Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος anastasia, στις 27 Ιανουαρίου 2009.

  1. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

     :rollinglaugh: 
     
  2. BRAVE MASTER

    BRAVE MASTER New Member



    πολύ σωστη τοποθετηση.
    αυτό βεβαια ισχύει και αντιστρφα φαντάζομαι. . .  
     
  3. Justholdme

    Justholdme Regular Member

    Απάντηση: Re: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    Είπα απλά την αποψή μου ...........!!!!!!!!!!!! 
     
  4. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Syrah, προσωπικά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με την τεχνική του "συστήνω άτομα στον Advisor προκειμένου να λάβουνε βοήθεια" για τον απλούστατο λόγο οτι είμαστε όλοι? νοήμοντες άνθρωποι και όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά να λάβει βοήθεια, θα το κάνει. Από κει και πέρα, συμφωνώ με τη λογική του "διάβασε και κρίνε μόνη σου" και θεωρώ οτι είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί κάποιος να προτείνει σε κάποιον που ξεκινάει τώρα.

    Αμήν και πότε, αμήν και πότε!

    Αχμ, μήπως ψάχνεις σε λάθος μέρη;

    +10

    Συμφωνώ απολύτως με τα δύο παραπάνω posts!

    Κοριτσάρα το μόνο σίγουρο είναι οτι αν αρχίσουμε να απαντάμε βλέπω να ξεσηκώνονται τα πλήθη...

    Αρκετά καλές ερωτήσεις MindMaster, το θέμα είναι κατά πόσο απαντιούνται. Προσωπικά θεωρώ οτι πολλές θα πούνε είτε από κακία, είτε από δική τους χαζαμάρα το "δεν ήταν Αφέντης", ή το "είναι ένας μαλάκας και μισός." Φυσικά δε βγάζω απ'την εξίσωση και το γεγονός οτι μπορεί να μην καταλάβανε καν τι θα γινόταν αν παραμένανε μαζί του, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα που αν το πιάσουμε, ζήτω που καήκαμε!

    +100000000000000000000

    Ποτέ μη λες ποτέ, ψάχνε και ερεύνα και κυρίως φρόντιζε να ξέρεις τι άνθρωπος είναι.

    Θα συμφωνήσω απολύτως!
    L_D, έγραψες πάλι...

    Γενικά το μόνο που έχω να πω στην όλη συζήτηση είναι οτι οι Masters υπάρχουν, απλά πρέπει κάποιος να θέλει πραγματικά να μάθει για να τους ανακαλύψει. Άλλωστε είναι είδος προς εξαφάνιση με όλους αυτούς τους καράμαστεράδες που υπάρχουν και κυκλοφορούν και φυσικά με το να υπάρχει ημιμάθεια το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται καραμαστεράδες παρά σωστοί και σοβαροί Κύριοι και Άνθρωποι.
     
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    Γιατί το να ζητά κάποιος βοήθεια από ένα πρόσωπο που συμμετέχει εδώ φερόμενο ως Advisor, σημαίνει ότι στερείται υψηλής νοημοσύνης;

    Όπως συμφωνήσαμε στο ότι μπορεί -και πρέπει- κανείς να αξιολογεί σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια τους συνομιλητές του, νομίζω ότι συμφωνούμε και στο ότι μπορεί -και πρέπει- κανείς τις όποιες συμβουλές ή προτάσεις λάβει (από τον Advisor ή οποιονδήποτε άλλο) να τις αξιολογεί, εγκρίνει και απορρίπτει.

    Το γιατί πιστεύω ότι δέον είναι να απευθυνθεί κανείς στον επίσημο Advisor του Forum, εξηγείται αφενός από το ότι το επίσημο της ιδιότητας σημαίνει ότι πολύ πιθανώς οι συμβουλές του διέπονται από σοβαρότητα (δεν θα οδηγήσουν κάποιοn αφελή σε ψυχικό / σωματικό τραυματισμό), αφετέτου από το ότι εγώ προσωπικά από το MasterJp όσες φορές έχω ζητήσει advisoring, έμεινα κάτι παραπάνω από πολύ ευχαριστημένη. Και δεν θεωρώ τον εαυτό μου ούτε εύκολο συνομιλητή, ούτε συνηθισμένη περίπτωση BDSMer.
     
  6. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

  7. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Syrah, δε διαφωνώ στο "στερείται νοημοσύνης" αλλά στην κίνηση του να προτείνει κάποιος να συμβουλευτεί τον Advisor. Θεωρώ οτι το κείμενό μου είναι αρκετά ξεκάθαρο για να το κατανοήσει κάποιος και το "όλοι?" που είναι με ερωτηματικό θεωρώ πως είναι ρητορική η ερώτηση και καθένας μπορεί να απαντήσει ανάλογα μέσα του για το αν πιστεύει οτι όλοι είναι νοήμοντες άνθρωποι. Προσωπικά το αμφιβάλλω αυτό εδώ το πράγμα και έχω ουκ ολίγα παραδείγματα που μου το έχουν αποδείξει, αλλά το εν λόγω ζήτημα δεν είναι επί του παρόντος φαντάζομαι.
     
  8. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    Γι' αυτό γύρεψα από μιά σκλάβα τις απαντήσεις φίλε μου, και δη από τη lara[E-p], που έχει πολλά ένσημα κολλημένα στον κλάδο...
     
  9. Syrah

    Syrah Contributor

    Συγγνώμη, δεν κατάλαβα τί μου γράφεις.
     
  10. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Πολύ απλά Syrah, θεωρώ οτι το να συστίσεις κάποιο μέλος να πάει στον Advisor για συμβουλές είναι στην καλύτερη περίπτωση χαζό για τον απλούστατο λόγο οτι όποιος ενδιαφέρεται να μάθει, θα ρωτήσει ποιός έχει τις καλύτερες πληροφορίες και θα απευθυνθεί εκεί.
     
  11. sexideal

    sexideal New Member

    Πιστεύω πως οι αληθινοί masters/mistresses υπάρχουν σε στιγμές που δεν το καταλαβαίνουμε. Master ψυχολογικά, μπορεις να γίνεις με κάποιον τρόπο και στο γραφείο σου, απολύοντας π.χ. κάποιον, ή στο σπίτι σου, ξεσπώντας στο παιδ΄σου... Ο χώρος και οι συναισθηματικές καταστάσεις και συνθηκες αλλάζουν.
     
  12. kardy_

    kardy_ Regular Member

    το να απολυσεις καποιον δεν σε κανει μαστερ...απλα για μια συγκεκριμενη χρονικη στιγμη εχεις μια Κυριαρχικη συμπεριφορα!
    το να ξεσπασεις στο παιδι σου ΔΕΝ επαναλαμβανω ΔΕΝ
    σε κανει Κυριαρχο!!!!!!!!!!!
    μην μπερδευουμε την κυριαρχικη συμπεριφορα με την κυριαρχια!!!!!!!!!!!
    αν εμενα ερθει η μανα μου και μου σκασει μια ξαναστροφη γιατι δεν απλωσα την μπουγαδα σημαινει πως η μανα μου ειναι κυριαρχη?????
    τι αλλο θα ακουσω??????????????????????????????