Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

O Πόνος εκτός SM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Iwnas, στις 11 Φεβρουαρίου 2009.

Tags:
  1. Iwnas

    Iwnas Regular Member

    Εάν αισθάνεσαι πως κάτι είναι χιλιοειπωμένο ή αυτονόητο για σένα θα ήταν καλύτερο να μην ασχοληθείς καθόλου μαζί του παρά να το γελοιοποιήσεις.
    Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Καλή η γνώση επί κάποιων αλλά και ο σεβασμός στην άποψη και την έκφραση των άλλων ακόμα είναι πιο θεμιτός ενός ατυχούς σχολίου.
     
  2. kardy_

    kardy_ Regular Member

    φιλτατε Ιωνα....

    δεν υπηρχε διαθεση τραμπακουλιστικης αντιμετωπισης του θεματος και δεν νομιζω πως μπορεις να μας πεις να σωπαινουμε .....
    το χιουμορακι ξερεις δεν ειναι κακο και νομιζω πως ο καθε ενας απανταει με την δικη του οπτικη και με τον δικο του τροπο....
    ελαβες απαντησεις σοβαρες και απο εμενα και απο τον αδελφο μου Apollyon ασχετα αν οι απαντησεις ειναι χιουριστικες!!!!!!!
    και το αν δεν πιανεις εσυ το χιουμορ καποιον δεν σημαινει πως ειναι αποτυχημενο!
    οι αξιολογες απαντησεις ειναι μονο εκεινες που γραφονται με σοβαροτητα η σοβαροφανεια????????
    οκ θα δεχτω αυτην την αποψη σου και δεν θα ξανα απαντησω σε νημα σου διοτι ο τροπος μου ειναι να αντιμετωπιζω τραμπακουλιστικα καποια θεματα επειδη πιθανον καποιοι θεωρουν πως δεν εχω κατι αξιολογο να πω...
    δεν θα μπω καν στην διαδικασια να ρωτησω ποιος ειναι αυτος που μπορει να θεωρει πως καποιος δεν εχει κατι αξιολογο να πει....
    θα πω μονο το εξης.....

    whatever!!!!!!!!!
     
    Last edited: 11 Φεβρουαρίου 2009
  3. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Δοκιμασε την αναζητηση παλαιων θεματων που αφορουν στον πονο,αντι να ανοιγεις καινουργιο θεμα τοτε.Δεν υπαρχει περιπτωση να μου επειβαλλει κανεις τι να γραψω και τι οχι.Ας σοβαρεφτουμε λιγο.Φορουμ ανταλλαγης αποψεων ειναι και αυτη ειναι η δικη μου.Αν εχεις προβλημα καντην report ή κανε με ignore.
     
  4. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Σχεδόν από τότε που μπήκα στο forum προσπαθούσα να καταλάβω εάν αυτό που με καυλώνει είναι ο πόνος ή η επιβολή του. Πλέον έχω καταλήξει στο δεύτερο*, κάτι που μου φαίνεται πιο τρομακτικό από τον μαζοχισμό.

    *χμμ,δεν ξέρω..η επιβολή του πόνου, η ανάγκη ικανοποίησης του σαδιστικού ενστίκτου του άλλου, η αίσθηση οτι κάνω κάτι που δεν μου αρέσει...

    Οπότε, δεν με καυλώνει ο πόνος, είτε εκτός είτε εντός του bdsm.
     
  5. Iwnas

    Iwnas Regular Member

    Επειδή ακριβώς εγώ δεν βρήκα κάτι σχετικό γι αυτό σκέφτηκα να αναρτήσω το εν λόγω νήμα. ΔΕ νομίζω να σου επέβαλλε κάποιος κάποια άποψη. Τον σεβασμό όμως πάνω σε πράγματα και απόψεις που μοιράζομαι είναι κάτι που απαιτώ και αυτό είναι πέραν διαπραγμάτευσης.
    Report δεν υπάρχει λόγος να γίνει γιατί απλά η γελοιοποίηση είναι θέμα τακτικής που ευτυχώς δε με αγγίζει. Όσο για το θέμα του ignore προτιμώ να αγνοήσω κάποιον αφού τον γνωρίσω προσωπικά και δω ότι δεν μου κάνει.


    Υ.Γ Lady_Dragon αφού ενοχλήσε τόσο με το να σου λέει κάποιος πως πιθανόν λειτουργείς λανθασμένα σε κάποιο θέμα θα μου έκανες ιδιαίτερη χάρη αν δεν ξανασχολιοσουν με τα νήματα μου. Εξάλλου όσες φορές απάντησες δε με βοήθησες καθόλου.
     
  6. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Το πρωτο πραγμα που θα επρεπε να ξερεις θα ειναι οτι δυσκολα μου επιβαλλει καποιος οτιδηποτε.Αυτο θα ειναι και το τελευταιο φυσικα μιας και το να γνωριστουμε ειναι τελειως ατοπο.
    Καλη συνεχεια στις αναζητησεις σου
     
  7. kardy_

    kardy_ Regular Member

    φιλτατε φυσικα και δεχομαι να μου πουν πως μπορει να λειτουργω λανθασμενα αυτο που δεν δεχομαι ειναι να κρινει καποιος αν εχω κατι αξιολογο να πω η οχι...
    και επειδη πολυ το συζητησαμε για αλλη μια φορα θα μεινω σε αυτο που προαναφερα....


    whatever λεμε!!!!!!!!

    τελειωνοντας θα συμφωνησω ξανα με τον αδελφο μου.......
    καλη συνεχεια στις αναζητησεις σου!!!!
     
    Last edited: 11 Φεβρουαρίου 2009
  8. cider

    cider Kitchen master

    Αγαπητέ Ίωνα,

    αν θεωρείς την παρέμβαση της Lady Dragon ασεβή, άκαιρα χιουμοριστική, εκτός θέματος και ό,τι άλλο, τότε επίτρεψέ μου να σου ανακοινώσω ότι απο δω και στο εξής θα αγνοώ και εγώ τα νήματά σου.
     
  9. Iwnas

    Iwnas Regular Member

    Απάντηση: Re: O Πόνος εκτός SM

    Πράξε κατά το δοκούν. Αν επιθυμείτε να λειτουργείτε αλληλουποστηρικτικά και με λογική κλίκας δεν είμαι εγώ αυτός που θα εμποδίσει την αγνόση ή μη των όσων γράφω.
     
  10. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Διαβαζοντας το νημα και τις απαντησεις, η αληθεια ειναι οτι ενιωσα κατι αρνητικό σε κάθε απαντηση σχεδον. Απο τον cider και τον τροπο που ζηταει διευκρινηση, απο την μικρη διαβολικη γιαπωνεζα και τον τροπο που λεει ¨αυτο με την δυναμη της επιβολης δεν το πιασα" απο την πρωτη ατακα με τον πονοκεφαλο του Apollyon. ηταν σαν να του λετε τι λες και πως τα λες και τι χαζο που ειναι το νημα σου ;;;; χαζε;;;;;; συνεχιζει το σατανικο γελιο της λαιδης δρακουλινας που συμπληρωνει να μην απαντησει αλλος στο ηληθιο αυτο νημα. (υπερβαλω για να καταλαβετε πως θα μπορουσε να ηχει ολο αυτο στα αυτια του φιλου μου Iwna.) τελικα ο Apollyon το παραδεχεται οτι θεωρει αστειο και μονο να απαντησει στο νημα αυτο γιατι εχει ξανασυζητηθει πολλες φορες. Οχι γιατι ειναι βλακεια σαν θεμα; Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα διαβασει παρομοιο νημα, ενω σε αλλα θεματα που εχουν χιλιοειπωθει δεν ειδα παρομοια αντιμετωπιση. Με αυτα κι αυτα δεν θεωρω οτι τα πηρε αδικα ο Iwnas αλλα ηταν λιγο σκληρος και αποτομος. Μονο η Georgia απαντησε σαν να μην ειχε παρει χαμπαρι τι γινοταν τριγυρω. Απαντηση στο ερωτημα δεν ειμαι ειδικος να δωσω. Νομιζω οτι υπαρχει πονος εκτος bdsm που γουσταρουμε. Πχ να ξυνομαστε μεχρι να γδαρθουμε, να σπαμε καποιο σπυρι. Αν μας τον προκαλει αλλος τοτε ειναι bdsm καθαρο. Ακομα κι αν η οδοντιατρος μας ταλαιπωρει, και δεν εχει σχεση με το αντικειμενο, αν τυχει και γουσταρουμε , στο μυαλο μας ειναι η αφεντρα με τα χιλια εργαλια, αρα;;; Βδσμ!!!! Αυτα!!!


    ΥΓ:  
     
  11. cider

    cider Kitchen master

    Ok,

    1. ζήτησα διευκρίνηση επειδή δεν έβγαζα άκρη με την ερώτηση που άπλωσε πολύ,

    2. απάντησα σοβαρά και, υποθέτω, όπως θα ήθελε ο νηματοθέτης να απαντήσω,

    3. ωστόσο, θα μπορούσα κάλλιστα να είχα απαντήσει όπως η Lady_dragon (την οποία ούτε γνωρίζω ούτε κλίκα έχω κάνει μαζί της), την απάντηση της οποίας θεώρησα σοβαρή ως προς το περιεχόμενο, και ευχάριστα χιουμοριστική ως προς τη διατύπωση.

    Έχω βαρεθεί τη σοβαροφάνεια. Να μην αντέχουν κάποιοι κριτική στις απόψεις τους, δεκτό, (απλώς δεκτό), να μην ανέχονται κάποιες ακραίες εκφράσεις, δεκτό, αλλά όχι και να εξοβελίσουμε κάθε στοιχείο ελαφρότητας.

    Αν ο Iwnas θέλει τα νήματά του εκκλησίες, μαγκιά του. Εγώ στις εκκλησίες έχω πάψει από καιρό να πατάω.
     
  12. Iwnas

    Iwnas Regular Member

    Απάντηση: Re: O Πόνος εκτός SM


    Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα διαβασει παρομοιο νημα, ενω σε αλλα θεματα που εχουν χιλιοειπωθει δεν ειδα παρομοια αντιμετωπιση.


    Αυτό νομίζω πως σου δίνει την απάντηση που χρειάζεσαι. Όσο βαριέσαι την σοβαροφάνεια κάποιων (ίσως επειδή σου έρχεται λιγάκι δύσκολο να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα κάποια πράγματα) άλλο τόσο βαριέμαι την γελοιότητα κάποιων ειδικά όταν αθτή στρέφεται σε βάρος άλλων. Δε ζήτησα τα νήματα μου να είναι εκκλησίες (ούτως ή άλλος ούτε εγώ έχω καλή σχέση μαζί τους) ζήτησα απλά να μην επικρατεί η τάση του να γελοιοποιούμε ότι δεν μας αρέσει. Δικαίωμα μας να μη μας αρέσει κάτι! Αν ισχύει κα΄τι τέτιοι το αγνοούμε δεν το περιγελούμε.


    Υ.Γ Προσωπικά δεν σχολίασα ούτε την απάντηση σου στο παρόν νήμα και ομολογώ πως δίνω βάση στις απαντήσεις που δίνεις σε νήματα δικά μου ή άλλων. Δεν θα ήταν σωστό να γυρίσει η κατάσταση επί προσωπικού! Η αντίληψη και αίσθηση του χιούμορ διαφέρει στον καθένα (και πίστεψε με όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πως διαθέτω άπειρα αποθέματα χιούμορ). Πιθανολογώ πως έχουμε πέσει "θύματα" της διαφοράς αντίληψης μεταξύ χιούμορ,αστεισμού και γελοιότητας