεν είναι δυνατόν να απαιτείς από τους άλλους, να την εκλάβουν με τις διαστάσεις που έλαβε εντός σου. Δεν έχει και κανένα νόημα, πιστεύω.
    Εξέθεσες την προσωπική σου εμπειρία προς συζήτηση και υποθέτω πως ο στόχος σου ήταν να αναπτυθεί μια συζήτηση με πολυποίκιλες απόψεις κι από διάφορες οπτικές γωνίες.
    Παρεκτός, και το μόνο που προσδοκάς είναι να σου χαϊδέψουνε τα αυτιά με παρηγορητικά και δακρύβρεχτα λογίδρια.
    Θεωρώ πως προσφέρει πολύ περισσότερα, η άποψη του darkgr, από οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση συμπάθειας και συγκινητικής κορύφωσης. Όλοι μας κατανοούμε και συμπαριστάμεθα, στο βαθμό που ο καθένας δύναται αλλά το πιο ουσιαστικό είναι να καθοριστεί το μερίδιο της ευθύνης μας. Το ξέρω καλά, πόσο βολικό είναι να είμαστε τα θύματα και να κλαιγόμαστε για την κάθε μικρή ή μεγάλη αναποδιά που μας συμβαίνει. Δεν προσφέρε τίποτα όμως να μένουμε εκεί, κάνοντας σημαία την πίκρα μας για την αδικία που μας συνέβη. Ουδείς άμοιρος ευθυνών, ακόμη και στην πλέον οδυνηρότερη κατάσταση, εφόσον είμαστε τυχεροί και επιβιώσουμε, σημαινει πως η στάση μας στη ζωή, χρειάζεται επείγουσα ανασύσταση και επαναπροσδιορισμό.
    Αυτά προς προβληματισμό κι χωρίς καμιά διάθεση να ακυρώσω αυτό που βίωσες.
     
  6. Lady_D_Arbanville

    Lady_D_Arbanville Regular Member

    Απάντηση: Re: Σαν..σημερα..

    MONO ME MENA 8YMWNW 
    KATA arxas den eimastan zeygari ..
    δεν υπηρχε session..
    twra κατα ποσο προσεκτικη ειμαι..

    ------------------------
    δεν μου αρεσει να μου χαιδευουν τα αυτια αλλωστε γαργαλιεμαι ¨
    και πολυ σωστα ειπες αυτος ηταν ο στοχος μου.. να γινει συζητηση  
    ty 
     
    Last edited: 31 Ιανουαρίου 2009
  7. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Σαν..σημερα..

    Ξέρεις ότι δεν μου είναι ευχάριστο να διαφωνώ μαζί σου, προσφιλεστάτη, αλλά αυτή τη φορά οφείλω να το κάνω...

    Εάν προσφέρει κάτι η άποψη του darkgr, είναι ακριβώς το ότι είναι DARK, ως άποψη. Έτσι, είναι όντως χρήσιμη, μιά και έρχεται να καταδείξει, ότι τέτοιου είδους απόψεις, υπάρχουν -δυστυχέστατα κατ' εμέ, "με όλο το σεβασμό", γιά να κοτσάρω κι εγώ την απαραίτητη ευγένεια- ακόμη...

    Προσωπικά, τίποτε άλλο δεν είδα στο ποστ #18, πέραν της πανάρχαιας -και κατ' εμέ "με όλο το σεβασμό" πανάθλιας- επιχειρηματολογίας του "πονηρού κλεισίματος του ματιού του θύματος προς το βιαστή", και του "όχι" των γυναικών, που κατά βάθος σημαίνει "ναι".

    Στο χώρο μας, η συγκεκριμένες πράξεις που περιγράφτηκαν, ισοδυναμούν με βιασμό. Και δεν νομίζω ότι χωράνε ελαφρυντικά σε κανένα βιασμό.

    Δεν αντιλέγω στο ότι ο καθένας πρέπει να προσέχει, να ξέρει τί θέλει, τι ψάχνει, πού και πώς το ψάχνει, και κυρίως το ποιός στην πραγματικότητα είναι ο ίδιος. Και να μην αποποιείται τις δικές του ευθύνες, αν υπάρχουν. Διαφωνώ όμως στο ότι είναι απόλυτα σίγουρο ότι και το θύμα έχει μέρος της ευθύνης, ότι κάθε βιασμός είναι εν μέρει αποτέλεσμα πρόκλησης...


    Όσο γιά την παραίνεση διαχειριστή γιά ψυχραιμία και αποδοχή των "άλλων απόψεων", μου θύμισε δικαστή που είναι εξαιρετικά πρόθυμος να παραβλέψει την ουσία, και να τιμωρήσει το θύμα γιά "ασέβεια προς το δικαστήριο", επειδή υπερέβη τα όρια της "ευπρέπειας"...






    .
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Σαν..σημερα..

    Να πω το εξής και μόνο. Η παθούσα έ ν α μόνο λάθος και το τραγικότερο έπραξε. (όλα τα άλλα μου φαίνονται φυσιολογικά. Εννοώ ότι η γνωριμία εξελίχθηκε αργά ΄μέσα στο χρόον). Άφησε από την π ρ ώ τ η φορά έναν με τον οποίο δεν έχει σχέση να την ακινητοποιήσει.

    Σημαίνει ότι από απειρία ή ανωριμότητα ή επιπολαιότητα δεν ήξερε να προστατεύει ελαχίστως τον εαυτό της. Αυτό δε μειώνει την ευθύνη του άλλου. Διδάσκει όμως τι πρέπει να προσέχουμε, ττ δεν πρέπει να κάνουμε, την ευθύνη που φέρουμε απέναντι στον εαυτό μας
     
  9. anastasia

    anastasia Regular Member

    Απάντηση: Σαν..σημερα..

    εδω και χρονια γνωριζω αυτη την ιστορια και ειναι ακομα πιο τραγικη απ την περιγραφη που διαβασαμε...μετα απο αρκετη κουβεντα με την Lady...και η δικη μου αποψη ηταν πως επρεπε να την καταθεσει για εναν και μονο λογο να προσεχουν καποια ατομα αλοστε δεν εχει να κερδισει και κατι απ ολο αυτο ισα ισα εφερε καποιους εφιαλτες παλι πισω και να πω και κατι ....να μην μεινουμε αν αυτος εκανε με το ζορι οτι εκανε αλλα........τι ζημια προκαλεσαι πανω σ ενα κορμι σπασμενα κοκκαλα εγκαυματα νομιζω αυτο ειναι το θεμα ολης της υποθεσης
     
  10. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Re: Απάντηση: Σαν..σημερα..

    Διαφωνώ με τα bold. "Το θέμα" - κατ' εμέ - βρίσκεται στην ουσία, όχι στο αποτέλεσμα που παρουσιάζεις.

    Υ.Γ. Αλήθεια, αν είχε "ευτυχή κατάληξη" το "session", δεν υπήρχαν τα προαναφερθέντα έκτροπα και όλοι περνούσαν καλά, θα χαρακτηριζόταν ως λάθος η αποδοχή ακινητοποίησης με το "καλημέρα σας"; Θα υπήρχε ανάλογη συζήτηση; (ρητορικό το ερώτημα και προσωπικό για τον καθένα)
     
  11. llazouli

    llazouli Contributor

    Re: Απάντηση: Σαν..σημερα..

    Αγαπητέ ΜindMaster, θεμιτές οι διαφωνίες και περισσότερο ενδιαφέρουσες, όταν προχωρούν τη συζήτηση.
    Όλων μας οι απόψεις, (''light'' και''dark'') συγκλίνουν στο ότι ο άνθρωπος αυτός χρειάζεται εγκλεισμό και παραδειγματική τιμωρία. Ακόμη και στην υποθετική περίπτωση να του έκλεισε το ματάκι, κανείς, εξ' όσων διάβασα, δεν τον δικαιολογεί, δεν του δίνει ελαφρυντικά για ό,τι έκανε.
    Το θέμα όμως, για μένα, δεν ειναι μόνο εκεί. Εντάξει, καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας τέτοιες συμπεριφορές, και τι έγινε; Εδώ δεν είμαστε διακστήριο για να αποδωσουμε την ανάλογη ποινή επί του τελεσθέντος αδικήματος.
    Η ουσία της συζήτησης είναι το πώς τα πράγματα εξελίχτηκαν ως εκεί και το κυριότερο, πώς αποτρέπονται τέτοιου ειδους οδυνηρές καταστάσεις.

    Κατ' εμέ, σ' αυτήν την ιστορία υπάρχουν αντιφατικά μηνύματα, εκ μέρους της lady, που σίγουρα δε δίνουν ελαφρυντικό στον κάφρο, αλλά είναι ικανά να οδηγήσουν σε απρόβλεπτες καταστάσεις.
    Και εννοώ αυτό που σημειώνει πιο πάνω η elfcat. Aπ' τη στιγμή που δέχομαι να με ακινητοποιήσουν, θέλω δε θέλω, θέτω εαυτον στο έλεος του αλλου. Ε, όχι, ρε παδί μου, είναι η μεγαλυτερη ανοησία που μπορούμε α διαπράξουμε κατά του εαυτού μας. Αν εμείς οι ίδιοι δεν μας προσέχουμε, έχουμε την απαίτηση να το κάνει ο άλλος, ο άγνωστος, για μας; Από πού κι ως πού; Επειδή το υποσχέθηκε; Ειναι αστείο, αφελές, δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω.
    Εδώ, μπορει να γνωρίζεις καλά τον άλλο/η και ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτα βέβαιος, πως στη στιγμή του παροξυσμού, δε θα υπερβεί εαυτόν, άλλως τε άνθρωποι είμαστε και όχι προαγραμματισμένα ρομπότ.
    Τα παιχνίδια αυτά, το ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα, πάντα ενέχουν κινδύνους. Ισως εκει να είναι και η γοητεία τους. Το ζητούμενο όμως, δεν είναι τι κάνει ο άλλος, γιατί αν συντελεστεί το κακό, δεν επανορθώνεται..πάει, τέλειωσε, τρέχα γύρευε μετά να αποδώσεις ευθύνες, αλλά τι κάνουμε εμείς για να μειώσουμε τις πιθανότητες να εξελιχτούν τα πράγματα εις βάρος μας.
    Όχι, κανείς δεν έχει την ευθύνη του άλλου. Όλοι μας, ενηλικες είμαστε, οφείλουμε να γωρίζουμε τι κάνουμε, ο καθένας από τη θέση του και να αναλαμβάνουμε τις συνέπειες των πράξεων μας.
     
  12. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Σαν..σημερα..

    Όχι, δεν νομίζω πως είναι έτσι... Όλοι τελικά τον "καταδικάζουμε", αλλά ελαφρυντικά, κάποιοι προσπαθούν να βρουν. Όπως είπα πριν, τα "κλεισίματα των ματιών", τα "όχι" που σημαίνουν "ναι" και λοιπές φαιδρότητες, είναι "επιχειρήματα" χρησιμοποιημένα μύριες όσες φορές, γιά να κάτσουν τα θύματα ουσιαστικά στο εδώλιο του κατηγορουμένου...
    Συμφωνώ. Δεν είμαστε δικαστήριο. Βρισκόμαστε όμως σε ένα χώρο, όπου ανταλάσσουμε πληροφορίες. Και δεν υπάρχει πιό σημαντική πληροφορία, από αυτήν που μπορεί να σώσει τη ζωή ή τη σωματική ακεραιότητα κάποιου. Αν κάποιοι μεταξύ μας λοιπόν είναι επικίνδυνοι, καλό είναι να το ξέρουμε. Καλό θα ήταν, να ξέρουμε και ποιοί ακριβώς είναι. Βεβαίως, δεν είναι εύκολο να γίνονται επώνυμες καταγγελίες ανοιχτά. Μπορούν όμως να επικοινωνηθούν από άτομο σε άτομο. Και πρέπει.
    Όχι, και πάλι όχι! Πρώτον, δεν βλέπω κανένα "αντιφατικό μήνυμα", εκ μέρους της Lady D Arbanville. Όπως περιγράφει τα πράγματα, δεν βλέπω καν, την τόσο συνήθη -φευ- σπουδή γιά συνάντηση. Κατά που τα λέει, 14 μήνες το παίδευε το πράγμα. Τί θα μπορούσε να περιμένει πέραν τούτου; Την μετεμψύχωση;
    Δεύτερον, και η ακινητοποίηση, και η παράδοση, και η -συναινετική- αποδοχή διαφόρων πραγμάτων που όλα εν δυνάμει εμπεριέχουν κινδύνους, είναι η βάση του bdsm. Αν πρέπει να είμαστε τόσο προσεκτικοί που να μην επιτρέπουμε σε κάποιον να μας δέσει, να κυριαρχήσει πάνω μας, να είμαστε ανίσχυροι απέναντί του, να εφαρμόσει πάνω μας πρακτικές επώδυνες και κατά κάποια έννοια δυσάρεστες, καταργούμε το bdsm εξ ολοκλήρου... Ε, δεν είναι αυτό, το ζητούμενό μας εδώ...

    Προσοχή λοιπόν, δεν αντιλέγω. Ώριμη σκέψη, προσεκτικές επιλογές. Όχι βιασύνες. Έλεγχος, τσεκάρισμα, πληροφόρηση. Όλα αυτά, είναι απαραίτητα... Αν όμως, όλα αυτά δεν αποδειχθούν επαρκή ως μέτρα ασφαλείας, και πάλι μας προκύψει το κακό, θα πρέπει να αναιρέσουμε τις βασικές μας ερωτικές επιλογές, και ν' αρχίσουμε να καταριόμαστε την τύχη μας, που έχουμε το βίτσιο του σαδομαζοχισμού;





    .