Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eurovision 2009

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 19 Ιανουαρίου 2009.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Επι της ουσιας εχεις δικιο,ωστοσω αυτη η αντιμετωπιση προσδιδει ουσιαστικα αξια σ'ενα θεσμο που θα'λεγα οτι πρεπει ν'αντιμετωπιστει αναλογα με την βαρυτητα και το κυρος του,αναλαφρα δηλαδη,μ'ενα πονηρο κλειμο το ματιου και χαμογελο συγκαταβασης.Ασε που τσουβαλιαζεις απαξιωτικα εκ των προτερων ολους οσους καταναλωνουν αυτο το πανηγυρακι,χωρις να διαχωριζεις την λογικη με την οποια το προσεγγιζουν.

    Μη ξεχναμε εξαλλου ο,τι ακομα και στις σταχτες πολλες φορες κρυβονται διαμαντια,αποδειξη το "nocturne" των Secret Garden καποια χρονια πριν.
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Eurovision 2009

    Θα μας δώσεις και εμάς αυτό το site με τις ατάκες επωνύμων; Αυτός ο Λάσκαρης,Βαϊτσης,Πρέκας -δε θυμάμαι πως τον λένε- που γράφει στην καθαρεύουσα , τον καταλαβαίνεις και μας παραθέτεις τα δοκίμια του (τουλάχιστον βγάζεις καμιά γκόμενα έτσι ή τσάμπα τα copy paste?)δεν είχε κάτι για την περίπτωση;


    Μια χαρά θα τα πάμε  

    (Θα τον γδύσω τον ΟΠΑΠ στα στοιχήματα  )
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Η Γιουροβίζιον (ορθότερα: Γιουροβύζιον) είναι πανευρωπαϊκός διαγωνισμός ποπ παρωδίας. Από πολλές απόψεις μοιάζει με το στριπτίζ, με τη διαφορά ότι οι καλλίγραμμες αοιδοί έχουν ήδη φορέσει το πλέον αποκαλυπτικό συνολάκι τους πριν ακόμη βγουν στη σκηνή και συνεχίζουν με οτιδήποτε τους έχει μείνει - μολονότι πολύ θα ήθελαν να το πετάξουν κι αυτό. Το ρεκόρ μέχρι στιγμής κατέχει η Ελληνίκια τραγουδίστρια Μαντώ, η οποία εμφανίστηκε στη Γιουροβύζιον 2003 φορώντας ένα δίχτυ λαϊκής συμφωνα με τους ισχυρισμους του κ.Μαντωβουβαλου.

    Αυτό, φυσικά, βάζει σε μειονεκτική θέση τους άρρενες καλλιτέχνες, καθώς και τις λιγότερο προικισμένες αοιδούς. Για τους άρρενες υπάρχουν μόνο 2 λύσεις που μοιάζει να λειτουργούν: πρέπει

    είτε να εμφανιστούν επί σκηνής με αμφίεση που θα έκανε κι ένα παγώνι να ξοδέψει μια περιουσία στους ψυχαναλυτές για θεραπεία συμπλέγματος κατωτερότητας
    είτε να κουνιόνται ρυθμικά πάνω-κάτω και δεξόζερβα σα σούστες
    Και οι δύο "λύσεις" έχουν το χαρακτηριστικό ότι όταν αποτυγχάνουν δεν αποτυγχάνουν απλώς, αλλά καταβαραθρώνουν τον εμπνευστή τους στα τρίσβαθα της Κολάσεως βαθμολογικά. Σε κάθε περίπτωση, το χειρότερο είναι να περάσει κανείς απαρατήρητος.

    [επεξεργασία] Καταγωγή του Θεσμού
    Η Γιουροβίζιον με τη σημερινή της μορφή προέρχεται από τα αρχαία Ευρωβύζια που εορτάζονταν από τους Ελ κάθε χρόνο προς τιμήν της Αγάμητης Αθηνάς. Οι Πέρσες το είχαν μεγάλο μαράζι να συμμετάσχουν, ειδικά ο Ξέρξης που κάθε χρονιά βαφόταν χρυσός και έσκαγε μύτη στην Ελλάδα για το διαγωνισμό αλλά έτρωγαν συστηματικά πόρτα σε αντίθεση με τους Εβραίους. Οι Εβραίοι είχαν μεγάλη παράδοση στο θεσμό και ήταν ιδιαίτερα γνωστοί για τα ειδικά εφέ στη σκηνή με καιόμενες βάτους, διαχωρισμούς υδάτων και εξόδου του τραγουδιστή επάνω σε φλεγόμενο άρμα με αποτέλεσμα συχνά να αποκλείονται τελικά με τόσες ταρζανιές.

    [επεξεργασία] Η Ελλάδα στη Γιουροβίζιον
    Πρώτη φορά η Ελλάδα πήγε στη Γιουροβίζιον το 1974. Δεν έκανε και τίποτα. Το 1978 εκπροσώπησε τη χώρα μας ο Τζόν Τίκηςαλλα οι υπόλοιποι δεν αναγνώρισαν το υπέροχο ταλέντο του και δεν ψήφισαν τη χώρα μας. Ακόμη και το απόλυτο είδωλο η Άννα Βίσση μας έχει εκπροσωπήσει το 1980 και το 2006. Οι ανίδεοι απο τις άλλες χώρες δεν έδωσαν όμως τη νίκη στην καλύτερη τραγουδίστρια του κόσμου. Στις επιτυχίες των ΕΛστο θεσμό συγκαταλέγονται η 20η θέση το 1998, η 19η το 1990, η 17η θέση το 2002 οταν εκπροσώπησε το έθνος ο τεράστιος Μιχάλης Ρακιντζής με το τεράστιο hit S.A.G.A.P.O και η 17η θέση που πήρε η Μαντώ.

    Τα παραπάνω, οπως είναι αναμενόμενο, δεν αποτελούν σύμπτωση. Μετα από εκτενές ρεπορτάζ του star channel αποκαλύφθηκε οτι ολοι οι οργανωτές του θεσμού ανα τους αιώνες προσπαθούν να σαμποτάρουν τους Έλληνες, γιατί τους ζηλεύουν επειδή είναι τόσο γαμάτοι. Βεβαια, οι κουτό-Φραγκοι ηττήθηκαν κατά κράτος από την στρατηλάτισσα Έλενα Παπαρίζου στην Μάχη του Κιέβου.

    [επεξεργασία] Το μέλλον
    Ήδη γίνονται συζητήσεις απο πλευράς Γιουροβίζιον με την Αννίτα Πάνια για να οργανωθεί ο διαγωνισμός στα πρότυπα ενός ευρωπαικού je t'aime. Ο Παρασκευάς Βας-Βας και ο Κολλημένος έχουν δηλώσει πως θα ήθελαν να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας. Όλα τα τραγούδια του je t'aime θα μεταφραστούν στα αγγλικά, για να μπορέσουν και οι αμόρφωτοι οι Ευρωπαίοι να απολαύσουν την απόλυτη μουσική, παίρνοντας ένα παράδειγμα από τη Γιουροβύζιον του μέλλοντος.

    Μερικές από τις Μεταφράσεις είναι:

    Vas, Vas, it's Paraskevas! (Βας, Βας, ο Παρασκευάς)
    I want it, I want it, I want it (Το θέλω, το θέλω, το θέλω)
    Black (Μαύρη)
    Where is Wagner? Where is Puccini? (Που είναι ο Βάγκνερ; Που είναι ο Πουτσίνι 

    Ανακτήθηκε από το "http://frikipaideia.wikia.com
     
  4. skia

    skia Contributor

    η μισή Ελλάδα στα φανερά κι η άλλη μισή στα κρυφά. 

    παίδαρε, πάμε Μόσχα?
    βάζω την καλή διάθεση, βάζεις τα εισιτήρια?  
     
    Last edited: 20 Φεβρουαρίου 2009
  5. Re: Απάντηση: Re: Eurovision 2009

    Πολλά από αυτά που έχει πει ο Χατζιδάκις τα θυμάμαι και δεν
    ανατρέχω σε καμιά ιστοσελίδα.
    Ο άλλος -μια και δεν θυμασαι πως τον λενε-είναι ο Ευάγγελος Λεμπεσης
    και ήταν από τους πρωτοπόρους Έλληνες κοινωνιολόγους.
    Τα αποσπασματα που συχνά παραθέτω είναι
    από το άρθρο του «Η τεράστια κοινωνική σημασία των βλακων εν τω
    συγχρονω βίο» που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα των Ελλήνων
    Νομικών το 1941 και ναι τον καταλαβαίνω απολύτως.
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eurovision 2009

     

    Τότε το παίρνεις με την αξία σου..

     
     
  7. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Απορία ηλιθίου: Γιατί πρέπει να φανατιζόμαστε τόσο έντονα για κάτι που δεν αξίζει;

    Δηλώνω πως δεν είμαι fan της Eurovision. Ίσως να κάτσω να παρακολουθήσω το διαγωνισμό, να σχολιάσω τα τραγούδια των διάφορων χωρών, αλλά δε θα κάτσω να ξοδέψω έστω κι ένα cent από τα ωραία μου ευρώ για να ψηφίσω κάποιο από αυτά, πόσο μάλλον να θεωρήσω την όποια επιτυχία ή αποτυχία της ελληνικής συμμετοχής ως εθνικό θρίαμβο, ή εθνική αποτυχία (που σ' αυτή την περίπτωση φταίνε πάντα οι ξένοι που μας μισούν, βεβαίως βεβαίως). Δε μπορώ να καταλάβω τον τόσο έντονο φανατισμό για έναν απλό διαγωνισμό τραγουδιού.

    Από την άλλη, όμως, δε μπορώ να καταλάβω κι αυτούς που με μένος καταδικάζουν τη Eurovision, λες και αυτή είναι υπεύθυνη για όλα τα κακά του κόσμου. Έκανα το λάθος χθες να παρακολουθήσω (λέμε τώρα, zapping έκανα) μία συζήτηση σε τηλεοπτικό κανάλι, όπου σοβαροί, ή μάλλον σοβαροφανείς, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι μιλούσαν εναντίον του συγκεκριμένου θεσμού με τέτοιο πάθος, λες και αν η χώρα μας δε συμμετείχε θα είχαμε λύσει όλα μας τα προβλήματα.

    Πότε, επιτέλους, θα μάθουμε να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι; Ένα απλό, εύπεπτο show είναι που σ' άλλους αρέσει και σ' άλλους όχι, όπως τόσα άλλα που κατά καιρούς παρακολουθούμε. Σ' όποιον αρέσει, ας κάτσει να το δει, να το ευχαριστηθεί. Σ' όποιον δεν αρέσει, ας μην το δει. Δε χρειάζεται να ξεσπούν "εμφύλιες" διαμάχες για κάτι τέτοιο. Άλλωστε, την επόμενη μέρα, άσχετα τι θέση θα πάρει η ελληνική συμμετοχή, τα ίδια προβλήματα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε...
     
  8. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Eurovision 2009

    Εδώ ο άλλος μας παραθέτει Χατζιδάκη και Λαμπίρη!Τι να μας κλάσει η φρικηπέδια σου..

    Εδώ ο άλλος μας παραθέτει Χατζιδάκη και Λαμπίρη!Τι να μας κλάσει.. Επ!μισό..

    Α!

    ..αμεεεεεεεεεεεεεεεεεεέ............πάμε!  
     
    Last edited: 20 Φεβρουαρίου 2009
  9. skia

    skia Contributor

         
    πρώτη θέση όμως, θέλω, έ???
    να πάρουμε και το χαμογελάκι, loooool 
     
  10. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Eurovision 2009

    Γενικά ο διαγωνισμός αυτός έχει βγάλει πολλά αξιόλογα τραγούδια και έχει αποκαλύψει άγνωστα χρώματα από κουλτούρες άλλων ευρωπαϊκών κρατών..   

    Και πως θα δείξουμε πως είμαστε βαθυστόχαστοι και κουλτουριάρηδες;;  
     
  11. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Eurovision 2009

    Όποιος πραγματικά είναι δε χρειάζεται να το δείξει. Οι υπόλοιποι, που θέλουν να το παίζουν, το προσπαθούν με τέτοιους τρόπους. Τα αποτελέσματα βέβαια συνήθως είναι εναντίον τους.  
     
  12. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Eurovision 2009

    Έτσι   

    Αμέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέ!!!Και το καλοκαίρι ετοιμάσου για Μύκονο ..