Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος anastasia, στις 27 Ιανουαρίου 2009.

  1. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    μεσα απο την ασχετοσυνη μου ως vanilla θα ηθελα να κανω μια "αφελη" ερωτηση : λετε οτι ο/η σκλαβος δεν κανει κατι συνειδητα, εννοειτε οτι ο/η σκλαβος ειναι ενα εκτελεστικο οργανο δικην ζομπι?

    και μια ακομη "αφελεστερα" : εστω κι αν δεν εχει το δικαιωμα ο/η σκλαβος να επεμβει στην κατασκευη του master πως μπορει ο τελευταιος να ειναι σιγουρος οτι δεν συμβαινει κατι τετοιο ? ειδικα αν ο/η σκλαβος ειναι ισχυροτερα προσωπικοτης απο αυτη του master?
     
  2. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    Ωραία ερωτήματα είν' αυτά, αλλά καλύτερα θα ήταν να μην τα έθετες ως "άσχετη vanilla", αλλά ως μέλος ενός φόρουμ με βασικό αντικείμενο το bdsm, που προσπαθεί να καταλάβει τόσο το bdsm, όσο και την προσωπική του συνάφεια με το εν λόγω αντικείμενο...
     
  3. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    εχεις δικιο mindmaster
     
  4. Master V

    Master V Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?


    Όντως πολύ ωραίο ερώτημα thaleia και εγείρεις ένα σπουδαίο θέμα για την εμπρόθετη επιρροή των Master από τους σκλάβους. Κοίτα η απάντηση δεν είναι ασπρο μαύρο, αλλά θα προσπαθήσω να βάλω ένα πλαίσιο. Γράφοντας ότι δεν επηρεάζει συνειδητά, θα διευκρίνιζα ότι δεν επηρεάζει ηθελημένα, δηλαδή, ότι η επιρροή που ασκεί στον Μ δεν είναι αποτέλεσμα κάποιου στόχου και κάποιας στρατηγικής. Όχι δεν είναι ζόμπι, αλλά έχει επιλέξει να είναι σκλάβος και η βούλησή του να είναι η βούληση του Μ. Αν συμβεί να κατευθύνει ο σκλάβος τον Μ κάποιος από τους δυο (ή και οι δυο) δεν παίζουν καλά τον ρόλο. Αν τώρα συμβαίνει να είναι ευφυέστερος ο σκλάβος από τον Μ (πράγμα που συμβαίνει, όχι σπάνια) τότε η επιρροή θα είναι πιο έντονη και πιο αισθητή. Όμως, (και εδώ είναι κατά τη γνώμη μου η ουσία του θέματος) αν ο σκλάβος έχει αποδεχθεί και είναι συνεπής με το ρόλο του τότε, η οποιαδήποτε επιρροή δεν θα είναι εμπρόθετη, αλλά θα συμβεί σαν μέρος της αλληλεπίδρασης – αλληλεξάρτησης. Ο θαυμασμός και η υποταγή στον Μ είναι υποχρεωτική ακόμα κι αν υπάρχει κάποια διανοητική ή πολιτισμική ανισότητα. Αν έχει κάτι άλλο ο σκλάβος στο νού του και εφαρμόζει κάποια στρατηγική για να «κατασκευάσει» τον Μ στα μέτρα του, τότε η σουπα έχει αποτύχει και ζούνε και οι δυο με την ψευδαίσθηση ότι έχουν σκλάβο και Master αντίστοιχα… ενώ στην πραγματικότητα δεν βιώνουν μια τέτοια σχέση. Η αλληλεπίδραση πάντως υπάρχει και είναι όχι μόνο θεμιτή αλλά και ελκυστική  
     
  5. kardy_

    kardy_ Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?



    θα μου επιτρεψεις εδω να σημειωσω το εξης....
    ο θαυμασμος και η υποταγη οπως λες στον Μ δεν ειναι υποχρωτικη...ειναι ζητουμενο και μαλιστα ενα ζητουμενο το οποιο πρεπει ο Μαστερ να κερδισει απο τον υποτακτικο...ελεος αν ηταν υποχρεωση!!!θα επρεπε ολοι οι υποτακτικοι να μιλαμε σε ολους στον πλυθηντικο και να κραταμε τα προτοκολα υποχρεωτικα!!!
    Η αλληλεπιδραση σε με τετοια σχεση φυσικα και πρεπει να υπαρχει αλλιως δεν νομιζω πως μπορει να υπαρχει σχεση γιατι αν τα λεγομενα και οι πραξεις του ενος η του αλλου μελους δεν επηρεαζουν το αντιστοιχο μελος τοτε δεν ειναι σχεση αυτο κατα εμε!!!!
    Μαστερς και σκλαβες υπαρχουν για ολους και για ολες...δεν λεω πςσ δεν υπαρχουν και αυτοι που το παιζουν και καλα μαστερς οι σκλαβες/οι για να εχουν ενα kinky πηδημα στην λιστα τους και να μπορουν να πουν το εκανα και αυτο.το θεμα ειναι να μπορουμε να ξεχωριζουμε το τι θελουμε και το τι ζηταμε και μεσα απο αυτο να κανουμε ειλικρινης προσπαθειες για αυτο που ζηταμε και μας ζητανε.
    ο καθε ενας εχει την δικη του οπτικη γωνια εντος των πλαισιων για το τι ειναι το bdsm για αυτον γιατι την γενικη εννοια του τι ειναι την ξερουμε ολοι....
    νομιζω πως μπορουμε να βρουμε την ακρη αν προσπαθησουμε λιγο και να δειξουμε και σε αυτους που θελουν να το μαθουν και φοβουνται πως δεν ειμαστε ανωμαλοι η διαστροφικοι οπως πολλοι σκεφτονται και φοβουνται πως ειναι και οι ιδιοι με αποτελεσμα να πολεμανε τα ιδια τους τα συναισθηματα και τις αναγκες.
    βεβαια ολα αυτα ειναι η δικες μου σκεψεις και η δικη μου αποψη...i might be wrong!!!!
     
  6. Master V

    Master V Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    συμφωνώ ότι ο καθένας μας έχει την δική του οπτική γωνία. Το post μου και οι γενικότερες αναφορές μου εστιάζονται στις "εγκατεστημένες" σχέσεις.
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    Συμφωνώ ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα, όχι επειδή δεν μπορεί ο σκλάβος να λειτουργήσει κατ' αυτόν τον τρόπο ή δεν ξέρει (μερικοί σκλάβοι μπορούν να δράσουν Κυριαρχικά με άλλα άτομα, σε άλλες σχέσεις - και γιατί όχι; ) αλλά επειδή μέσα στην συγκεκριμένη σχέση όπου έχει επιλέξει να είναι σκλάβος, α) ο Μάστερ είναι φύσει Κυρίαρχος και β) ο Μάστερ είναι θέσει Κυρίαρχος.

    Επομένως, αν ο σκλάβος επιχειρούσε να λειτουργήσει Κυριαρχικά απέναντι στον Μάστερ, κατά το α) δεν θα του επιτρεπόταν από τον Μάστερ, απλά δεν θα ήταν αποτελεσματική η "κυριαρχική" δράση του σκλάβου και κατά το β) ο σκλάβος θα ήταν ηλίθιος γιατί θα έχανε μόνος του την απόλαυση που προέρχεται από την δράση του Μάστερ ως Κυρίαρχου και από την δράση του σκλάβου ως σκλάβου. Και φυσικά, έχεις δίκιο, θα χάλαγε η σούπα, και ο Μάστερ, μόλις το αντιλαμβανόταν, θα έχανε κι αυτός την απόλαυσή του και σύντομα θα την κοπάναγε γι άλλη γη γι άλλα μέρη.

    To "φύσει" Κυρίαρχος καλύπτει επαρκώς την αιτία του θαυμασμού. Θα θαύμαζα δε ακόμη περισσότερο κάποιον ο οποίος ενώ δεν έχει μεγαλύτερη ευφυία ή ευστροφία από μένα, ή ακόμη κάποιες ιδιαίτερες γνώσεις ή ταλέντα κλπ., ούτε καν ιδιαίτερα σωματικά προσόντα, όπως γοητεία, αρρενωπότητα με τετράγωνα σαγόνια και φαρδιές πλάτες και λοιπά φαιδρά που αναζητούν πολλές φορές τα κοριτσάκια (πάσης ηλικίας), παρόλα αυτά Κυριαρχεί επάνω μου. Παρομοίως θα συνέχιζα να θαυμάζω αυτόν που ενώ συνεχίζει να μου κάνει κάθε είδους γουρουνιές, διατηρεί παρόλα αυτά την δύναμη που με κρατάει δεμένη κοντά του. Θα έλεγα πως σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν ο θαυμασμός φτάσει στο ναδίρ, λόγω γουρουνιάς, και εφόσον η Κυριαρχική δράση συνεχίζει να υφίσταται, ο θαυμασμός ξαναγεννιέται από τις ίδιες τις στάχτες του.

    Το "θέσει" Κυρίαρχος, και επομένως η υποταγή μου, απορρέει από την δική μου αντίληψη - αν την έχω - των ανωτέρω.
     
  8. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    Υπάρχουν!
     
  9. elektra

    elektra New Member

    η απαντηση του jimboy ειναι αψογη...επικροτω!
     
  10. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    ....
     
  11. KAIseR

    KAIseR Regular Member

    Απάντηση: Re: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    ,,,,,,Ελα σε μένα να δεισ τι εστί βερυκοκο
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Απάντηση: Re: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    Σε μαρμελαδα φραουλα βγαινεις?