Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιους/ες;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 15 Φεβρουαρίου 2009.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor


    Jomaru γιατί να σε μισήσει ο Incomplete?  

    Έχεις δίκιο και συμφωνώ μαζί σου στο ότι "δεν κάνω"!!
    Δεν κάνω γι αυτούς τους λόγους που αναφέρεις, αλλά και για άλλους που δεν αναφέρεις!
    Σαν επαγγελματίας έχω απαιτήσεις από τον εαυτό μου, αλλά και από όσους με περιβάλλουν. Φυσικά κάνω καλά αυτό που κάνω.
    Σαν lifestyler επίσης δεν έχω μάθει να χαϊδεύω αυτιά και να γλύφω κώλους.

    Πάραυτα ευχαριστώ όσους φίλους με επέλεξαν..… Είναι μεγάλη μου τιμή...

    Νομίζω ότι έχω το δικαίωμα, να είμαι πολύ περήφανη για ότι έχω καταφέρει έως τώρα! Πιστεύω ότι έχω κάνει αρκετά για τον χώρο που αγαπώ και που με εκφράζει, μια που οι στόχοι μου είναι πάντα αυτοί που μου έδιναν τροφή, κουράγιο και δύναμη για να συνεχίζω την … πολυτάραχη ζωή μου… Ελπίζω και στο μέλλον…

    Αυτό που εσείς συζητάτε σήμερα, το ψάχνω εδώ και αρκετά χρόνια πριν, μαζί με κάποιους καλούς φίλους που ενδιαφέρονται, μήπως καταφέρουμε να νομιμοποιήσουμε κάποια Ελληνική BDSM Κοινότητα ή σύλλογο.

    Δυστυχώς δεν μπορούμε να βρούμε νομικά άκρη….Δυστυχώς, όχι ακόμη..!

    Ας υποθέσουμε όμως ότι θα μπορούσαμε να υπερπηδήσουμε όλα τα εμπόδια και να καταφέρναμε να γίνει ένας δικός μας σύλλογος ή κοινότητα τι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε?….

    Οι σύλλογοι, οι κοινότητες και τα members club ιδιαίτερα αυτού του είδους, δεν θέλουν μόνο λόγια και επιθυμία.... Θέλουν μονιασμένα άτομα για να ασχοληθούν. Απαιτείται από αυτά ωριμότητα, θάρρος, τόλμη, κοινούς στόχους και οράματα. Ανθρώπους υπεύθυνους, με μυαλό και γνώσεις, όπως επίσης χαρακτήρες με συνείδηση και διάθεση για πολύ δουλειά. Πρέπει να ασχοληθούν άτομα που θέλουν να προσφέρουν στο σύνολο και όχι στον εαυτό τους …..Τέλος είναι απαραίτητες οι "πλάτες" και οι "μπροστάρηδες" με όλα όσα φανερά ή κρυφά εμπεριέχουν αυτές οι λέξεις!!

    Θεωρώ ότι είναι μεγάλο το ψυχολογικό, αλλά και το κοινωνικό κόστος για όσους ασχοληθούν.
    Είμαι σίγουρη ότι όποιοι καταφέρουν να υλοποιήσουν κάτι τέτοιο, θα βρεθούν να παλεύουν μόνοι τους.
    Αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο κακό που θα αντιμετωπίσουν! Οι υπόλοιποι (εγώ τους λέω "καναπεδάκιδες") -ας μην ξεχνάμε πως σαν γνήσιοι Έλληνες και μάλιστα "BDSMers"- θα είναι οι πρώτοι δύσπιστοι και καχύποπτοι που θα λιθοβολούν για να καταστρέψουν αυτήν την επιτυχημένη κίνηση… Την όποια κίνηση...

    Ο λόγος? Είναι απλός…"Γιατί έτσι τους αρέσει!!"

    Ποιος θα πέσει λοιπόν στην φωτιά για να επιτευχθεί ο στόχος?
    Γι αυτό υποστηρίζω ότι "Με σάλια δεν βάφονται αυγά".

    Γνώμη μου είναι ότι οι εικονικές κοινότητες (forum) μας βολεύουν και μας εξυπηρετούν μια χαρά. Έχουμε ότι μας αξίζει και είναι υπέρ αρκετά και ότι καλύτερα για όλους!
     
  2. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Θα συμφωνησω με την προλαλησα εκτος απο ενα σημειο.Δεν εχουμε οτι μας αξιζει.Εχουμε οτι μας επιβαλλουν οι πολλοι.Αν οργανωθει παντως εγω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να βρισκομαι πρωτη γραμμη και θαρρω πως μερακι για αυτο εχεις και εσυ Ευα.Λιθοβολισμοι θα υπαρχουν αλλα ευτυχως οσοι κατα το παρελθον εχουν ασκησει το αθλημα δεν ξερουν σημαδι  
     
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Ποιους/ες;

    Ο νηματοθέτης θα προτείνει ;  
     
  4. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Ποιους/ες;

    για να γινουμε δημος..... το 2069  
     
  5. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Ποιους/ες;

       
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Ποιους/ες;

    Για ποιά ήδη υπάρχουσα κοινότητα γράφεις, μήπως εννοεις την εικονικη του ίντερνετ...;


    Θα προτείνει γιατί να μην προτείνει...?
    Θα προτείνει ομως αφού πρώτα προτείνουν αρκετά μέλη, γιατι φρονώ οτι μέχρι τώρα ειναι ελάχιστα τα μέλη που έχουν απαντήσει σ' αυτό πού ακριβώς πραγματέυετε το νήμα, γιατι δυστυχώς τα περισσότερα μέλη που εχουν απαντήσει σ' αυτό το νήμα δεν προτείνουν μέλη, απλα γράφουν τις απόψεις τους για το αν θα πρέπει να γίνει καποιος τέτοιος σύλλογος η τελος πάντων κοινότητα, ξεφεύγοντας κατά πολύ απο αυτό πού πραγματέυετε το νήμα αυτο.
     
    Last edited: 19 Φεβρουαρίου 2009
  7. Jomaru

    Jomaru Guest

    ναι μιλαω για αυτην που χαρακτηριζεις ''εικονικη'' ειναι μια αρχη και πιστευω οτι συμφωνα με αυτη θα πρεπει να αναπτυχθει αυτο που υπαρχει. οι συναντησεις ειναι μια καλη αρχη. το να ξεπηδησει μια νεα κοινοτητα που θα απαρτιζεται απο ιδρυτες αυτης τοτε δεν θα εχουμε τιποτα αλλο απο μια θυγατρικη κι εναν φαυλο κυκλο. ζουμε στην χωρα της παρανομιας και της κομπινας, η νομιμοποιηση του bdsm θα ερθει, αλλα αργει, αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να αναπτυχθει απο εμας. απεκλεισα την Smart Lady οχι για να την προσβαλλω , αλλα γιατι εμπορευματοποιει το bdsm και αυτο ειναι εναντια στα δικα μου πιστευω (ειμαι συναισθηματικος τυπος). οπως προανεφερα και στον Inco.. αυτο αποτελει παντα δικη μου αποψη. κατα την γνωμη μου, δεν πρεπει να ψαχνουμε για τα ιδρυτικα μελη ή οπως αλλιως θελετε να τα ονομαζετε αλλα για ιδεες και καινοτομιες για να βαλουμε την βαση για κατι καινουριο και ουσιαστικο..
     
  8. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Ποιους/ες;

    Εδώ ένα poll βάζεις και μετά από 3 χρόνια μαζεύει 30 ψήφους.Οπότε καλύτερα πες την άποψη σου χωρίς να περιμένεις  
     
  9. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Re: Ποιους/ες;

    ...και οι κυρίαρχες κατά βάθος ψάχνουν τον άντρα τον βαρύ που θα τους ρίξει τη σφαλιάρα τους και θα τους δείξει ποια είναι η πραγματική τους θέση,
    ο switch είναι ο φερετζές του υποτακτικού,
    και άλλα τέτοια εμπρηστικά που ακούγονται κατά καιρούς και γίνονται αφορμή να ανταλλαχθούν μερικά γαλλικά.

    Στα τρυφερά μποτομικά αυτιά μου, πιο σωστό θα ακουγόταν αν κάποιος έλεγε "έχω γνωρίσει έναν μπότομ που φοβόταν να δηλώσει υποτακτικός ή που δεν ήθελε κάποιες στιγμές στο σεξ να είναι υποτακτικός" παρά να αμφισβητεί την ειλικρίνεια της επιλογής μου επειδή γνωρίζει κάποια βαθύτερη ψυχολογική μου αλήθεια που εγώ η δόλια ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει. Βέβαια, για να μην παρεξηγηθώ, τέτοιου είδους προσωπικές εκτιμήσεις καθόλου δεν με προσβάλλουν, απλώς θα απέφευγα να συνεχίσω την κουβέντα με έναν συνομιλητή που ξεκινάει από τέτοια βάση.

    Στο θέμα μας όμως, πιστεύω ότι ο κύριος Τίποτα θα ήταν τέλειος για πρόεδρος του ΦΕΕ, επειδή θα έκανε την έκπληξη ως αουτσάιντερ και θα αποδείκνυε επιτέλους ότι είναι Κάποιος.
     
  10. black_pearl

    black_pearl Regular Member

    Απάντηση: Ποιους/ες;

    1.S M Art Lady - Έχει πραγματική άποψη, και είναι πολύ οργανωτική. Εχει ΜΕΓΑΛΗ εμπειρία απο Fetish αλλά και πολλά άλλα! Είναι πολύ όμορφη Γυναίκα, Επίσης είναι, θα είναι κούκλα να κάνουμε τις συνελεύσεις στο dungeon!              

    Απο εδώ και κάτω...

    2.Artemis - Έχει άποψη!
    3.Dora Salonica ..Έχει άποψη και τσαγανό.Επίσης όταν θα είναι το βαρύ πυροβολικό.
    4.Emma. Εχει άποψη.
    5.carissa L T Εχει Αποψη και γνώσεις!
    6.hermis - Άποψη και οργανωτική διάθεση!
     
  11. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    Καϋμό το έχω να ανοιχθεί ένα ποστ και να απαντάμε σ' αυτά που ρωτάει ο νηματοθέτης χωρίς πολλά πολλά και χωρίς αντεγκλίσεις μεταξύ μας. Καλό το χιούμορ αλλά όχι πάντα.
    Λες και αν πούμε την γνώμη μας θα πληρώσουμε πρόστιμο.
    Λοιπόν θα περιοριστώ κι εγώ στα πέντε άτομα και ζητάω προκαταβολικά συγνώμη και από αυτά και από τα άτομα που ίσως περίμεναν ότι θα πρότεινα άλλα δεν.
    1. ΑλεξΝτομ γιατί απλά είναι απίστευτη τέχνη αυτά που κάνει και είναι πολύ ήρεμο άτομο
    2. Μάστερ Πέρρις γιατί πολύ απλά απλούστατα ξέρει τι κάνει
    3. Κυρία Δέσποινα χωρίς κανένα σχόλιο. Περιττεύουν
    4. Λολα γιατί είναι Θεά
    5. Τζόρτζια γιατί είναι όλα τα λεφτά. Απίστευτο χιούμορ, πανέμορφη κουκλίτσα και πολλά πολλά ακόμα
     
  12. Jomaru

    Jomaru Guest

    off topic

    alnair αν υπηρχε ο τιτλος σαδομαζοχιστης θα τον επελεγα απο το switch... ειναι κουβεντα αλλου θεματος φυσικα και δεν ειναι προσωπικο.. επισης οτι αποκλειεις μια τετοια κουβεντα σε αλλο νημα για παραδειγμα , λογω διαφορετικης βασης, τοτε σιγουρα δεν θα μπορουσα να διαλλεχθω με καποιον που δεν θελει να ακουσει διαφορετικη αποψη...

    on topic

    τα κριτηρια επιλογης βλεπω ειναι αυστηρα... να εχει αποψη περι τινος βεβαια δεν λεει κανεις... καυστικος οπως συνηθιζω.. νομιζω οτι η δημιουργια μιας ακομη κοινοτητας θα εξυπηρετουσε μονο στην καλυψη της ελληνικης ''αναγκης'' να ειμαστε ''προεδροι''