Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Medical Roleplay: Γιατί και πώς

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος DocHeart, στις 29 Νοεμβρίου 2008.

  1. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Aααααααα, για μένα λες!   I FEEL FAMOUS!

    "Μυριάδες" ιστορίες; I FEEL *VERY* FUCKING FAMOUS!

    "Γέλωτας"; Koίτα. Ένα απο τα όνειρά μου που δεν έγιναν ποτέ πραγματικότητα ήταν να γίνω stand-up comedian. Ίσως η ενασχόλησή μου με τις αδαείς κοπέλες που δελεάζω στο show μου να μην είναι τελικά τίποτα απο αυτά που παρέθεσα στα προηγούμενα μηνύματά μου, αλλά απλά το sexualization της αποτυχίας μου να γίνω Billy Crystal. (By the way, άμα αυτές είναι "αδαείς κοπέλες", τότε εγώ *ΕΙΜΑΙ* o Billy Crystal.)

    Try me, buddy   Oι γνώσεις μου για το ανθρώπινο σώμα είναι περισσότερες απο του οικογενειακού γιατρού σου, ακόμα και αν δεν είσαι στο ΙΚΑ αλλά στο ΤΕΒΕ.

    "Απο μηδαμινή έως ανύπαρκτη" είναι πλεονασμός. "Διαστρεβλωμένη" σύμφωνα με ποιον ορισμό; Την τελευταία φορά που κοίταξα, τα φετίχ δε χρειαζότουσαν ISO. Καβλώνω και χύνω με medical roleplay όπως το γουστάρω εγώ. Κάνε μου μήνυση.

    Aναρωτιέμαι αν συνειδητοποιείς τί έγραψες εδώ....

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Πάω να δω ταινία.

    Χαιρετισμούς,
    DocHeart


    Y.Γ. Ελπίζω να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση. Δε γνωριζόμαστε και δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό ανάμεσά μας. Αλλά κι εγώ όπως κι εσύ, χρησιμοποιώ αυτό το νήμα για να εκφράσω τη δική μου απορία: πώς είναι δυνατόν όταν δεν έχουμε ποτέ γνωριστεί να ισχυρίζεσαι οτι δεν είμαι αυτό που είμαι;

    Υ.Γ.2 Έτσι και μάθω ποια καργιόλα κάθησε και στα αράδιασε όλα αυτά, θα της γαμήσω ότι έχει και δεν έχει.
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Πάντως εγώ και τις δύο φορές που συμμετείχα σε "καθαρό" medical roleplay του είδους που περιγράφεις, αγαπητέ DocHeart, πρέπει να ομολογήσω ότι καύλωσα κάργα (και ας μην ήταν όπως τα επώδυνα που περιέγραψα στο ποστ μου). Φαίνεται ότι αρκούσε η ιδέα.

    Θα ήθελα επίσης να πω ότι όταν παίζουμε τα ερωτικά μας παιχνίδια δεν παριστάνουμε ότι είμαστε κάτι που δεν είμαστε, απλά καυλώνουμε μέσα στο πλαίσιο ενός ερωτικού παιχνιδιού που εμάς μας εξιτάρει, και είναι αδιάφορο αν κάποιοι άλλοι δεν καυλώνουν με αυτό ή δεν κατανοούν γιατί να εξιτάρει εμάς.

    Τέλος, νομίζω πως το roleplay δεν απαιτεί πολύ φοβερό εξοπλισμό ή ακόμη και γνώσεις (αν και θεωρώ ότι κάποιοι φετιχιστές, όπως ίσως εσύ, αγαπητέ Doc, είναι καλά εξοπλισμένοι και ξοδεύουν και πολλά χρήματα γι αυτό τον εξοπλισμό και κυρίως αναλώνουν πολύ χρόνο στο φετίχ τους έτσι ώστε αποκτούν και πάρα πολλές γνώσεις). Όμως, η άποψή μου είναι ότι κυρίως πρόκειται για ένα εγκεφαλικό παιχνίδι. Για παράδειγμα, ποτέ δεν βαυκαλίστηκα ότι τα πενσάκια μου είναι ιατρικά εργαλεία, εξ άλλου τα αγόρασα από ένα μαγαζί με σιδηρικά, σε αρκετά χαμηλή τιμή - πάμφτωχη πλην τίμια (και ευρηματική) κορασίς. 
     
  3. Babylon

    Babylon Regular Member

    Τιποτα.... : ) Ειναι αξιοθαυμαστο τι μπορει να βρει κανεις εκει μεσα, αν εχει ορεξη να ψαξει.


    True. Αν και για εμενα αυτο ηταν παντα το "fun part" της επισκεψης στο γιατρο. Οχι γιατι ειχα ιδιαιτερες καβλες οταν πηγαινα (no surprise αν σκεφτεις πως σχεδον ολοι οι γιατροι μου ηταν σαν γαμω-το-κερατο-μου) αλλα γιατι ολα αυτα που περιγραφεις, το εκαναν να μοιαζει με παιχνιδι. Οχι σεξουαλικο, αλλα still, παιχνιδι.

    Αυτο αγγιζει περισσοτερο το "θεμα" που με προβληματιζει στο medical roleplay. Γενικα, πιστευω πολυ στο sexualization μιας αρνητικης καταστασης η μιας τραυματικης εμπειριας στο roleplay και το εχω δει να λειτουργει. Φανταζομαι λοιπον πως το medical roleplay βρισκεται καπου στην κορυφη της πυραμιδας των r.p. που συμβαινει κατι τετοιο. Η τουλαχιστον, I take your word for that : )

    Yep! You did. Glad it was good for you too.
     
  4. Iwnas

    Iwnas Regular Member

    Καταρχήν φίλτατε δε νομίζω πουθενά να αναφέρθηκε το όνομα σου οπότε αν θεωρείς εαυτόν προδωμένο από κάποιον αυτός μάλλον είναι ο εαυτός σου. Ουσιαστικά αυτοκαρφώθηκες και μου προκαλεί ειλικρινά απορία πως θα καταφέρεις να γαμήσεις του εαυτού σου ότι έχει και δεν έχει.
    Γούστο σου και καπέλο σου να βιώνεις όπως αγαπάς το medical play και να καυλώνεις ακόμα και ποτίζοντας τον άλλο ένα Ponstan. Κατά την ταπεινή μου γνώμη ουδεμία σχέση έχεισ με το medical play αν και δεν αμφισβητώ τισ γνώσεις σου πάνω στην ανθρώπινη φυσιολογία και ανατομία. Αυτά τα ολίγα λοιπόν από εμένα με όλο τον σεβασμό.



    Υ.Γ Για να σε γλιτώσω και από άλλα λάθη προκαλούμενα από τον πανικό και την ολοφάνερη ενόχληση σου σου λέω πως ααπό τα ασφαλιστικά ταμεία μου μόνο στο ένα έπεσες μέσα και επιδή είμαι στις καλές μου το άλλο είναι το ΤΣΜΕΔΕ
     
  5. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    TΣΜΕΔΕ? Koudos!  
     
  6. ariadni

    ariadni Regular Member

    Φαντάζομαι τις γνώμες των ομοιδεατών σου τις ξέρεις, οπότε τι περαιτέρω θα ήθελες να δεις;

    Λοιπόν άσχετα από αυτό, το post σου πολύ με προβλημάτισε. Κι εγω που νόμιζα ότι μου αρέσει το medical play...medical roleplay…αυτό μωρέ..που κάποιος εκεί πέρα παίζει το γιατρό και κάποιος τον ασθενή.
    Π.χ εμένα μου αρέσει να σκέφτομαι ότι περιμένω στο σαλονάκι του γιατρού και μετά, όταν μπαίνω να εξεταστώ μου αρεσει να σκέφτομαι ότι μου παίρνει ακόμη και ιστορικό...φαντάσου.
    Α, επίσης όταν χύνω, μου αρέσει να σκέφτομαι ότι ο γιατρός μου, χρησιμοποιεί κάποια πολύ συγκεκριμένα εργαλεία πάνω μου.
    Αλλά διαπστώνω πώς δεν γνωρίζω αν αυτό το κομμάτι που μου αρέσει εμένα στο medical roleplay ( αυτό μωρέ, που κάποιος παίζει το γιατρό και κάποιος τον ασθενή) συμπεριλαμβάνεται στο πρωτόκολλο του medical play και με τι priority.
    Δεν γνωρίζω το πρωτόκολλο..καταλαβες ποιό είναι το πρόβλημα μου;
    Π.χ αν το πρωτόκολλο ορίζει ότι πρέπει να χρησιμοποιείται οπωσδήποτε σύριγγα, αν το πρωτόκολλο ορίζει οτι θα πρέπει να σφηνώνεται κάποιο κολποσκόπιο στο μουνί μου ή δε ξέρω τι άλλο, εγώ δε ξέρω αν ικανοποιώ τα requirements του «μου αρέσει το medical roleplay και είναι αυτό που κάνω". Ίσως τα έχω μπερδέψει. Mea culpa. Σε κάθε περίπτωση, θα ήθελα πολύ να μάθω το πρωτόκολλο του medical play και πώς ορίζεται αυτό κατά το ορθόν. (Αν δεν εμπίπτω σε αυτό ή είμαι πολυ ξενέρωτη γι΄ αυτό θα πρέπει να κατέβω ανεξάρτητη στις επόμενες εκλογές.)

    Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Κι εγώ με τη σειρά μου αυτό κάνω.
    Δηλαδή για να το εξηγήσω λίγο καλύτερα...αποφασίζω να δοκιμάσω κάτι καινούριο για το οποίο είμαι εντελώς άσχετη και μετά όταν δε μπορώ να καυλώσω λεώ «Κοίτα κάτι μαλάκες που υπάρχουν και με τι βρίσκουν να καυλώσουν». Γιατι συνήθως είμαι εντελώς αδαής ,αλλά μια ψιλοεικόνα την έχω για τη φάση που πρόκειται να παιχτεί. Και μετά όταν ο άλλος δεν πληρεί τις προσδοκίες μου (άλλο καπέλο τώρα αν ότι και να χρησιμοποιούσε ο τύπος εγω εις τον αιώνα τον άπαντα στεγνή θα παρέμενα γιατί ίσως να μη με πολυφτιάχνει όλη αυτή η ιστορία με γιατρούς και τα λοιπά) βάζω τα γέλια. Ναι, ναι ...συμφωνώ απόλυτα με τη συγκεκριμένη στάση.
     
  7. Babylon

    Babylon Regular Member

    Hey boys, hate to crash the party, αλλα τι δεν πιανω; Λες στο πρωτο σου post "Δεν ήταν ο "φόβος" της λευκής ρόμπας αυτός που διέγειρε τις αισθήσεις των συμμετεχόντων, αλλά το άγνωστο του τι επακολουθεί από την χρήση αυτών των αλλόκοτων για πολλούς παιχνιδιών." Αυτα δεν ειναι το ιδιο πραγμα;

    "η εσωτερική ανάγκη να ειναι κάποιος κάτι ασύμβατο με το εγώ του η ημιμάθεια μπορούν να οδηγήσουν σε παρανόηση αυτού του όμορφου σεξουαλικού ερεθίσματος
    " Δηλαδη;

    "Τις περισσότερες φορές δυστυχώς η φιλότιμη κατά τα άλλα προσπάθεια του προκαλούσε μόνο τον γέλωτα (αν και από ευγένεια σπανίως το εξέφραζαν μπροστά του)" Ισως απλα να ηταν πολυ απασχολημενες με το να ειναι καβλωμενες.

    "Καθήμενος καια κούγοντας λοιπόν μυριάδες τέτοιες ιστορίες γι αυτόν μου γεννήθηκε το εξής ερώτημα. Άραγε γιατί τείνουμε να υπεραναλύουμε πρακτικές και παιχνίδια για τα οποία η γνώση μας είναι από μηδαμινή έως ανύπαρκτη και διαστρεβλωμένη;" Τι σχεση ειχαν οι ιστοριες που ακουγες για αυτον τον ασχετο τυπο, με την συζητηση και την αναλυση του εν λογω φετιχ που γινεται σε αυτο το thread; Δεν μου φανηκε πως υπονοεις πως εκεινος ο τυπος και αυτος που γραφει το νημα ειναι το ιδιο προσωπο, αλλα δεν πιανω τον συσχετισμο που κανεις μεταξυ τους. Τι απο οσα εχουν ειπωθει εδω, ακριβως σου φαινεται λαθος;

    "Άραγε γιατί κάποιοι μπερδεύουν το medical play με την προσπάθεια κάποιου να παίξει το γιατρό;"
    Εννοεις πως καποιος επειδη ονειρευοταν παντα να γινει γιατρος και δεν πηγε καλα στις εξετασεις, αρπαζει την μοναδικη ευκαιρια που του δινεται (δηλαδη στο σεξ (;!) )για να νιωσει εστω για λιγη ωρα γιατρος; Και συμπτωματικα, καβλωνει κιολας...;

    "Κατά την ταπεινή μου γνώμη ουδεμία σχέση έχεισ με το medical play"

    Εξακολουθω να μην καταλαβαινω...
     
  8. medicalfetish

    medicalfetish New Member

    Σαν οπαδος του medical fetish θα ηθελα και εγω να καταθεσω την αποψη μου επι του θεματος. Το medical fetish λοιπον εχει αναπτυχθει τοσο πολυ με το περασμα του χρονου ωστε να καλυπτει πλεον ενα πολυ μεγαλο φασμα πραγματων. Μπορει κανεις να ξεκινησει απο ενα απλο doctor-patient fetish και να συνεχισει με enema fetish, anaesthesia/sleepy fetish, injection fetish, surgical fetish (το οποιο στην πραγματικη του μορφη ειναι κατ'εμε αρκετα ακραιο) και παρα πολλα αλλα (τελευταια ταυτιζεται πολυ και με το latex, ισως αυτο το βοηθα να ξεχωρισει απο την πραγματικοτητα και να αναστειλει τυχον συνδεσεις με δυσαρεστες εμπειριες, οπως π.χ. αναφερθηκε πιο πανω). Ολα ομως εχουν κοινο παρονομαστη την κατα καποιο τροπο d/s σχεση μεταξυ ιατρου και ασθενους. Απο εκει και περα θεωρω εντελως περιττο να χρειαζεται να βαζουμε ταμπελες σε οποιαδηποτε φαντασιωση εχουμε. Ουτε πρωτοκολλα χρειαζονται, ουτε υπεραναλυση των φετιχ μας. Προσωπικα, προτιμω τοσο ο χωρος, οσο και η αμφιεση να ειναι οσο το δυνατον πιο κοντα στην πραγματικοτητα. Αλλωστε, ειναι ενα σεναριο το οποιο το εχουμε ζησει ολοι στην καθημερινοτητα μας και ισως γι'αυτο φανταζει τοσο οικειο σε καποιους, οσο περιεργο σε καποιους αλλους. Οπως και να εχει, μακαρι να αρχισει να ενδιαφερεται περισσοτερος κοσμος για αυτο το πραγματικα αξιοπροσεκτο φετιχ.

    Για οσους ενδιαφερονται να μαθουν κι αλλα (ελπιζω να μην εχουν ξαναποσταριστει):

    erotic-clinic.zity.biz

    UKGyn.com :: Index :: The best gyn and medical fetish site on the web!

    Και για οσους ενδιαφερονται για medical fetish clinics στο εξωτερικο (Γερμανια συγκεκριμενα):

    Willkommen in der KLINIKZONE - Deutschlands erstes Portal fΓΌr die Freunde der Klinikerotik

    Πολλα μπραβο στον DocHeart για αυτο το thread
     
  9. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Άντε μια και αρχίσαμε με τα links να βάλω κι εγώ άλλα λίγα,

    Ωραίο, Tσέχικο, και πληρωτικό: Welcome to Gyno-Clinic!

    Για μας τους καρδιοφετιχιστές: Heart Beat Pleasure - HBP Network - heartbeat sounds, heartbeat videos, heartbeat stories, heartbeat live chat, heartbeat forums, everything about human heartbeat and those who like to listen to a beating heart sound

    Αισχρό και χαμηλής ποιότητας, Αμερικανιά, αλλά το κοιτάς just for the hell of it: drtushy.com

    Αντίο σας.

    *EDIT*

    Α, παρα λίγο να ξεχάσω www.opander.com
     
  10. female

    female Contributor



    Άσχετες παρατηρήσεις, αν επιτρέπεται. (Αν όχι, ο νηματοθέτης ας ζητήσει τη διαγραφή του ποστ.)



    α. Είναι περίεργο που πάντα η τιβί έχει κάποιο σήριαλ με νοσοκομεία, γιατρούς, κλπ., από καταβολής προγραμμάτων.(Ο "Ντόκτορ Κιλντέρ" ήταν ο πρώτος, τότε στα αρχαία χρόνια...) Δεν λέω πως όλο το κοινό είμαστε medical fetishists (σαφώς και προσωπικά δεν είμαι ούτε αυτό), αλλά πως το θέμα της ιατρικής πρακτικής ως καθοριστικό παράγοντα στη ζωή μας ή στην αποφυγή του θανάτου μας κρύβει μια γοητεία (την οποία ΔΕΝ διαθέτουν τα ελληνικά νοσοκομεία, συνήθως, λολ).


    β. Σε κάποιες περιπτώσεις, η μανία κάποιων ασθενών ή "ασθενών" να δουν το γιατρό είναι περισσότερο ψυχολογική ανάγκη παρά ουσιαστική. (Αν περιμένεις κανένα 6ωρο - 8ωρο στα επείγοντα του εφημερεύοντος στην Αθήνα για να δεις τον παθολόγο, σου έχουν σχεδόν πια περάσει οι εμετοί από τα χαλασμένα σουβλάκια του Μήτσου στη γωνία.) Παρ' ολ' αυτά, το να δεις τελικά το γιατρό είναι ιαματικό κατά κάποιο τρόπο. Η (και ψυχολογική) εξουσία της αυθεντίας και της επιστήμης ως αντικαταστάτη της θρησκείας;


    γ. Σπάνια κάποιος παραμένει ψυχρά αδιάφορος στη σχέση του με νοσοκομεία, ενέσεις, γιατρούς, εξετάσεις, αποτελέσματα κλπ. Ο χώρος εγείρει αναμφίβολα έντονες συναισθηματικές φορτίσεις.


    δ. Είναι απορίας άξιον που τα placebos ενίοτε φέρνουν αποτελέσματα;


    ε. Οι κατά φαντασίαν ασθενείς. Είναι μόνο ανασφάλεια για την υγεία, ή και ανάγκη κάποιας "συμβουλής-διαταγής" από τον θεράποντα;


    ζ. Ο ήχος της καρδιάς εξαιρετικά αγαπημένου προσώπου μπορεί να μην είναι για όλους καβλωτικός, αλλά παραμένω βέβαιη πως είναι από συγκλονιστικός έως αγαπημένος.




     
  11. atasai

    atasai Regular Member

    Munchausen syndrome is a psychiatric disorder in which those affected fake disease, illness, or psychological trauma in order to draw attention or sympathy to themselves. It is in a class of disorders known as factitious disorders which involve "illnesses" whose symptoms are either self-induced or falsified by the patient. It is also sometimes known as hospital addiction syndrome.

    (επειδή κάποιοι με είπαν ξερολάκι, ό,τι ξέρω το οφείλω στον Doctor House!)
     
  12. readytoobey

    readytoobey New Member

    Δώρα, τέλεια περιγραφή!!!!!