Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bιασμός (role play)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος jimboy, στις 22 Ιανουαρίου 2009.

  1. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Bιασμός (role play)


    Ο καθείς με τον τρόπο του! Εγώ επιλέγω επί του παρόντος να συλλέγω ιδέες(και αν δυνατόν εμπειρίες) προκειμένου να ασχοληθώ(με σχετική ασφάλεια) λίγο παρα πάνω με θέματα που είναι εύκολο να μιλάς γι αυτά παρά να τα εφαρμόζεις 
     
  2. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Bιασμός (role play)

    Αγαπητε τζιμμποι εδω θα διαφωνησω και θα μου επιτρεψεις μια παρενθεση στο νημα.Δεν ειναι για ολους ευκολο να μιλανε για το βδσμ.Καποιοι απλα το ζουμε γιατι απλα δεν μπορουμε διαφορετικα και οχι για να το αναλυουμε λογικα στα φορουμ.
     
  3. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Bιασμός (role play)


    Δεν διαφωνούμε απαραίτητα-πιθανότατα δεν εκφράστηκα καλά-η συλλογή πληροφοριών στην οποία αναφέρθηκα αφορά το συγκεκριμένο θέμα και προσωπικά την βρίσκω άκρως ενδιαφέρουσα. Ειδικά όταν τα θέματα στα οποία αναφερόμαστε μοιάζουν να είναι κάτι σαν περπάτημα σε τεντωμένο σκοινί,με μικρή(κατά την εκτίμηση μου) υπάρχουσα εμπειρία και με ρίσκα που καλήσαι να πάρεις και για λογαριασμό άλλου ανθρώπου.
     
  4. deppie_cd

    deppie_cd Regular Member

    Απάντηση: Bιασμός (role play)

    δύσκολο πράγμα να πετύχεις τον πραγματικό βιαστή....
     
  5. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Bιασμός (role play)

    Θα μιλησω πρακτικα μιας και το θεωρητικο κομματι δεν το κατεχω.Αν εγω πω στη σχεση μου..μ αρεσει να με χτυπανε και οταν με χτυπησει τον βρισω δε φταιει εκεινος αλλα εγω που δεν ειμαι ισσοροπημενο ατομο και δεν ξερω τι μου γινεται.Ολα ειναι θεμα εμπειριων λοιπον.Αν σε γενικες γραμμες αυτα που λεω στεκουν αλλα με πραγματιστικη αξια,τοτε στεκει και στο θεμα του βιασμου,του μαστιγωματος,της παρτουζας και δεν ξερω γω τι αλλο.Αν ομως εχω φαντασιωθει αντι του βιασμου βιαιο σεξ και αντι μαστιγωματος χαδια,τοτε εγω δεν ξερω τι μου γινεται και δεν φταιει ο χ συντροφος.
     
  6. Απάντηση: Bιασμός (role play)

    Εξαρταται ποσο δεμενος εισαι με αυτην που το κανεις,αν εισαι πολυ τοτε συνηθως δεν θα υπαρχουν συνεπειες αν οχι θα στραβωσει μαλλον οχι την επομενη αλλα το ιδιο βραδυ.Καλυτερα σκεψου το σαν "παιχνιδι" του στυλ: "τι οχι ασε με οχι εδω μη φυγε" συν λιγη αντισταση απο την αλλη με τιθασευση δικη σου ακινητοποιηση σκισιμο κυλοτακι και σεξ σε 1-2 στασεις στα γρηγορα αλλα ΟΧΙ πολυ αγριο.Θα εισαι ενα κλικ επανω απο το πιπερατο αλλα και ενα κλικ κατω απο τον βιασμο τον οποιον απεχθανομαι και σαν σκεψη και σαν θεαση εστω.
    Να στο πω πιο απλα θα της την εχεις "στημενη" και στο καταλληλο μερος αφου πρωτα θα εχεις δει οτι "σε παιρνει" πχ δεν ειναι στεναχωρεμενη απο κατι.Εχω κανει κατα καιρους τετοια αλλα πιο πολυ τα βλεπω σαν "στρωσιμο χαρακτηρος" αν καποια ειναι λιγο ατιθαση θελει προσοχη το πραγμα γιατι πολυ ευκολα μπορεις να περασεις στην αλλη ακρη που λεμε.
    Φυσικα ειναι κατακριτεο να το κανεις σαν εκδικηση δηλαδη σου λεει η αλλη στο ραντεβου να χωρισετε κι εσυ την πηδας απο θυμο ετσι "να σε θυμαται" που λενε.Αν δειξεις τεχνη θα ειναι φοβερη εμπειρια και θα δεσει την σχεση σας παρα πολυ διοτι οπως λενε και οι παλιοι:

    "ο βιασμος ειναι η κρυφη επιθυμια καθε γυναικας αλλα εξαρταται απο τον βιαστη"
     
  7. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Re: Απάντηση: Bιασμός (role play)


    Εγώ που δεν επιθυμώ τον βιασμό..δεν έχω βρει τον κατάλληλο υποψήφιο βιαστή;​
     
  8. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Re: Απάντηση: Bιασμός (role play)

    εσεις δεν είστε παρα μια αλεπού ίδια μ’ εκατό χιλιάδες άλλες αλεπούδες. το μονο που σας κανει να διαφερετε ειναι το γλυκό σας πρόσωπο, τα μακρυά, στιλπνά μαλλιά, οι καμπύλες στο λεπτό κορμί, το απαλό δέρμα, τα χυτά σας πόδια με τους λεπτογραμμένους αστραγάλους...τα ολοστρόγγυλλα κωλομέρια σας τα εξαίσια.

    απο τη στιγμη που το θες δεν ειναι βιασμος ρε παιδια. τι συζηταμε τωρα; Απο τη στιγμη που μια γυναικα συμφωνει να βιαστει , είναι πανετοιμη να τον φάει. Θελω να με βιασεις αλλα αν το κανεις στις εξιμιση που πρεπει να παω να παρω τον μικρο απο τ αγγλικα δεν θα θελω και θα ειναι κανονικος βιασμος. οταν λοιπον δεν το θες ειναι βιασμος. οταν δεν το θες επισης δεν το συμφωνεις. οταν το θες και το συμφωνεις δεν ειναι βιασμος. το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να στειλεις καποιον που δεν χωνευει και δεν θελει να βλεπει τα μουτρα του, να την βιασει, αλλα και παλι δεν νομιζω να πετυχεις κατι περα απο τσαντιλα. Μετα παμε στην προσποιητη ενταση, απογνωση,κλπ κλπ. "αχ σας παρακαλω κυριε βιαστη. μη με γαμησετε. Heeeeeeeeelp. Poooooopeye!!!!!!! " απαπααααααα!!!! να ρε σεις roleplay γαμηστερο κι αποκριατικο. να ντυθει πχ ο τζιμ ποπάυ, η Georgia Ολιβ, ο toilet4f Μπρουτο, παει να γαμησει την Ολιβ γεωργια, αυτη τσιριζει, σκαει μυτη ο τζιμ, τρωει σπανακι, καθεται πρωτα λιγο να παρει ματι να γουσταρει, μετα βαραει στα ψευτικα τον μπρουτο, τρωει ενα χαμπουργκερ απο τον πολντο, και σωζει την georgia τελικα η οποια του κανει αγκαλιτσες.
     
    Last edited: 17 Φεβρουαρίου 2009
  9. Απάντηση: Re: Απάντηση: Bιασμός (role play)

    Ω ναι! Υπομονη.....
     
  10. Phobos

    Phobos New Member

    Re: Απάντηση: Bιασμός (role play)

    δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που δεν φαντασιωνετε τον βιασμο....αλλα υπο ελεγχομενες συνθηκες δεν νοειται βιασμος... δεν χωραει σκηνοθετης σε αυτο το εργο
     
  11. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Ax αυτό κάνω..υπομονή και ξανα υπομονή! Μέχρι να έρθει ο πρίγκηπας του παραμυθιού,καβάλα στο άσπρο άλογο,να με βιάσει σ'ενα ξέφωτο του μαγικού δάσους!
    Μα τι είπες τώρα;;;;; Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν φαντασιώνεται τον βιασμό;;;
    Εσύ φαντασιώνεσαι τον βιασμό;;
    Οι γυναίκες που έχουν βιασθεί,το φαντασιώνονταν τον βιασμό τους; (δεν αναφέρομαι σε role play)
    Οι άντρες φαντασιώνονται τον βιασμό τους απο γυναίκες ή άντρες;

    Ρητορικές οι άνωθεν ερωτήσεις..

    Εξακολουθώ να μην φαντασιώνομαι βιασμό..μάλλον δεν είμαι άνθρωπος,ετσι;
     
  12. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    Re: Απάντηση: Bιασμός (role play)

    ωραίο αυτό αλλά μέχρι του σημείου που ο τζιμ ποπάυ μου παίρνει την Όλιβ. Μα γιατί φίλτατε να ακολουθήσουμε την πεπατημένη και να μην αλλάξουμε το σενάριο? Να χαρεί λίγο και ο μπρούτος?
    τι μας χαλάει δηλαδή σ' αυτό? στημένο κι αυτό σαν το βιασμό θα είναι. χιχιχιχιχιιχιχιχιιχιχιχι